Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

στη μέση μπροστά είναι ο γνωστός Κασιδιάρης που χαιρετάει ναζιστικά


ΜΕΡΟΣ Α' 
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής ήταν ένας οργανισμός κατά τα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα, αφιερωμένος στη μελέτη και την πρακτική των απόκρυφων, μεταφυσικών και παραφυσικών δραστηριοτήτων. Γνωστό ως μαγικό τάγμα (μασονία), το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής δραστηριοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και εστίασε τις πρακτικές του στη θεουργία και τη "πνευματική ανάπτυξη"………  
Οι τρεις ιδρυτές του, William Robert Woodman, William Wynn Westcott και Samuel Liddell MacGregor Mathers, ήταν Ελευθεροτέκτονες και μέλη της Societas Rosicruciana (Εταιρία Ροδόσταυρων) στην Αγγλία. Εν ολίγοις πρόκειται, για μια άλλη απόκρυφη ομάδα που εξελίχθηκε από τις Τεκτονικές και Ροδοσταυρικές  παραδόσεις, αλλά με πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην τελετουργική μαγεία. 
Το Τάγμα ασκούσε τελετουργική μαγεία που περιείχε επικλήσεις στους θεούς των εξαφανισμένων πανθέων, επέτρεψαν να εισέλθουν και γυναίκες στο τάγμα, είχαν γνώση του εβραϊκού αλφαβήτου και του Καμπαλιστικού Δένδρου της Ζωής, της τράπουλας ΤΑΡΩ, της αστρολογίας και της γεωμετρίας. Σε αντίθεση με τη Θεοσοφία που είχε στενή σχέση με την Ανατολική σκέψη στο τάγμα της Χρυσής Αυγής "η γνώση ήταν αναζήτηση της κληρονομιάς των Αιγυπτίων, των Ελλήνων, των Ρωμαίων, της Ερμητικής, των Γνωστικών και των Καβαλιστών".

