Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (το Τάγμα), ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΟΑ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ιδρυτής και γενικός
γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
σε νεαρή ηλικία 
ΜΕΡΟΣ Β΄

Στην ιστορία του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής έχει επικρατήσει η ιδέα ότι οι Ροδόσταυροι, το Τάγμα Άλφα και Ωμέγα και το Ερμητικό Τάγμα της Stella Matutina, συνέχισαν ξεχωριστά μετά την αρχική διάσπαση τους από το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής το έτος 1900 και ότι συνέχισαν σε αυτή την εχθρότητα μέχρι την παρακμή τους τη δεκαετία του 1940, παρά ταύτα οι ιστορικοί του τάγματος σήμερα έχουν προβεί σε ενδιαφέρουσες αναφορές για μια φιλική και υποστατική συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο ταγμάτων κατά τη δεκαετία του 1950, ενώ τα τέλη της δεκαετίας του 1990 αναγνωρίστηκαν μεταξύ τους ως γνήσιοι απόγονοι του αρχικού τάγματος της Χρυσής Αυγής.
Είχε όμως πράγματι καταγωγή το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής από την Αγγλία;; 
Υπάρχει η άποψη ότι το τάγμα της Χρυσής Αυγής ήταν παρακλάδι στοάς που υπήρχε στη Γερμανία και το καταστατικό του δόθηκε στους Άγγλους από κάποια Anna Sprengel από τη Νυρεμβέργη, άρα στη πραγματικότητα επρόκειτο για μια Γερμανικής καταγωγής μυστική κοινωνία που διακλαδώθηκε στην Αγγλία. Αν και η γερμανική προέλευση της Χρυσής Αυγής έχει αμφισβητηθεί, όμως η δομή των μυήσεων της Χρυσής Αυγής βασίστηκε στο διάσημο σύμβολο του καμπαλιστικού δέντρου της ζωής.Το ίδιο Δέντρο της Ζωής χρησιμοποιήθηκε από τον Guido von List (Γκουίντο φον Λιστ), Αυστριακό αποκρυφιστή συγγραφέα και ιδρυτή της αριοσοφίας, κύριο εισηγητή μιας μορφής αναβίωσης της παγανιστικής γερμανικής θρησκείας του Wotan (τo φάντασμα του Ναζισμού, Βαγγέλης Τζούκας, Εστία, σελ. 44-45). 


Ο Γκουίντο φον Λιστ ήταν επηρεασμένος από τα γραπτά του Αρθούρου ντε Γκομπινώ και της Έλενα Μπλαβάτσκυ. Πίστευε στην ύπαρξη της «διεθνούς συνωμοσίας» των Εβραίων, η οποία αποτελούσε κίνδυνο για αυτό που πίστευε ότι είναι η άρια φυλή. Εκτός αυτού, πίστευε στη μαγική δύναμη των ρουνών [Von List Guido, Το μυστικό των Ρούνων, Εκδόσεις Θούλη] . Και οι δύο αυτές «απόψεις» ήταν δημοφιλείς στη Δυτική Ευρώπη του 19ου αιώνα. Αναλόγως, οι αντιλήψεις του ήταν αποδεκτές από πολυάριθμες προσωπικότητες της εποχής του, όπως από τον «φυλετικό φιλόσοφο» Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν. Ένας από τους ιδεολογικούς του υποστηρικτές και διαδόχους του ήταν ο Γιέργκ Λαντζ φον Λίμπενφελς. To 1909 ίδρυσε την Εταιρία Λίστ διαδίδοντας τις ακραίες θεωρίες του Παγγερμανισμού και της Άριας φυλής. Ο Γκουίντο φον Λιστ το 1911 που διδάσκει τις ιδέες αυτές, είναι απολύτως πιθανό να είχε υιοθετήσει το μυητικό σύστημα του καμπαλιστικού δέντρου της ζωής από την Χρυσή Αυγή, που το χρησιμοποιούσε ήδη από το 1888 με βάση τις οδηγίες της γερμανίδας "Άννα Σπρένγκελ".

