Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

'' ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ '' ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ 2-6-2014 (ΩΡΑ 18.30) ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΏΝ, ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ


 
 
Σωματεῖον
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»
Ἕδρα: MOYΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
Τηλ. 0030 2103254321-2,    fax 210-3236978
e-mail: fot_gram@otenet.gr ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr
Ἀριθ. Ἀποφ. Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν 3079/2008
ΑΦΜ 998406487 ΔΟΥ Ψυχικοῦ

28.5.2014
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΙ
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 2.6.2014 ΩΡΑ 18.30
ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ
Κανένας δὲν πρέπει νὰ χάσῃ τὴν μεγάλη εὐκαιρία τοῦ συμπνευματισμοῦ.

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Η Goldman Sachs αποφασίζει και διατάζει: Εκλογές στο τέλος του χρόνου

Έκθεση επί των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας σε συνάρτηση με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές, συνέταξε ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός Goldman Sachs, ο οποίος έχει διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στο ελληνικό οικονομικό δράμα.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ(βίντεο)

Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, και Εθνικής προδοσίας, είναι τα κόμματα του λεγόμενου «Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου», ή «Σιωνιστικού Τόξου», και είναι αυτοί που κατάστρεψαν την Ελλάδα, και εξαθλίωσαν το Λαό της, ενώ με τα Μνημόνια κατακρεούργησαν το Σύνταγμα, παρέλυσαν και διέλυσαν τη Δημοκρατία.

Ένας Ελβετός τραπεζίτης στο τέλος της ζωής του αποκαλύπτει το σχέδιο των ...σατανομασόνων!!!

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το “τίποτα” και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.

Vladimir Bukovsky, σοβιετικός αντιφρονών: «Πολεμήσαμε το καθεστώς και νικήσαμε. Και μέσα στις φυλακές ήμασταν πολύ επικίνδυνοι για αυτούς»

ΚΟ: Ο Vladimir Bukovsky, φυλακίστηκε και στάλθηκε σε στρατόπεδα εργασίας και σε «ειδικά ψυχιατρεία» της ΕΣΣΔ, μόνο και μόνο γιατί μοίραζε «απαγορευμένα ποιήματα»… Ήταν 21 χρονών. 
Αξίζει να μαθαίνουμε τέτοιες ιστορίες, και να τις θυμόμαστε καλά, ειδικά όταν στις μέρες μας οι διάφοροι Μπογιόπουλοι και οι επαναστάτριες της Εκάλης, συνωστίζονται στα «αστικά» κανάλια κουνώντας μας το δάχτυλο φωνασκούντες και θέλοντας να μας σώσουν από τον «κίνδυνο του φασισμού» ενώ την ίδια ώρα τα ποικιλόχρωμα ασπόνδυλα του «συνταγματικού τόξου» παρακολουθούν προσεκτικά με «σοβαρότητα» και σιγή ιχθύος (και βλέμμα ροφού).

Ο Vladimir Bukovsky (Βλαντιμίρ Μπουκόφσκι, γενν. 1942), νευροφυσιολόγος και συγγραφέας, είναι ένας από τους ιδρυτές του κινήματος σοβιετικών διαφωνούντων, το οποίο γεννήθηκε το φθινόπωρο του 1960 στην Πλατεία Μαγιακόβσκι της Μόσχας.

Εκεί, μια ομάδα τότε αγνώστων νέων ακτιβιστών, ποιητών και ηθοποιών (συμπεριλαμβανομένων των Yuri Galanskov, Eduard Kuznetsov, Vladimir Osipov, Ilya Bokshtein και Vsevolod Abdulov), που πραγματοποίησε δημόσιες αναγνώσεις απαγορευμένων ποιητών - Αχμάτοβα, Πάστερνακ, Μάντελσταμ, Τσβετάγιεβα. Διάβαζαν επίσης δικά τους έργα και έργα συγχρόνων τους, τα οποία σύντομα διαδόθηκαν ως ‘samizdat’ («αυτο – εκδόσεις», παράνομη αναπαραγωγή και διανομή απαγορευμένης βιβλιογραφίας).