ο Samuel Liddell MacGregor Mathers, με στήσιμο αιγυπτιακό εκτελεί ένα τελετουργικό στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής
Ο ηγέτης τους, ο Mathers (1854-1918) ξεκίνησε ως ελευθεροτέκτονας,  και ροδόσταυρος, ισχυρίστηκε ότι είχε επαφή με όντα διαφορετικού είδους που αργότερα θεωρήθηκαν οι μυστικοί αρχηγοί του τρίτου τάγματος ή σούπερμαν (1891). Για το λόγο αυτό το τάγμα θεωρήθηκε Ερμητικό και Κοινωνία τρελών που εξασκούν τη Μαύρη  Μαγεία. Με την από 1898 άφιξη  του Aleister Crowley (1875- 1947) στην υψηλότερη κλίμακα του τάγματος οι παραπάνω φήμες επιβεβαιώθηκαν. 
Aleister Crowley
Σύμφωνα με το Crowley, απογοητεύτηκε από την οργάνωση όταν συνειδητοποίησε ότι οι μυημένοι δεν ήξεραν με τι ακριβώς είχαν να κάνουν, σε σχέση με το μυστικισμό, τις τελετές και τελετουργίες, επίσης δήλωσε ότι ενώ ο ιδρυτής τους MacGregor Mathers, είχε κάποιες μυστικιστικές δυνάμεις, δάγκωνε περισσότερο από ότι μπορούσε να μασήσει και είχε συναναστροφή με δαιμονικά πνεύματα πάνω στα οποία δεν είχε κανέναν έλεγχο. Οι πράξεις του αυτές είχαν καταστρέψει το Τάγμα και γι’ αυτό ο Crowley έφυγε. Το τάγμα λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία, δηλαδή ότι, η υπερβολικότητα της προσωπικότητας και ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Crowley προκάλεσαν τα προβλήματα, ενώ υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ δύο αντίθετων ρευμάτων εντός της οργάνωσης. Τελικά, ο Crowley δεν εγκατέλειψε το Τάγμα, όχι τουλάχιστον όπως περιγράφει, αλλά αφού ολοκλήρωσε την αλλοτρίωση της ομάδας, δημοσίευσε μερικά από τα μυστικά τους έγγραφα. Για να προσθέσει κακό στο κακό, δεν αποκάλυψε απλά τα μυστικά, αλλά πίστωσε στον εαυτό του τα έργα που είχε γράψει ο Mathers.
Ο Crowley ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή ο Mathers βρισκόταν στην πραγματικότητα υπό την επιρροή του κακού που δεν μπορούσε όμως να ελέγξει. Ακολούθησαν δικαστικές αγωγές, αλλά επειδή ο Mathers δεν είχε προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα των έργων του εκτός του οργανισμού, κέρδισε ο Crowley. Αν και η παραμονή του Crowley μέσα στη Χρυσή Αυγή ήταν μόνο για μια σύντομη περίοδο, το πεπρωμένο  του Τάγματος και του πιο διάσημου μάγου της Αγγλίας εξακολουθούν να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν με την κληρονομιά της υπερβολής, της τρέλας και της διαμάχης που συνόδευσαν τη διαχείριση των αλλαγών  στο τάγμα της Χρυσής Αυγής.
Ο Francis Israel Regardie (1907-1985) ήταν αποκρυφιστής, συγγραφέας και γραμματέας του θρυλικού Aleister Crowley (1928). Ως ειδήμονας του απόκρυφου μυστικού τάγματος  της Χρυσής Αυγής, έγινε γνωστός ανάμεσα στους αποκρυφιστές της εποχής του όταν το 1937 έσπασε τον όρκο της μυστικότητας στην «Stella Matutina» και  δημοσίευσε τα τελετουργικά του τάγματος στο βιβλίο του "Η Χρυσή Αυγή".