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε ο Γκουίντο φον Λιστ να ανακαλύψει αυτό το μυητικό σύστημα ήταν να ανήκει στη Χρυσή Αυγή ή κάποιος άλλος μυημένος, ο οποίος καταργώντας τον όρκο της μυστικότητας να του το περιέγραφε. Έτσι λοιπόν διαπιστώνουμε μια σχέση – ταύτιση στη αποκρυφιστική μύηση του Γκουίντο φον Λιστ και «νονού του απροκρυφιστικού Ράιχ» με το τάγμα της Χρυσής Αυγής. 

Γενικότερα την εποχή εκείνη, υπήρξε μεγάλη επικοινωνία μεταξύ αποκρυφιστών της Αγγλίας και της Γερμανίας, ένας εκ των οποίων που είχε αυτή την επικοινωνία ήταν και ο Dr. Robert William Felkin (1853-1926), ιατρικός ιεραπόστολος, εξερευνητής, τελετουργικός μάγος και μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ο εν λόγω είναι γνωστός ως ο ιδρυτής του Ερμητικού Τάγματος της Stella Matutina, η σχισματική εκδοχή της Χρυσής Αυγής, όπως ήδη έχουμε πει και στο Α΄ ΜΕΡΟΣ της έρευνας. Το 1912 ίδρυσε το Ναό «Whare Ra» στο Havelock North της Νέας Ζηλανδίας. 

Ο Aleister Crowley επίσης, υψηλόβαθμο μέλος του τάγματος από το 1898, έθεσε ως ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας του τη σεξουαλικότητα και στιγμάτισε με τη παρουσία του, μεταξύ άλλων και το τάγμα της Χρυσής Αυγής. Ο Crowley μέσα από τα γραπτά του μας δίνει σαφή εικόνα του γερμανικού αποκρυφιστικού κινήματος τις δεκαετίες του 1920 -1930, δίνει πληροφορίες για τη Λειψία, το Μόναχο και την επαρχία της Θουριγγίας, όπου το 1925 πραγματοποιήθηκε το ταραχώδες Συνέδριο των μεγάλων αποκρυφιστών διδασκάλων για να καθοριστεί η μελλοντική ηγεσία του Τάγματος «Templi Orientis», μιας γερμανικής στοάς που εξασκούσε τη σεξουαλική μαγεία και η οποία τελικά κυνηγήθηκε από τους Ναζί και τα μέλη της μπήκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έτσι η δράση τους περιορίστηκε ή γίνονταν μυστικά.

ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙΥποστηρίζεται ότι ολόκληρη η βάση του περίφημου αποκρυφιστικού τάγματος της Χρυσής Αυγής ίσως είχε τις καταβολές του στην κατασκοπεία, αφού χρησιμοποιούσε την κωδικοποιημένη γλώσσα του Ελισαβετιανού κατασκόπου και μυστικιστή John Dee και τα «κρυπτογραφημένα χειρόγραφα» του. Όταν ο Crowley έγραφε τη γερμανική προπαγάνδα στη Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, μερικοί από τους συναδέλφους του αποκρυφιστές στα γερμανικά και βρετανικά καταλύματα του Τάγματος «Templi Orientis» και της Χρυσής Αυγής έκαναν επίσης στρατιωτική δουλειά. Ο Gerald Kelly, πρώην γαμπρός του και επίσης μυημένος στο τάγμα της Χρυσής Αυγής, εργάστηκε ως βρετανός μυστικός πράκτορας στην Ισπανία. Ο Karl Germer ο οποίος ήταν διάδοχος του Crowley στο Τάγμα «Templi Orientis»  (τον οποίο συναντούμε κατά τη μεγάλη σύγκληση των αποκρυφιστών ηγετών στη Θουριγγία το 1925) λέγεται ότι ήταν γερμανός κατάσκοπος κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου και του απονεμήθηκε ο Σιδηρός Σταυρός.Πιθανολογείτε ότι υπήρχε μια «συμφωνία» μεταξύ των δύο μάγων που τους επέτρεπε να ενεργούν ως «διπλοί πράκτορες».

