Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

πώρωση και πήρωση(1)!…

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι ευρωεκλογές και οι επαναληπτικές των αυτοδιοικητικών εκλογών συμπίπτουν με την Κυριακή του Τυφλού…
Και, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής ένα μεγάλο μέρος του λαού μας ψήφισε κάτω από καθεστώς πώρωσης και πήρωσης. Που σημαίνει σε συνθήκες πνευματικής και ηθικής τύφλωσης και διαστροφής.

Ισλαμική Αθήνα; (εισερχόμενος στην Αθήνα μέσω της Ιεράς Οδού πρώτα θα βλέπεις το τζαμί και μετά την Ακρόπολη).

του Σαράντου Καργάκου*
Μου ζητήθηκε προ καιρού να έχω συμμετοχή σε μια συζήτηση για το υπό ανέγερση τζαμί σε μια πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεοράσεως (Αλήθεια, κανείς αρμόδιος δεν σκέφθηκε τί σημαίνει ο όρος δημόσιος, όταν εκφέρεται κατά θηλυκού γένους;).

Γιατί δεν θα ψηφίσω Ποτάμι!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αποφάσισα να μη ψηφίσω Ποτάμι για τους εξής λόγους.
1. Γιατί είναι κόμμα του "σωλήνα" δηλ. δεν δημιουργήθηκε από ζυμώσεις μέσα στην κοινωνία αλλά μέσα σε γραφεία διαπλεκόμενων.

Θ.Γιαννόπουλος: "Από το βράδυ της Κυριακής ο Α.Σαμαράς δεν θα ηγείται πλέον της κεντροδεξιάς παράταξης"

Σε δεύτερη δήλωση-βόμβα προχώρησε ο παραιτηθείς από της ΝΔ, πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος και της παράταξης γενικότερα, ο Θανάσης ΓΙαννόπουλος, προαναγγέλλοντας εξελιξεις στο κόμμα της ΝΔ με απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ!

ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟ! ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ! ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ

Το Πρώτο Θέμα διαβεβαίωνε ότι ο Παπανδρέου θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες. Εσύ ψήφισες και παρέδωσες την χώρα στους τραπεζίτες.
Γιώργος Παπανδρέου 2009, 2010, 2011: Η πράσινη ανάπτυξη θα φέρει 100,000 θέσεις εργασίας. Αποτέλεσμα; Οι άνεργοι από 290,000 το 2009, έγιναν 1,300,000 το 2012.

Αγιος Ευγένιος Ροντιόνωφ : ο στρατιώτης που μαρτύρησε ,γιατί αρνήθηκε να βγάλει τον σταυρό του…(23 Μαΐου 1996)

Ο Νεομάρτυρας Ευγένιος Ροντιόνωφ γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1977 κοντά στη Μόσχα-και συγκεκριμένα στο χωριό Κουρίλοβο, στην περιοχή της πόλεως Παντόλσκ-. Ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας και βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός κατά την παιδική του ηλικία. Η μητέρα του ονομάζεται Λιουμπόβ (=αγάπη) Βασίλιεβνα.

Σὲ σένα μιλῶ ὑποψήφιε, ποὺ βγαίνεις σὲ ἰστοσελίδες καὶ σὲ κανάλια χαμογελαστὸς μὲ μητροπολίτες, φιλᾶς σταυροὺς ἁγιασμῶν καὶ ἀναγιγνώσκεις τὸ «Πιστεύω»....

