>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

πώρωση και πήρωση(1)!… " "

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι ευρωεκλογές και οι επαναληπτικές των αυτοδιοικητικών εκλογών συμπίπτουν με την Κυριακή του Τυφλού…
Και, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής ένα μεγάλο μέρος του λαού μας ψήφισε κάτω από καθεστώς πώρωσης και πήρωσης. Που σημαίνει σε συνθήκες πνευματικής και ηθικής τύφλωσης και διαστροφής.

Ισλαμική Αθήνα; (εισερχόμενος στην Αθήνα μέσω της Ιεράς Οδού πρώτα θα βλέπεις το τζαμί και μετά την Ακρόπολη). " "

του Σαράντου Καργάκου*
Μου ζητήθηκε προ καιρού να έχω συμμετοχή σε μια συζήτηση για το υπό ανέγερση τζαμί σε μια πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεοράσεως (Αλήθεια, κανείς αρμόδιος δεν σκέφθηκε τί σημαίνει ο όρος δημόσιος, όταν εκφέρεται κατά θηλυκού γένους;).

Γιατί δεν θα ψηφίσω Ποτάμι! " "

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αποφάσισα να μη ψηφίσω Ποτάμι για τους εξής λόγους.
1. Γιατί είναι κόμμα του "σωλήνα" δηλ. δεν δημιουργήθηκε από ζυμώσεις μέσα στην κοινωνία αλλά μέσα σε γραφεία διαπλεκόμενων.

Θ.Γιαννόπουλος: "Από το βράδυ της Κυριακής ο Α.Σαμαράς δεν θα ηγείται πλέον της κεντροδεξιάς παράταξης" " "

Σε δεύτερη δήλωση-βόμβα προχώρησε ο παραιτηθείς από της ΝΔ, πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος και της παράταξης γενικότερα, ο Θανάσης ΓΙαννόπουλος, προαναγγέλλοντας εξελιξεις στο κόμμα της ΝΔ με απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ!

ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟ! ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ! ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ " "

Το Πρώτο Θέμα διαβεβαίωνε ότι ο Παπανδρέου θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες. Εσύ ψήφισες και παρέδωσες την χώρα στους τραπεζίτες.
Γιώργος Παπανδρέου 2009, 2010, 2011: Η πράσινη ανάπτυξη θα φέρει 100,000 θέσεις εργασίας. Αποτέλεσμα; Οι άνεργοι από 290,000 το 2009, έγιναν 1,300,000 το 2012.

Η συνέντευξη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ στην ΝΕΡΙΤ " "


Αγιος Ευγένιος Ροντιόνωφ : ο στρατιώτης που μαρτύρησε ,γιατί αρνήθηκε να βγάλει τον σταυρό του…(23 Μαΐου 1996) " "

Ο Νεομάρτυρας Ευγένιος Ροντιόνωφ γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1977 κοντά στη Μόσχα-και συγκεκριμένα στο χωριό Κουρίλοβο, στην περιοχή της πόλεως Παντόλσκ-. Ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας και βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός κατά την παιδική του ηλικία. Η μητέρα του ονομάζεται Λιουμπόβ (=αγάπη) Βασίλιεβνα.

Αυτή είναι η Παιδεία που θέλει ο Σύριζα; " "

υπό Νικολάου Μπαραμπούτη, Ιατρού Παθολόγου
Ἡ Κα Δούρου Ρένα βουλευτής τοῦ ΣΥΡΙΖΑ καί ὑποψηφία περιφεριάρχης Ἀττικῆς, εἰς τάς προεκλογικάς της ἀφίσας καί γιγαντοαφίσας ἔχει μίαν ὡραίαν πρότασιν ψηφῖστε "ΣΥΡΙΖΑ" γιά τά παιδιά μας. Καί οὐδείς ἀμφιβάλλει περί τῆς ὀρθότητος διά τήν ἀγάπην, τήν φροντίδα καί τήν στοργήν πού ὀφείλουν οἱ γονεῖς νά ἀποπνέουν πρός τά  παιδιά τους. Ἐμεῖς νά προσθέσωμεν ὅτι τά παιδιά εἶναι ἡ ὀμορφιά τοῦ σύμπαντος καί τό νεογέννητον εἶναι τό κόσμημα τοῦ σύμπαντος. Ὕψιστον καθῆκον ἡ διαπαιδαγώγησις, ἡ μόρφωσις καί ἡ διάπλασις τοῦ χαρακτῆρος τῶν παιδιῶν. Ἡ Κα Δούρου εἶναι βουλευτής τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, ὅπως βουλευτής τοῦ ΣΥΡΙΖΑ εἶναι καί ὁ Κος Κουράκης Τάσος ὁ ὁποῖος ἔχει καί μίαν ἄλλην ἰδιότητα, εἶναι καί "ποιητής". Τά ποιήματα του κυκλοφοροῦν εἰς τό διαδίκτυον.