Ο Mathers, συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής, την περίοδο που είχε μετακομίσει στο Παρίσι με τη σύζυγό του Moina Bergson, αδελφή του διάσημου φιλόσοφου και πρόεδρου της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, Henry Bergson (1859-1941) και μέχρι το θάνατο του το 1918, ακολούθησε κοινή στρατηγική με τις γερμανικές και σκανδιναβικές αποκρυφιστικές ομάδες, όπως η «Edelweiss Society», μια αντισημιτική ομάδα από τη Σουηδία, αλλά και την «Luminous Lodge» μια αποκρυφιστική ομάδα που οργανώθηκε γύρω από τον Karl Haushofer, του οποίου οι ιδέες επηρέασαν την ανάπτυξη των επεκτατικών στρατηγικών του Adolf Hitler. Η ομάδα ιδρύθηκε από έναν οπαδό του Liebenfels που προωθούσε τη θουλιστική ιδεολογία στην προ-προσαρτημένη Αυστρία στη Ναζιστική Γερμανία.
Ο Γιέργκ Λαντζ φον Λίμπενφελς (γερμ. Jörg Lanz von Liebenfels) ήταν Αυστριακός φυλετικός ιδεολόγος, αποκρυφιστής συγγραφέας και πρωτεργάτης της ναζιστικής ιδεολογίας στις αρχές του 20ού αιώνα. Από το 1893 μέχρι το 1899 ο Λίμπενφελς είναι μέλος του ρωμαιοκαθολικού μοναχικού τάγματος των κιστερκιανών. Αφού τον αποκλείουν οι κιστερκιανοί, δημοσιεύει το 1904 ένα βιβλίο με τίτλο Θεοζωολογία - Η επιστήμη των σοδομικών πιθηκοειδών και του θεϊκού ηλεκτρονίου (Die Theozoologie oder die Kunde von den Sodoms-Äfflingen und dem Götter-Elektron). Σε αυτό το βιβλίο υποστηρίζει τη ριζοσπαστική φυλετική πολιτική, δηλαδή, μεταξύ άλλων, την αποστείρωση των "κατωτέρων φυλών", την αυστηρή υποταγή της γυναίκας στον άριο άνδρα, όπως και την ευγονική τελειοποίηση της άριας φυλής μέσω γυναικών και «γαλανόματων ξανθών βοηθών» σε «μοναστήρια καλλιέργειας».
Ως μαθητής του αριοσοφιστή Γκουίντο φον Λιστ, ο Λίμπενφελς ιδρύει το 1907 το Τάγμα του Νέου Ναού (Ordo Novi Templi), επηρεασμένο από την αποκρυφιστική παραφιλολογία σχετικά με τους Ιππότες του Ναού. Το Τάγμα πρώτο χρησιμοποίησε τη σβάστικα με την έννοια " Αρίων", στη σημαία τους, με διάταξη κόκκινη σβάστικα προς τα δεξιά, σε ένα κίτρινο-πορτοκαλί πεδίο. 
Το 1905, ο Liebenfels ίδρυσε το περιοδικό Ostara όπου διακήρυττε ότι «η σωτηρία θα έρθει από την αναβίωση της αρχαίας Άριας σοφίας, η οποία είχε εξαπλωθεί στους αρχαίους πολιτισμούς όπως η Υπερβορέα και η Ατλαντίδα». 
Όλα αυτά τα αποκρυφιστικά τάγματα, όπως καταλαβαίνουμε δρούσαν την ίδια χρονική περίοδο και αλληλοεπηρεάζονταν μέσα από ένα συνονθύλευμα υστερικών δοξασιών και μαγικών τελετών, οι Ναζί λοιπόν δεν χρησιμοποίησαν τυχαία τη σβάστικα, στη πραγματικότητα ανδρώθηκαν μέσα από τον αποκρυφισμό όπως θα δούμε παρακάτω. 
Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο που στον αποκρυφισμό υποδηλώνει το κόσμο, συμβολίζει τις περιστροφές του χρόνου και της συνείδησης επιτρέποντας στις ψυχές να βιώσουν ταυτόχρονα πολλά επίπεδα πραγματικότητας, μια χωρική τάξη εξουσίας με στοιχεία ισότιμα από ένα κέντρο, τον αιώνιο κύκλο των εποχών, κ.ο.κ. 
Στην αλχημεία, η σβάστικα συμβολίζει τις τέσσερις κύριες γωνιές του κόσμου και την κηδεμονία τους. 
Στην πυθαγόρεια παράδοση, η σβάστικα είναι η «τετρακτύς», το διπλό σύμβολο (μας θυμίζει έντονα την τριλογία της Χαράς Νικοπούλου). Είναι ο δεσμός μεταξύ ουρανού και γης, με το δεξί του χέρι να δείχνει στον ουρανό, με το αριστερό του χέρι να δείχνει προς τη γη.
Η Εταιρεία «Θούλη» χρησιμοποίησε ως σύμβολο τη σβάστικα - με καμπύλους βραχίονες – ως δύναμη της ίδιας της δημιουργίας. Η «Εταιρεία Vril ή η Φωτεινή Στοά- Luminous Lodge», που αναφέρουμε πιο πάνω ότι είχε σχέσεις ο Mathers συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής, συνένωσε τα πολιτικά ιδανικά του Τάγματος των Illuminati με το Ινδουιστικό μυστικισμό, τη Θεοσοφία και την Cabbala. Ήταν οι πρώτες γερμανικές εθνικιστικές ομάδες που χρησιμοποίησαν το σύμβολο της σβάστικας ως έμβλημα που συνδέει τον ανατολικό και δυτικό αποκρυφισμό
Η Εταιρεία Vril παρουσίασε την ιδέα μιας υπόγειας μητριαρχικής, σοσιαλιστικής ουτοπίας που κυβερνούσε ανώτερα όντα που είχαν κυριαρχήσει τη μυστηριώδη ενέργεια που ονομάζεται Vril Force (δύναμη). Ακόμα κυκλοφορούν ιστορίες για την Εταιρεία Vril και ενός μυστικού ναζιστικού προγράμματος UFO. 
Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Στοά ή η Εταιρεία Vril ήταν μια μυστική κοινότητα αποκρυφιστών στο προ-Τρίτου Ράιχ Βερολίνο, ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος εσωτερικού κύκλου της «Εταιρίας Θούλη». Ενώ η «Thule Society» κατέληξε να επικεντρώνεται κυρίως στις υλιστικές και πολιτικές ατζέντες, η Εταιρεία Vril επικεντρώθηκε στην «άλλη πλευρά» της «αιθερικής τεχνολογίας». Ένα σημαντικό μέλος ήταν ο Karl Haushofer, μέλη ήταν ο Alfred Rosenberg, ο Theodor Morrel, αργότερα ο γιατρός του φύρερ Heinrich Himmler, ο Hermann Goering και ο ίδιος Hitler. Θεωρήθηκε επίσης ότι βρίσκονταν σε στενή επαφή με την αγγλική ομάδα γνωστή ως Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής. Η Εταιρεία Vril πίστευε ότι η φυλή των Αρίων ήταν μια δημιουργία του «Αιώνα», μέσω ενός ενδιάμεσου «Μαύρου Ήλιου» που παρουσιάζεται ως σβάστικα και προέρχεται από ένα σύμπλεγμα αστέρων τις Πλειάδες, αυτό το φωτεινό αστέρι ακολουθεί το σύμπλεγμα των Πλειάδων ή "Επτά αδελφές" στον νυχτερινό ουρανό. Το αποτέλεσμα αυτής της πίστης ήταν ότι οι Άριοι αρχικά ήταν εξωγήινοι θεϊκής προέλευσης.