Ισλαμική πρόκληση με προσευχή έξω από την Αγία Σοφία "πάνω" στην επέτειο της Άλωσης της Πόλης

Με υποκίνηση από τον ίδιο τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος φρόντισε με δηλώσεις του ανήμερα της επετείου της Άλωσης να διαγράψει το βυζαντινό παρελθόν της Κωνσταντινούπολης, οι ισλαμιστές προκαλούν, ετοιμάζοντας προσευχή έξω από την Αγία Σοφία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΖΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η κρίση που διάγουμε φυσικά και αποτελεί ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξωεθνικών παραγόντων υπό τον μανδύα της Ε.Ε.για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και την καταλήστευση των υδρογονανθράκων της αλλά και των φυσικών πόρων.

H EE απάντησε ΟΧΙ στο αίτημα 1,7 εκατομμυρίων πολιτών για διακοπή της χρηματοδότησης ερευνών σε εμβρυακά βλαστοκύτταρα

«Όχι» στην αίτηση πολιτών
H EE αρνείται να μπλοκάρει τις έρευνες σε εμβρυακά βλαστοκύτταρα
Η χρήση ανθρώπινων εμβρύων που περισσεύουν από κλινικές εξωσωματικής παραμένει απαραίτητη στις έρευνες για την ανάπτυξη βλαστοκυτταρικών θεραπειών, απάντησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε 1,7 εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι είχαν ζητήσει διακοπή της κοινοτικής χρηματοδότησης σε τέτοια πειράματα.

Η ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ-ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ “ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ” ΤΗΣ ΑNGELINA JOLIE

Η διεθνής σταρ που φέρει το όνομα Angelina Jolie, δηλαδή Αγγελίνα Όμορφη, γίνεται Δαιμονισμένη και Τρισκατάρατη στο νεό φιλμ κινουμένων σχεδίων της εταιρείας Walt Disney, η οποία για δεκαετίες έχει αναλάβει τον ρόλο παιδαγωγού  των μικρών παιδιών. Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, η εταιρεία μυεί με τη νέα της ταινία τα παιδιά/θεατές  στην μαύρη κουλτούρα (dark culture).

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Σφοδρό χτύπημα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ: Ιδρύεται σήμερα η Ευρωασιατική Οικονομική Ένωση στο Καζακστάν

Πρόσω ολοταχώς βάζει ο Πούτιν στο όνειρο του Ντούγκιν και στον εφιάλτη των Αμερικανοσιωνιστών. Βλέποντας ότι αδυνατεί να συνεννοηθεί με την Ε.Ε., η οποία λειτουργεί ως υπόδουλη των αμερικανικών συμφερόντων, ο Πούτιν προχωράει σήμερα στην ίδρυση της Ευρωασιατικής Οικονομικής Ενώσεως, που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Ε.Ε.

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος.
Έχουν χάσει τα’ αυγά και τα καλάθια οι σιωνιστές με την αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών, όπως αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών. Έτσι, σε ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) για την (απόλυτα καταδικαστέα βεβαίως…) αιματηρή επίθεση –μέχρι τώρα- αγνώστων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελών και για μια άλλη επίθεση κατά εβραίων στο Παρίσι, οι σιωνιστές κάνουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους ευρωπαϊκούς λαούς για την ετυμηγορία τους στις ευρωεκλογές, δημιουργώντας υποψίες ακόμα και για τα πραγματικά κίνητρα της περίεργης επίθεσης. Ιδού το σιωνιστικό παραλήρημα:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΚΟΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά για το pentapostagma.gr
Όπως τεκμαίρεται από δίγλωσσο έγγραφο στην ελληνική και στη γαλλική γλώσσα στην Αθήνα στις 3 Μαίου ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μικτής Στοάς της Ελλάδας του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί συνυπέγραψε με τον Mεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας και Πρόεδρο του Μεγάλου Συμβουλίου κοινή “Πρόσκληση των φιλελεύθερων και αδογματικών τεκτονικών δυνάμεων για τη συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές”.

