ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ, ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ)Στην από 5 Νοεμβρίου 2011 εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ» η κ. Χαρίκλεια Νικόπουλου μας δίνει πολλές και σημαντικές πληροφορίες για τη δράση της στο Μ. Δέρειο και αποκαλύπτει ότι:« στην 3η σχολική χρονιά (2007-2008) σκέφτηκα να κάνω μια ανακαίνιση στο σχολείο, μια πλήρη ανακαίνιση και οφείλω να πω για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Αθηναίους πολίτες οι οποίοι απλόχερα βοήθησαν να ανακαινίσουμε το σχολείο του Μ. Δερείου, ήταν πάρα πολύ συγκινητική η προσφορά τους, άνθρωποι οι οποίοι στέλναν χρήματα και μου λέγανε δεν θέλουμε να μας στείλεις μια απόδειξη   αρκεί να ξέρουμε ότι πήρες αυτά τα λεφτά, ήταν πάρα πολύ συγκινητικό ….. φτιάχτηκε λοιπόν το σχολείο …… ανακαινίζεται λοιπόν το σχολείο από το μηδέν, δηλαδή, βάψιμο, κουρτίνες, τα θρανία αγοράστηκαν με προσφορά ενός δικηγόρου 15.000 € του κ. Μανέα, μας απέστειλε χρήματα και πήραμε εξ ολοκλήρου για όλο το σχολείο καινούργια θρανία, καινούργια τραπέζια, βιβλιοθήκες, τα πάντα, έμοιαζε σαν ένα ιδιωτικό σχολείο».


Ο κ. Μανέας είναι:
Επίτιμος Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος 33° 1985.
Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης 2008-2013.

Επίτιμος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης.
Εξελέγη Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος το έτος 1981 και επανεξελέγη, πάντοτε με όλους τους Συνεργάτας του, πέντε συνεχείς τριετείς περιόδους έως το έτος 1995, ότε απεχώρησε οικειοθελώς ανακηρυχθείς Επίτιμος Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
Υπό την ιδιότητα του Μεγάλου Διδασκάλου διετέλεσε ταυτόχρονα Μέγας Προκαθήμενος του Μεγάλου Περιστυλίου των Τεκτόνων της Βασιλικής Αψίδος της Ελλάδος, το οποίον ιδρύθη κατόπιν ιδικής του πρωτοβουλίας, κατά την περίοδο 1992-1995.
Στον Φιλοσοφικό Τεκτονισμό του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου έγινε δεκτός στις 5 Απριλίου 1956 στη Στοά Τελειοποιήσεως «Αλήθεια». Διήνυσε ευδοκίμως ολόκληρη την μυητική ιεραρχία του Σκωτικού Τύπου ανυψωθείς μέχρι του 33ου και Τελευταίου Βαθμού ο οποίος του απενεμήθη στις 13 Φεβρουαρίου 1985.
Εξελέγη και διετέλεσε Τρις Ισχυρός Διδάσκαλος της Στοάς Τελειοποιήσεως «Αλήθεια» κατά την περίοδο 1975-1978 και στη συνέχεια Σοφώτατος του Υπερτάτου Περιστυλίου «Σοφία» κατά την περίοδο 1979-1981, μέχρι την εκλογή του στο Αξίωμα του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
Στις 27 Δεκεμβρίου 1995 εξελέγη Ενεργόν Μέλος του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου δια την Ελλάδα και το 1996 Ανθύπατος Μέγας Ταξιάρχης και Πρόεδρος της Συνόδου του 32ου Βαθμού.
Στις 10 Νοεμβρίου 2008 εξελέγη Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης.
Του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Επιτίμου Μέλους των Υπάτων
Συμβουλίων Νοτίου Δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, Γαλλίας, Φινλανδίας και Γερμανίας.


Η κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου εμφανίζεται στο κόσμο ως χριστιανή πατριώτισσα, εμφανίζεται να έχει καλές σχέσεις με Μοναστήρια και εκκλησιαστικά πρόσωπα, συνάμα όμως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ όπως ο κ. Μανέας. Μάλιστα ο ίδιος δημοσιεύει στην επίσημη Ιστοσελίδα του Ελευθεροτεκτονισμού του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου της Ελλάδος την δωρεά του προς την «ηρωική ελληνίδα δασκάλα» όπως την αποκαλεί: «Εξώπλισαν με 100 καθίσματα και 50 θρανία το Πομακικό Σχολείο Άνω Δερρίου Έβρου, ενισχύσαντες το έργο της ηρωικής Ελληνίδος Διδασκαλίσης Χαράς Νικοπούλου, βραβείο Ακαδημίας Αθηνών».

Ι) Η Διορθόδοξος Επιτροπή που συνεδρίασε στη Μονή Βατοπαιδίου από 8-23/6/1930 στο Άγιον Όρος χαρακτηρίζει τον Τεκτονισμό «ως σύστημα αντιχριστιανικόν και πεπλανημένον».
ΙΙ) Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 12-10 1933 συν τοις άλλοις υπογραμμίζει ότι ο Τεκτονισμός «υπομιμνήσκει τας παλαιάς εθνικάς μυστηριακάς θρησκείας ή λατρείας, από των οποίων κατάγεται και των οποίων συνέχειαν και αναβίωσιν αποτελεί» (Περ. Εκκλησία 48, (4-12-1933), σ. 1).
ΙΙΙ) Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος τον Νοέμβριο του 1972 επαναλαμβάνει «ότι η Μασωνία είναι αποδεδειγμένως θρησκεία μυστηριακή, προέκτασις των παλαιών ειδωλολατρικών θρησκειών, όλως ξένη και αντίθετος προς την εξ αποκαλύψεως σωτηριώδη αλήθειαν της Αγίας ημών Εκκλησίας. Διαδηλοί κατηγορηματικώς ότι η ιδιότης του Μασώνου υπό οιανδήποτε μορφήν είναι ασυμβίβαστος προς την ιδιότητα του χριστιανού μέλους του Σώματος του Χριστού» (Περ. Εκκλησία 50, (1973), σ. 17).IV) Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος τον Οκτώβριο του 1996 την θωρεί «παγανιστική θρησκεία» ασυμβίβαστη με το χριστιανισμό και τη χαρακτηρίζει «ως αντίχριστον σύστημα» (Περ. Εκκλησία 73(1996), σσ. 673-674).
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου!!!!