Σὲ σένα μιλῶ ὑποψήφιε, ποὺ βγαίνεις σὲ ἰστοσελίδες καὶ σὲ κανάλια χαμογελαστὸς μὲ μητροπολίτες, φιλᾶς σταυροὺς ἁγιασμῶν καὶ ἀναγιγνώσκεις τὸ «Πιστεύω».... " "

Γράφω σὲ σένα, ὑποψήφιε πολιτικέ τοῦ δήμου καὶ τῆς περιφέρειας καὶ τῆς εὐρωβουλῆς.  Δὲν μὲ ξέρεις προσωπικά, οὔτε ποτὲ συζητήσαμε. Οὔτε ἔχω ἀνάγκη νὰ μὲ μάθεις προσωπικά, γιατί χάρες δὲν θέλω νὰ ζητήσω. Ὅμως ἄνοιξες τὴν κουβέντα πρῶτος, ζητώντας μου τὴν προσωπική μου ψῆφο γιὰ νὰ μὲ κυβερνήσεις ὡς δημότη καὶ νὰ μὲ ἐκπροσωπήσεις ὡς πολίτη καὶ στὴν Εὐρωβουλή.
Σὲ βλέπω αὐτὲς τὶς μέρες, ποὺ ἔρχεσαι στὸν ναὸ ποὺ προσεύχομαι, σὲ βλέπω ποὺ ἐπισκέπτεσαι καὶ ἀνταλλάσσεις χειραψίες μὲ τοὺς ἱερεῖς τῆς ἐνορίας μου καὶ τοὺς ἀρχιερεῖς τῆς μητρόπολής μου. Βγαίνεις σὲ ἰστοσελίδες καὶ σὲ κανάλια χαμογελαστὸς μὲ μητροπολίτες, φιλᾶς σταυροὺς ἁγιασμῶν, σηκώνεσαι ἀπὸ τὸ πρωτοκάθισμα μπροστὰ στὸ προσευχόμενο ἐκκλησίασμα τὴν Κυριακὴ καὶ ἀναγιγνώσκεις τὸ «Πιστεύω» ἀλάνθαστα μέσα ἀπὸ τὸ βιβλίο.

Η Άλωση, η Ρωμανία, η Ορθοδοξία και η Σημερινή κρίση " "

του Νεκτάριου Δαπέργολα
Διδάκτορα Βυζαντινής Ιστορίας του Α.Π.Θ.
Πλησιάζει και πάλι η επέτειος μιας ημέρας κατά την οποία κλείνει με τον πλέον τραγικό τρόπο το πιο θεμελιώδες ίσως κεφάλαιο της Ιστορίας μας. Μία εκπληκτική περίοδος 11 αιώνων, κατά την οποία ο παρηκμασμένος Ελληνισμός της Ύστερης Αρχαιότητας αποκτά νέα πνοή, αναδιαμορφώνεται, αναβαπτίζεται μέσα στην ορθόδοξη καινή κτίση, αναβαπτίζοντας ταυτόχρονα και ωθώντας σε πρωτόγνωρα ύψη και τη σοφία των προγόνων του. Όλα αυτά μέσα σε μια Αυτοκρατορία, που ξεκινά τον 4ο αι. ως απλή συνέχεια της Ρώμης και 4 αιώνες αργότερα είναι πια ένα κράτος εξολοκλήρου ελληνικό.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Χαμός στη ΝΔ: Ποιος "οργάνωσε" αυτό το τραγικό φιάσκο; (video) " "