Το βιβλίο του "Δέντρο της Ζωής" βασιζόταν στις διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε παύσει να υπάρχει από το 1903. Όταν δημοσιεύθηκε προκάλεσε πολύ ενθουσιασμό ανάμεσα στην ελίτ των αποκρυφιστών και θεωρήθηκε ένα από τα πιο πλήρη και κατανοητά κείμενα για την πρακτική μαγεία που γράφτηκε ποτέ. Το ίδιο έτος 1932 έγινε γραμματέας του βρετανού συγγραφέα / ποιητή Thomas Burke. Παρόλο που η αρχική Χρυσή Αυγή είχε πάψει να υπάρχει, συνέχισε να ζει μέσα από τάγματα όπως «Stella Matutina» και «Α και Ω». Ο Regardie εντάχτηκε στην Stella Matutina το 1933 και αφού έφθασε στο βαθμό του Theoricus Adeptus Minor, έφυγε από το τάγμα τον Δεκέμβριο του 1934. Ο Regardie το 1981 μετακόμισε στην Sedona της Αριζόνα όπου συνέχισε να γράφει  τα πιο πρόσφατα βιβλία του περιελάμβαναν την τελετουργική μαγεία και το πλήρες σύστημα της μαγείας στη  χρυσή αυγή. Ένας από τους βασικούς στόχους του Regardie καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του ήταν η διατήρηση της διδασκαλίας της Χρυσής Αυγής, αλλά και να φέρει έναν έγκυρο κλάδο της αρχικής γραμμής του τάγματος στην Αμερική. Περίμενε υπομονετικά για τέσσερις δεκαετίες προτού μπορέσει να επιτύχει το στόχο του. Ένα ζευγάρι από τη Georgia έχτισε μια ροδοσταυρική κρύπτη, έναν ισχυρό τελετουργικό θάλαμο για να γίνει η μύηση και να  περάσουν τα «μυστήρια τους» σε αμερικανικά χέρια.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Charles"Chic" Cicero γεννήθηκε στο Buffalo της Νέας Υόρκης. Το ενδιαφέρον του Chic για τον Τεκτονισμό και τη Δυτική Εσωτερική Παράδοση τον οδήγησε σε ερευνητικά άρθρα σχετικά με τους Ροδοσταυρίτες, τους Ναϊτες των Ιπποτών. Είναι μέλος πολλών μασονικών, ροδοσταυρικών, πανθειστικών οργανώσεων.  Είναι πρώην Μεγάλος Διοικητής της Μεγάλης Διοίκησης των Ιπποτών στη Φλόριντα (2010-2011). Ήταν επίσης στενός προσωπικός φίλος και έμπιστος του Regardie. Αφού ίδρυσε  το 1977 ναό του τάγματος  της Χρυσής Αυγής,  ο Chic έγινε ένας από τα βασικά πρόσωπα που βοήθησαν τον Regardie στην επανίδρυση του ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Ο Chic Cicero, μαζί με τους R.A. Gilbert και Michael Buckley, ίδρυσαν το 2007  το Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο τα πρόσωπα αυτά μοιράζονται τη φυλετική φιλοσοφία της χριστιανικής ταυτότητας της λευκής υπεροχής και δέχονται στο τάγμα αυτό μόνο τους χριστιανούς,  ενώ διδάσκουν ότι η φυλή των Αρίων περιλαμβάνει τα αληθινά «παιδιά του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, οι Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «παιδιά του Σατανά».
Στην ιστοσελίδα του David Griffin, διοικητή του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής, μυστικιστικό σχολείο ΑΩ των Ροδόσταυρων,  διαβάζουμε ότι: «Master στις Αρχαίες τελετές Υψηλής Μαγείας για να ξυπνήσει αβίαστα το αθάνατο φωτεινό σώμα σας, ζήστε την άπειρη ευδαιμονία του φωτισμού που θα ενεργοποιήσει το θεό σας ως δύναμη και εκδήλωση μεγαλύτερου πλούτου, καλύτερης υγείας και έκρηξη αγάπης!». Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα  «ο Ναζί David Griffin κατέχει το σήμα Golden Dawn στην Ευρωπαϊκή Ένωση καιτο έχει χρησιμοποιήσει για να παραδώσει τον έλεγχο πολλών ευρωπαϊκών ταγμάτων στοερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής με φύρερ τον Chic Cicero».
Ο λευκός Εθνικιστής Nick Farrell είναι ο σύνδεσμος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο με βρετανικές ομάδες Λευκών Ομάδων, όπως το Εθνικό Μέτωπο και το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα, του ανήκει το Μαγικό Τάγμα της Aurora Aurea (ΜΟΑΑ),  το οποίο είναι μια σύγχρονη έκφραση της παράδοσης της Χρυσής Αυγής που ιδρύθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του Πάολα.