Εσείς για το «ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ» σας δεν διστάσατε να λάβετε τη δωρεά του κ. Μανέα και ταυτόχρονα να παρουσιάζεται τον εαυτό σας ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ως υπέρμαχο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.
 Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου...

Ως γνωστών, στην Παπική Εκκλησία, τα συγχωροχάρτια τα έδιναν με υλικά ανταλλάγματα και ως εκ τούτου έγιναν μεγάλη πληγή και αίτια καταχρήσεων. Κατάντησαν, μάλιστα, να πωλούνται όχι μονάχα σε αυτούς που έφταιξαν, αλλά και σε ηγεμόνες και κακούργους, ακόμη και για πράξεις που θα γίνονταν στο μέλλον!


Ο σκοπός, έλεγαν, αγιάζει τα μέσα που μεταχειρίζονταν, για να μαζεύουν χρήματα κι έτσι να γιομίζουν τα παπαικά ταμεία, να αυξάνουν τον παπικό προϋπολογισμό. Ο Πάπας, μάλιστα, ο Κάλλιστος Γ’, έδινε συγχωροχάρτια και για τις ψυχές που βρίσκονταν στο Καθαρτήριο. Από αυτά τα συγχωροχάρτια έμεινε από τότε η παροιμιακή φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» (Νατσούλης Τάκης). Έτσι λοιπόν κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου, ελληνίδα ηρωική δασκάλα του κ. Μανέα, γιατί τελικά δεν μας αποκαλύψατε στην από 5 Νοεμβρίου 2011 εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ», την πραγματική ταυτότητα του κ. Μανέα και τον παρουσιάσατε ως έναν απλό δικηγόρο όπως όλοι οι άλλοι; Πήρατε χρήματα από τον Επίτιμο Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος μασόνο 33ου βαθμού και αυτοπροβληθήκατε για το «θεάρεστο έργο σας», τώρα θα μας πείτε

 ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ;;;;
Αρχικά αναρτήσαμε το δημοσίευμα με τίτλοΟ κ. Μανέας αποκαλεί την Χαρίκλεια Νικόπουλου ως «ηρωική Ελληνίδα Δασκάλα», τίτλος ο οποίος παρέμεινε και από ότι φαίνεται ήταν ο ΝΟΝΟΣ του τίτλου της «ΗΡΩΪΔΑΣ», εν ολίγοις και από ότι φαίνεται κατευθύνθηκε η κοινή γνώμη για να την αποδεχτεί ως «ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ»!!!!

Φυσικά γεννούνται πλείστων ερωτηματικών από την εν λόγω ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΕΑ ΣΤΗΝ «ΗΡΩΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ»:

1ον : γιατί απέκρυψε την δωρεά αυτή από τον Ελληνικό Λαό η «ΗΡΩΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ»;

2ον : Γιατί στην από 5 Νοεμβρίου 2011 εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ» η κ. Χαρίκλεια Νικόπουλου ανέφερε τον κ. Μανέα ως να επρόκειτο για έναν απλό δικηγόρο και όχι για τον Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

3ον : ΔΕΝ γνώριζε η κ. Χαρίκλεια Νικόπουλου ποιος είναι ο κ. Μανέας ή αγνοούσε τις θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας για την μασονία ή μήπως της διαφεύγει η Ευαγγελική ρήση «Ου δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν, ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά»; Δεν μπορεί κάποιος να συμβιβάσει δυο αντίθετες ιδεολογίες. Δηλαδή τα 15.000€ του κ. Μανέα ήταν τόσο σημαντικά για τα παιδιά του Μ. Δερείου και ήταν αυτά τα μόνα χρήματα που εισέπραξε η κ. Νικοπούλου ως υποδιευθύντρια του σχολείου; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…………….

4ον : Πως έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η κ. Νικόπουλου πριν ή μετά τη δωρεά του κ. Μανέα;

5ον : Γιατί ο κ. Χαρδαβέλας ασχολήθηκε μαζί της; Έχει σχέση αυτό με το γεγονός ότι ο «μπαμπάς» ήταν τότε (λίγο πριν τη κρίση) πανίσχυρος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;


6ον : Γιατί ακόμη και σήμερα απαξιεί η κ.Νικοπούλου να απαντήσει στον κόσμο που την πίστεψε και την ακολούθησε, την στήριξε και ΕΒΑΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;
Το θράσος και η παραπληροφόρηση ξεπέρασαν τα όρια τους και η κ. Νικόπουλου ισχυρίστηκε ότι την ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ότι δήθεν ανήκει στη μασονία. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ «ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ»!!!

ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Η ΧΡΙΣΤΟΣ;;;; δηλαδή αυτή είναι Ο Χριστός;;;;

Ή έφτασε στην τελειότητα του Αποστόλου Παύλου;;

ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ για τον κ. Μανέα.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ» Η κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ…..
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ;;;;

Το στρατόπεδο «ΑΚΡΙΤΑΣ» ο Ελληνικός Στρατός δεν της το παραχώρησε;
Μήπως και αυτό έχει κάποια σχέση με τον κ. Μανέα και την μασονία γενικότερα;

2.  ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ (χωρίς αποδείξεις)
Η Χαρά Νικοπούλου, κόρη του Επίτιμου Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Νικόπουλου το 2011 σε ομιλία της στο Κιλκίς, παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως δασκάλα στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού Έβρου και συγκεκριμένα την 2η χρονιά που ήταν εκεί, δηλαδή 2006-2007 όταν έγινε ο μπαμπάς της Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αξιοποιούσε από τότε τις «γνωριμίες του πατέρα της»!!!Λέει  ότι: «σκέφτηκα λοιπόν εφόσον πίσω από εμένα υπήρχε και μια οικογένεια η οποία είχε κάποιες γνωριμίες κυρίως ο πατέρας μου στην Αθήνα, όχι φυσικά για να φύγω από το χωριό αλλά εφόσον κάποιοι μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά για να βελτιωθεί το σχολείο, απευθύνθηκα σε ιδιώτες όχι στο κράτος, συλλόγους, φορείς αλλά καθαρά σε ιδιώτες……. έδιναν συνέχεια δωρεές χωρίς να ζητάνε κανένα αποδεικτικό χαρτί το μόνο που θέλαν να ξέρουν ότι στο όνομά μου είναι τα λεφτά με τυφλή εμπιστοσύνη!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, 

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!!!!!!

Μπορεί να μας πει η κ. Νικοπούλου;
Ήταν νόμιμο ή ηθικό να είναι ο πατέρας της πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Ανώτατος Δικαστής της χώρας και αυτή εξ ονόματος του να εισπράττει χρήματα ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ; έστω και για «αγαθούς σκοπούς» όπως η ίδια ισχυρίζεται;
Ποιοι και πόσοι ήταν αυτοί οι «γνωστοί» και πόσα έδωσαν μέσα στο 9μηνο που «ανακαινίστηκε» το σχολείο του Μ. Δερείου, δηλαδή βάψιμο, κουρτίνες και θρανία (δώρο του κ. Μανέα 15.000€), σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Νικόπουλου; Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Νικοπούλου και ο κ. Μανέας συγκαταλέγεται στους "γνωστούς" του πατέρα της.

ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στην κόρη του πρόεδρου του Αρείου Πάγου, του Ανώτατου Δικαστή της χώρας;ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑΜετά από έρευνα μας διαπιστώσαμε ότι η κ. Χαρά Νικοπούλου, η οποία δηλώνει ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ και έχει στενές σχέσεις με εκκλησιαστικά πρόσωπα, παρουσιάζεται, εδώ και αρκετά χρόνια, σε εκδηλώσεις χριστιανοπατριωτικές και όπως η ίδια λέει τους ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ!!!

Μέχρι τώρα κανείς, από ότι φαίνεται, δεν μπήκε στο κόπο να ελέγξει τις 2 τριλογίες της που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο και παρασύρουν στο πνευματικό όλεθρο ανυποψίαστους χριστιανούς. 
Η μια τριλογία έχει τον αντιχριστιανικό τίτλο «η ειμαρμένη ζει», το ίδιο και η άλλη, υπό το τίτλο «ο άγιος Εφιάλτης». Οι τριλογίες αυτές είναι συνονθύλευμα αποκρυφισμού, νεοπαγανισμού και ουφολογίας υπό την αιγίδα της Νέας Εποχής, αφού μέσα σε όλα αυτά «συνυπάρχουν» λέξεις και έννοιες χριστιανικές, αλλοιωμένες, νεοεποχίτικες, προκειμένου να προκαλούν σύγχυση στους πιστούς, να περνούν υποσυνείδητα μηνύματα μέσω της επανάληψης, έτσι ώστε χωρίς να το αντιληφθεί ο πιστός χριστιανός να έχει τελικά αποδεχτεί μια νέα τάξη πραγμάτων στην ορθόδοξη θεολογία της Αγίας Εκκλησίας μας.
Η αποκρυφιστική – νεοπαγανιστική θεολογία της κ. Χαράς Νικοπούλου φαίνεται να συνδέεται με παραθρησκευτικές ομάδες- σέκτες όπως η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, που διδάσκουν ότι καταγόμαστε από το Σείριο, ότι προερχόμαστε από το αγγελικό τάγμα των Ελλάνιων, ότι το ελλάνιο φως, δηλαδή το ελληνικό αρχαίο πνεύμα, είναι το μόνο αληθινό φως, ότι η πραγματική ανάσταση εκ νεκρών είναι η προερχόμενη εξ ανδρείας, με τον τρόπο αυτό πιστεύουν στη μετεμψύχωση, κλπ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ της τριλογίας «Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΖΕΙ» 