Μιλώντας ενώπιον 800-1000 οπαδών του κόμματός του στην πιο μικρή προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει πολιτικός αρχηγός μετά την Μεταπολίτευση, κλάσμα αυτής που πραγματοποίησε  ο Ε.Βενιζέλος στον ίδιο χώρο το 2012 και είχε χαρακτηριστεί "πράσινο ανέκδοτο", ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς "ξεπέταξε" μέσα σε 20'-25' την στενή ομήγυρη και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η… ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ " "

Στο 38,5% έφτασε το ποσοστό της αποχής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Κάποιοι παπαγάλοι των ΜΜΕ, βιάστηκαν να μιλήσουν για ποσοστό-ρεκόρ, ωστόσο αυτό δεν είναι σωστό, διότι το ρεκόρ έγινε στις περιφερειακές εκλογές του 2010, όταν το ποσοστό της αποχής έφτασε στο 39,12%.

Εκλογές βίας και τρομοκρατίας " "

Αυξάνονται τα περιστατικά απειλών, πιέσεων, βίας και τρομοκρατίας που ξεκίνησαν εναντίων ψηφοφόρων αλλά και υποψηφίων των συνδυασμών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Λύσσαξαν οι σιωνιστές με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα " "

Το γεγονός ότι η πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή υπήρξε απαίτηση και εντολή των σιωνιστικών οργανώσεων των ΗΠΑ, τις οποίες ικανοποίησε άμεσα και υποτακτικά η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, το γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός. Το γεγονός όμως ότι οι σιωνιστές διαχέουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα αποτελέσματα των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών και ειδικότερα για τα εντυπωσιακά ποσοστά του συναγωνιστή Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " "

Στα Χανιά βρέθηκε προχθες ο πρωθυπουργός των Γερμανών φον Αντωνάκης, όπου παρέστη στην εκδήλωση για τα 73 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο άνθρωπος της φράου Μέρκελ στην Ελλάδα, επετέθη με σφοδρότητα και πρωτοφανή θρασύτητα κατά του μόνο πολιτικού κόμματος που σήμερα δίνει μάχη στην Κρήτη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τις γερμανικές αρχές κατοχής και τα εν Ελλάδι ανδρείκελά της. Δηλαδή, τους Σαμαροβενιζέλους!

Οι καρπαζοεισπράκτορες των Βρυξελλών (photo+video) " "

Τις τελευταίες ημέρες το δίδυμο της συμφοράς και του ξεπουλήματος της χώρας έχει ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για το ποιος θα μας πει το ποιο “ελπιδοφόρο” ψέμα προκειμένου να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά κάποιους οι οποίοι έχουν κοντή μνήμη ή είναι φοβισμένοι από όλο αυτό το... κρεσέντο καταστροφολογίας που μας πλάσαραν αν απαρνηθούμε διά της ψήφου μας την "σταθερότητα" που μας υπόσχονται!
Είπα κοντή μνήμη γιατί σε αυτήν ποντάρουν οι δύο αρχιερείς της ψευτιάς και της αναλγησίας και για αυτό βγαίνουν με τόσο θράσος και παίζουν με την δυστυχία και την απελπισία των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων λέγοντας ο μεν Μεσσήνιος Κωλοτούμπας ότι θα δημιουργήσει 700.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας ο δε άλλος ο κύριος "ΕΓΩ" μιλάει για κοντά … 900.000 θέσεις!

Σιγά ρε παιδιά μη μας τρελαίνεται, δεν την αντέχουμε τόσο "ανάπτυξη" μια και για να τα βγάλουμε πέρα θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι … διπλοβάρδιες!!!

Φίλες/οι το σίγουρο είναι ότι εκεί που περισσεύει η ντροπή αρχίζει η ξετσιπωσιά οπότε θέλοντας να ενισχύσω την μνήμη σας πριν τις Κυριακάτικες κάλπες σας θυμίζω μόνο δύο περιπτώσεις από τις πολλές αυτών των κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση ψευταράδων!

