Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Ο Σατανιστής – Χρυσαυγίτης βουλευτής Γερμενής και οι υπόλοιποι θεομπαίχτες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Χριστιανοί – Πατριώτες μακριά από αυτούς!!

Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση: "είναι δυνατόν στην Ελληνική Βουλή να εκπροσωπούνται δια του Σατανιστή – Χρυσαυγίτη βουλευτή Γερμενή, όλοι οι σατανιστές - ναζιστές της Ελλάδας και ταυτόχρονα να εκπροσωπείται και μια μερίδα Χριστιανών Ορθόδοξων από το ίδιο κόμμα;; Είναι δυνατόν στο ίδιο κόμμα να συνυπάρχουν σατανιστές, ναζιστές, δωδεκαθειστές – νεοπαγανιστές, ουφολόγοι, αντιχριστιανοί και να τους ψηφίζει μια μερίδα Χριστιανών Ορθόδοξων, η οποία στη πραγματικότητα είναι αυτή που τους έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ελληνική Βουλή;;"
Παρακάτω θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ….
Τι είναι το Εθνικοσοσιαλιστικό Black Metal - «Satanic Metal»
Το Εθνικοσοσιαλιστικό Black Metal - «Satanic Metal» National Socialist black metal  (NSBM), είναι ένα υποείδος του Black Metal που εκπροσωπεί το ναζιστικό μηδενισμό και μια συγκεχυμένη παγανιστική κουλτούρα, μια λατρεία προς τον αρχαίο κόσμο και την θεϊκή φύση, ενώ προωθεί ιδέες όπως ο λευκός εθνικισμός και ο εθνοπαγανισμός.

Οι NSBM μπάντες έχουν ακραία εμφάνιση, βάφονται για να θυμίζουν τους πολεμιστές του Odin, τα ρούχα τους είναι εξεζητημένα, γρατζουνάνε κιθάρες δημιουργώντας μια χαοτική και αποκρουστική ηχορύπανση. Υιοθετούν τον σατανισμό με ένα άκρως αντιχριστιανικό προφίλ και «μισανθρωπικές» απόψεις.
Ο Χριστός, ο Δίας και ο Πάνας συναντάνε τον Όντιν και τον Εωσφόρο σε μια νοητική σύγχυση όμοια με την ηχορύπανση που παράγουν, την αποκλίνουσα κοινωνική και ψυχικά διαταραγμένη συμπεριφορά,  τα βλάσφημα μηνύματα μίσους που εκπέμπουν.
Παρουσιάζονται ως δήθεν ενάντιοι στην παγκοσμιοποίηση, τονίζουν τα συναισθηματικά κενά που δημιουργεί ο σύγχρονος πολιτισμός, ενώ αποτελούν ένα είδος παραθρησκείας, ένός επικίνδυνου συνδυασμού παγανισμού-σατανισμού που εκφράζουν τις ιδεολογικές και  ψυχολογικές διαταραχές των νεοναζί.

Όλα αυτά είναι ξενόφερτα φρούτα εσωτερισμού και παγανισμού, με την Σκανδιναβία ως γενέτειρα του είδους και χώρες όπως η Γερμανία, η Ελλάδα,  χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ να ακολουθούν πιστά.
Η Εθνικοσοσιαλιστική Black - Satanic Metal μουσική είναι διαδεδομένη στον χώρο της Χρυσής Αυγής.

Αυτό αποδεικνύεται με την παρουσία του Γιώργου Γερμενή, ο οποίος είναι βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και ο γνωστός μπασίστας – τραγουδιστής στο συγκρότημα Naer Mataron με το ψευδώνυμο «Καιάδας».
Στο συγκρότημα αυτό σύμφωνα με την ιστοσελίδα «metal-archives.com», η θεματολογία των τραγουδιών τους είναι γύρω από τον Σατανισμό, Αντιχριστιανισμό, Βλασφημία, Αποκρυφισμό, Παγανισμό.Το όνομα  Naer Mataron είναι ο Άδης των Σουμέριων.

Οι χαρακτηριστικοί τίτλοι τραγουδιών του σατανιστικού-ναζιστικού συγκροτήματος του βουλευτή Γερμενή όπως : «ο μεγάλος θεός Παν»,  «η ευλογημένη αμαρτία», «Είμαι ο Εωσφόρος, αγγελιοφόρος του θανάτου σας»,  «η λατρεία του Μπαφομέτ – Πάνα», «ο Κύριος του δαίμονα» από μόνοι τους περιγράφουν το περιεχόμενο.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ "Up From The Ashes - από την τέφρα " (1998) προσεύχονται στους θεούς..