1ο ΜΕΡΟΣ Η ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ
..... από αιώνες μακρινούς και από χρόνους θείους από αρχαίους φιλόσοφους και ρήτορες μεγάλους ορίστηκαν στο έθνος μας οι αρετές του ανθρώπου, υμνήθηκαν μέσα από ποίηση και αρχαία τραγωδία, υμνήθηκαν από ιερείς του Δία και του Χριστού μας και όρισαν γενεές ανθρώπων εν οδώ αγίων να πορεύονται πάντα προς το θείον ΑΓΑΠΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΦΙΑ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δύο στρατόπεδα επάνδρωσαν για να αλληλοπολεμήσουν, η αγάπη πάντα να φυλά το μίσος που την θλίβει, η ειλικρίνεια στο φως να φέρνει το σωστό που κρύβει κάθε ψέμα……
 μα πριν ορίσει ο θεός τις αρετές του γένους, πριν τις φυτέψει μέσα μας την ώρα της ζωής μας παιδεύτηκε σκληρά πολύ για να δαμάσει και να ορίσει μια ανώτερη και αέναη αρετή αυτή που ορίζει πάντα το φως που σβήνει το σκοτάδι, αυτή που καίει το νερό και δίνει την ανδρεία, αυτή που κάνει ήρωα τον κάθε άνθρωπο η αρετή των αρετών ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ, Να είσαι το φως πάνω στη γη που πήρε κρυφά ο Προμηθέας Είμαι Έλληνας θα πει πως είμαι από την Ελλάδα;………….
 ΜΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ …..
ΕΙΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ θα πει πως έχω μέσα μου την πιο μεγάλη θεία αρετή, έχω το φως του θείου λόγου και ορίζω μόνο με αρχές ελληνικές τα αρχέγονα πατήματα μου για χάρη αυτής της αρετής ΠΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ Ο Προμηθέας σταυρώθηκε και έγινε θυσία για να γενεί ο άνδρας έλληνας και να έχει φως μέσα στη ψυχή του ΓΙΑ να γεννήσει η μάνα παιδιά που θα γεννούν εωσφόροι της ελπίδας ...
ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΝ ΤΗ ΑΡΧΗ σε αυτή τη γη ήμασταν έλληνες μες τη ψυχή με πίστη κερί αναμμένο από φωτιά που πύρωνε η αλήθεια και η ΓΝΩΣΗ μα δυστυχώς ο εγωισμός δεν άργησε να έρθει απέναντι μας και να χωρίσει δια παντός σε 2 μέρη την ψυχή μας γίνε εσύ ο ίδιος ο θεός μας είπε η αλαζονεία και κάτι τότε έσπασε και έσβησε η δάδα και αυτός που ήταν έλληνας έγινε πλέον σκοτάδι αχάριστος προς τον θεό χτύπησε τον πατέρα όλων και έκπτωτος έγινε κρυφά από το ελλάνιο τάγμα των αγγέλων και πήρε πλέον αμέτρητα ονόματα ψάχνοντας να βρει πιο του ταιριάζει πιότερο μα πάντα νιώθει λίγος αλλού ζητά ως Πέρση να τον πουν και στήνεται πρώτος στην ιστορία απέναντι σου αιώνες τώρα πολεμά και προσπαθεί το έλλην να διώξει από τη ψυχή του μα ο χρόνος ποτέ σύμμαχος δεν θα’ ναι στη ζωή του γιατί το κάθε πέρασμα τον φέρνει πάντα πίσω είτε θα είναι Οθωμανός ή Γερμανός ή Τούρκος είτε Εγγλέζος θα γενεί Γάλλος ή και Ρουμάνος είτε θα ξεγελιέται ως δύναμη πως είναι του πλανήτη και θα δοξάζει Αμερική Ρωσία Ιαπωνία όσο κι αν ο άνθρωπος παλεύει να αποδείξει πως κάτι άλλο ανώτερο φωτίζει το έθνος της καρδιάς του τόσο θα συναθροίζεται χιλιάδες χρόνια τώρα στον πιο ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΦΩΤΟΣ που αρχαία Ολυμπία ονόμασε ο ένας και μοναδικός θεός και εκεί καρνάβαλοι ντυμένοι άλλα έθνη με προσωπεία Άγγλων Γερμανών και αμέτρητων άλλων αναζητήσεων ψυχικών ρίχνουν τα προσωπεία πέφτουν οι μάσκες και ο θεός στέλνει την αγία φλόγα το φως που πύρωνε την τετρακτύ εκπέμπεται ανά 4 χρόνη καμπύλη και ο Σείριος λάμπει στις καρδιές όλης της οικουμένης κανείς ποτέ δεν θέλησε άλλο φως μόνο το Ελλάνιο που η ιέρεια ανάβει στη δάδα αυτό το ανέσπερο το φως που αναστάσιμα περνάει χρόνια στη καρδιά μας και που μετενσαρκώνεται συχνά πυκνά μέσα από ζωές αγίων του Χριστού μας και τότε όλοι έλληνες ξανά γινόμαστε για μια στιγμή μέσα στο χωροχρόνο και ο Ξέρξης και ο Πορθητής ιλάσθητι φωνάζουν στο θεό μας ψάχνοντας την κερκόπορτα του έλληνα να μπουν ξανά και κάτοικοι να είναι του παραδείσου. Πρόσεχε όμως ελληνόφωνε εσύ που λες πως σήμερα είσαι τέλειος απόγονος ελλήνων των αρχαίων γιατί ο Παράδεισος του Σείριου γέμισε από έλληνες που ήταν έκπτωτοι του μα βρήκαν πίσω γυρισμό μέσα από κάθαρση θεία μετάνοια και κοινωνία αγία, πρόσεχε ελληνόφωνε γιατί στο δρόμο που πατάς χάνεις την κληρονομική την αρετή σου μην λησμονάς τα Πυθαγόρεια και τις ριπές τις θείες μη διαγράφεις πια το χτες γιατί θα δωριθεί σε άλλους σε αυτούς που ΕΛΛΑΝΙΟΙ γεννήθηκαν μα λησμονώντας τη θεία δωρεά καταδικάστηκαν για χρόνια στο σκοτάδι που όρισε το ψευτοέθνος του και τότε ζήτησαν ξανά το φως και γύρισαν στο μέλλον μην απορήσεις πλέον έλληνα αν άλλος έλληνας γεννήθηκε μέσα στο χωροχρόνο και ο Προμηθέας το φως ξανάδωσε για να το σώσει από σένα γιατί εσύ το έθαψες λησμόνησες την αρετή τη θεία πάντα η κάθαρση προαιώνια θα έρχεται μέσα από μια τραγωδία.