Η Εταιρεία Vril δεν δίδασκε μόνο ασκήσεις συγκέντρωσης που είχαν σχεδιαστεί για να ξυπνήσουν τις δυνάμεις του «Vril», κύριος στόχος τους ήταν να επιτύχουν το «Raumflug» (Spaceflight – διαστημικό ταξίδι) για να φτάσουν στο Aldebaran. 
Το Αλντεμπαράν (Aldebaran, εξελληνισμένα Αλδεβαράν) είναι η ιδιαίτερη ονομασία, προερχόμενη από τους Άραβες, του αστέρα α του αστερισμού Ταύρου, ενώ η αρχαία ονομασία αυτού από τους Έλληνες ήταν «νότιος οφθαλμός του Ταύρου». Στην Ελλάδα ονομάζεται σήμερα και Λαμπαδίας. Το αραβικό όνομα Αλντεμπαράν που είναι και σήμερα σε χρήση σημαίνει «αυτός που ακολουθεί». Προφανώς οι Άραβες τον ονόμασαν έτσι επειδή ακολουθεί τις Πλειάδες (κοινώς Πούλια) που αποτελεί ομάδα αστέρων του ίδιου αστερισμού. 
Για να το πετύχει αυτό, η εταιρία «Vril» προσχώρησε στην «Εταιρία Θρούλη» για να χρηματοδοτήσει η τελευταία το φιλόδοξο πρόγραμμα που περιελάμβανε μια διαδιάστατη πτητική μηχανή, βασισμένη στις ψυχικές αποκαλύψεις τους περί εξωγήινων Αλδεμπάνων!!!
Εντούτοις, από τη στιγμή που οι Εθνικοσοσιαλιστές άρχισαν να αυστηροποιούν τα πλαίσια των περισσοτέρων αποκρυφιστικών ομάδων που λειτουργούσαν στη Γερμανία και στα κατεχόμενα εδάφη, το Τρίτο Ράιχ άφησε ελεύθερο πεδίο στους αποκρυφιστές της επιστημονικής φαντασίας και συνεργάστηκε στενά μαζί τους. 
Η δυνατότητα της εξωγήινης τεχνολογίας που έχει πέσει στα χέρια μιας επιλεγμένης ομάδας, ήταν ήδη το θέμα μιας ταινίας στη Γερμανία το 1920, μόλις δύο χρόνια μετά την ήττα της Γερμανίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Η ταινία είχε τίτλο «Algol» και διηγείται την ιστορία ενός ανώτερου εξωγήινου από το Σείριο, ο οποίος δωρίζει απίστευτη τεχνολογία και δίνει τη δυνατότητα σε έναν πλούσιο βιομήχανο να υποδουλώσει τον κόσμο μέσω αυτής της ελεύθερης συσκευής ενέργειας. Η ταινία ξεχασμένη για δεκαετίες εμφανίστηκε ξανά τα τελευταία χρόνια. 
Η πρώτη εικόνα είναι η εξωγήινη ύπαρξη, τοποθετημένη πολύ μακριά στην αιώνια μαύρη σκηνή του σύμπαντος. Η δεύτερη εικόνα είναι του βιομήχανου που ισορροπεί πάνω σε μια παράξενη εξωγήινη τεχνολογία. Η ταινία περί εξωγήινων από το Σείριο που ενέπνευσε τους Ναζί, μας θυμίζει ΕΝΤΟΝΑ τις τριλογίες της «ηρωίδας δασκάλας Χαράς Νικόπουλου» αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε αργότερα. 