Δείτε λοιπόν στο βίντεο δηλώσεις του κ. Βενιζέλου (προσέξτε με τι σοβαρό ύφος μας κοροιδεύει) 2 μήνες πριν μας επιβάλει το περιβόητο χαράτσι που μας έκανε ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια και επίσης δείτε την λίστα των 18 προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Σαμαρά με τις οποίες του έδωσαν την πρωτιά οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι!
Προσέξτε ιδιαίτερα ότι από τα 18 σημεία που μας υποσχέθηκε μόνο στο 16ο ήταν συνεπής .... στις Αποκρατικοποιήσεις δηλ. στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!"Την κοπανάει" ο Κ.Καραμανλής από την αυριανή ομιλία Σαμαρά - Ερχονται εξελίξεις στη ΝΔ " "

Χωρίς τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή θα πραγματοποιηθεί η αυριανή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ " "

Φίλοι συναγωνιστές,

Απευθύνομαι με πατριωτικούς χαιρετισμούς
σ’ εσάς που στις εκλογές της 18ης Μαΐου ξεπεράσατε τους εαυτούς σας. Συγχαρητήρια!

Πνίξιμο των ψηφοφόρων της ΧΑ προτείνει ο Γ.Μπουτάρης! " "

Η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην ερώτηση δημοσιογράφου της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης για το αν απευθύνεται εν όψει του δεύτερου γύρου και στους 10 χιλιάδες ψηφοφόρους που στον πρώτο γύρο ψήφισαν ΧΑ ήταν πραγματικά αντιπροσωπευτική του ατόμου:

Αντώνη μάζεψε τα μπαγκάζια σου και....... " "

Τα ψέματα τελειώνουν για σένα Αντώνη Θαμαρά, παραμυθά... Αυτή την Κυριακή θα πάρεις την θέση που σου αξίζει. Στην λήθη και την λησμονιά της πολιτικής ζωής της Ελλάδας και στα αζήτητα της μνήμης των Ελλήνων. Εκεί που ήσουν χαμένος για δέκα χρόνια, τρώγοντας από τα «έτοιμα»... Ξέρεις εσύ τι εννοώ και μάλιστα πολύ καλά.

Θά τούς ποῦμε ὡς Ρωμηοί καί Ὀρθόδοξοι: «Ὄχι στό κόλπο σας. Ἐμεῖς δέν μετέχουμε στήν δαιμονική-μασωνική Εὐρώπη σας» " "

Ἀπόσπασμα ἀπὸ παλαιότερη ἀλλὰ ἐξαιρετικὰ ἐπίκαιρη ὁμιλία τοῦ π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου

Ἔχω καὶ μία παρατήρηση. Γιὰ χίλιους λόγους, διάφοροι φορεῖς -ὁποιοιδήποτε- ὅλο αὐτὸν τὸν καιρὸ τρομοκρατοῦν τὸν λαό μας, μὲ διάφορους ἐκφοβισμούς. Καὶ αὐτὸς ὁ ἐκφοβισμὸς εἶναι διπλός. Ὁ ἕνας ἐκφοβισμὸς εἶναι τί θὰ γίνει ἂν θὰ φύγουμε ἀπὸ τὴν ΕΟΚ καὶ ὁ ἄλλος εἶναι τί θὰ γίνει ἂν δὲν θὰ φύγουμε. Προσέξτε, κανένα ἀπὸ αὐτὰ τὰ μεγέθη δὲν μπορεῖ νὰ ἀποτελέσει στοιχεῖο ἐκφοβισμοῦ. Θὰ τὸ ἀναλύσω τώρα. Γιατί καλῶ τὸ λαὸ νὰ εἶναι ἐλεύθερος. Καὶ ἐπειδὴ βρισκόμαστε σὲ μιὰ καίρια καμπὴ τῆς ἱστορίας, πού τώρα θὰ τὴ δηλώσω κατὰ τὴ γνώμη μου, καὶ καλὸ εἶναι νὰ πάρετε θέση, θέλετε δὲν θέλετε, ὄχι μπροστά μου, στὸ νοῦ σας. Θέλω νὰ σᾶς τονίσω τὰ ἑξῆς:

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Οικουμενιστική Συμπροσευχή Ορθοδόξων και Παπικών στην Παναγία των Παρισίων ενόψει της συνάντησης του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πάπα " "