Γράφω σὲ σένα, ὑποψήφιε πολιτικέ τοῦ δήμου καὶ τῆς περιφέρειας καὶ τῆς εὐρωβουλῆς.  Δὲν μὲ ξέρεις προσωπικά, οὔτε ποτὲ συζητήσαμε. Οὔτε ἔχω ἀνάγκη νὰ μὲ μάθεις προσωπικά, γιατί χάρες δὲν θέλω νὰ ζητήσω. Ὅμως ἄνοιξες τὴν κουβέντα πρῶτος, ζητώντας μου τὴν προσωπική μου ψῆφο γιὰ νὰ μὲ κυβερνήσεις ὡς δημότη καὶ νὰ μὲ ἐκπροσωπήσεις ὡς πολίτη καὶ στὴν Εὐρωβουλή.
Σὲ βλέπω αὐτὲς τὶς μέρες, ποὺ ἔρχεσαι στὸν ναὸ ποὺ προσεύχομαι, σὲ βλέπω ποὺ ἐπισκέπτεσαι καὶ ἀνταλλάσσεις χειραψίες μὲ τοὺς ἱερεῖς τῆς ἐνορίας μου καὶ τοὺς ἀρχιερεῖς τῆς μητρόπολής μου. Βγαίνεις σὲ ἰστοσελίδες καὶ σὲ κανάλια χαμογελαστὸς μὲ μητροπολίτες, φιλᾶς σταυροὺς ἁγιασμῶν, σηκώνεσαι ἀπὸ τὸ πρωτοκάθισμα μπροστὰ στὸ προσευχόμενο ἐκκλησίασμα τὴν Κυριακὴ καὶ ἀναγιγνώσκεις τὸ «Πιστεύω» ἀλάνθαστα μέσα ἀπὸ τὸ βιβλίο.

Η Άλωση, η Ρωμανία, η Ορθοδοξία και η Σημερινή κρίση

του Νεκτάριου Δαπέργολα
Διδάκτορα Βυζαντινής Ιστορίας του Α.Π.Θ.
Πλησιάζει και πάλι η επέτειος μιας ημέρας κατά την οποία κλείνει με τον πλέον τραγικό τρόπο το πιο θεμελιώδες ίσως κεφάλαιο της Ιστορίας μας. Μία εκπληκτική περίοδος 11 αιώνων, κατά την οποία ο παρηκμασμένος Ελληνισμός της Ύστερης Αρχαιότητας αποκτά νέα πνοή, αναδιαμορφώνεται, αναβαπτίζεται μέσα στην ορθόδοξη καινή κτίση, αναβαπτίζοντας ταυτόχρονα και ωθώντας σε πρωτόγνωρα ύψη και τη σοφία των προγόνων του. Όλα αυτά μέσα σε μια Αυτοκρατορία, που ξεκινά τον 4ο αι. ως απλή συνέχεια της Ρώμης και 4 αιώνες αργότερα είναι πια ένα κράτος εξολοκλήρου ελληνικό.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Χαμός στη ΝΔ: Ποιος "οργάνωσε" αυτό το τραγικό φιάσκο; (video)

Μιλώντας ενώπιον 800-1000 οπαδών του κόμματός του στην πιο μικρή προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει πολιτικός αρχηγός μετά την Μεταπολίτευση, κλάσμα αυτής που πραγματοποίησε  ο Ε.Βενιζέλος στον ίδιο χώρο το 2012 και είχε χαρακτηριστεί "πράσινο ανέκδοτο", ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς "ξεπέταξε" μέσα σε 20'-25' την στενή ομήγυρη και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η… ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

Στο 38,5% έφτασε το ποσοστό της αποχής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Κάποιοι παπαγάλοι των ΜΜΕ, βιάστηκαν να μιλήσουν για ποσοστό-ρεκόρ, ωστόσο αυτό δεν είναι σωστό, διότι το ρεκόρ έγινε στις περιφερειακές εκλογές του 2010, όταν το ποσοστό της αποχής έφτασε στο 39,12%.

Οι καρπαζοεισπράκτορες των Βρυξελλών (photo+video)

Τις τελευταίες ημέρες το δίδυμο της συμφοράς και του ξεπουλήματος της χώρας έχει ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για το ποιος θα μας πει το ποιο “ελπιδοφόρο” ψέμα προκειμένου να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά κάποιους οι οποίοι έχουν κοντή μνήμη ή είναι φοβισμένοι από όλο αυτό το... κρεσέντο καταστροφολογίας που μας πλάσαραν αν απαρνηθούμε διά της ψήφου μας την "σταθερότητα" που μας υπόσχονται!
Είπα κοντή μνήμη γιατί σε αυτήν ποντάρουν οι δύο αρχιερείς της ψευτιάς και της αναλγησίας και για αυτό βγαίνουν με τόσο θράσος και παίζουν με την δυστυχία και την απελπισία των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων λέγοντας ο μεν Μεσσήνιος Κωλοτούμπας ότι θα δημιουργήσει 700.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας ο δε άλλος ο κύριος "ΕΓΩ" μιλάει για κοντά … 900.000 θέσεις!