Ο Johannes Kepler, του οποίου τις ιδέες ακολούθησε ο Schauberger, γνώριζε τις μυστικές διδασκαλίες του Πυθαγόρα που είχαν υιοθετηθεί και φυλάσσονταν μυστικά στο ναό των Ιπποτών. Ήταν η γνώση της ενδόρρηξης, η αξιοποίηση του δυναμικού των εσωτερικών κόσμων στον εξωτερικό κόσμο. Ο Χίτλερ πίστευε, όπως και οι άνθρωποι της Θούλης και της Βρίλ ότι η θεϊκή αρχή ήταν πάντα εποικοδομητική. Ωστόσο, μια τεχνολογία που βασίζεται στην καταστροφή είναι ενάντια στη θεία αρχή έτσι ήθελαν να δημιουργήσουν μια τεχνολογία βασιζόμενη στην ενδόρρηξη. Μέσα από τις ενεργειακές διαδρομές του μονόχορδου και την ενδόρρηξη της τεχνολογίας ήθελαν να φτάσουν στην σφαίρα της αντιύλης και ως εκ τούτου στην ακύρωση της βαρύτητας. Έτσι λοιπόν όχι μόνο «η Εταιρία Vril» ήταν η νέα μορφή ενέργειας των Ναζί, αλλά ήταν η δύναμη του εσωτερικού αποκρυφιστικού κύκλου της Εταιρίας Θούλη που συνεργάζονταν με τον Adolf Hitler για να επιτευχθεί ο σκοπός τους
Η ιδέα της «μετάλλαξης και μετασχηματισμού» σε μια ανώτερη μορφή ενός «θεού-ανθρώπου» προήλθε μέσα από την «Εταιρία Vril» και το μυθιστόρημα του Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον «η επερχόμενη φυλή». Ο Lytton, μυημένος στους Ροδόσταυρους (μέρος α΄ η χρυσή αυγή ταυτίζεται με τους Ροδόσταυρους) ήταν πεπεισμένος ότι υπάρχουν όντα προικισμένα με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Αυτά τα όντα θέλουν να μας υποκαταστήσουν και να επιφέρουν μια τεράστια μετάλλαξη στους εκλεκτούς της ανθρώπινης φυλής. 
Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στο παράξενο μυθιστόρημα του Bulwer-Lytton και στο Τρίτο Ράιχ; 
Υπήρχε πραγματικά μια μεγάλη αποικία θιβετιανών μοναχών στο Βερολίνο τη δεκαετία του '40 και τι έκαναν εκεί; 
Ο Haushofer, μαζί με τον Dietrich Eckart (1868-1923) επηρέασαν τον Χίτλερ και τον εισήγαγαν στις απόκρυφες επιστήμες. Ο Haushofer της Εταιρείας Vril (που είχε σχέση με το τάγμα της Χρυσής Αυγής και η Εταιρεία Vril σχηματίστηκε από μια ομάδα Ροδόσταυρων) πίστευε ότι η ινδογερμανική φυλή προέρχεται από την Κεντρική Ασία, η οποία εγγυάται τη μονιμότητα, την ευγένεια και το μεγαλείο του κόσμου. Επίσης πίστευε στο θρύλο της Θούλης περί της χαμένης άριας πατρίδας στο βορειότερο βορρά, που ήταν κάποτε το κέντρο ενός προηγμένου πολιτισμού που διέθετε μαγικές δυνάμεις. Συνδέοντας αυτόν τον θρύλο μπορούμε να πούμε ότι τα ενδιάμεσα όντα, μεταξύ του ανθρώπου και άλλων ευφυών όντων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιτρέψουν στη Γερμανία να κυριαρχήσει ξανά στον κόσμο, και να είναι το λίκνο της φυλής των Σούπερμαν, που θα προέκυπτε από τις μεταλλάξεις του ανθρώπινου είδους!!! 
