Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΑΣΙΛΗ ΦΛΩΡΙΔΗ "ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ"Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Πρόσφατα ακούσαμε στην από 8-2-2019 εκπομπή της κ. Νικολούλη « ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» τον γνωστό δικηγόρο κ. Διαλυνά, στην Υπόθεση Γραικού να λέει ότι:
Ο κ. Φλωρίδης «έχει πολλά προσόντα», «δεν φοβάται», «λέει τη γνώμη του», «είναι πολλά, πολλά, είναι ένα διαμάντι τώρα να μην κοροϊδευόμαστε», ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ»,
ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …..
Τι να κάνουμε με τη κοινή λογική πήγε!!!!
ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ …..
Καταρχάς πρέπει να σχολιαστεί το γεγονός ότι ο κ. Διαλυνάς γνωστός δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη γνωρίζεται πολλά χρόνια με έναν Αντιεισαγγελέα Εφετών  Θεσσαλονίκης, δηλαδή τι είναι «φιλαράκια»;;; 
Προτείνουμε να διαβάσετε ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ του κ. Βασίλη Φλωρίδη, ο οποίος σε αντίθεση με συναδέλφους του οι οποίοι μετατίθενται από άκρη σε άκρη της χώρας, μακριά από τις οικογένειές τους, εδώ και δεκαετίες είναι μόνιμος Εισαγγελέας είτε Θεσσαλονίκης, είτε της ευρύτερης περιοχής από την οποία και έχει καταγωγή. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι λόγω του πολυκαιρισμού του εν λόγω Εισαγγελέα στη περιοχή έχει αποκτήσει φιλίες με «διάφορους»!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ κ. ΦΛΩΡΙΔΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.


ΕΝ ΑΡΧΗ:ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ

Στις  23-9-2014 ο πατέρας του 5χρονου υπέβαλλε μήνυση για αποπλάνηση του παιδιού του.
 Την 21-11-2014 υπέβαλλε 2η μήνυση συμπληρωματική της 1ης .
 Στις 6-4-2015 ο πατέρας του ανήλικου απέστειλε καταγγελία-αναφορά σε πολλούς αποδέκτες σύμφωνα με την οποία καταγγέλλονταν η αδιαφορία των αρχών για την αποπλάνηση του παιδιού του, καταγγέλλονταν ότι δικαστικά πρόσωπα είναι προκατειλημμένα και ότι αποφάσεις βγαίνουν πριν να δικαστεί η υπόθεση. Η αναφορά του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών  Θεσσαλονίκης. Ένα χρόνο αργότερα στις 20-4-2016 εκδόθηκε η διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρου Τσόγκα, ο οποίος έθεσε στο αρχείο την από 6-4-2015 αναφορά του πατέρα του ανήλικου χωρίς καμιά επί της ουσίας διερεύνηση των καταγγελιών του πατέρα.
Πέντε μέρες αργότερα στις 25-4-2016 και σε απόλυτη συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα (ο οποίος εν συνεχεία έγινε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών  Θεσσαλονίκης ), η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνα Καπαμά (που και αυτή πήρε προαγωγή) εξέδωσε διάταξη, η οποία έθεσε στο αρχείο και τις από 23-9-2014 και από 21-11-2014 μηνύσεις του πατέρα για την αποπλάνηση  του παιδιού του από γνωστό αρχιμανδρίτη της περιοχής και άλλα πρόσωπα.
Η υπόθεση αρχειοθετήθηκε χωρίς καμιά αιτιολόγηση λόγω «οιονεί δεδικασμένου» που δημιούργησε η προηγούμενη διάταξη του κ. Τσόγκα, η οποία όμως δεν αφορούσε αυτή καθ’ αυτή την υπόθεση αποπλάνησης αλλά το καταγγελλόμενο παραδικαστικό κύκλωμα της περιοχής. Η διάταξη Τσόγκα είναι μια σελίδα (μπρος πίσω) και η διάταξη καπαμά 1 σελίδα μπρος και μισή πίσω. Το οιονεί δεδικασμένο σημαίνει κάτι σαν δεδικασμένο με την έννοια όμως ότι η 2η υπόθεση που θα αρχειοθετηθεί πρέπει να είναι μεταγενέστερη της 1ης , κάτι που δεν συνέβη στην υπόθεση αυτή αφού ο κ. Τσόγκας διερεύνησε την από 6-4-2015 αναφορά του πατέρα του ανήλικου ενώ η κ. Καπαμά διερευνούσε τις αρχικές μηνύσεις του πατέρα του ανήλικου, οι οποίες αδικαιολόγητα σέρνονταν από Εισαγγελία σε Εισαγγελία με μοναδικό σκοπό την συγκάλυψη της υπόθεσης διά της αρχειοθετήσεώς της, προκειμένου να απαλλάξουν τον αρχιμανδρίτη και την «παρέα του» από τις κατηγορίες της αποπλάνησης. Το έπραξαν αυτό με «σχέδιο», διότι στην δικογραφία που χειρίζονταν ο κ. Τσόγκας δεν υπήρχε η κατάθεση του 5χρονου, η οποία όμως υπήρχε στην δικογραφία της κ. Καπαμά, δεν χρειάστηκε όμως να τη αντικρούσει διότι επικαλούμενη το οιονεί δεδικασμένο απέφυγε τη κακοτοπιά της κατάθεσης του5χρονου που σόκαρε το πανελλήνιο.