Σιγά ρε παιδιά μη μας τρελαίνεται, δεν την αντέχουμε τόσο "ανάπτυξη" μια και για να τα βγάλουμε πέρα θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι … διπλοβάρδιες!!!

Φίλες/οι το σίγουρο είναι ότι εκεί που περισσεύει η ντροπή αρχίζει η ξετσιπωσιά οπότε θέλοντας να ενισχύσω την μνήμη σας πριν τις Κυριακάτικες κάλπες σας θυμίζω μόνο δύο περιπτώσεις από τις πολλές αυτών των κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση ψευταράδων!

Δείτε λοιπόν στο βίντεο δηλώσεις του κ. Βενιζέλου (προσέξτε με τι σοβαρό ύφος μας κοροιδεύει) 2 μήνες πριν μας επιβάλει το περιβόητο χαράτσι που μας έκανε ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια και επίσης δείτε την λίστα των 18 προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Σαμαρά με τις οποίες του έδωσαν την πρωτιά οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι!
Προσέξτε ιδιαίτερα ότι από τα 18 σημεία που μας υποσχέθηκε μόνο στο 16ο ήταν συνεπής .... στις Αποκρατικοποιήσεις δηλ. στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!"Την κοπανάει" ο Κ.Καραμανλής από την αυριανή ομιλία Σαμαρά - Ερχονται εξελίξεις στη ΝΔ

Χωρίς τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή θα πραγματοποιηθεί η αυριανή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα.

Αντώνη μάζεψε τα μπαγκάζια σου και.......

Τα ψέματα τελειώνουν για σένα Αντώνη Θαμαρά, παραμυθά... Αυτή την Κυριακή θα πάρεις την θέση που σου αξίζει. Στην λήθη και την λησμονιά της πολιτικής ζωής της Ελλάδας και στα αζήτητα της μνήμης των Ελλήνων. Εκεί που ήσουν χαμένος για δέκα χρόνια, τρώγοντας από τα «έτοιμα»... Ξέρεις εσύ τι εννοώ και μάλιστα πολύ καλά.

Θά τούς ποῦμε ὡς Ρωμηοί καί Ὀρθόδοξοι: «Ὄχι στό κόλπο σας. Ἐμεῖς δέν μετέχουμε στήν δαιμονική-μασωνική Εὐρώπη σας»

Ἀπόσπασμα ἀπὸ παλαιότερη ἀλλὰ ἐξαιρετικὰ ἐπίκαιρη ὁμιλία τοῦ π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου

Ἔχω καὶ μία παρατήρηση. Γιὰ χίλιους λόγους, διάφοροι φορεῖς -ὁποιοιδήποτε- ὅλο αὐτὸν τὸν καιρὸ τρομοκρατοῦν τὸν λαό μας, μὲ διάφορους ἐκφοβισμούς. Καὶ αὐτὸς ὁ ἐκφοβισμὸς εἶναι διπλός. Ὁ ἕνας ἐκφοβισμὸς εἶναι τί θὰ γίνει ἂν θὰ φύγουμε ἀπὸ τὴν ΕΟΚ καὶ ὁ ἄλλος εἶναι τί θὰ γίνει ἂν δὲν θὰ φύγουμε. Προσέξτε, κανένα ἀπὸ αὐτὰ τὰ μεγέθη δὲν μπορεῖ νὰ ἀποτελέσει στοιχεῖο ἐκφοβισμοῦ. Θὰ τὸ ἀναλύσω τώρα. Γιατί καλῶ τὸ λαὸ νὰ εἶναι ἐλεύθερος. Καὶ ἐπειδὴ βρισκόμαστε σὲ μιὰ καίρια καμπὴ τῆς ἱστορίας, πού τώρα θὰ τὴ δηλώσω κατὰ τὴ γνώμη μου, καὶ καλὸ εἶναι νὰ πάρετε θέση, θέλετε δὲν θέλετε, ὄχι μπροστά μου, στὸ νοῦ σας. Θέλω νὰ σᾶς τονίσω τὰ ἑξῆς:

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Οικουμενιστική Συμπροσευχή Ορθοδόξων και Παπικών στην Παναγία των Παρισίων ενόψει της συνάντησης του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πάπα

«…….κατά τη διάρκεια της χθεσινής «κοινής προσευχής» στην Παναγία των Παρισίων, η φωτογραφία του εναγκαλισμού ανάμεσα στον Πάπα Παύλο τον ΣΤ' και τον πατριάρχη Αθηναγόρα στην πρώτη συνάντησή τους στα Ιεροσόλυμα, προβλήθηκε σε ένα μεγάλων διαστάσεων πανό πάνω από την Αγία Τράπεζα. »
ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ
Ορθόδοξοι και Καθολικοί «ενώθηκαν» στην Παναγία των Παρισίων
Κοινή δέηση υπέρ της ενότητας της χριστιανοσύνης και του οικουμενικού διαλόγου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ στην Παναγία των Παρισίων, καθολικοί και ορθόδοξοι ιερείς.
Πρωτοστάτησαν ο αρχιεπίσκοπος Παρισίων Αντρέ Βεντρουά και ο μητροπολίτης Γαλλίας και εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΕ, κ. Εμμανουήλ.
Η κοινή δέηση έγινε ενόψει της συνάντησης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους επικεφαλής διάφορων εκκλησιών, σε συμπροσευχή την ερχόμενη Κυριακή (25 Μαΐου), στον Πανάγιο Τάφο. Με την ευκαιρία της συνάντησης θα υπογραφεί κοινή διακήρυξη.

Επίθεση ισλαμιστών στην ελληνορθόδοξη Μονή Αγ. Γεωργίου στην Παλαιστίνη - Μαχαίρωσαν ένα χριστιανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιστορικό ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου στην Παλαιστίνη βρίσκεται στο χωριό al- Khader που σημαίνει Γεώργιος στα αραβικά.

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!...Ο Μ. ΣΟΥΛΤΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ο πολύς Martin Schulz του σοσιαλδημοκρατικού γερμανικού κόμματος (SPD), και υποψήφιος των ευρωπαίων σοσιαλιστών – σοσιαλδημοκρατών για την Προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής προτείνει να αφαιρεθούν οι Eσταυρωμένοι από όλους τους δημόσιους χώρους στη Γερμανία (Die Welt).Ουσιαστικά απαιτεί την απαγόρευση όλων των θρησκευτικών συμβόλων από την δημόσια σφαίρα.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, που τα 'βαλα με τους εβραίους.
Παλεύω μόνος μου αυτό το κατεστημένο, το εβραίικο.
Έχουν καπελώσει τα πάντα, όλες οι εταιρείες είναι εβραίικες.

ΨΗΦΟΙ “ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ” ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

“ Στο παρακάτω κείμενό μου, σας παραθέτω, σταχυολογώντας μερική από τη δράση των Εθνοκτόνων κομμάτων μας στο ευρωκοινοβούλιο. Σας παραθέτω θέσεις και αποφάσεις τους που ουδείς θα πίστευε πως είναι δυνατόν να ψηφίζονται από Έλληνες ευρωβουλευτές. Βλέπετε οι Βρυξέλλες βρίσκονται πολύ μακριά και όλοι αυτοί πιστεύουν πως τα μαντάτα τους είναι δύσκολο να φτάσουν στην Ελλάδα. Έτσι, θα παρακαλέσω τους Έλληνες ψηφοφόρους να διαβάσουν με προσοχή το συγκεκριμένο κείμενο και αναλόγως να πράξουν.