Ο Haushofer επισκέπτονταν καθημερινά τον Χίτλερ στο Landsberg, όπου του εξηγούσε τις γεωπολιτικές του θεωρίες, περιέγραφε τα ταξίδια του στην Ινδία και διακήρυττε την αναγκαιότητα της «επιστροφής στις πηγές» της ανθρώπινης φυλής - με άλλα λόγια, ήταν απαραίτητο να κατακτήσει ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, το Τουρκεστάν, το Παμίρ, το Γκόμπι και το Θιβέτ. Αυτές οι χώρες αποτελούσαν, κατά την άποψή του, τον κεντρικό πυρήνα, και όποιος είχε τον έλεγχο τους, έλεγχε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ των πολλών βιβλίων που διάβασε ο Χίτλερ στο Landsberg, ήταν το 'The Coming Race' του Bulwer-Lytton (βλέπε παραπάνω) και ο Haushofer τον πληροφόρησε, ότι ήταν μια ουσιαστικά σωστή περιγραφή της φυλής των υπερανθρώπων που ζούσαν πολύ κάτω από την επιφάνεια της Γης και επιβεβαιώθηκαν πολλά από αυτά που ο ίδιος έμαθε ενώ ταξιδεύε στην Ασία. Πιστεύεται ότι ο Haushofer σύστησε τον Χίτλερ στον Δαλάι Λάμα του Θιβέτ που ζούσε στο Βερολίνο, ένας άνθρωπος γνωστός ως «ο άνθρωπος με τα πράσινα γάντια» και ότι αυτός γνώριζε τις θέσεις των κρυμμένων εισόδων στις υπόγειες σφαίρες του Αγάρτσα και της Σαμπάλα. Αυτές οι φήμες έγιναν αφορμή για τους διάσημους θρύλους ως προς την εμμονή του Χίτλερ για τις εισόδους στον εσωτερικό κόσμο. Ο Χίτλερ πίστευε κατηγορηματικά ότι «ορισμένοι εκπρόσωποι της υπόγειας σούπερ-φυλής ήταν ήδη στο εξωτερικό στον κόσμο», επίσης το Θιβέτ σύμφωνα με τη μυθολογία της Θούλης, είναι το κέντρο της Άριας φυλής, όταν από την Αρκτική εκτοπίστηκε στο Θιβέτ με την πτώση της Ατλαντίδας γύρω στο 10,800 π.Χ.  Από τότε, το πνευματικό κέντρο, παραμένει κρυμμένο από τη συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας που είναι ανάξια των μυστικών του, ωστόσο έχει τη κύρια δύναμη που ελέγχει το πεπρωμένο του πλανήτη. Όλα αυτά σχετίζονται και με τη Θεοσοφία και τη Madame Blavatsky που είχε ταξιδέψει στην Ινδία 
Όπως ήδη έχει ειπωθεί στο Α΄ ΜΕΡΟΣ της έρευνας ο Mathers, συνιδρυτής του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής ισχυρίζονταν ότι είχε επαφή με όντα διαφορετικού είδους που αργότερα θεωρήθηκαν οι μυστικοί αρχηγοί του τρίτου τάγματος ή σούπερμαν. Για το λόγο αυτό το τάγμα θεωρήθηκε Ερμητικό και Κοινωνία τρελών που εξασκούν τη Μαύρη Μαγεία. 
Διαπιστώνουμε ουσιαστική σύνδεση σε πρόσωπα και διδασκαλίες των Ναζί. 
Διαπιστώνουμε επίσης ότι πολλές από αυτές τις γελοίες θεωρίες με παραλλαγές ή και αυτούσιες, κυκλοφορούν ευρέως σήμερα στη χώρα μας, από τύπους σαν το Λιακόπουλο, τη Χαρά Νικοπούλου, το Σώρρα και φυσικά τη Χρυσή Αυγή που ταυτίζεται και θαυμάζει τους Ναζί, την ομάδα Έψιλον, Τουλάτο κλπ. 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……


1 σχόλιο:

harris argyriou είπε...

Κανενα αρθρο για τα υπολοιπα κομματα που ειναι ολα νεοταξικα;;;;;
Μονο η χ.α. ενοχλει εσας τους "ορθοδοξους";;;;;;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.