«…….κατά τη διάρκεια της χθεσινής «κοινής προσευχής» στην Παναγία των Παρισίων, η φωτογραφία του εναγκαλισμού ανάμεσα στον Πάπα Παύλο τον ΣΤ' και τον πατριάρχη Αθηναγόρα στην πρώτη συνάντησή τους στα Ιεροσόλυμα, προβλήθηκε σε ένα μεγάλων διαστάσεων πανό πάνω από την Αγία Τράπεζα. »
ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ
Ορθόδοξοι και Καθολικοί «ενώθηκαν» στην Παναγία των Παρισίων
Κοινή δέηση υπέρ της ενότητας της χριστιανοσύνης και του οικουμενικού διαλόγου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ στην Παναγία των Παρισίων, καθολικοί και ορθόδοξοι ιερείς.
Πρωτοστάτησαν ο αρχιεπίσκοπος Παρισίων Αντρέ Βεντρουά και ο μητροπολίτης Γαλλίας και εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΕ, κ. Εμμανουήλ.
Η κοινή δέηση έγινε ενόψει της συνάντησης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους επικεφαλής διάφορων εκκλησιών, σε συμπροσευχή την ερχόμενη Κυριακή (25 Μαΐου), στον Πανάγιο Τάφο. Με την ευκαιρία της συνάντησης θα υπογραφεί κοινή διακήρυξη.

Συναγερμός από Μπόμπολα: Μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή γιατί θα μου κόψουν τη... “μάσα” " "

Γράφει ο Αντίοχος
Πήρε την πρώτη ψυχρολουσία την περασμένη Κυριακή και τώρα ο Big Boss Μπόμπολας βαράει… συναγερμό από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες του, για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές:

Ηλίας Παναγιώταρος στον “Ελεύθερο σκοπευτή”: Την Κυριακή θα καταρρεύσει η χούντα του Μνημονίου - ΒΙΝΤΕΟ " "

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Ελεύθερος σκοπευτής".
Ο Συναγωνιστής απάντησε στους υβριστές του Λαϊκού Συνδέσμου που προσεγγίζουν τώρα τους ψηφοφόρους, για το πώς θα κινηθεί η "Ελληνική Αυγή" στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τονίζοντας τέλος πως στις ευρωεκλογές τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι ακόμη υψηλότερα, γκρεμίζοντας έτσι την χούντα του μνημονίου

Επίθεση ισλαμιστών στην ελληνορθόδοξη Μονή Αγ. Γεωργίου στην Παλαιστίνη - Μαχαίρωσαν ένα χριστιανό (ΒΙΝΤΕΟ) " "

Το ιστορικό ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου στην Παλαιστίνη βρίσκεται στο χωριό al- Khader που σημαίνει Γεώργιος στα αραβικά.

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!...Ο Μ. ΣΟΥΛΤΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ " "

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ο πολύς Martin Schulz του σοσιαλδημοκρατικού γερμανικού κόμματος (SPD), και υποψήφιος των ευρωπαίων σοσιαλιστών – σοσιαλδημοκρατών για την Προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής προτείνει να αφαιρεθούν οι Eσταυρωμένοι από όλους τους δημόσιους χώρους στη Γερμανία (Die Welt).Ουσιαστικά απαιτεί την απαγόρευση όλων των θρησκευτικών συμβόλων από την δημόσια σφαίρα.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. " "

Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, που τα 'βαλα με τους εβραίους.
Παλεύω μόνος μου αυτό το κατεστημένο, το εβραίικο.
Έχουν καπελώσει τα πάντα, όλες οι εταιρείες είναι εβραίικες.

"ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ..." ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...!!! " "

Στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξής Τύπου εν όψει των ευρωεκλογών, απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου.