 2ο ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΠΕΠΤΩΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ 

Η γέννα αυτή δεν έγινε στο χτες, στο σήμερα, στο αύριο, μα γράφτηκε στο είναι μας την ώρα του πολέμου μα ο θεός στο ξεκαθάρισμα της πτώσης των αγγέλλων εκεί που όρισε εκ δεξιών τα θεία τάγματά του τους Έλληνες συνάθροισε (ως αγγελικό τάγμα) κοιτώντας τους στα μάτια και μια απάντηση τους ήθελε για να μη πέσουν στον Άδη κι ο Έλληνας με ανάστημα και με κορμοστασιά στο πνεύμα το χέρι ακούμπησε εις το σπαθί και του ΄πε με ευλάβεια «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» και από εκείνη τη στιγμή γεννήθηκε το τάγμα των Ελλήνων αυτό που είχε πάντα τα φτερά μέσα εις τη ψυχή του που πάντα πέταγε ψηλά και όριζε στα μάτια το ελλάνιο πνεύμα αμέτρητοι οι άγγελοι στο τάγμα του Σειρίου αμέτρητοι και ατρόμητοι στη φάλαγγα που φύλαγε τις Θερμοπύλες ο φτερωτός Ερμής στεφάνωσε το φτερωτό Λεωνίδα και ο Απόλλωνας υπόσχεση επανίδρυσης χάρισε στο Παλαιολόγο και τα φτερά της λευτερίας άνοιξαν το 21 με ανδρεία και πέταξαν ψηλά οι Έλληνες χαρίζοντας στο μέλλον το έπος του 40 μα ξάφνου μπήκε μέσα στα φτερά μέσα στο πνεύμα και στο ελλάνιο το φως μας ένα μικρό αγκάθι συμφοράς αυτός ο ατέλειωτος ο αιώνιος εχθρός μας αυτός που λέρωνε ανέκαθεν τα άσπρα τα φτερά και οδήγαγε στη πτώση των αγγέλων και για θεό δεν όριζε το φως μα το εγώ που ωθούσε κάτω τις ψυχές μας εγώ δεν είμαι έλληνας εγώ….. μα και αν ο Προμηθέας κάποτε σας φώναξε το «δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός» και βρήκατε το δρόμο προς το Σείριο αν και η ανάσταση αυτή ορίστηκε ξανά στη χώρα αυτή του Φοίβου εσείς το φως το λάβατε για να το σβήσουν άλλοι και φύσηξε ο άνεμος που ήρθε από τη δύση και ανεμοστρόβιλος σας πέταξε μακριά από τη γη που ορίζουν οι γενναίοι ποιος έφυγε από ανάσταση για να βρει πάλι τα καρφιά που θα τον ρίξουν πάλι στο σταυρό του ποιος έσβησε το φως για να κοιτάξει το σκοτάδι ποιος ξέχασε τη τετρακτύ και το σταυρό και άφησε το σύμπαν και τα θεία όποιος το τάγμα άφησε που ορίζουν οι γενναίοι δεν είναι άξιος να λέγεται πια Έλληνας μα ούτε και ανδρείος δεν είναι άξιος το ελλάνιο το φως να βρίσκει τη γενιά του έκπτωτος πια από το Σείριο γυρεύει τάχα την Ιθάκη γυρεύει τάχα επανίδρυση χωρίς συγνώμη να ζητήσει χωρίς να δείξει τη ταπείνωση που πρέπει εις τα θεία χωρίς να ψάξει στη ζωή τις αρετές που ορίζουνε τη πόλη ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΡΩΜΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ αυτός ο δρόμος οδηγεί ξανά στο τάγμα των Ελλήνων όποιος το μονοπάτι τούτο βρει θα επιστρέψει πάλι στις κόγχες της αγιάς σοφιάς που μένει κρυμμένη τόσα χρόνια και τότε τα εξαπτέρυγα θα ανοίξουν τα φτερά τους και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί σε 6 πόλεις της Ασίας και φως αστέρος εις αυγήν θα ορίσει τη πόλη του κυρίου.

   3ο ΜΕΡΟΣ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΖΕΙ 

Άρχεται η συνεδρίαση και η δίκη αρχίζει η πόρτα άνοιξε από το χτες και θείο φως ελλάνιο προμήνυε την έλευση ανθρώπων του δικαίου και να με το σπαθί του νόμου μπαίνουν ως δικαστές οι ήρωες που πέθαιναν για Ελλάδα Καραισκάκης και Νικηταράς Μιαούλης Μακρυγιάννης Λεωνίδας…… κάτω από την εικόνα του Χριστού σείεται η μορφή του ενός απόλυτου εθνάρχη μπαίνει ο γέρος του Μοριά και ορίζει τους ενόχους….. κι αν το σπαθί μας έσφαξε στο παρελθόν αλλόθρησκους και αλλοεθνείς που καίγαν την Ελλάδα σήμερα εμείς οι ίδιοι εδώ μπροστά όσο κι αν η καρδιά μας θα πονέσει θα το σηκώσουμε για άλλη μια φορά για να αποτελειώσει Έλληνες προδότες κι ο βασιλιάς Αλέξανδρος υπάκουσε στο μέγα δικαστή το γέρο του Μορέως σηκώθηκε δακρύζοντας και έστρεψε τη σάρισα στο μέλλον που ορίζει η χρονιά μας και έδειξε έναν προς έναν τους άγριους δράστες του εγκλήματος αυτούς που αιμορράγησαν τη κόρη του Σειρίου και έδειξε τους 300 βουλευτές…..αρχαιοκάπηλους του ελλάνιου φωτός που χάθηκε στη Θράκη στη Κύπρο στο Αιγαίο….αυτοί ξεπούλησαν τον Διά την Παλλάδα αυτοί σταύρωσαν το Χριστό δίνοντας όρκο τάχα πίστης στη πατρίδα….και τότε σείστηκε το καταπέτασμα της γης και έπεσε η βουλή τους κατέρρευσε σαν πύργος χάρτινος που χτίστηκε σε άμμο….. στοιχίστηκαν σε μια γραμμή που αρχή και τέλος δεν έχει μέσα στο χωροχρόνο και όρισαν τη φάλαγγα που δείχνει τον εχθρό τους δεν πήραν θέση απέναντι στους Πέρσες από το χτες μα μήτε και απέναντι στους Τούρκους δεν σήκωσαν τη σάρισα ενάντια στον Χίτλερ ή στον Μουσολίνι όχι εβροντοφώναξαν οι άγνωστοι στρατιώτες από το χτες στον ένα και μοναδικό εχθρό που πάντα είχε η Ελλάδα στον έναν ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ που σήμερα θεριεύει του λυκο300 σε ΣΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ γιατί εσύ είσαι Έλληνα αυτός που πρόδωσε τα πάντα στην Ελλάδα….και αφού τον κοίταξαν μες τη ψυχή δάκρυσαν σαν δε βρήκαν ούτε μια σπίθα ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΝΟΧΟΣ όρισε και ο ΟΥΡΑΝΟΣ και δάκρυσε ακόμη και ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ…..Πως είναι γόνος του πολιτισμού που ο Σείριος όρισε ως φως πάνω στη πέτρα καταδικάστηκες νεοέλληνα δις εις θάνατο πνευματικό να ζεις μες το σκοτάδι και αντί ως Έλληνας που ήσουν θα είσαι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ αντέδρασε σε τούτη τη ποινή και φώναξε σε όλους ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα ΄ναι (μόνο που αυτή η ρήση αφορά τη ψυχή μας να ξαναγίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ)


