Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Η Ελλάς παραδίδεται ακυβέρνητη στις φλόγες τού νεοταξισμού

Μια διαρκής γενοκτονία βρίσκεται σε εξέλιξη από τούς τυράννους των μνημονίων.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Από αυτούς που καταρρέουν κάτω από τις προδοσίες και τα ανομήματά τους, την ώρα που εκτελούν το συμβόλαιο ξεπουλήματος τής Πατρίδος και εξανδραποδισμού των Ελλήνων.

Κάτι χοντρό ετοιμάζουν οι Τούρκοι με την ΑΟΖ - Η Ελλάδα είναι έτοιμη;

Επιμέλεια: Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Στο ανώτερο επίπεδο έφθασαν οι ελπίδες, κατά την αναζήτηση πετρελαίου στα ανοιχτά της Αττάλειας από το σεισμικό πλοίο ''Μπαρμπαρός'' είπε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας κ Τανέρ Γιλντίζ επανερχόμενος στο θέμα της εξέδρας εξόρυξης  του πετρελαίου που ενδέχεται να βρεθεί εκεί, προσθέτοντας κατά το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Yeni Safak,  ότι εκτός από την περίπτωση εγχώριας κατασκευής μπορεί αυτή και  να αγοραστεί.

ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Γιατί απέχεις ψηφοφόρε της αποχής, του λευκού και του άκυρου; Το μόνο πού ουσιαστικά ακυρώνεις είναι η νοητική σου ακεραιότητα.
Γιατί αφήνεις άλλους πού δεν απέχουν, να καθορίζουν την μοίρα σου, όταν ξέρεις ότι είναι κυρίως τα κομματόσκυλα αυτά πού δεν απέχουν;

Ἀρχιμ. Νεκτάριος Ζιόμπολας, Ἡ πρόσκλησις τοῦ Πρόεδρου τῆς Δημοκρατίας εἰς τόν Αἱρεσιάρχην Πάπαν νά ἐπισκεφθῆ τὴν Ἑλλάδα

Ἡ πρόσκλησις τοῦ Πρόεδρου τῆς Δημοκρατίας
εἰς τόν Αἱρεσιάρχην Πάπαν νά ἐπισκεφθῆ τὴν Ἑλλάδα
Τοῦ Ἀρχιμανδρίτου Νεκταρίου Ζιόμπολα
Ξένισε τοὺς Ὀρθοδόξους Ἕλληνας τὸ ἄκουσμα ἐκ τῶν ΜΜΕ ὅτι ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας μεταβαίνοντας εἰς Ἰταλίαν ἐπισκέφθηκε τὸ Βατικανόν. Ἐὰν ἡ εἴδησις ἔμενε ἕως ἐκεῖ, θὰ ἐλέγε- το ὅτι προφανῶς θέλησε νὰ μὴ ὑστερήση ἔναντι ἄλλων ἀρχηγῶν κρατῶν,

Οι πολιτικοί μετατρέπουν τα εκκλησιαστικά πρόσωπα σε “κομπάρσους” προς άγραν ψήφων ! Μοιράζουν λεφτά για τα συσσίτια των πεινασμένων Ελλήνων !

Για μια ακόμα φορά, σε προεκλογική περίοδο, γινόμαστε μάρτυρες της χρησιμοποίησης της Εκκλησίας και εκκλησιαστικών προσώπων για ψηφοθηρικούς λόγους !  Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε, λίγο πριν τις εκλογές, ότι θα εκχωρήσει ένα σεβαστό ποσό στην Εκκλησία για τον επισιτισμό των Ελλήνων, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ  της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! Δηλαδή, αναθέτει στην Εκκλησία να σιτίζει τους ανθρώπους που η ίδια η  πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, εδώ και 4-5 χρόνια, άφησε άνεργους, άστεγους, πεινασμένους , φτωχούς !

Η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί...ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

…Από την ψυχή των Ελλήνων αναβλύζουν αενάως δυνάμεις. Ποιές δυνάμεις κρατούν όρθια την Ελλάδα πάνω στα ιστορικά βράχια της ; η γεωγραφική της θέση ; τα όπλα της ; η ανδρεία των παιδιών της ; το ένδοξο παρελθόν της ; η προστασία των συμμάχων της ; Έχουν κι αυτά σημασία. Μα πάνω απ΄ όλα αυτά είναι η δύναμη του Θεού, που δεν αφήνει το μικρό αυτό έθνος να εξαφανιστεί. Επιτρέπει εκείνος θύελλες και καταιγίδες, για να το αναδείξει ακόμη μια φορά και να καταισχύνει όσους μισούν την αλήθεια και το φως.

Όταν ο ψηφοφόρος είναι ΠΡΟΒΑΤΟ, ο πολιτικός γίνεται ΛΥΚΟΣ

Δεν απέχουμε από τις ευρωεκλογές.
Δεν απέχουμε από τις κάλπες.
Δεν απέχουμε από τις εκλογές.
Δεν απέχουμε από την ευθύνη και την υποχρέωσή μας.
Πάμε με οργή και τιμωρούμε όσους μας τυραννούν και δεν μας σέβονται ως ανθρώπους και ως πολίτες.