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΚΟΤΟΣ:Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ Η ΒΙΒΛΟΣ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ


Κατά των διατάξεων των Eισαγγελέων Θεσσαλονίκης κ. Τσόγκα και κ. Καπαμά ο πατέρας του 5χρονου στις 23-5-2016 άσκησε προσφυγές στην Εισαγγελία Εφετών Θες/νίκης, τις προσφυγές του χρεώθηκε ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ (σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Διαλυνά Αντεισαγγελέας Εφετών κ. Βασίλης Φλωρίδης.
Τη χρονική αυτή περίοδο η κατάθεση του 5χρονου είχεδημιουργήσει πανελλήνιο σάλο, τελικά όμως το κύκλωμα των παιδεραστών κατάφερε να μη μάθει ποτέ η κοινή γνώμη όλη για την αλήθεια για την υπόθεση αυτή. Είτε εκφόβισαν είτε παραπληροφόρησαν κανάλια και δημοσιογράφους για να πάψουν να ασχολούνται και έτσι ανενόχλητοι να θάψουν την υπόθεση!!
Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης, ο οποίος «έχει πολλά προσόντα» και «δεν φοβάται» ανέλαβε να θάψει όσο πιο βαθιά στο χώμα την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκου και πράγματι ΣΤΙΣ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ΟΙ 37 ΣΕΛΙΔΕΣ (σχεδόν τα 4/5 της διάταξης)ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ!!!!
Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα ψεύδους και αναίδειας, συμπεριφέρεται, το λιγότερο, ως συνήγορος υπεράσπισης του παιδεραστή αρχιμανδρίτη!!! Η διάταξη του είναι ένα πολυσέλιδο κουβάρι παραπληροφόρησης με αυθαίρετα και συκοφαντικά συμπεράσματα τα οποία δεν αποδεικνύονται από τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία στοιχεία δεν αξιολόγησε ουσιαστικά παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι ενδείξεις που χρειάζονταν να ασκηθεί ποινική δίωξη στους παιδεραστές και να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση στο ακροατήριο,
Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης προέβη σε δόλιες, παράνομες, σκοτεινές πράξεις για να απαλλάξει τους παιδεραστές, διαστρέφοντας σε απόλυτο βαθμό την αλήθεια. Αποτελεί μέγα σκάνδαλο το πάθος και ο πόθος του φιλόσοφου κ. Φλωρίδη να «αθωώσει» όπως μάταια ελπίζει τους παιδεραστές.

