Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Κι όμως… η προφητεία του ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ εκπληρώνεται: Έρχεται Διπλή Πασχαλιά!!! ( BΙΝΤΕΟ) ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ ' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΟΥ' KING ΜΙΝOS 26-3-96 - π. Νικόδημος Μπιλάλης,Ένας καλόγηρος-προστάτης των πολυτέκνων

Και… Σημείο των Καιρών η πυρκαγιά στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου…

Αναστάτωσε τον πλανήτη ο Πάπας Φραγκίσκος της Ρώμης, ο επονομαζόμενος και «Μαύρος Πάπας» (επικεφαλής του τάγματος των Ιησουϊτών), με την επίσκεψή του στο Ισραήλ στις 25 Μαΐου του 2014! Ο Πάπας προέβη σε κινήσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, αλλά και παράξενα φαινόμενα… Ιδού τι ακριβώς συνέβη.

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΔΝΤ, Οικονομική κρίση και συγκυβέρνηση κομμάτων - Προφητική ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη από το 1990!!! (Ηχητικό υλικό)


"Προφητική" ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη στην Αθήνα ( 8/5/1990 ).

Τι είναι η Νέα Εποχή;
ΔΝΤ και οικονομική κρίση.
Η αναγκαία συγκυβέρνηση των κομμάτων.
Ο Οικουμενισμός και οι σκοποί του.
Η Παγκοσμιοποίηση και ο παγκόσμιος δικτάτορας (Αντίχριστος). Πως και για ποιους λόγους θα τον ανακηρύξουν οι πολιτικοί και θα γίνει αποδεκτός από όλους!!!

Αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσετε και να ακούσετε αυτά που γίνονται στις ημέρες μας, όταν τα έλεγε ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης από το 1990. Τα έλεγε από τότε, όμως κάποιοι είχαν τα αυτιά τους κλειστά..... άνθρωποι της πολιτικής και της εκκλησίας.

Δεν σταμάτησε ποτέ να τα λέει. Απο τους λίγους ομιλητές που ασχολήθηκαν με αυτά τα θέματα. Μάλιστα και στις αρχές του 2000 επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να τα μεταφέρει και στον κόσμο και στους πολιτικούς και στους εκκλησιαστικούς κύκλους μέσω των τραγουδιών των "Παπαροκάδων"....αλλά και τότε πάλι κάποιοι είχαν τα αυτιά τους κλειστά...... Σήμερα τα τραγούδια αυτά επαληθεύονται πλήρως!!!!
πηγη

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ 9ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΦΥΛΟ!!!

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), σύμφωνα με την οποία παιδιά ηλικίας μόλις 9 ετών θα λαμβάνουν αμφιλεγόμενα φάρμακα ώστε να προετοιμαστούν για μελλοντική εγχείρηση αλλαγής φύλου.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές»

...εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Μήπως διχοτομούμε μόνοι μας το Αιγαίο; Η Ελληνική Κυβέρνηση καλείται να επανορθώσει επειγόντως.

Τα σχέδια της τουρκικής διπλωματίας για τη διχοτόμηση του Αιγαίου δεν είναι σημερινά. Ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1965 όταν, κατά τη συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας παρουσίασε χάρτη που χώριζε το Αιγαίο σε δύο μέρη. Οι Τούρκοι ζητούσαν να αναλάβει η Άγκυρα την ευθύνη της αεράμυνας του ανατολικού τμήματος.

ΟΙ «ΚΑΝΟΝΕΣ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Από τις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα με την δημιουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και πριν δεν είχαμε ένα ανάλογο σύστημα ενημέρωσης με κρατικές προδιαγραφές), υπάρχει και λειτουργεί ένα φοβερά αποτελεσματικό σύστημα «πλύσεως εγκεφάλου». Το σύστημα αυτό τα τελευταία χρόνια έχει οργιάσει στην εκστρατεία αδρανοποίησης και αποχαύνωσης ενός λαού που έχει παραδοθεί σε ένα κατοχικό καθεστώς. Το σύστημα αυτό λέγεται «ΜΜΕ» και λειτουργεί από καλά εκπαιδευμένους δημοσιογράφους που υπακούουν στις εντολές των «άνω», μορφοποιώντας την ανθρώπινη μάζα σύμφωνα με τα συμφέροντα της Νέας τάξης και της επιχείρησης καταστροφής του ελληνισμού. Το σύστημα αυτό έχει κάποιους βασικούς κανόνες στην ενημέρωση για την οποία υποτίθεται ότι εργάζεται και υπηρετεί. Οι κανόνες αυτοί είναι πολύ χαρακτηριστικοί και έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό από τότε που η χώρα αυτή έχει υποπέσει στην κατοχή των μνημονίων και της ξενόφερτης εξουσίας.

Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων έργων του Ισραήλ υπερ της κατασκευής του 3ου «Ναού»!

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Alray, Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων έργων του Ισραηλ, Uri Ariel, δήλωσε, την Παρασκευή που μας πέρασε,ότι... ελπίζει στην κατασκευή του «3ου Ναού» στην Ιερουσαλήμ, «Ο πρώτος ναός καταστράφηκε το 586 π.Χ , ο δεύτερος καταστράφηκε το 70 μ.Χ από τους Ρωμαίους. Από τότε οι Εβραίοι θρηνούν την απώλεια του ναού τους.«Τώρα που το Ισραήλ είναι κυρίαρχο πλέον κράτος, υπάρχουν εκείνες οι δυνατότητες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό», δήλωσε ο υπουργός Uri Ariel. Αναφέρθηκε για τη διαμάχη για το ισλαμικό τέμενος του Al-Aqsa λέγοντας «ότι κατέχει τη θέση του ναού και ο ναός είναι πολύ παλιότερος από το συγκεκριμένο τέμενος».

Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;

Εβραίοι αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τη Νέα Ιατρική (Βιολογική Ερμηνεία της νόσου) και οι μη-Εβραίοι έχουν την επίσημη θεραπεία με χημειοθεραπεία βασανιστήρια και μορφίνηΓνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει τιμηθεί με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών – φωτογραφίες

του Κώστα Ζαφειρίου ierovima.gr-
Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα ενώ παρέλαβε και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα...

Wikileaks: Η Ντόρα σαμποτάριζε ελληνορωσικές συμφωνίες και…

ο φυλακισμένος πατριάρχης ειρηνέος στα ιεροσόλημα 
Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι έγιναν για να καταφέρει ο Θεόφιλος να πάρει τη θέση του Πατριάρχη Ειρηναίου και να αναγνωριστεί από το Ισραήλ και την Ιορδανία

Το Άγιον Όρος αποχαιρετά τον γέροντα Μωϋσή

Του Λάμπρου Μέτσικα

Το "ύστατο" χαίρε στο μακαριστό γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη είπαν σήμερα φίλοι Αρχιερείς και μοναχοί της Αγιορείτικης Πολιτείας.

Αποκάλυψη CIA: Από τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον Αλαβάνο, τον Χριστόπουλο και το δολοφονικο μνημονιο

Ποιοί τους προωθούν και τους προστατεύουν;
Το απόρρητο τηλεγράφημα που αποκαλύπτει ότι η CIA έκλεισε νευραλγικό τομέα της ΕΥΠ!
Η πρόσφατη αποκάλυψη μεγάλης ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο και την υποστήριξή του στην Scientology, φώτισε μία πτυχή του πολιτικού ρόλου που παίζει αυτή η ακραία οργάνωση. Το κέντρο της ΚΕΦΕ που το έκλεισε μεν η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν εξουδετέρωσε τα υπόγεια δίκτυα που είχε στήσει από τις αρχές του ’90. Για αυτά θα σας μιλούμε από εδώ και τώρα.

Η Τουρκία “έκοψε” τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;!

Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου:
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…

Τὸ «σκήνωμα τῆς καλόγριας» προκαλεῖ δέος στοὺς Tούρκους

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ἕνα σκήνωμα μιᾶς ἑλληνορθόδοξης καλόγριας ποὺ ἐκτίθεται στὸ μουσεῖο τῆς πόλης τῆς Νίγδης στὴν Καππαδοκία, ἔχει προκαλέσει τὸ τεράστιο ἐνδιαφέρον τῶν Τούρκων ποὺ προσέρχονται κατὰ κύματα γιὰ νὰ δοῦν καὶ νὰ θαυμάσουν μὲ δέος, ὅσο καὶ ἂν αὐτὸ ἀκούγεται ὑπερβολικό, τὸ λείψανο αὐτὸ ἀπὸ τὴν περίοδο πού, στὴν περιοχὴ αὐτή, στὴν ἁγιωτόκο Καππαδοκία, ἄκμαζε ὁ μοναχισμός, ἀφήνοντας μέχρι σήμερα τὴν μεγάλη καὶ ἱστορική του παρακαταθήκη καὶ στοὺς σημερινοὺς κατοίκους τῆς σύγχρονης Τουρκίας.

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Ο Γέροντας Μωυσής υπήρξε ηδύλαλος γλώσσα της Εκκλησίας- Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος

Την Κυριακή τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου, ημέρα Αναστάσεως και μνήμης των 318 Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Οικουμενικής Συνόδου, ο χαρισματικός και λαοφιλής Γέροντας Μωυσής ο Αγιορείτης άφησε τα εγκόσμια και επορεύθη εις την χώραν των ζώντων. Η είδηση της κοιμήσεώς του μας ελύπησε κατά άνθρωπον δια τον χωρισμόν στην ουσία όμως μας εγέμισε χαρμολύπη, ότι ο Κύριος του ετοίμασε «τόπον αναπαύσεως» εκ των πολυχρονίων κόπων των ασθενειών του. Έχουμε την αίσθηση, ότι πολύ θα λείψει από την Εκκλησία μας ο τίμιος λόγος του και από τον λαό του θεού η γλυκιά παρουσία του.

Ο Γόρτυνος Ιερεμίας: «Συχάθηκα και ντράπηκα όταν είδα τον Πατριάρχη να φιλάει το χέρι του αιρετικού Πάπα»

IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΣ

Δημητσάνα – Μεγαλόπολη, Κυριακή 1η Ἰουνίου 2014
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

1. Στό προηγούμενό μου κήρυγμα, ἀδελφοί μου χριστιανοί τῆς Ἱερᾶς μας Μητρόπολης Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως, σᾶς μίλησα γιά τήν προσευχή. Χριστιανοί μου, νά προσεύχεστε!

Κάμερες και μικρόφωνα στα κουτιά της καλωδιακής όλων των Αμερικανών. Μέχρι και ανιχνευτές θερμότητας θα βάλουν...

Οι εταιρίες πιέζουν την κυβέρνηση να περάσει νόμο για να μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή χωρίς την άδεια των χρηστών για διαφημιστικούς λόγους.

Βερολίνο προς κυβέρνηση: "Τι είπατε, φοροελαφρύνσεις; Δεν καταλάβατε καλά..."

Απανωτά χαστούκια δέχεται η κυβέρνηση που τόλμησε λίγες ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές να ψελλίσει κάτι για αλλαγή οικονομικής πολιτικής και φοροελαφρύνσεις προς τους Έλληνες.

Οι μεγαλοποιμένες μαζεύουν τώρα τα απολωλότα προβάτα στα … μαντριά τους!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
Να μη γίνει πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι ο βασικός στόχος του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως τόνισε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί.
Ο σχολιασμός …

O ροκ σταρ Πάπας Φραγκίσκος

Υποδοχή ροκ σταρ για τον Πάπα Φραγκίσκο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης
Επευφημίες και πανηγυρισμοί που παραπέμπουν σε ροκ σταρ ή θρύλο του ποδοσφαίρου συνόδευσαν την είσοδο του Πάπα Φραγκίσκου στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για τη «συνάντηση προσευχής» με 50.000 πιστούς από όλο τον κόσμο.

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! ΑΥΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΑΚΑΡΙΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ

Είναι η απάντηση στο «ακαριαίο παγκόσμιο χτύπημα» που οραματίζονται τα αμερικανικά γεράκια
Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ρωσική ηγεσία ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμη την απάντηση στο αμερικανικό στρατιωτικό δόγμα του «ακαριαίου παγκόσμιου χτυπήματος» και αυτή είναι ένας νέος διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος, που έχει τη δυνατότητα να διατρυπά πρακτικά κάθε αντιπυραυλική ασπίδα.