Πρόκειται για ένα διεθνές Τάγμα με έδρα τη Ρώμη και Ναούς στην Ιρλανδία, την Αγγλία και τη Σλοβενία. Σύμφωνα με το ιστολόγιο του, αυτή τη στιγμή είναι σκόπιμα μικρό, μη δημόσιο και σε απόσυρση. Δεν στρατολογούν και δεν απαιτούν από τα μέλη να έρχονται στη Ρώμη για μύηση-κατήχηση, ούτε επιθυμούν να επεκταθούν εκτός της Ευρώπης.

Ο Pat Zalewksi, είναι μάγος και γνωστός μελετητής της παράδοσης της Χρυσής Αυγής. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το τάγμα, ξεκίνησε ως μέλος του ναού της Stella Matutina και ελέγχει τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής του Chic Cicero στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία,  ενώ στο Καναδά είναι ο Martin Thibeault.
Σύμφωνα με τον David Griffin, διοικητή του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής του μυστικιστικού σχολείου ΑΩ των Ροδόσταυρων και σε αντίθεση με τους Pat Zalewksi και Martin Thibeault, πιστεύει ότι «η μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής κοινότητας Golden Dawn είναι η ποικιλομορφία τους», που σημαίνει ότι η ποικιλομορφία από το ένα τάγμα στο άλλο δίνει επιλογή στους υποψήφιους, υπάρχουν τάγματα που δέχονται μόνο χριστιανούς, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία των παγανιστών στα τάγματα της χρυσής αυγής, διότι όπως ισχυρίζεται «παρόλο που η χριστιανική θεολογία προσθέτει τη δική της διαστροφή στα πράγματα, ο ηλιακός μύθος παραμένει η αρχέγονη μορφή της αναστάσιμης ιστορίας που αναφέρει η  Καινή Διαθήκη!!!»
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, κατά το Griffin λοιπόν, ελέγχει επιπρόσθετα πολλά απόκρυφα τάγματα ως μέσα νεοσυλλέκτων, αλλά είναι και βιτρίνα για μια μεγάλη ποικιλία λευκών ρατσιστικών και ναζιστικών οργανώσεων.
Το τάγμα ανοιχτού κώδικα της Χρυσής Αυγής (OSOGD), με επικεφαλής τους Sam Webster και Joseph Max στρατολογεί νεοπαγανιστές και οπαδούς του «θελήματος - νεοσατανισμός»  για το κίνημα της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Ο επίσημος στόχος του τάγματος είναι να «ομαλοποιηθεί η μαθητεία». Το τάγμα επίσημα δεν απαιτεί ή δεν προωθεί καμία μορφή ηθικού δόγματος, θρησκευτικού κανόνα, αποκαλυπτικής διδασκαλίας ή πολιτικής φιλοσοφίας. Σύμφωνα με την καθιερωμένη και εξαιρετικά σοφή παράδοση του αρχικού Τάγματος, οι πολιτικές, ηθικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις και πρακτικές των μεμονωμένων μελών δεν αποτελούν μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Τάγματος, αν και οι διδασκαλίες και πρακτικές του Τάγματος μπορεί να εμβαθύνουν στη συνειδητοποίηση του ατόμου .
το σύμβολο του τάγματος Stella Matutina
Ο Aaron Leitch ηγείται του τάγματος Stella Matutina που στρατολογεί νεοσύλλεκτους για το Κίνημα της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής από τα παγανιστικά φόρουμ του Yahoo.  Το τάγμα αυτό, κατά την επίσημη εκδοχή του έχει ιδρυθεί σύμφωνα με το ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής και τη Ροδοσταυρική Παράδοση. Οι διδασκαλίες, οι ασκήσεις κατάρτισης και οι τελετουργικές μέθοδοι είναι αυθεντικές και σύμφωνες με τους ιδρυτές της, Dr. William W. Westcott, Dr. Woodman και S.L. Mathers, και αργότερα μέσω του Dr. R. W. Felkin, W.B. Yeats, Florence Farr, J.W. Brodie-Innes και Regardie.
Ο Σουηδός Tommy Westlund, ηγείται του τάγματος Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati και στρατολογεί από τα σουηδικά λευκά εθνικιστικά κόμματα. Ως επίσημος σκοπός του τάγματος είναι «η διαιώνιση και η υλοποίηση της δυτικής ερμητικής παράδοσης στη νέα εποχή. Το έργο τους είναι να φέρουν το Φως των προγόνων τους, των Μητέρων τους  και των Πατέρων τους στη Γνώση, που διαιωνίζει  την Αλήθεια μέσω των παραδόσεων των Ροδοσταυρικών Ταγμάτων, των Πρωτόγονων τελετών των Αιγυπτίων, της Βασιλικής Τέχνης των Αλχημιστών, των κρυμμένων Μυστηρίων των Καμπαλιστών  και τη Γνώση της αγαπημένης τους θεάς Σοφίας».
Από την παραπάνω έρευνα διαπίστωσα ότι, οι ιδρυτές των ταγμάτων της Χρυσής Αυγής και των Ροδόσταυρων, σε όλες τις εκδοχές τους,  συνδέονται μεταξύ τους, επιχειρούν να αποποιηθούν τους ισχυρούς δεσμούς τους με φασιστικά και νεοναζιστικά λευκά πολιτικά κόμματα και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό κάνουν όλοι, αυτό κάνει και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, οι οποίοι μας λένε ότι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και δεν έχουν σχέση με αυτά τα τάγματα, όπως και τα τάγματα αυτά μας λένε ότι δεν έχουν σχέση με το ρατσισμό και το φασισμό και ότι δήθεν είναι απλή σύμπτωση η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (HOGD) με όλα τα διαφορετικά μέσα στρατολόγησης τους είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Εκτός του νεοσατανισμού και της μαγείας στα οποία μυούν τους νεοσύλλεκτους, αποτελούν πύλες για τις ρατσιστικές, ομάδες της δήθεν υπεροχής των λευκών, είναι αποκρυφιστικές οργανώσεις που ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», λευκών υπέρμαχων μιας διαστροφικής «χριστιανικής ταυτότητας» μέσω των διαφόρων Ταγμάτων του Σταυρού και του Ρόδου,  τα οποία με τη σειρά τους υπήρξαν όργανα της μαύρης μαγικής εταιρίας της Θούλης που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ στην εξουσία της ναζιστικής Γερμανίας.

Χαρά Νικοπούλου και η σχέση της με τη Χρυσή Αυγή (το Τάγμα)

1 σχόλιο:

harris argyriou είπε...

Ω ρε φιλε......τοσος κοπος για .....ιστοριες τρομου.
Που τους ξεθαψες ολους αυτους;;;;;
Ξεχασατε μονο να μας προτρεψετε να ψηφισουμε ΝΔ, συριζα, ποταμια, ανελ, κκ€, κλπ νεοταξικα κομματα......γιατι αυτος ειναι ο σκοπος σας.
Δεν βλεπω κανενα αρθρο για αυτα τα σατανιστικα κομματα!!!!!!
Δεν σας ενοχλουν αυτα εσας τους "ορθοδοξους";;;;
Μονο η χ.α. σας ενοχλει;;;;;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.