“ΤΡΩΝΕ” ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΚΕΛΕΣ ΒΟΡΙΔΗ: “ΕΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ”- ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση απορρίπτει την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την μη νομιμοποίησή της να διαπραγματευτεί το χρέος μετά το αποτέλεσμα που έδειξαν οι κάλπες της Κυριακής .

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως στέλεχος της ΝΔ έχει αναπτύξει ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία!!! Παράλογο;;;

Λέσχη Μπιλντερμπεργκ 2014: Η ατζέντα, οι στόχοι και οι ανησυχίες

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Ρωσία και Κίνα θα βρεθούν στο στόχαστρο της περιβόητης Λέσχης Bilderberg λόγω των πολιτικών και οικονομικών τους δραστηριοτήτων το τελευταίο διάστημα... Οι πληροφορίες για την ατζέντα της φετινής συνεδρίασης της μυστικοπαθούς οργάνωσης, η οποία θα λάβει χώρα από σήμερα στο ξενοδοχείο Marriott της Κοπεγχάγης, διέρευσαν και η αντιμετώπιση των δύο οικονομικών γιγάντων από τους “μύστες της παγκοσμιοποίησης” είναι επιβεβαιωμένο πως θα τεθεί επί τάπητος.

Γ.Στουρνάρας: "Αδιαφορούμε για το μήνυμα των εκλογών - Θα συνεχίσουμε το έργο που μας ανέθεσε η τρόικα"

Με εντολή της τρόικας η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου «πάγωσαν» κάθε σενάριο ανασχηματισμού, καθώς αυτός ξεκινούσε από την αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα. Οι δανειστές λοιπόν άναψαν «κόκκινο» στην απομάκρυνση του και ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας μιλώντας χθες στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ αποκάλυψε το λόγο: «Πρέπει να τελειώσουμε το έργο που μας έχουν αναθέσει οι δανειστές». Δηλαδή να αποτελειώσουν τους Έλληνες και να βάλουν στο χέρι ότι δεν έχουν βάλει από τη δημόσια περιουσία.

Νίκος Χειλαδάκης, Κωνσταντινούπολη 1453, Ελλάδα 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1453, ΕΛΛΑΔΑ 2014
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 από διπλή προδοσία. Από την μια την πολέμησαν οι Έλληνες εξωμότες που είχαν προσχωρήσει στο Ισλάμ και στελέχωσαν τον στρατό του Μωάμεθ του Πορθητή και από την άλλη είχαμε την προδοσία της δυτικόφιλης παράταξης που υπέσκαπτε το μέλλον της αυτοκρατορίας καθώς ήθελε να την παραδώσει στην εξουσία του Πάπα. Προηγουμένως οι παπικοί είχαν καταφέρει το πρώτο μεγάλο χτύπημα για την κατάλυση της ανατολικής αυτοκρατορίας με τις Σταυροφορίες και την άγρια λεηλασία της Κωνσταντινούπολης όταν την κατέλαβαν το 1204.

Η Αγία Υπομονή και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Γράφει ο πατήρ Βασίλειος Ι. Καλλιακμάνης
α) Το σημείο του σταυρού που αποκαλύφθηκε στον Μέγα Κωνσταντίνο, τον πρώτο βυζαντινό αυτοκράτορα που συνέβαλε στην εδραίωση της χριστιανικής πίστης, δεν προμήνυε απλώς την πανηγυρική δικαίωση του χριστιανισμού.