Το ομώνυμο τραγούδι εξυμνεί την γέννηση του Αντιχρίστου:
«από τα σκοτεινότερα βάθη του Άδη, καθώς η μαύρη φλόγα καίει τη ψυχή μου…. θα γεννηθεί, ο εκλεκτός … θα γεννηθεί ξανά …  Όλα είναι έτοιμα για την τελική κλήση …. Οι κηδεμόνες του Ολύμπου ανοίγουν τις πύλες» 
"Faethon"  (1998)
 «Σύντομα όλα τα βασίλεια θα πέσουν και ο Δίας θα είναι ο ηγεμόνας αυτού του κόσμου»
"Zeus (Wrath Of The Gods)"  (1998)
ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ "River At Dash Scalding" (2003)  μας λένε ..
 «ο Θεός πέθανε.. στο τάφο του σαπίζει και ο ανώτερος άνθρωπος γίνεται κύριος»
" The Great Meridian Tide "
«ΣΚΟΤΟΣ ΑΕΝΑΟΝ, τώρα γεννιέται ο Θεός, Κοσμογονία, μια ανάσα στον κενό χώρο, 666, Ιαπετός, πατέρας της πέμπτης οργής, βάλτε το σπέρμα σας στη μήτρα μιας γυναίκας πολεμίστριας, εωσφόρε πες μας τα εορταστικά νέα!  Σήμερα γεννιέται ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, ο αρχιτέκτονας θα τρέμει τον δημιουργό (TAAOROA),η γνώση είναι στα χέρια του Προμηθέα».

"The Life And Death Of Europa: Part I. Cosmogonia (Life)"
«κάποτε είδα μια χριστιανική εκκλησία την κοίταξα εκδικητικά, μυρίζει τη σαπίλα του Ιεχωβά, τη φτήνια  των υπανθρώπων του σταυρού, είδα τις φλόγες να καίνε τον Υιό Του Θεού και τους Αγίους Του, κάθε μέρα, κάθε χρόνο, σβήνεις, χάνεσαι, στη νέα χιλιετία οι αξίες σου χάθηκαν, ονειρεύομαι τον κόσμο χωρίς τον υπάνθρωπο του Ιεχωβά (εννοεί τον Χριστό), διακηρύσσω τον ερχομό του υπερανθρώπου…»
"A Holocaust In Front Of God's Eyes".


ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ  
"Discipline Manifesto (Μάθημα πειθαρχίας )" (2005)
«Διανοητικά καθυστερημένοι, μουντοί καθώς είναι λένε: "Ευλογημένοι είναι οι φτωχοί στο πνεύμα ... Δεν θα ήταν ωραίο, να πήγαιναν για πάντα στον παράδεισό τους,  αυτόν που διακηρύχθηκε από τη γαμημένη χριστιανική εκκλησία,  στον παράδεισό τους θα βρούμε άσχημες και διανοητικά καθυστερημένες γυναίκες. Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου. Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό. Μα τώρα ο Διάβολος υπερισχύει. Θα αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα. Και πάνω στους βωμούς θα σφάξουμε τους ηλίθιους και τους κουτσομπόληδες. Το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας.»

" Extreme Unction (το έσχατο Ευχέλαιο )"
«Η επιστροφή του Θεού ενσαρκώθηκε στον νέο άνθρωπο, με όψη που ξέρει να περιφρονεί και να αγαπάει, με φλεγόμενο σπαθί που καταστρέφει και δημιουργεί, μια μορφή γαλήνια και αυστηρή ….  Ο παγανισμός σημαίνει επιστροφή στην αθωότηταΟ θρίαμβος της βούλησης μιας πρώτης μανιώδους βίας με πράξεις που θα  προκαλέσουν τρομοκρατία»
" Blessing Of Sin (η ευλογία της αμαρτίας) "
«Πρόθυμοι να προβούμε σε πράξεις ολοκληρωτικής καταστροφής, ακόμη και σεμαζική δολοφονία,"δημιουργική καταστροφή",  για να βελτιώσουμε την αληθινή ουσία του φυσικού και του ανθρώπινου όντος»
" For The New Man (για το νέο άνθρωπο)"
«Καθώς ο Καίσαρας φτάνει,  το κύρος της εξουσίας, του καθήκοντος, της τιμής καιτο τέλος της σαπίλας (εννοεί τον χριστιανισμό) επιστρέφει… οι δυνατότεροι νικούν και ότι έχει απομείνει είναι η λεία τους, παίρνουν στο χέρι τους τον έλεγχο του κόσμου»
 " Arrival Of The Caesar ( ο ερχομός του Καίσαρα – αντίχριστου)."
«Η λατρεία των προγόνων είναι ανώτερη από οποιαδήποτε θρησκεία, παρέχει το βασικό συναίσθημα της ψυχής και του νου, μέσα από τις υπάρξεις του παρελθόντος για δράση και δημιουργία»
"Blast Furnance (Υψικάμινος) "

Τα στελέχη της Χ.Α. μπορεί τώρα να μας παρουσιάζονται υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης και ευλαβείς χριστιανοί, να διοργανώνουν ευχέλαια και αγιασμούς, προσκυνηματικές επισκέψεις στον Άγιον Όρος και γενικότερα να δίνουν το παρόν στους Ορθόδοξους Ναούς, όμως δεν είναι τίποτε άλλο από θεομπαίχτες. Όπως είπα και στην αρχή σατανισμός και Ορθοδοξία δεν συνυπάρχουν στο ίδιο κόμμα και δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή από το ίδιο κόμμα.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.