Ὁ πάπας «ΝΑΙ» στὸ σφράγισμα-τσιπάκι! (Ἰδοὺ γιατί μισεῖται ἡ Ὀρθοδοξία)-Πρεσβ. Αθανάσιος Μηνάς

Ὁ Τριαδικὸς Θεὸς δημιούργησε τὸν ἄνθρωπο κατ’εἰκόνα Του καὶ καθ’ὁμοίωσιν, τοῦ ἔδωσε τὴν δυνατότητα νὰ ζήσει ἐν ἀπολύτῳ ἁγιωσύνῃ καὶ ἀγαθωσύνῃ καὶ νὰ καταστεῖ κατὰχάριν πρόσωπο εἰς τέλος, πορευόμενο ἀναμαρτήτως στὴν αἰώνια δωρησαμένη θεϊκὴ πορεία του.
Δυστυχῶς, γνωρίζουμε ὅλοι τί συνέβη στὸν Παράδεισο. Ἀλλὰ ἐπίσης, εὐτυχῶς, γνωρίζουμε καὶ τὴ δωρεὰ τοῦ Μεσσίου Ἰησοῦ ποὺ προσέφερε στὸν κόσμο ἡ ἔλευσίς Του.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ

Οι εξελίξεις στο κοντινό μέλλον μας θα είναι τρομακτικές…. Το σχέδιο της Νέα Τάξης Πραγμάτων για την υποδούλωση των λαών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προχωράει πιο γοργά από ποτέ… Και αφού οι Παγκοσμιοποιητές, μέσω των πρόθυμων ντόπιων πολιτικών και κυβερνήσεων, κατάφεραν να μας φυλακίσουν οικονομικά, τώρα ετοιμάζονται να μας περάσουν και τα ηλεκτρονικά δεσμά. Για τα οποία όποιος απλός άνθρωπος έκανε κουβέντα τα προηγούμενα χρόνια, κατηγορούνταν ως ανόητος, τρελός, γραφικός και υπερασπιστής των θεωριών συνωμοσίας… Να όμως λοιπόν που επιβεβαιώνονται αυτές οι θεωρίες και όχι τα δικά τους ψεύτικα μεγάλα λόγια (τα οποία συνεχίζονται απροκάλυπτα…)

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Κοίμηση Μοναχού Μωυσέως Αγιορείτου 1 Ιουνίου 2014

Μία εξόχως θλιβερή είδηση ήλθε να σκιάσει τη σημερινή Κυριακή των Αγίων Πατέρων: εκοιμήθη σε ηλικία 62 ετών ο σεβαστός γέρ. Μωυσής ο Αγιορείτης, γνωστός στα πέρατα της όπου γης Ορθοδοξίας για το ασκητικό του ήθος και για τον εμβριθή συγγραφικό του κάλαμο. Επιφανές τέκνο για 35 περίπου χρόνια της Αθωνικής Πολιτείας, 25 εκ των οποίων υπήρξε Γέροντας της Ι. Καλύβης Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στην Κουτλουμουσιανή Σκήτη του Αγ. Παντελεήμονος πλησίον των Καρυών.

Συνεντεύξεις λόρδου Tζέϊκομπ Ρότσιλντ Vs Αλεξάντερ Ντούγκιν: Ο πόλεμος των δύο κόσμων στην Ελλάδα (vid)

Δύο συνεντεύξεις που εκφράζουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο την σύγκρουση των δύο κόσμων που έχουν αναδυθεί μετά την "ψυχρό πόλεμο", η μία του γεωστρατηγικού μέντορα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, του Α.Ντούγκιν στην εφημερίδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και η η δεύτερη του λόρδου Jacob Rothschild, βασικού μετόχου της Rothschild Βank στον Θωμά Κατσαρό του corfupress.gr, μαρτυρούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον ρόλο της Ελλάδας μέσα σε αυτή την σύγκρουση.

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών!

Κατά πάγια τακτική της, η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά ανακοίνωσε μετεκλογικά σχέδιο απαοφάσεων το οποίο μεταβάλλει άρδην τον χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, στα πρότυπα των πολυφυλετικών κοινωνιών της «πολιτισμένης» Δύσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.