Είναι «Εθνικό» το «Σχέδιο» του Σαμαρά, για την ανάπτυξη;

Γράφει ο Δημήτρης Ματσικούδης

Από την χρήση πρώτου ενικού, κατά την παρουσίασή του από το Σαμαρά χθες στο Ζάππειο, και τα εξαντλητικά, αλλεπάλληλα, θέλω-θέλω του, σημειολογικά φαίνεται ως δικό του παιδί. Έλα όμως που, πάλι σημειολογικά, το ότι το παρουσίασε πρώτα στο Eurogroup πριν 15 μέρες και κατόπιν στους συμπατριώτες του, μάλλον οι δανειστές πρέπει να είναι οι γονείς του…

Απίστευτες καταγγελίες! Πάρτι κάνει ο Μπομπολας στην Δυτική Ελλάδα με τις πλάτες των “ανεξάρτητων” Πασοκτζηδων…

Τεράστιες ευθύνες για την περιβαλλοντική καταστροφή της Ιεράς Ολυμπίας έχει ο Διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ Αντι-περιφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος, μετά τα σημερινά δημοσιεύματα στην Δυτική Ελλάδα.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Το παιδί μίλησε τη μέρα της γιορτής του…Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό

ΣΧΟΛΙΟ ....ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .........Πώς πάνε οι στραβοί στον Άδη; ένας κοντά στον άλλονε.............
Για πρώτη κυριολεκτικά, φορά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έκανε ευθεία και άμεση παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα και χωρίς να μεσολαβήσουν συνεργάτες του ή στημένες διαρροές.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ
Συνταχθέν υπό των διαχειριστών του Ιστολογίου Κατάνυξις*
Αφορμή του αφιερώματος.
Μέγας θόρυβος ξέσπασε την περίοδο λίγο πρίν το Πάσχα, εξ αφορμής μιας προεκλογικής «δέσμευσης» του υποψηφίου δημάρχου Αθηνών (με την υποστήριξη της Ν.Δ.), Άρη Σπηλιωτόπουλου, πως εάν και εφόσον εκλεγεί στο δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας, θα θέσει το ζήτημα της ανεγέρσεως Τεμένους στο χώρο του Βοτανικού, στην κρίση των δημοτών διά μέσου δημοψηφίσματος. Η δήλωση αυτή φάνηκε να αιφνιδιάζει αρκετούς και, όπως αναμενόταν, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ένας εξ όσων δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τη δήλωση αυτή, υπήρξε και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, Γεώργιος Καλαντζής, ο οποίος κυριολεκτικά «τσίμπησε» από το πασιφανέστατο προεκλογικό «πυροτέχνημα» του (άκρως αποτυχημένου) πρώην Υπουργού Παιδείας, με αποτέλεσμα να αποβάλλει το «ψύχραιμο», «προοδευτικό», «δημοκρατικό» και «πολιτισμένο» προφίλ που καλλιεργεί τεχνηέντως, και να προκαλέσει, για μια ακόμη φορά, με τις γνωστές πολυπολιτισμικές-εμπρηστικές απόψεις του.

Η Καμπαλίστρια και υπάλληλος της ΝΤΠ Madona βρίζει Β. Πούτιν & Ν. Μαντούρο εκτελώντας εντολές της Δύσης


Όλοι γνωρίζουν ότι η Μαντόνα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή αφού τα χρόνια περνούν και γι' αυτήν, έχει πλήρως υποταχθεί στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν διστάζει να παρεμβαίνει υπέρ αυτής όποτε κάποιοι ενοχλητικοί για τους νεοταξίτες παγκόσμιους δικτάτορες ηγέτες τολμούν να τους αμφισβητούν όπως ο Β. Πούτιν αλλά και ο δυναμικός διάδοχος του Τσάβεζ, Νίκολας Μαντούρο.

π. Γ. Μεταλληνός: Ὁ μέγας Κωνσταντῖνος ἦταν ὁ πρῶτος Ρωμηὸς αὐτοκράτορας


Ψηφίστε γιὰ τὴν Ἑλλάδα ὄχι σὰν ζόμπι ἀλλὰ σὰν ζωντανοὶ Ἕλληνες...Λίγο πρὶν τὴν ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Λίγο πρὶν τὴν ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Τα δῆθεν ἀδιέξοδα εἶναι μόνο γιὰ τοὺς πεθαμένους ἀπὸ τώρα καὶ δυστυχῶς κυκλοφοροῦν πολλοὶ ἀπὸ δαύτους ἀναμεταξύ μας.