Ὁ π.Γεώργιος Μεταλληνός γιά τήν Ἅλωση τῆς Πόλης

Συνεργασία : Πλάνες και πλάνοι

Η νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση άνοιξε νέο κύκλο αντιεθνικιστικής συκοφαντίας και παραπληροφόρησης. Λυσσασμένοι αντιχρυσαυγίτες σαμαροβενιζελικής και  αριστεράς κοπής, ξέσπασαν αμέσως σε ασύστολες ψευδολογίες και αφορισμούς εναντίον μας και συνεχίζουν κλιμακώνοντας. Οι ψευδοδημοκράτες τυραννίσκοι

Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φόβος και πανικός επικρατεί στο διεφθαρμένο και προδοτικό καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας από την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Νοθείες ψήφων, κομματικές υποστηρίξεις των υποτιθέμενων αντιπάλων, υποψηφιότητες σκοπιμότητας, ακόμη και απειλές αντιπάλων συνδυασμών. Όλα τα ακούσαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αφιέρωμα: Στην Κωνσταντινούπολη την Πόλιν των Πόλεων την Βασιλεύουσα…


29η    Μαϊου   1453    η  Άλωση  
Του Ανδρέα Σταυρίδη, Ταξίαρχου (ε.α.).
1.    Εισαγωγή
Από την  29η  Μαίου   του 1453 , την  αποφράδα εκείνη μέρα, πάνε 559 χρόνια που το θλιβερό μήνυμα «ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ», διαδόθηκε από στόμα σε στόμα μεταξύ των λιγοστών εναπομεινάντων, αποκαμωμένων μαχητών και κατοίκων της πόλης των πόλεων, της Βασιλεύουσας.

«ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ»

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Τα 18 λάθη της στρατηγικής της ΝΔ που την οδήγησαν σε απώλεια 530 χιλ ψήφων ή 6,95% σε μόλις 2 χρόνια

Το ζητούμενο παραμένει η ΝΔ το πήρε το πολιτικό μήνυμα ναι ή όχι από τις ευρωεκλογές;
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ ηττήθηκε και ηττήθηκε τόσο από τα δεξιά όσο και από τα αριστερά.
Για πρώτη φορά αριστερό κόμμα έρχεται πρώτο στην Ελλάδα λόγω των λαθών, των αποτυχημένων κινήσεων και επιλογών της ΝΔ.

"Φαρμάκι" από Μόσχα κατά Α.Σαμαρά για την "ενεργειακή παράδοση" της χώρας στη Δύση

"Παιχνίδια στη πλάτη" της, υποτίθεμενης, "στρατηγικής συμμάχου", Ρωσίας κάνει η κυβέρνηση, όχι βέβαια για να υπερασπίσει ή να προαγάγει τα εθνικά συμφέροντα, κάτι που θα ήταν απόλυτα θεμιτό, αλλά για να παίξει χωρίς ανταλλάγματα, όπως πάντα, το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν σε βάρος της Μόσχας, ΗΠΑ και ΕΕ στο θέμα της Ενέργειας.

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΖΟΜΠΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ…

Επιστρέφουν ένα ένα τα φθαρμένα υλικά στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ, αφού μύρισαν άνοδο.
 Τώρα που την είδαν αυτό είναι ένα ερώτημα.

ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ

Μια επιτροπή υπό την προεδρία του προισταμένου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο τριών φάσεων για "να απομακρύνει τις συναλλαγές σε μετρητά στο Ισραήλ".

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το)

Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας

Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

ΤΑ MME ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

Η εκλογική κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού (η οποία κατάρρευση μετέτρεψε πλέον την κυβέρνηση του μνημονίου σε υπηρεσιακή κυβέρνηση), σόκαρε τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία, τις πρώτες στιγμές έκδοσης των αποτελεσμάτων, έχασαν τη φωνή τους και δεν ήξεραν τι να πουν. Την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος και τη διάσωση της κατάστασης, ανέλαβαν αμέσως τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία επανέφεραν τη φωνή και το κούνημα του δάκτυλου στα κυβερνητικά στελέχη.

