Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

κ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ Μ.ΔΕΡΕΙΟ;;κ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ Μ.ΔΕΡΕΙΟ;;ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ (ηρωικής ελληνίδας δασκάλας) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ.

Η ανακαίνιση του σχολείου στο Μ. Δέρειο.

Κατά καιρούς και στα διάφορα βίντεο της κ. Νικοπούλου, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μαθαίνουμε για την ανακαίνιση του σχολείου στο Μ. Δέρειο, μόνο που κάθε φορά μια νέα πληροφορία αντιφάσκει με μια παλαιότερη και ούτω καθεξής, έτσι μέχρι στιγμής έχουμε πληροφορηθεί ότι:


1.  Η Νικοπούλου είχε ζητήσει από τον δήμαρχο Ορφέα τότε κ. Πουλιλιό να καλύψει τα έξοδα από τα χρώματα για την ανακαίνιση του σχολείου.

2. Αθηναίοι πολίτες γνωστοί του πατέρα της, απλόχερα βοήθησαν να ανακαινίσει το σχολείο του Μ. Δερείου με δωρεές χωρίς να ζητούν αποδείξεις.

3.  Ο δικηγόρος κ. Μανέας της απέστειλε 15.000 € για καινούργια θρανία, καινούργια τραπέζια κλπ του σχολείου.

4.  Τα παιδιά του σχολείου μαζί με τις μητέρες βοηθούσαν στην ανακαίνιση.

5. Ο τούρκος πρόξενος εκδήλωσε ενδιαφέρον για το σχολείο του Δερείου γιατί όπως νόμιζε δεν είχαν λεφτά για να το συντηρήσουν και έκανε και αυτός δωρεά .

6. Το Ελληνικό Κράτος έστελνε 7.000 € το τρίμηνο επιχορήγηση γι’ αυτό το μειονοτικό σχολείο.


1) Η επιχορήγηση του Ελληνικού Κράτους.

Η κ. Νικοπούλου έμεινε στο μειονοτικό σχολείο στο Μ. Δέρειο 6 χρόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της οι επιχορηγήσεις του Ελληνικού Κράτους για τις ανάγκες του σχολείου (προφανώς και για την ανακαίνιση του σχολείου) ανέρχονταν στο ποσό των 28.000 € ανά έτος, συνολικά στα 6 χρόνια που ήταν στο σχολείο υποδιευθύντρια η κ. Νικοπούλου εισέπραξαν μαζί με τον Διευθυντή από το ελληνικό δημόσιο το ποσό των 168.000 €!!!

2) Οι γνωριμίες του πατέρα της (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ) στην Αθήνα και τα δωράκια.

Η κ. Νικοπούλου, κόρη του πρώην αρεοπαγίτη – Νικόπουλου το 2011 σε ομιλία της στο Κιλκίς, παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως δασκάλα στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού Έβρου όταν έγινε ο μπαμπάς της Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αξιοποιούσε τις «γνωριμίες του πατέρα της»!!! ΈΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ότι: «σκέφτηκα λοιπόν εφόσον πίσω από εμένα υπήρχε και μια οικογένεια η οποία είχε κάποιες γνωριμίες κυρίως ο πατέρας μου στην Αθήνα, όχι φυσικά για να φύγω από το χωριό αλλά εφόσον κάποιοι μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά για να βελτιωθεί το σχολείο, απευθύνθηκα σε ιδιώτες όχι στο κράτος, συλλόγους, φορείς αλλά καθαρά σε ιδιώτες…….. έδιναν συνέχεια δωρεές χωρίς να ζητάνε κανένα αποδεικτικό χαρτί το μόνο που θέλαν να ξέρουν ότι στο όνομά μου είναι τα λεφτά με τυφλή εμπιστοσύνη!!!»

3) Η δωρεά των 15.000€ του δικηγόρου κ. Μανέα τον οποίο και αποκαλεί ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ (ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ χωρίς αποδείξεις)!!!!

Φυσικά ο κ. Μανέας στον οποίο αναφέρεται και έκανε τη δωρεά των θρανίων, δεν είναι κάποιος τυχαίος δικηγόρος αλλά Επίτιμος Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος 33ου βαθμού (1985), Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης 2008-2013, Επίτιμος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης, Η δε δωρεά του στο σχολείο του Μ. Δέρειου από τον κ. Μανέα επιβεβαιώνεται ως εξής: «Εξώπλισαν με 100 καθίσματα και 50 θρανία το Πομακικό Σχολείο Άνω Δερρίου Έβρου, ενισχύσαντες το έργο της ηρωικής Ελληνίδος Διδασκαλίσης Χαράς Νικοπούλου, βραβείο Ακαδημίας Αθηνών». Ο κ. Μανέας ήταν ένας από τους γνωστούς του πατέρα της στην Αθήνα, επίσης η πράξη της αυτή δημιουργεί πάρα πολλά ερωτηματικά για την δράση της στη Θράκη, αφού απευθύνθηκε στον κ. Μανέα για τα θρανία ενώ υπήρχαν άφθονα χρήματα από τις πλούσιες επιχορηγήσεις του Ελληνικού Κράτους!!!