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ της τριλογίας «ο άγιος Εφιάλτης» 

1ο ΜΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ 

Η ιστορία του έθνους μας ανέκαθεν είχε σύμβολο τη νίκη μα όχι αυτή που έρχεται στο πέρας κάθε μάχης μα αυτή τη νίκη που όρισε μέσα στη τιμή να μένει…….μορφές αθάνατες στη μνήμη μας Σωκράτης, Λεωνίδας, Παλαιολόγος, γυναίκες του Ζαλόγγου….όλοι κοινό είχαν γνώρισμα γραμμένο στη ψυχή τους πώς να γυρίσεις σε φωτιά τη στάχτη της Ελλάδας, πώς να κερδίσεις το φθαρτό με τη φθορά της ύλης πώς να γραφεί η ιστορία με αίμα φωτεινή κυρίως όμως από ανδρεία…από την αρχαιότητα ξεκίνησε η ζωή μέσα από τον θάνατο του πιο σοφού δασκάλου εισήγαγε καινά δαιμόνια μιλώντας για το θείο που ενσαρκώθηκε σε μια μορφή ανώτερη των 12 θεών του Ολύμπου….γιατί ο Σωκράτης διάλεξε να ανέβει στο σταυρό του να μη δειλιάσει μπρος τον θάνατο για να τον κάνει δρόμο στενό και δύσβατο μα ασφαλή για να περάσει προς την αθανασία…να υπακούς και ας μην ακους το φόβο της καρδιάς σου, να ακολουθείς τα έννομα χωρίς να αφήσεις την ασπίδα, να έρθεις μπρος τον θάνατο και να τον βρεις ο ίδιος……..και πάτησες Σωκράτη δάσκαλε εσύ τον θάνατο με αίμα και έγινες σύμβολο τιμής δασκάλου και σοφίας αλλάζοντας τον ορισμό που δείχνει τους δασκάλους πως πρέπει να διδάσκουν δια μέσου στάσης της ζωής τους ….μα εσύ Σωκράτη δίδαξες πιο πάνω από τους άλλους όχι από στάση στη ζωή αλλά από τον θάνατό σου……ΜΟΝΟ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ και έτσι αυτό που φαίνεται για άλλους μια ήττα να γίνει σύμβολο γενναιότητας και αυταπάρνησης αγίας…..σε αυτό λοιπόν το εικόνισμα των αθανάτων του θανάτου στέκει σα θρύλος εκεί σιμά στο γέροντα Σωκράτη ένας ακόμα Έλληνας στα αίματα ντυμένος ένας Σπαρτιάτης θρυλικός που όρισε μια Ελλάδα από το χτες το σήμερα το αύριο μέσα σε 2 μόνον λέξεις που γίναν εφαλτήριο για αμέτρητους αγώνες ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε και πέρασε στο άπειρο ο Λεωνίδας ο πιο γενναίος πάντων όλων……και ενώ γι’ αυτόν ο θάνατος περνάει ως θρίαμβος και νίκη για άλλους η ζωή άλλαξε και έγινε αγχόνη που έπνιξε τον Έλληνα Ευριδιάδη τον λειψάσπιδα που και αν και Σπαρτιάτης αρχηγός προτίμησε να φύγει και έτσι η Ελλάς τον ξέχασε γιατί έγινε προδότης αυτή η ίδια η Ελλάς δεν ζει μέσα από αυτούς που το βαλαν στα πόδια δεν ψάχνει για να βρει το Ελλάνιο το φως σε όσους επιλέγουν τη ζωή τους μα προτιμά να τρέφεται από τις νίκες που γεννήθηκαν έστω και από μια ήττα …..θανάτωσες το είναι σου για τη μεγάλη Ελλάδα και σε έναν άλλο Γολγοθά ανέβηκες με πίστη στην πατρίδα και έτσι εμείς οι Έλληνες βλέποντας τη θανή σου ποτέ δεν παρερμηνεύσαμε να χύσουμε ένα δάκρυ….γιατί τον πάτησες τον θάνατο και έκανε διθύραμβο της νίκης τον χαμό σου ….εμείς διαλέγουμε τον πόλεμο μαζί με τους 300….και όπως μέσα στη μάχη αυτή έγινε η ζωή σου ιερή θυσία ο τάφος σου έγινε πέρασμα προς την αθανασία….και έδωσες συνάντηση να βρει η Ελληνική ψυχή σου μετά από χρόνια και καιρούς ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΗ τον πιο μοναχικό αυτοκράτορα που έγινε στη Πόλη Λεωνίδας και εδώ οι Θερμοπύλες άλλαξαν στενά και έγινα του Βοσπόρου …… μα εσύ τυχαία δεν ανδρώθηκες στη γη του Λεωνίδα, τυχαία δεν ξεκίνησες από τη γη της Λακωνίας του Μυστρά, είχες συνάντηση ιερή μέσα στο χωροχρόνο εκεί το σώμα σου εδέχθηκε ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ……. Εσύ αιώνιε βασιλιά της Πόλης και του χρόνου της Ελλάδος ανέστησες πιο περιφραστικά το λόγο του Λεωνίδα και ευθύς ξεστόμισες ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ με τη δική σου αιώνια ρήση… και αφού ακάθιστο τον έψαλλες τον ύμνο προς τα θεία δεν γύρεψες αλλού πολεμιστές για να στηθούν στη φάλαγγα της Πόλης μα πήρες μόνο αυτούς τους μαχητές της γης της αιωνίου και ήρθαν πολλοί αγωνιστές από το ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ για να σταθούν σιμά σου όλοι εκ Πελοποννήσου ….. και αφού Δραγάση έγινες για μας ο πιο ιερός Μαρμαρωμένος Βασιλιάς και όρκο σου δίνουμε και εμεις εκει ψηλά στα τείχη τον όρκο που οι Λακεδαίμονες οι νέοι ξεστόμιζαν…… ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΩΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ…… και εμείς ως οδηγό δεν έχουμε το πέρας εις τη νίκη μα το σκοπό τον ιερό που ορίζεται με αυτοθυσία ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΙ ΣΕ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και εκεί που ξεψυχούσες βασιλιά στα χέρια του αρχαγγέλου ….. ενέπνευσες για 400 χρόνια τους αγωνιστές που μια επανάσταση ποθούσε η ψυχή τους έτσι λοιπόν γεννήθηκε η εθνική επιλογή του 21 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ μα οι Έλληνες αγωνιστές ως γνήσιοι απόγονοι σου πεθαίνουν αρνούμενοι τον θάνατο και ελευθερία ζητάνε …. Αυτός που γέμισε το Ζάλογγο από Ελληνίδες Καρυάτιδες που αψήφησαν του χάρου την αγκάλη …. Και αφού σε άλλο χρόνο και στιγμή συγχώρεση πήρε από τον γέροντα Σαμουήλ για την εκούσια έξοδο από τη ζωή μας πήραν του γέροντος ευχή να μη προδώσουν τη καρδιά τους, ποτέ ξανά άλλος χορός δεν έγινε πιο θείος ποτέ ξανά άλλη Ελληνίς δεν νίκησε το χάρο εις τα αλώνια ……….. και πάτησαν τον θάνατο ελευθεριά ζητώντας και ο Σαμουήλ εδάκρυσε πήρε διπλό κουράγιο και έγραψε και αυτός στο Κούκι ιστορία μια ιστορία με νίκη πάλι του εγώ του χρειάστηκε πολλά εκρηκτικά να σπάσει τις αλυσίδες που τον έδεναν ως άλλο Προμηθέα κανείς εκει δεν θέλησε να ζήσει με το σώμα κανείς δεν διάλεξε ΄ποτέ να μείνει σε ένα τόπο αλλά πατώντας με το θάνατο ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ αθάνατοι έγιναν και αυτοί και ζουν ελεύθεροι στην πόλη την αιώνια.
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΩΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΡΚΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ μα πάντα είχε δορυφόρο του το πιο ιερό και μέγα γράμμα αυτό που ενώνει ιερά το χτες στο σήμερα στο αύριο και στο πάντα το ΕΨΙΛΟΝ που όρισε το όνομα για εμάς ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ μες τη νύχτα ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΑΡΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

