Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί επίσημα( Έπειτα από Οικουμενιστικη σύνοδο πιθανόν στα Ιεροσόλυμα ) και θα του παραδώσουν τα ηνία οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες. Αυτό το λέει Αινιγματικά ο Προφήτης Δανιήλ.«Αλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους»

Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί επίσημα( Έπειτα από Οικουμενιστικη σύνοδο πιθανόν στα Ιεροσόλυμα ) και θα του παραδώσουν τα ηνία οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες. Αυτό το λέει  Αινιγματικά ο Προφήτης  Δανιήλ.«Αλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους»
Ο Δανιήλ περιγράφει τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία στο όραμά του ως εξής :

Δαν. 7:23 Και εκείνος είπε: Το θηρίο θα είναι η τέταρτη βασιλεία επάνω στη γη, η οποία θα διαφέρει από όλες τις βασιλείες, και θα καταφάει ολόκληρη τη γη, και θα την καταπατήσει, και θα την κατασυντρίψει.
Δαν. 7:7 Μετά απ' αυτό, είδα στα οράματα της νύχτας, και ξάφνου, ένα τέταρτο θηρίο, τρομερό και καταπληκτικό, και υπερβολικά ισχυρό· και είχε μεγάλα σιδερένια δόντια· κατέτρωγε και κατασύντριβε, και καταπατούσε το υπόλοιπο με τα πόδια του· κι αυτό, ήταν διαφορετικό από όλα τα θηρία, που ήσαν πριν απ' αυτό· και είχε δέκα κέρατα.
Δαν. 7:8 Παρατηρούσα τα κέρατα, και ξάφνου, ένα άλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους, μπροστά στο οποίο τρία από τα πρώτα κέρατα ξεριζώθηκαν· και είδα ότι, σ' αυτό το κέρας υπήρχαν μάτια ανθρώπου, και στόμα, που μιλούσε μεγάλα πράγματα.


Υ.Γ. Η παρακάτω ερμηνεία δεν με βρίσκει σε όλα σύμφωνο,γιατί το μικρο κέρας που θα ξεριζώσει τα 3 κερατά θα είναι ο ψευδοπροφήτης = Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! Τα δε τρία κέρατα είναι οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες.
Άλλα είναι αξιόλογη να τη διαβάσετε.

http://ekklisia.heliohost.org/antichrist.htm

Το μικρό κέρας, το οποίο αντιπροσωπεύει τον αντίχριστο βλέπουμε ότι βγαίνει ξεριζώνοντας 3 κέρατα του τέταρτου θηρίου της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αρα λοιπόν έπρεπε πρώτα να διαλυθεί η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ώστε μετά να εμφανισθεί το μικρό κέρας – αντίχριστος.
Ο λόγος για τον οποίο ο απ. Παύλος δεν ήθελε να γράψει στην επιστολή του ότι ο «κωλύων» είναι η ρωμαϊκή αυτοκρατορία είναι πλέον προφανής. Δεν ήθελε με την επιστολή του να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στη χριστιανική εκκλησία, η οποία εκείνη την εποχή ήταν υπό διωγμό από την ειδωλολατρική Ρώμη.

http://ekklisia.heliohost.org/antichrist.htm

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ! 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΟΛΟΥΣ! 
ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΙΑ! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ , ΕΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΒΟΛΟΥ.
ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ! 
ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ( ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ , ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΑΥ, ΣΗΜΑΔΙ ΑΙΓΥΠΤΑΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ! 
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΞΑΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.
ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ , ΣΑΝ ΒΕΛΗ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ ,ΠΡΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ,ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟΥ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ!
Συγκλονιστική φωτογραφία..μασωνική η σύνοδος του Βαρθολομαίου στην Κρήτη και συμβολικά.Πεντάλφες και ισλαμικές ημισέληνοι στην αίθουσα που θα διεξαχθεί η σύνοδος της αποστασίας.Κεραυνοί του Π.Γεωργίου του Μεταλληνού κατά των οικουμενιστικών επιδιώξεων του Βαρθολομαίου(βίντεο). ΚΛΙΚ ΕΔΩ
O ''ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ'' ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!! ΟΙΚΟΛΌΓΟ david mayer de rothschild 


Περισσοτερα εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.