4) Μαθαίνουμε από την κ. Νικόπουλου ότι ευθύς μόλις πληροφορήθηκε το Τουρκικό Προξενείο ότι ήταν κόρη του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ήρθε να συνεισφέρει τη δωρεά του στο σχολείο του Μ. Δερείου.
Φυσικά μας λέει ότι η ίδια δεν  ήθελε ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΩΡΕΑ και την εισέπραξε  ο διευθυντής του σχολείου.
ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ;; 

Από τη μια δεν ήθελε την δωρεά του Τουρκικού Προξενείου, ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ όμως εισέπραξε με χαρά και ευγνωμοσύνη τη δωρεά της ΜΑΣΟΝΙΑΣ αποκαλώντας τον κ. Μανέα ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ!!!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Σύμφωνα λοιπόν με τα λόγια του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη πού έλεγε πώς η Μασονία και η Νέα Εποχή χαρακτηρίζονται από έναν Πανθεϊσμό. «Είναι ένα παπούτσι, πού χωράει σε όλα τα πόδια», όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο γηραιός Ιεράρχης, καθότι αυτή περιέχει στοιχεία από τη Νέα Εποχή, από τον Βουδισμό, τον Μωαμεθανισμό, τον Χριστιανισμό, τον Ινδουισμό, και τον Ιουδαϊσμό. Η Νέα Εποχή συνδέεται με την Μασονία γιατί χαρακτηρίζονται και οι δύο ως αποκρυφιστικά κινήματα έχοντας ως στόχο την απόκρυψη των σχεδίων τους και τη φανέρωση αυτών μόνο σε αυτούς που δηλώνουν με όρκο την υποταγή τους σε αυτές. Η κίνηση αυτή δέχεται στις τάξεις της άτομα για μέλη, ανεξάρτητα από το σε ποια θρησκεία ανήκουν αυτά. Αδιαφορεί η διοίκηση για την εθνικότητα, την κοινωνική καταγωγή και τις πολιτικές τοποθετήσεις των υποψηφίων μελών τους. Το μόνο πού ενδιαφέρει την ηγεσία είναι τα άτομα αυτά να έχουν ηλικία 23 ετών, και να μην έχουν καταδικαστεί (Κ. Δ. ΓΙΟΒΑΝΙΔΗ, όπ. π., σ. 45).
ΜΑΣΟΝΙΑ: Θρησκεία; Αίρεση; ή Φιλανθρωπικό Σωματείο; του Αρχιμανδρίτου Γρηγορίου Κωνσταντίνου Διδάκτωρος Θεολογίας


Η Μασονία είναι ως ένα είδος θρησκείας
Έχει άμεση σχέση με τον Σιωνισμό, ο οποίος και την κατευθύνει κατά βούληση. Ο Σιωνισμός σύμφωνα με όλα όσα έχουν γραφτεί, χρειαζόταν ερείσματα για την επίτευξη των μεγάλων του σκοπών. Επιβουλευόμενος έτσι την οικονομική και πολιτική δύναμη των μασονικών τεκτονικών σωματείων, μπόρεσε να τα εγκολπωθεί. Με τον ανώτερο χαρακτήρα που έχει σήμερα η Μασονία (να δέχεται μέλη από την ανώτερη κοινωνία) μπορεί να εισβάλει σε όλες τις διοικητικές, πολιτικές, και λοιπές υψηλόβαθμες θέσεις και να διαβρώνει μακροπρόθεσμά τους σχετικούς θεσμούς. Με επίσημες δικαστικές αποφάσεις, η Ελληνική Δικαιοσύνη με την υπ’ αριθμόν 2020/69 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών θεωρεί, ότι «Ο θρησκευτικός χαρακτήρας του τεκτονισμού εμφανίζεται εξαιρετικά εναργής, καθ’ όσον εν ταις στοαίς, τοις εργαστηρίοις και ναοίς αυτού λαμβάνει χώραν, λατρεία οία νοείται δια λόγων ή πράξεων εκδηλουμένη προς τον Θεόν ευσέβεια και η οποία αποτελεί το χαρακτηριστικόν πάσης θρησκείας έτι δε υφίσταται εν τω τεκτονισμώ το λατρευόμενον Ανώτατον Ον (Θεός) ο υπό των τεκτόνων Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.)»[ Αυτή είναι η με υπ’ αριθμόν 2020/69 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, πού χαρακτηρίζει τη Μασονία ως θρησκεία .]. Χαρακτηρίζοντας λοιπόν τη Μασονία η Δικαιοσύνη «μη γνωστή θρησκεία» αλλά «μυστική οργάνωση, άγνωστη κατά τό περιεχόμενο, ου μόνον εις τούς πολλούς, αλλά και εις τούς τέκτονας, λόγω των τελευταίων μυήσεων ἀπό βαθμού εις βαθμού» τη θέτει εκτός λειτουργίας[ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΩΣΤΑ, όπ. π., σ.69.]. Επίσημα σήμερα δεν υπάρχει αναγνώριση της μασονίας, ανεπίσημα όμως δρα σε πολλούς τομείς και αποσκοπεί στο να συμπαρασύρει και να κάνει μέλη της, άτομα, πού κατέχουν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Εμφανίζεται με τον μανδύα του φιλανθρωπικού και κοινωνικού σωματείου[ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ, Η Μασσωνία υπό τό φως της αληθείας, έκδ. Ι. Μ. Κεχαριτωμένη, Αθήνα 20018, σ. 98.].