ΨΗΦΟΙ “ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ” ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ " "

“ Στο παρακάτω κείμενό μου, σας παραθέτω, σταχυολογώντας μερική από τη δράση των Εθνοκτόνων κομμάτων μας στο ευρωκοινοβούλιο. Σας παραθέτω θέσεις και αποφάσεις τους που ουδείς θα πίστευε πως είναι δυνατόν να ψηφίζονται από Έλληνες ευρωβουλευτές. Βλέπετε οι Βρυξέλλες βρίσκονται πολύ μακριά και όλοι αυτοί πιστεύουν πως τα μαντάτα τους είναι δύσκολο να φτάσουν στην Ελλάδα. Έτσι, θα παρακαλέσω τους Έλληνες ψηφοφόρους να διαβάσουν με προσοχή το συγκεκριμένο κείμενο και αναλόγως να πράξουν.


Είναι «Εθνικό» το «Σχέδιο» του Σαμαρά, για την ανάπτυξη; " "

Γράφει ο Δημήτρης Ματσικούδης

Από την χρήση πρώτου ενικού, κατά την παρουσίασή του από το Σαμαρά χθες στο Ζάππειο, και τα εξαντλητικά, αλλεπάλληλα, θέλω-θέλω του, σημειολογικά φαίνεται ως δικό του παιδί. Έλα όμως που, πάλι σημειολογικά, το ότι το παρουσίασε πρώτα στο Eurogroup πριν 15 μέρες και κατόπιν στους συμπατριώτες του, μάλλον οι δανειστές πρέπει να είναι οι γονείς του…

Η διακαναλική συνέντευξη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή -- 21052014 " "


ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ; " "

Γράφει ο Αντίοχος.

Πανικόβλητοι οι ολιγάρχες του συστήματος και συνυπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων, καλούν καθημερινώς από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες τα θύματά τους να ξεχάσουν τα βάσανα που τους προκάλεσαν και να ψηφίσουν τους πολιτικούς υπευθύνους της δυστυχίας τους! Είναι αυτό που λέμε «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά»! Ιδού, λοιπόν, το κάλεσμα που έγραψε στο «Βήμα» του –προφανώς από τη βιλάρα του και εν αναμονή των… αστακών- ο ολιγάρχης Ψυχάρης, με τίτλο «Ως εδώ με τους νεοναζιστές»:

Απίστευτες καταγγελίες! Πάρτι κάνει ο Μπομπολας στην Δυτική Ελλάδα με τις πλάτες των “ανεξάρτητων” Πασοκτζηδων… " "

Τεράστιες ευθύνες για την περιβαλλοντική καταστροφή της Ιεράς Ολυμπίας έχει ο Διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ Αντι-περιφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος, μετά τα σημερινά δημοσιεύματα στην Δυτική Ελλάδα.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Αφήνουν τη Σαμοθράκη χωρίς σκάφος ΛΣ όταν οι Τούρκοι ετοιμάζουν έρευνες στις... ακτές του νησιού " "

Απίστευτο και όμως συμβαίνει. Τη στιγμή που η Άγκυρα ετοιμάζεται να στείλει ερευνητικό-ωκεανογραφικό σκάφος δυτικά της Σαμοθράκης για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η κυβέρνηση αφήνει τη Σαμοθράκη χωρίς σκάφος του Λιμενικού, στο έλεος της τουρκικής προκλητικότητας και αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΒΑΡΑΕΙ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ; ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ! " "

Γράφει ο Αντίοχος.

Πήρε την πρώτη ψυχρολουσία την περασμένη Κυριακή και τώρα ο BigBossΜπόμπολας βαράει… συναγερμό από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες του, για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές:

Το παιδί μίλησε τη μέρα της γιορτής του…Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό " "

ΣΧΟΛΙΟ ....ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .........Πώς πάνε οι στραβοί στον Άδη; ένας κοντά στον άλλονε.............
Για πρώτη κυριολεκτικά, φορά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έκανε ευθεία και άμεση παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα και χωρίς να μεσολαβήσουν συνεργάτες του ή στημένες διαρροές.

Π.Κωστόπουλος: "Να φέρουμε την Conchita Wurst στην Ελλάδα να διώξει την Χρυσή Αυγή"! " "

ΣΧΟΛΙΟ Όλοι μιλούν για τ’ άρματα κι ο ΠΕΤΡΟΣ για την πίτα
Oταν γράφαμε λίγες ώρες μετά τη νίκη του Aυστριακού μουσάτου τραβεστί Conchita Wurst στον διαγωνισμό της Eurovision ότι  "Τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν τα πρωινάδικα και οι μεσημεριανές life-style εκπομπές να μας πείσουν ότι είναι η "νέα τάση" και πόσο "καταπληκτικο" ήταν το τραγούδι κι ο ερμηνευτής...", ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε ότι θα πολιτικοποιούσσν τη νίκη του και θα της έδιναν "αντιφασιστική" χροιά.