Ὁ πραγματικὸς νικητὴς τῶν ἐκλογῶν: ὁ ὑποκριτὴς

Γράφει ὁ Δημήτριος Νατσιός, Δάσκαλος
«Τί φωνάζεις καὶ τοὺς βρίζεις
ἀφοῦ πᾶς καὶ τοὺς ψηφίζεις»
Τώρα ποὺ τέλειωσε τὸ πανηγύρι, τὸ θέατρο σκιῶν, «ἡ γιορτὴ τῆς Δημοκρατίας» ὅπως λένε καὶ οἱ συνήθεις κολοκυθολογοῦντες – οἱ πολιτικοὶ νάνοι καὶ ἀρλεκίνοι – μποροῦμε, συνοψίζοντας, νὰ ἀναφερθοῦμε σ’ αὐτὸ τὸ ἀνθρωπολογικὸ εἶδος ποὺ «ἔλαμψε» ὅλη τὴν προεκλογικὴ περίοδο: τὸν ὑποκριτή. Ἐλάχιστες φορές, δένοντας κόμπο τὴν καρδιά μου, στάθηκα ν’ ἀκούσω, τὶς οὐρανομήκεις ἀνοησίες καὶ ἀερολογίες τῶν ὑποψηφίων.

Τρεῖς οἱ Ἕλληνες συμμετέχοντες στην φετινή συνεδρίαση τῆς Λέσχης Bilderberg στὴν Κοπεγχάγη

Ἡ 62η συνεδρίαση τῆς Λέσχης Bilderberg, θὰ πραγματοποιηθεῖ τὶς προσεχεῖς ἡμέρες (29 Μαΐου μὲ 1 Ἰουνίου) στὴ Δανία. Συγκεκριμένα τὸ ξενοδοχεῖο Marriott στὴν Κοπεγχάγη, θὰ εἶναι ὁ τόπος τῆς συνεδρίασης τῆς Bilderberg γιὰ τὸ 2014.  Ἡ ἐλιτίστικη ὀργάνωση, ἡ ὁποία συνεδριάζει σὲ ἐτήσια βάση ἀποτελεῖται ἀπὸ μερικοὺς ἀπὸ τοὺς πιὸ ἰσχυρούς τῆς βιομηχανίας, τῆς οἰκονομίας, τῆς δημοσιογραφίας, τῆς πολιτικῆς, τῆς ἀκαδημαϊκῆς κοινότητας καὶ τῆς τεχνολογίας.

Γιατί η Τουρκία θα διαλυθεί...Η εκλογική βάση του Ερντογάν θα αποτελέσει τον παράγοντα διάλυσης της χώρας

Αλήθεια άραγε τι μέλλον μπορεί να έχει ένα -υποτιθέμενο – έθνος το οποίο διατηρεί στην εξουσία με ποσοστά κοντά στο 50% ένα ηγέτη που έχει πνιγεί στα σκάνδαλα ξεπλύματος χρήματος , μαζί και οι στενοί του συγγενείς ;
Τι μέλλον έχει η Τουρκία όταν ο ηγέτης της καθαιρεί δικαστικούς που τόλμησαν να διερευνήσουν τα σκάνδαλα του,που απολύει αστυνομικούς που τόλμησαν να συλλάβουν τους συνεργάτες του στο ξέπλυμα χρήματος και των κεφαλαίων που εισρέουν από το γειτονικό Ιράν ;

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΤΗΝ “ΑΝΩΤΕΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α” ΜΕ “ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”- ΣΤΟ “ΣΤΟΧΟ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ”

Σάλο έχει ήδη προκαλέσει σε όλους όσοι μελετούν τις γεωπολιτικές και μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα(αλλά και τα σενάρια που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τις ζυμώσεις των εγχώριων αντάρτικων πόλης των πιστολάδων και των αρματωμένων αριστερών επαναστατών), το πύρινο και εξαιρετικά σιβυλλικό άρθρο του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας “Έθνος” στην Νέα Υόρκη”( συμφερόντων Μπόμπολα), Μιχάλη Ιγνατίου. Ο έμπειρος και πολυδιαβασμένος

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ! ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία του προέδρου του Κινήματος και διατυπώνουν τις επιφυλάξεις τους για το εγχείρημα της Ελιάς και τα ποσοστά που έλαβε στις κάλπες, αλλά ο βουλιμικός για εξουσία Βενιζέλος, Πρόεδρος του κλεφτο-Πασοκ, χαίρεται και χειροκροτά!