ΕΤΣΙ Ο ( ΓΑ -ΠΑΝΤΡΕΟΥ) ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ = ( Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) ΕΜΠΝΕΎΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ....= ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. !!! ...KAI ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ Η ΕΛΙΑ = ΘΡΟΥΜΠΑ.... Χρονια Πολλα Κωτσο = Αααρων Αβουρι... no comment .... Δειτε παρακάτω ( σχολια ) = comment !!!Ου...!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1997;;;

no  comment .... Δειτε παρακάτω ( σχολια ) =  comment !!!Ου...!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: 
Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 
9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1997;;;
Περισσοτερα Εδω

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΑΚΟΥΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΕΙ…

Μετά τη συντριβή του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές βγήκε να κάνει και εκτίμηση ότι σε περίπτωση εθνικών εκλογών δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον εκλογικό χάρτη… Αρα κατά τον σύντροφο Κουβέλη δεν χρειάζεται να κάνουμε εκλογές. Ο λόγος είναι απλός. Αν στηθούν κάλπες, το ΑΠΟ-κομμα του Φώτη θα εξαφανιστεί από το χάρτη πληρώνοντας τη συμμετοχή του στη Μνημονιακή Κυβέρνηση.

μαυρίστε τους γύπες της τοκογλυφίας…

Ο Προμηθέας, ο μυθικός γίγαντας, αλυσοδέθηκε απ’ τους θεούς στον Καύκασο, επειδή έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και τον καταδίκασαν να τρώει καθημερινά ένας γύπας το συκώτι του. Που όμως ξαναγινόταν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το μαρτύριό του…

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ 13 ΠΑΡΑΛΙΕΣ...

..ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ''ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ''...
Τις δύο -και μοναδικές- παραλίες της Ελαφονήσου, Σίμο και Σαρακίνικο, θέλει να... αξιοποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ, γι' αυτό και τις βγάζει «στο σφυρί». Ο πολλάκις βραβευμένος «επίγειος παράδεισος» από ουκ ολίγα...
διεθνή τουριστικά γραφεία, ετοιμάζεται να περάσει σε ιδιωτικά χέρια.

Οι εξελίξεις είναι μονόδρομος: βουλευτικές εκλογές στις 29 Ιουνίου 2014 ή καταστροφή της Ελλάδας τον Αύγουστο

Οι εξελίξεις των σημερινών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών δείχνουν ότι η εικονική πραγματικότητα καναλιών και ΝΔ καταρρέει με πάταγο.

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ!

Σε κατάσταση πλήρους απελπισίας βρίσκεται ο καταρρέων φον Αντωνάκης, ο οποίος προέβη σε «μια πρωτόγνωρη κίνηση, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους πιο στενούς του συνεργάτες» (όπως επί λέξει αναφέρει καθεστωτικό μέσο…).

Ο Γέροντας Παΐσιος για το κριτήριο της ψήφου

Λίγο πριν τις εκλογές είχαν πάει μερικοί επισκέπτες στο Γέροντα με σκοπό να τον ρωτήσουν τι γνώμη είχε και ποιόν, κατά τη γνώμη του, έπρεπε να ψηφίσουν. Κι εκείνος απάντησε:

-Κοιτάξτε βρε παιδιά! Ποιός είναι πιο κοντά στην Εκκλησία, ποιός αγωνίζεται γι' αυτήν και για την πατρίδα και ποιός έχει ζωή σύμφωνη μ΄αυτά που λέει; Όποιον βλέπετε πως είναι πιο καλός και πιο κοντά στην Εκκλησία, αυτόν να ψηφίζετε.

Μπροστὰ στὴν κάλπη

Τοῦ Φώτη Μιχαὴλ
Αὐτὴν τὴ φορά, τὰ πράγματα δὲν εἶναι ὅπως ἄλλοτε. Οἱ συγκυρίες,  ἐθνικὲς καὶ παγκόσμιες, εἶναι τόσο κρίσιμες, ποὺ δὲν μένουνε περιθώρια γιὰ ἀποφάσεις ἐπιπόλαιες.

Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια; Αυτό που θα διαβάσετε είναι ασύλληπτο

Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού): Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.