Συνέντευξη του Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη, υποψήφιου ευρωβουλευτή στο BBC - ΒΙΝΤΕΟ Δ " "

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Δρ. Επαμεινώνδας Στάθης μίλησε το BBC και απάντησε σε όλες τις συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Επιπλέον αναφέρθηκε στις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη όπως ομολόγησε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Πολιτικό όραμα ή προεκλογικό «όραμα»; " "

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

 Σήμερα θα αρχίσουμε τον σχολιασμό μας δίνοντας συγχαρητήρια στην έκθεση του αποφοίτου του Κολεγίου Αντωνίου Σαμαρά με τίτλο «Όραμα Ανάπτυξης»…
Μπράβο του, γιατί όσο και αν ακούστηκαν ως εξωγήινες οι εξαγγελίες αυτές, τα όσα ανέφερε για το τι θα, θα, θα, θα, θα, θα…

Δες μ@λ@κ@ Έλληνα πως σε εξαπάτησε ο Σαμαράς πριν τις εκλογές του 2012! (φωτό) " "

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ " "

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ
Συνταχθέν υπό των διαχειριστών του Ιστολογίου Κατάνυξις*
Αφορμή του αφιερώματος.
Μέγας θόρυβος ξέσπασε την περίοδο λίγο πρίν το Πάσχα, εξ αφορμής μιας προεκλογικής «δέσμευσης» του υποψηφίου δημάρχου Αθηνών (με την υποστήριξη της Ν.Δ.), Άρη Σπηλιωτόπουλου, πως εάν και εφόσον εκλεγεί στο δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας, θα θέσει το ζήτημα της ανεγέρσεως Τεμένους στο χώρο του Βοτανικού, στην κρίση των δημοτών διά μέσου δημοψηφίσματος. Η δήλωση αυτή φάνηκε να αιφνιδιάζει αρκετούς και, όπως αναμενόταν, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ένας εξ όσων δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τη δήλωση αυτή, υπήρξε και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, Γεώργιος Καλαντζής, ο οποίος κυριολεκτικά «τσίμπησε» από το πασιφανέστατο προεκλογικό «πυροτέχνημα» του (άκρως αποτυχημένου) πρώην Υπουργού Παιδείας, με αποτέλεσμα να αποβάλλει το «ψύχραιμο», «προοδευτικό», «δημοκρατικό» και «πολιτισμένο» προφίλ που καλλιεργεί τεχνηέντως, και να προκαλέσει, για μια ακόμη φορά, με τις γνωστές πολυπολιτισμικές-εμπρηστικές απόψεις του.

Η Καμπαλίστρια και υπάλληλος της ΝΤΠ Madona βρίζει Β. Πούτιν & Ν. Μαντούρο εκτελώντας εντολές της Δύσης " "


Όλοι γνωρίζουν ότι η Μαντόνα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή αφού τα χρόνια περνούν και γι' αυτήν, έχει πλήρως υποταχθεί στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν διστάζει να παρεμβαίνει υπέρ αυτής όποτε κάποιοι ενοχλητικοί για τους νεοταξίτες παγκόσμιους δικτάτορες ηγέτες τολμούν να τους αμφισβητούν όπως ο Β. Πούτιν αλλά και ο δυναμικός διάδοχος του Τσάβεζ, Νίκολας Μαντούρο.