ΕΥΡΩΠΗ: ΤΟ λόμπι των ανώμαλων

Θα έλεγε κανείς ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωκοινοβούλιό της είχε πιο επείγοντα καθήκοντα να εκτελεί από το να υπακούει στις επιθυμίες ενός λόμπι. Αλλά η ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί και τρανσέξουαλ) και η Διεθνής Ένωση Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων έχουν καταφέρει να εμφυτεύσουν σταθερά την επιρροή τους. Και οι ΗΠΑ βέβαια κάνουν τα πάντα στην προώθηση του σκοπού αυτού. Παρακάτω άρθρο του ValeursActuelles όπως αναφέρεται στο Le Salon Beige:

Φωτιά στο Σπήλαιο της Γέννησης στη Βηθλεέμ μετά τις επισκέψεις Βαρθολομαίου και Φραγκίσκου!

 Του Μανώλη Κείου

Πολλοί είναι εκείνοι που με την Θεοσημεία δεν τα έχουν καλά...Πολλοί είναι εκείνοι που ειρωνεύονται όσους θεωρούν κάποια γεγονότα ως θεόσταλτα μηνύματα. Οι ίδιοι χαρακτήρισαν υπερβολή το γεγονός πως μία μέρα πριν από τη συνάντηση Πάπα-Οικουμενικού Πατριάρχη έγινε σεισμός που συγκλόνισε μέχρι και το Άγιον Όρος, ενώ σεισμοί είχαν γίνει και πριν από τη Σύνοδο Φεράρας-Φλωρεντίας.

Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η “ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

H Πόπη Τσαπανίδου αποκάλεσε τους Πόντιους μειοψηφία - σαν να πρόκειται για αλλοδαπούς – και ο Π.Τατσόπουλος τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου «ηλίθιους» σε μία από τις γνωστού επιπέδου συζητήσεις των ημερών στα τηλεπάνελ μεταξύ των «σοκαρισμένων» αριστερών-κεντροαριστερων, γιατί η Xρυσή Αυγή κέρδισε σχεδόν 10%!

ΤΟ ΠΡΟΩΡΟ (;) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε τη Νέα Δημοκρατία μετά τη συντριπτική ήττα των Βουλευτικών εκλογών του 2009 όπου κατέγραψε το χαμηλότερο ποσοστό της ιστορίας της, 33,47%.

Οι αστυνομικοί έφτυσαν περιφρονητικά τον Δένδια και το Καθεστώς των επιόρκων

Ξεκίνησαν ξανά οι αναλύσεις από τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά όργανα του Καθεστώτος, σχετικά με την ψήφο των αστυνομικών, στοχοποιώντας μια κατηγορία εργαζομένων και μάλιστα ενστόλων.
Αριστεριστές δημοσιογραφίσκοι, στάζουν χολή κατά των αστυνομικών, κατηγορώντας τους επί της ουσίας, διότι εφαρμόζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν ελεύθερα το κόμμα της επιλογής τους.

Χρυσή Αυγή Ηλείας: Οι εξυπνάδες θα πληρώνονται στο εξής…

Μήνυση της Χρυσής Αυγής προς την εφημερίδα «Πρωινή»
Σοκ και δέος από την τοπική συστημική εφημερίδα που ακούει στο όνομα “Πρωινή”, για την σαρωτική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, τόσο στο νομό Ηλείας, όσο και σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.