 2ο ΜΕΡΟΣ (το μυστικό τους) Η ΔΩΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ 3 ΕΛΛΗΝΩΝ 

Όλη η απλότητα και η σοφία, όλη η αλήθεια και η συμμετρία κρύβεται μέσα στη σκέψη και στη φιλοσοφία του Δωρικού Πολιτισμού γιατί μόνο αυτός ενώνει 2 αλήθειες εις μίαν. Υπάρχει πάντα η αλήθεια του παντός του άναρχου θείου λόγου αυτού που ενσαρκώνεται μέσα από νόμους φύσης και υπάρχει η αλήθεια των βροτών που γράφουμε καθώς τη ζούμε μα μόνο ένας Δωρικός Πολιτισμός ενώνει 2 αλήθειες αυτός που έγινε, αντρώθηκε και αθάνατος τελειούται και μέσα σε μια μόνο φυλή βρήκε αντίκρισμα μεγάλο. Οι Λακεδαίμονες αυτοί που πίστευαν σε μία μόνο λέξη ΑΝΑΓΚΗ αυτό που έχει δηλαδή συνέπεια και φυσική αιτία σε όλα, αν βγεις στο πόλεμο μονάχο σου χωρίς τη δύναμη σου από ανάγκη θα χαθείς από συνέπεια των ηθικών των νόμων. Σε αυτήν υπακούουν οι βροτοί μα και όλοι οι άνθρωποι που ενσαρκώνουν θείο λόγο. Μέσα λοιπό σε αυτό το σκεπτικό ανδρώθηκαν 3 άνδρες ο Λεωνίδας βασιλιάς, ο Σωκράτης ο φιλολακεδαίμονας της σκέψης και ο ηγεμών της Πόλης ο Παλαιολόγος. Μπορεί και οι 3 να έζησαν σε άλλο χωροχρόνο μα η φιλοσοφία ορίζεται από την Σπαρτιατική της σκέψη αυτή που ήταν κέντρο δωρικού ρυθμού απόλυτης απλότητος και ήθους και οι 3 εβίωσαν την ανάγκη στην πιο ατείχιστη θεώρηση των πάντων ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ γιατί οι νόμοι του Λυκούργου όριζαν πως 1ος πολεμά ο βασιλιάς και πίσω οι στρατιώτες ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ο νόμος της ανάγκης, της συνέπειας στο ορθό ήταν η ασπίδα που και οι 3 οι άνδρες κρατούσαν στα χέρια …….
 Αυτή η αλήθεια των θεών που ορίζει να πεθαίνεις εις την ύλη για να ζήσει το άυλο και το αθάνατο του πνεύματος του θείου γιατί η αγωγή που έλαβε ήταν του λακωνίζειν …
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ ΟΙΔΕΝΑΙ καθώς στο άπειρο μπροστά ο άνθρωπος δεν ξέρει το τι είναι μόνο το ένα το μόνο που μαθαίνει είναι γι’ αυτό άρα την ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΟΤΩΝ το ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ …..
ΜΑ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΤΩΝ ΒΡΟΤΩΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ.
Μα όταν η ψυχή του Λακεδαίμονα του βασιλιά ξεκίνησε από τα στενά να εύρει ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ περιπλανήθηκε πολύ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ μα εκεί ξανά στων Λακεδαίμονων τη γη ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΩΜΑ για να ζήσει και να ανδρώσει μες το Μυστρά τον νέο αυτοκράτορα της Πόλης το Δραγάση …..

