Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ του Εισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ"

Προκαταβολικά να πούμε ότι ο αντεισαγγελέας εφετών Θεσσαλονίκης είναι αυτός που όπως λένε, όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι παιδεραστές, τους απάλλαξε εσαεί για όλα τα εγκλήματά τους:

-γι' αυτά που έχουν αποκαλυφθεί
- γι' αυτά που θα αποκαλυφθούν
-ακόμα και γι' αυτά που δεν έχουν κάνει ακόμα, αλλά θα κάνουν!!!!

Το προεισαγωγικό βίντεο με 6 λεπτά περίληψης αναφέρει το βίο και τη πολιτεία του τηλ-εισαγγελέα, αδελφού του πρώην υπουργού ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Φλωρίδη και νυν πολιτευόμενο με τη ΝΔ.
Με καταγωγή από το Κιλκίς, δηλαδή 55 χιλιόμετρα από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. ο εν λόγω αντιεισαγγελέας, σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να συλλέξουμε από διαδίκτυο:
-πιθανόν ξεκίνησε τη καριέρα του ως εισαγγελέας στο Πολύγυρο Χαλκιδικής.
-το 2002 εμφανίζεται να υπηρετεί στα Γιαννιτσά.
-  2006-2008 είναι Προϊστάμενος   στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
-Προάγεται το 2009 και υπηρετεί στη Κομοτηνή, όπου ξέσπασε το "σκάνδαλο Βατοπαιδίου"
- το 2013 τα βρόντηξε από την ΕΑΑΔΗΣΥ, λόγω οδοιπορικών και έκτοτε υπηρετεί ΜΟΝΙΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη.................  Φυσικά, η μονιμότητά του αυτή αδικεί άλλους εισαγγελείς που έχουν και αυτοί δικαίωμα για κάποιο διάστημα να υπηρετήσουν στη μόνιμη κατοικία της οικογένειάς τους. Επιπλέον όταν κάποιος δικαστής ή εισαγγελέας υπηρετεί δεκαετίες στην ίδια επαρχιακή περιοχή, ακόμα και εάν αυτή ονομάζεται "συμπρωτεύουσα" δημιουργούνται "γνωριμίες" επικίνδυνες για την απόδοση δικαιοσύνης.  
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Εντός αυτού του  κτιρίου   αποδίδεται η δικαιοσύνη
  στη Βόρεια Έλλάδα, γνωστή και ως Θ' δικαστική περιφέρεια
Κάποιοι πριν το σκάνδαλο Βατοπεδίου, όταν ο Βασίλης Φλωρίδης 2006-2008 ήταν Προϊστάμενος  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μιλούσαν για παραδικαστικό. Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από κύκλους δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, από το 2008 για " ένα νέο παραδικαστικό κύκλωμα που βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη". Συγκεκριμένα έγραφαν ότι είχε στηθεί:  ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.  
Φυσικά όπως πάντα δεν γίνεται απολύτως τίποτα σε αυτή τη χώρα, τουναντίον ο κ. Φλωρίδης συνεχίζει να υπηρετεί στη πόρτα του σπιτιού του και να απολαμβάνει δικαστικής, πολιτικής και φυσικά δημοσιογραφικής ασυλίας!!! Κάποιος συνδετικός κρίκος πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους (ο νοών νοείτω). 
Ποιός είναι ο κ. Σανιδάς τον οποίο επαινεί ο κ. Φλωρίδης, λέγοντας ότι: "Επιτέλους! Έπειτα από 20 χρόνια έγινε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ένας εισαγγελέας και δη του διαμετρήματος ενός Σανιδά";;; 
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών και το δημοσίευμα "Παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, μητροπολίτες, δικαστικοί, το Σύνταγμα και το Μνημόνιο Το «βαθύ κράτος» πολιτεύεται". Μια πολιτικο-χριστιανική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο συγκέντρωσε την καλή κοινωνία των δικαστικών και της Εκκλησίας. Στόχος, η ανέγερση του νέου Τάματος του Έθνους. Εχθρός, η Ευρωπαϊκή Ενωση. Συνδιοργανωτές η γνωστή οικογένεια Νικόπουλου, αφού επρόκειτο να παρουσιαστεί το βιβλίο του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλείου Νικόπουλου «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα».
ο "επίτιμος"προέδρος του Αρείου Πάγου
Βασίλης Νικόπουλος
Συντονιστές η γνωστή "ηρωίδα" κόρη του Βασίλη Νικόπουλου, Χαρά Νικοπούλου μαζί με τη σύζυγό της, ενώ  παρουσίασε το βιβλίο του κ. Νικόπουλου, πρώτος ο Σαράντος Καργάκος και στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον επίτιμο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Σανιδά.
Φυσικά Νικόπουλος ( 2007-2009) και Σανιδάς (2006-2009) ήταν εκλεκτοί του Κώστα Καραμανλή και κατέλαβαν του ανώτατους θώκους στη δικαιοσύνη την ίδια χρονική στιγμή. Πως σχετίζονται όλα αυτά μεταξύ τους;; Ο κ. Νικόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, σχεδόν ποτέ δεν μετατέθηκε σε άλλη περιοχή. Ο γιός του, δικηγόρος Θεσσαλονίκης είναι δικηγόρος των παιδεραστών, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί κρατάει το "ευαγγέλιο - διάταξη" Φλωρίδη. Έτσι σχετίζονται όλοι μεταξύ τους, χωρίς να μπούμε ακόμα σε περισσότερες λεπτομέρειες, οι οποίες φυσικά δεν έχουν τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.