Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Αν υποταχθούν οι Έλληνες, τότε δεν θα υπάρξει και καμία αντίσταση, από κανέναν λαό στον κόσμο.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ. Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Χριστός Ανέστη.
Έχω γράψει από πολύ παλιά, αλλά όπως φαίνεται πρέπει να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια γιατί τα ξεχνάμε. “Δεν πρόκειται να ξεκινήσει η “Νέα Eβραϊκή” Τάξη” τα παγκόσμια γεγονότα , αν δεν “ξεμπερδέψουν” πρώτα με τους Έλληνες.
Και αυτό το “ξεμπερδέψουν” με τους Έλληνες, έχει ένα και μόνο νόημα. ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Γιατί αν υποταχθούν οι Έλληνες, τότε δεν θα υπάρξει και καμία αντίσταση, από κανέναν λαό στον κόσμο.


Ο πόλεμος που συντελείται παγκοσμίως σήμερα είναι θρησκευτικός και στόχος δεν είναι οι διάφορες ψεύτικες θρησκείες του κόσμου, αλλά η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που είναι η μόνη ΑΛΗΘΙΝΗ και ΖΏΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. 
Και όταν μιλάμε για θρησκεία μιλάμε για τον Θεό. Και ο Θεός είναι η μέγιστη δύναμη στο σύμπαν. Και αυτήν την μέγιστη Θεϊκή δύναμη, την έχουμε και την κρατάμε στα χέρια μας εμείς οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Αυτό τους πονάει, αυτό τους φοβίζει, γι’ αυτό μας πολεμούν.
Το ζητούμενο λοιπόν γι’ αυτούς, είναι να υποταχθούμε σε ότι μας κάνουν. Και όπως βλέπετε μέχρι στιγμής το κατορθώνουν. Περνάνε τα μέτρα ΥΠΟΤΑΓΗΣ που θέλουν, χωρίς να αντιδρά κανένας από αυτούς που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως πρέπει να αντιδράσουν. ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ, αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. 
Και αυτός που πρέπει να αντιδράσει δεν είναι από μόνος του ο λαός, αλλά οι θεσμικοί φορείς, που θα πρέπει να ξεσηκώσουν και τον λαό. Αλλά σήμερα, όλοι αυτοί που πρέπει κανονικά να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ και να ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ και τον λαό, είναι όλοι πουλημένοι. Και αντί να ξεσηκώσουν τον λαό, κατηγορούν τον λαό που δεν ξεσηκώνεται .........μόνος του.!!!!! 

Η αντιπολίτευση “αντιδρά” δια της παπαρολογίας, χωρίς βέβαια να έχει κανένα αποτέλεσμα, αλλά μόνο για να λένε πως “διαφωνούν”. 
Το ίδιο και οι διάφορες συνδικαλιστικές ενώσεις και ομοσπονδίες, που εξαγγέλλουν καμία 24ωρη απεργία, έτσι για την “τιμή των όπλων”. 

To ίδιο και οι “αγροτοσυνδικαλιστές” που κοροϊδεύουν ουσιαστικά τους απλούς αγρότες. 

Το ίδιο και οι Ένοπλες δυνάμεις, που δεν ξέρω γιατί τις έχουμε, αφού οι Τούρκοι και πρόσφατα και οι Σκοπιανοί, αλωνίζουν οπλισμένοι μέσα στην Ελλάδα.

Τό ίδιο και οι διάφοροι “πατριώτες” με τα κόμματα και τα κινήματα τους, που κοροϊδεύουν και αυτοί “εαυτούς και αλλήλους” και αναλώνονται σε συνεχείς παπαρολογίες, χωρίς φυσικά να προσφέρουν και αυτοί τίποτα στην πατρίδα και στο έθνος. 

Το ίδιο και οι διάφοροι Ιεράρχες που το παίζουν “αντιδραστικοί” και “πατριώτες”, ενώ είναι και αυτοί στο “κόλπο” και κοροϊδεύουν τους Έλληνες, σκορπώντας ψεύτικες ελπίδες.

Και αντί ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, να βγούν και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ στον ελληνικό λαό, την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που αντέστρεψε το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, κοροϊδεύουν τους Έλληνες πως δήθεν “αντιστέκονται”, ενώ στην πράξη ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ όλοι τους σε αυτή τη στυγνή Δικτακτορία, που ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ, χωρίς να λογαριάζει την λαϊκή ετυμηγορία.