Το πόσο μεγάλη σημασία δίνουν οι σοφοί των πρωτοκόλλων, δηλαδή οι ιδρυτές των μασονικών στοών φαίνεται στο ακόλουθο απόσπασμα: «Μεταξύ των μελών των στοών θα συγκαταλέγονται και πάντες οι πράκτορες της εθνικής και διεθνούς αστυνομίας, διότι η υπηρεσία των είναι αναντικατάστατος, δεδομένου ότι η αστυνομία δύναται όχι μόνον να λαμβάνει μέτρα εναντίον των ισχυρογνωμόνων, αλλά και να δημιουργεί αφορμές δυσαρεσκειών κ.λπ. … Οι μετέχοντες των μυστικών οργανώσεων είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκται και εν γένει άνθρωποι, κατά τό πλείστον κουφοί, με τούς οποίους δεν θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε διά την εκπλήρωση των σκοπών μας»[ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ Β. Α., Στα άδυτα της ελληνικής Μασσωνίας, χ.ε., Θεσσαλονίκη 1977, σ. 11.].

Στη σκέψη ενός Ορθοδόξου παρατηρητή ο Μασονισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία αντίχριστη παναίρεση, που δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό. Οι Μασόνοι προβάλουν ως θεό τους τον «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος», όμως στην πραγματικότητα λατρεύουν τον Εωσφόρο, εκείνον που ενέπνευσε όλα τα αντίχριστα συστήματα. Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει πάρει αποφάσεις καταδικάζοντας τη μασονία ως ένα σύστημα αντιχριστιανικό και πεπλανημένο και η ιδιότητα του χριστιανού και του μασόνου είναι ασυμβίβαστη.

ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Το τουρκικό προξενείο είναι πιο επικίνδυνο από την μασονία κ. Νικοπούλου, που είναι ο προθάλαμος του αντιχρίστου;;;;;;;

Μάλιστα η κ. Νικοπούλου προσπάθησε να υποβιβάσει το γεγονός της αποκάλυψης της μασονικής δωρεάς στο "πολύτιμο φιλανθρωπικό και πατριωτικό έργο της",  ενώ μέχρι την αποκάλυψη του δεν παρέλειπε να αναφέρεται στην δωρεά του κ. Μανέα και εθνικού ευεργέτη όπως τον αποκαλούσε, αποκρύπτοντας όμως από τον κόσμο που την παρακολουθούσε ότι ευχαριστούσε την μασονία που στήριζε το έργο της και της έκλεινε το μάτι με νόημα!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κ.ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;;;

Η ανακαίνιση του σχολείου αφορούσε  ΒΑΨΙΜΟ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΘΡΑΝΙΑ
  • ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο κ. ΜΑΝΕΑΣ
  • ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
  • ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο κ.ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ
  • ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
  • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΟΥ
  • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  • 168.000€ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;;;

  • κ. Νικόπουλου πόσα χρήματα μαζέψατε από τους γνωστούς του πατέρα σας όταν ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ;;;;;
  • κ. Νικόπουλου τι απέγιναν τα 168.000€ χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου τα 6 χρόνια που υπηρετήσατε στο Μ.Δέρειο;;;
  • κ. Νικόπουλου πόσα χρήματα σας έκανε δώρο το Τουρκικό Προξενείο;;


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.