........και ήπιε και αυτός το κόνιο από τα χέρια των χριστιανών ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΔΕΝ θέλησαν να βγουν στα τείχη, το καθήκον και που προδώσανε πικρά σαν δηλητήριο που φέρνει τη φθορά κι όμως ο αυτοκράτορας δεν λύγισε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΛΕΩΝΙΔΑ να μην αφήσει τη ψυχή να χάσει από το φόβο παρά να βρει τη δύναμη ξανά ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ξεκλείδωσε το σώμα του να φύγει το εγώ του και ελευθέρωσε το είναι του μακριά από το σταυρό του ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΝΗΡ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΒΡΟΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ ΕΞ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. (το μυστικό ανδρείας) .

 3ο ΜΕΡΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

 Ανέκαθεν το έθνος μας τιμούσε τους αγίους αυτούς που φώτιζαν τη πίστη μας και ανδρείωναν την ελπίδα αυτούς που στέκονται ακίνητοι στα ιερά τα τέμπλα…. Μα ο Έλληνας συχνά πυκνά χωρίς να το έχει ανάγκη, χωρίς να ξέρει το γιατί και αν το έχει από συνήθεια τιμούσε λες και ήταν άγιος έναν μονάχα ξένο που έκρυβε πάντα μέσα του κι ας ήτανε γενναίος αυτόν που ανέκαθεν τον λέγανε Εφιάλτη και την διχόνοια έσπερνε μα και την προδοσία …. Πάντοτε ήταν πρόθυμος να δώσει τα ιερά και τα όσια του γένους μας για 30 αργύρια…. Και γυρεύει την κερκόπορτα του Έλληνα να βρει να μπει μες τη ψυχή του να πνίξει την αγάπη του που ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΙΑ να διώξει κάθε αρετή για την ευδαιμονία και άνοιξε κερκόπορτες στου Έλληνα τα στήθη γιατί δεν ήταν ελληνόψυχος ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ από το χρώμα του χρυσού και την εφήμερη τη δόξα ….
Η ιστορία γέμισε με εραστές της προδοσίας ….
και σβήσαν την ελπίδα αυτή που ορίζει Έλληνες να ζήσουν μια για πάντα ……
 ΌΣΟ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, όσο ο Χριστός ανέσταινε τα πλήθη με το λόγο ……
 Κάποιοι προσκύνησαν κρυφά τον άγιο Εφιάλτη προδίδοντας πρώτα τον Έλληνα που είχαν στις ψυχές τους γιατί αυτός ο άγιος δεν βρίσκεται σε εικόνισμα σε κάποια Εκκλησία …
γεννήθηκε ταυτόχρονα με τον Λεωνίδα μες τη ψυχή του Έλληνα και τον επολεμάει ….
Κάποιοι που Έλληνες γεννήθηκαν πεθαίνουν εφιάλτες ….
Δεν θέλουμε την πίστη σας που ορίζει η μασονία …..
(ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ) και όσο ο σταυρός που κάνετε σταυρώνει την Ελλάδα …..
ΜΑ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.


Η διείσδυση της παραθρησκευτικής οργάνωσης της κ. Νικοπούλου στους χώρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τις αρχαιολατρικές και ουφολογικές πνευματικές καί κοσμοθεωριακές αποκρυφιστικές διδασκαλίες της μέσα από το προσωπείο της χριστιανής ορθόδοξης, αποτελεί χειραγώγηση, πλύση εγκεφάλου και έλεγχο νου των εξαπατημένων χριστιανών και πατριωτών οπαδών της που την πιστεύουν και τη ακολουθούν ως ψευτοείδωλο. Θεωρούμε άκρως επικίνδυνη τη δράση της κ. Νικοπούλου, η οποία σπέρνει διχόνοια, μίσος και πολεμοχαρή ένστικτα στον ελληνικό λαό για να την ακολουθεί και να την χρηματοδοτεί για το δήθεν έργο της στη Θράκη. Η δράση της και η συμπεριφορά της εν γένει ομοιάζουν με καταστροφική λατρεία όπου τα μέλη στρατολογούνται με ανήθικα και παραπλανητικά μέσα, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο επάνω τους. Χρησιμοποιεί τα μέλη της σαν απλήρωτους εργάτες, προπαγανδιστές, συλλέκτες χρημάτων και είναι ικανά για όλα. Η μέθοδοι προσηλυτισμού των θυμάτων της κ. Νικοπούλου ομοιάζει επίσης με αυτό των καταστροφικών λατρειών, αφού αποκρύπτει τους αληθινούς στόχους της, μιλάει με ανακρίβεια και παραπλανητικά για τον εαυτό της, αποκρύπτει το αληθινό της κέντρο, παρουσιάζεται με προσωπείο χριστιανικό, φιλοσοφικό, κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.