Έτσι λοιπόν και με την συνεργασία όλων αυτών, προχωράει το σχέδιο υποταγής των Ελλήνων, και περνάνε χωρίς εμπόδια τα μέτρα χρεοκοπίας και οι “μεταρρυθμίσεις”, όπως πέρασε και το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, χωρίς καμία αντίδραση, από όλους αυτούς τους υποτιθέμενους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”.!!!!!! 
Όλα τα ψηφίζουν, χωρίς κανένα εμπόδιο, αφού είναι όλοι στο “κόλπο” και όλοι κοροϊδεύουν τον ήδη απελπισμένο λαό.

Οι Έλληνες όμως περιμένουμε “σωτηρία” και από τους ............Ρώσους. Και αυτό φυσικά το ξέρουν οι εχθροί μας.
Εκτός αν νομίζετε πως τις προφητείες τις έχoυμε διαβάσει μόνο εμείς. 
Αφού λοιπόν το ξέρουν και αυτό, φροντίζουν να μας κοιμίζουν και ΜΕ ΑΥΤΟ. 

Θα βλέπετε λοιπόν και θα διαβάζετε συνέχεια, 
πως “τώρα” παίρνουμε την Κωνσταντινούπολη, 
“τώρα” θα κλείσουν οι Τούρκοι τα στενά,
“τώρα” θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι,
“τώρα” μαζεύουν τα “κόλλυβα” οι Τούρκοι, 
"τώρα" έρχεται ο παγκόσμιος πόλεμος 
και όλα “τώρα” γίνονται.

Όλα αυτά φυσικά θα συμβούν, αλλά μέχρι να συμβούν και όσο εμείς περιμένουμε τους...... Ρώσους, αυτοί έχουν σκοπό να διαλύσουν τα πάντα στην χώρα.
Γιατί όπως είπαμε, τίποτα δεν θέλουν να ξεκινήσουν αν δεν υποταχθούν πρώτα οι Έλληνες.

Έτσι λοιπόν και με την συνεργασία όλων των “διαφωνούντων”, περνάνε από την Βουλή και ψηφίζονται, όλα τα αντισυνταγματικά και παράνομα μέτρα υποδούλωσης των Ελλήνων, όπως πέρασε και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, που ανέτρεψε το “OXI” του Ελληνικού λαού.
Και έτσι έχουν σκοπό να συνεχίσουν, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Γιατί τα κόμματα της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, αντί να καταγγείλουν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και να παραιτηθούν όλοι από αυτό το ΣΤΗΜΕΝΟ θέατρο της “Δημοκρατίας”, παραμένουν στα έδρανα, για να μην δημιουργήσουν “θέμα” στην Κυβέρνηση των προδοτών.
Είναι το απόλυτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ και η απόλυτη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που συντελείται υπό την επιτήρηση των Ευρω-κτηνοβατών.

Και όλα αυτά, με το 70% των Ελλήνων να βρίσκεται μέσα στην ανέχεια και την φτώχεια χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. 
Με ένα 25% να είναι “τραλαλί-τραλαλό” γιατί έχουν και “τρώνε” ακόμα. 
Και με ένα 5% να “εργάζεται” μέσα από τον σατανισμό και τις διάφορες στοές, για να πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία σε όλα τα εθνικά επίπεδα. Από την ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων, μέχρι τα σχόλια του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Αν πιστεύετε και όσοι πιστεύετε στον Κύριο και Θεό μας, νομίζω είναι η στιγμή να τον θυμηθείτε και να Τον επικαλεστείτε.
Διότι από Μόνος Του δεν κάνει τίποτα, αφού σέβεται την ελευθερία και τις επιθυμίες μας. 
Επικαλεστείτε Τον και ζητήστε του να κάνει ΑΥΤΟΣ για την Ελλάδα, αυτά που δεν κάνει κανένας άνθρωπος.
Είναι ο Θεός και πατέρας μας και θα μας ακούσει.
Γιατί πλέον μόνο ΑΥΤΟΣ μπορεί να κάνει.

Διαφορετικά, θα βλέπετε τα πράγματα, να γίνονται όλο και χειρότερα και οι δήθεν “αντιστεκόμενοι” και οι “διαφωνούντες” , να συνεχίζουν την ίδια κοροϊδία, μέχρι να πετύχει η “Νέα Εβραϊκή Τάξη” την τελική υποταγή των Ελλήνων.
Χριστός Ανέστη.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΕΙΔΩΛΟΥ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.