π. Γ. Μεταλληνός: Ὁ μέγας Κωνσταντῖνος ἦταν ὁ πρῶτος Ρωμηὸς αὐτοκράτορας " "


Η “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” είχε αποκαλύψει τον ρόλο του Νικήτα Κακλαμάνη - ΒΙΝΤΕΟ " "

Σήμερα ο κολλητός φίλος του Σαμαρά και δήθεν αντάρτης, Νικήτας Κακλαμάνης ομολόγησε την αποστολή που είχε αναλάβει από το Μαξίμου.
Αυτή δεν ήταν άλλη από το να λειτουργήσει ως ανάχωμα προς της Χρυσή Αυγή, ώστε να μην περάσει στο δεύτερο γύρο και κερδίσει τελικά τον δήμο Αθηναίων. Ήταν και αυτό ένα βρώμικο σχέδιο της πιάτσας Συγγρού, μετά την εκτεταμένη νοθεία, ώστε να ανακοπεί με κάθε κόστος η πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος.
Μάταια όμως, γιατί την ερχόμενη Κυριακή το ράπισμα της κάλπης θα είναι ανελέητο!
Η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" και συγκεκριμένα ο Συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας είχε αποκαλύψει έγκαιρα τον ρόλο του "αντάρτη" Νικήτα Κακλαμάνη στις εκλογές για τον Δήμο.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής" στον Ερυθρό στις 15 Μαΐου:

ΧΑ

Ψηφίστε γιὰ τὴν Ἑλλάδα ὄχι σὰν ζόμπι ἀλλὰ σὰν ζωντανοὶ Ἕλληνες...Λίγο πρὶν τὴν ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ " "

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Λίγο πρὶν τὴν ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Τα δῆθεν ἀδιέξοδα εἶναι μόνο γιὰ τοὺς πεθαμένους ἀπὸ τώρα καὶ δυστυχῶς κυκλοφοροῦν πολλοὶ ἀπὸ δαύτους ἀναμεταξύ μας.

ΕΤΣΙ Ο ( ΓΑ -ΠΑΝΤΡΕΟΥ) ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ = ( Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) ΕΜΠΝΕΎΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ....= ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. !!! ...KAI ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ Η ΕΛΙΑ = ΘΡΟΥΜΠΑ.... Χρονια Πολλα Κωτσο = Αααρων Αβουρι... no comment .... Δειτε παρακάτω ( σχολια ) = comment !!!Ου...!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1997;;; " "

no  comment .... Δειτε παρακάτω ( σχολια ) =  comment !!!Ου...!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: 
Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 
9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1997;;;
Περισσοτερα Εδω

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΤΙΡΛΑ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟ ΝΙΝΤΖΑ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ...!!! " "

ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙ@ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ...;;; ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟ--ΞΕΚΟΥΤΗ
ΠΗΓΗ

Ανοιχτή επιστολή του Χρίστου Γούδη στον Σακελλαρίδη για τις ύβρεις κατά Κασιδιάρη: “Αγαπητέ Γαβριήλ…” " "


Αγαπητέ Γαβριήλ,

Αφού σε συγχαρώ για τις επιδόσεις σου στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, θα ήθελα να σου εξωτερικεύσω κάποιες προσωπικές μου σκέψεις, σχετικά με τη σχέση Αριστεράς-Δεξιάς (στις ακραίες έστω εκφάνσεις τους) και συνακόλουθα κάποιες άλλες σκέψεις μου σχετικές με τον επικείμενο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Αναφορικά με το πρώτο σκέλος, θα σου παραθέσω αυτούσιες τις απόψεις μου, τις οποίες έχω ήδη δημοσιοποιήσει σε σχετικό δοκίμιό μου του Οκτωβρίου του 2012, το οποίο και συμπεριέλαβα στο βιβλίο μου «Βαϊμάρης και Θούλης (Α)γωνία», που εξεδόθη από τον εκδοτικό οίκο του Γιάννη Σχοινά «Νέα Θέσις», τον Δεκέμβριο του 2012:


Γεωργιάδης: “Η Χρυσή Αυγή είχε 25% στον Δήμο Αθηναίων! Όλα τα κόμματα ενωθήκαμε για να τους σταματήσουμε” " "

Ο σωματοφύλακας του μνημονίου Γεωργιάδης καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι τα γκάλοπ που αφορούσαν το Δήμο Αθηναίων ήταν... ψεύτικα!
Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Η δυναμική της Χρυσής Αυγής ήταν στο 25%...είχε δίκαιο η Χρυσή Αυγή και απεδείχθη ότι ήταν εφικτός αυτός ο στόχος.
Είχα φοβηθεί πραγματικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