Α΄ΥΤΗ Η ΒΙΒΛΟΣ: Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες τα παιδιά ήδη από την ηλικία των τριών ετών είναι σε θέση να παρέχουν λεπτομέρειες για γεγονότα, που παρακολούθησαν, ακόμα κι αν αυτά ήταν περίπλοκα. Η ικανότητα αφήγησης ενός γεγονότος, η οποία αναπτύσσεται περίπου στην ηλικία των τριών ετών, φαίνεται πως συνδέεται με την ικανότητα αποθήκευσής του στην μνήμη και ανάκλησής του στο μέλλον. Η σύγχρονη επιστήμη δεν αμφισβητεί την αξιοπιστία των μαρτυρικών καταθέσεων που προέρχονται από ανηλίκους, αλλά την μέθοδο εκμαίευσης των καταθέσεων αυτών, καθώς η προσπάθεια των ανακριτικών αρχών να ανακαλύψουν τις λεπτομέρειες μιας εγκληματικής πράξης μπορεί να οδηγήσουν στην χρήση καθοδηγητικών ερωτήσεων. Έτσι οι έρευνες σχετικά με το κατά πόσο οι ανήλικοι είναι ευάλωτοι στην καθοδήγηση θα πρέπει να οδηγήσουν σε μια βελτίωση των μεθόδων εξέτασής τους και όχι σε μια γενικευμένη δυσπιστία απέναντι στην ικανότητα της μνήμης και της κατανόησής τους.
Η εξέταση των ανηλίκων μπορεί να διεξαχθεί με ορθό τρόπο, όταν τους τίθενται ανοιχτές ερωτήσεις, οι οποίες δεν περιέχουν πληροφορίες, τις οποίες δεν ανέφερε ο ίδιος ο ανήλικος και δεν δημιουργούν την υπόνοια ότι μια συγκεκριμένη απάντηση είναι επιθυμητή. Άλλωστε, αμφισβητείται η χρησιμότητα των καθοδηγητικών και επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων, καθώς, παρότι η καθυστερημένη αποκάλυψη της κακοποίησης από τους ανηλίκους είναι συνηθισμένο φαινόμενο, η άρνηση της, όταν διενεργείται σχετική εξέταση, είναι σπάνια. 
Το αρ. 226Α ΚΠΔ ορίζει πως γίνεται η εξέταση του ανήλικου μάρτυρα. Όσον αφορά στον αριθμό των διενεργούμενων συνεντεύξεων με τον ανήλικο επισημαίνεται από τη νομολογία πως πρέπει να επιδεικνύεται ιδιαίτερη μέριμνα από τον ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε επιπλέον εξέταση του ανηλίκου, προκειμένου να αποφεύγεται η περαιτέρω θυματοποίησή του και η πρόκληση δυσμενών συνεπειών στην ψυχοσύνθεσή του. Αυτό επιτάσσει, άλλωστε, και η σύμφωνη με το δίκαιο της Ε.Ε. ερμηνεία των νόμων. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως περιττή μια επιπλέον εξέταση, εφόσον είναι αναγκαία για την αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας (σύμφωνα με την Σύμβαση του Lanzarote o αριθμός των συνεντεύξεων είναι όσο το δυνατό πιο περιορισμένος και όσο ακριβώς χρειάζεται για το σκοπό των ποινικών διαδικασιών. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν απαγορεύεται η επανάληψή τους, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την διερεύνηση της ουσιαστικής αλήθειας).
ΟXI..OXI....OXI... ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!!!!!
O φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σε μια διάταξη όνειδος για την Ελληνική Δικαιοσύνη, δίνει το δικαίωμα σε ανώμαλους, άσελγους, παιδεραστές, και κάθε διεστραμμένο ανώμαλο, να ασελγεί σε ανήλικα παιδιά και να μένει στο απυρόβλητο. Στην σελ. 43 της υπ’ αριθμ. 95,96/2016 διάταξης του αναφέρει «αυτή η κατάθεση δεν έπρεπε να παραγγελθεί καν. Δεν χρειάζονταν ένα ανήλικο 5,5 ετών παιδάκι να υποβληθεί (και) σε αυτή τη διαδικασία (και μάλιστα για να αναφέρει περιστατικά που έγιναν πριν ένα χρόνο που ήταν 4,5 ετών και ήταν αδύνατον να το θυμόταν γιατί στην ηλικία αυτή δεν υπάρχει σχηματισμένη μνήμη γιατί απλούστατα δεν χρειάζονταν».

Να χαίρεται η ελληνική δικαιοσύνη το φιλόσοφο εισαγγελέα της!!!
Μπράβο κ. Φλωρίδη φιλόσοφε.
Παιδεραστές απανταχού της γης ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σας απαλλάσσει από τις κακουργηματικές σας πράξεις σε ανήλικα προσχολικής ηλικίας γιατί δεν έχουν μνήμη και δεν θυμούνται όταν τα κακοποιείται σεξουαλικά!


Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο κάθε αμερόληπτος ερευνητής θα διαπιστώσει ότι όσα αναφέρει περί «παιδικής μνήμης» ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης όχι μόνον είναι αντιεπιστημονικά αλλά και απολύτως κακόβουλα. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο «Emory» της Ατλάντα σε μελέτη που συμμετείχαν συνολικά 83 παιδιά, ξεκινώντας από την ηλικία των 3 ετών, διαπιστώθηκε, ότι τα παιδιά αυτά, όταν έγιναν 5, 6 και 7, ήταν ικανά να ανακαλέσουν από 63% έως 72% των γεγονότων για τα οποία είχαν ερωτηθεί στην ηλικία των 3 ετών. Αντίθετα, όταν έγιναν 8 ή 9, μπορούσαν να θυμηθούν μόνο το 35% των γεγονότων αυτών. Δηλαδή ότι με το πέρασμα του χρόνου σβήνουν οι παιδικές μας αναμνήσεις και υπάρχει η λεγόμενη «παιδική αμνησία» η οποία χειροτερεύει με το πέρασμα του χρόνου και όχι άμεσα ή γιατί δεν υπάρχει "σχηματισμένη μνήμη" όπως αναφέρει ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης στη διάταξη του ….  
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ κ. ΦΙΛΟΣΟΦΕ!!!!

ΝΑ χαίρετε η Ελληνική Δικαιοσύνη το «διαμάντι» της …
ΝΑ τον χαίρεστε κ. Διαλυνά!!!! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.