Βελγική εφημερίδα αποκαλύπτει: 'Τρέμει η Ευρώπη την άνοδο της Χρυσής Αυγής... Ευτυχώς που υπάρχει ο Θεοδωράκης για να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας"

Μια σελίδα ολόκληρη αφιερώνει η βελγική εφημερίδα L'Echo στις πολιτικές εξελίξεις τις Ελλάδος εστιάζοντας στη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη.

"Πουλάνε" Ορθοδοξία για να "αγοράσουν" ψήφους

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους. Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να ψηφίσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.

Αποκάλυψη-Βόμβα από επίσκοπο για το μέλλον της Εκκλησίας!

Αδελφοί μου Άγιοι Αρχιερείς, πρόσχωμεν!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.....

_______Με πολύ μεγάλο δισταγμό προβαίνουμε στη δημοσίευση μας κειμένου, το οποίο ελάβαμε μέσω του ταχυδρομείου από άγνωστο αποστολέα και το οποίο εμάς μας Αρχιερείς «περνάει από «γεννεές δεκατέσσαρες» !!! Ασφαλώς και δεν συμφωνούμε σε όλα τα σημεία! Ασφαλέστατα οι προσαπτόμενες κατηγορίες βαρύνουν και το πρόσωπό μας!

Ἐκλογές καί... πνευματικοί νόμοι! Πῶς ἡ ψῆφος μας μπορεῖ νά γίνει ἀφορμή γιά νά ὑποστοῦμε πολλά δεινά καί μεγάλες δοκιμασίες...

Στίς 18 καί στίς 25 Μαϊου  καλούμαστε  νά ἐπιλέξουμε τούς ἐκπροσώπους μας καί πολλοί ἀπό ἐμᾶς ἴσως βρισκόμαστε καί σέ δίλημμα γιά τό πῶς θά ἐπιλέξουμε νά ψηφίσουμε. Ἕνα καί μόνο θά σᾶς πῶ! Νά ἐπιλέξουμε χριστιανικά καί ὀρθόδοξα. Δηλαδή νά ἐπιλέξουμε, ὅπως ἔλεγε ὁ γέροντας Παϊσιος αὐτούς πού ἔχουν φόβο Θεοῦ, πού ἀγαποῦν τόν Χριστό μας, πού ἔχουν ἐπίκεντρο στή ζωή τους τίς διδαχές Του, πού δέν λειτουργοῦν μέσα ἀπό σκοπιμότητες καί ἰδιοτέλειες.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Η Ρωσία ΔΕΝ θα αφήσει να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία!… Σε διαφορετική περίπτωση… ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Τα πράγματα στην περιοχή μας συνεχίζουν όλο και περισσότερο να παίρνουν δραματική τροπή…

Είμαστε στη μέση περίπου των δραματικών εξελίξεων, που έπεται να απολήξουν με μια νέα πανανθρώπινη τραγωδία, η οποία ως επίκεντρό της θα έχει τον Ενδιάμεσο Χώρο της Ευρασίας και την Ανατολική Μεσόγειο. Κοντολογίς, την περιοχή από την Αδριατική έως τα πρόθυρα της Ινδίας και από τον ρωσικό υπερβορρά έως την υποσαχάρια ζώνη. Και στο μέσο της γεωπολιτικής αυτής «αναμπουμπούλας» ο ελληνισμός σε μητροπολιτική Ελλάδα και σε Κύπρο…

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ… 2018 ΚΑΙ ΤΟ… 2020!

Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση (παρωδία…) στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο φον Αντωνάκης, στο Περίπτερο 13 (φτου, γρουσουζιά!) της ΔΕΘ. Και δεν παρέλειψε να δώσει φουλ υποσχέσεις. Όχι για το άμεσο μέλλον, αλλά με ορίζοντα… τετραετίας!

ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Τα ηχηρά «χαστούκια» τους έρχονται απ’ όλες τις μεριές και οι σαμαροφύλακες έχουνε χάσει το λογαριασμό. Και μαζί και την ψυχραιμία τους. Βρίζουν, λοιπόν, και καταριούνται όποιον τολμά να εκφέρει αντίθετη άποψη από τη δική τους!

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ 69%!

Γράφει ο Αντίοχος.

Να και μια πρωτιά που μας κάνει υπερήφανους! Σύμφωνα, λοιπόν, με παγκόσμια έρευνα «για την αντισημιτική συμπεριφορά» («αντισημιτισμό» χαρακτηρίζουν οι σιωνιστές τον «αντισιωνισμό»…), την οποία διενήργησε κάποιος οργανισμός «κατά της δυσφήμησης των Εβραίων» (οργάνωση του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ), η Ελλάδα συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά αντισιωνισμού σ’ ολόκληρη την Ευρώπη!

Mπανανιστάν: Οι οίκοι αξιολόγησης παρεμβαίνουν και στις εκλογές

Σε κρίσιμο σημείο το Ευρώ, το επιτόκιο των Ελληνικών δεκαετών ομολόγων σε άνοδο, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν έχει ολοκληρωθεί, η χώρα πάει σε αναπτυξιακό μνημόνιο και οι Οικοι Αξιοολόγησης που για δεκαετίες δεν είχαν αντιληφθεί τα χάλια της Ελληνικής Οικονομίας ούτε πίεσαν να βρεθούν οι κλέφτες που έφαγαν τις καταθέσεις, ανακάλυψαν ότι η Ελληνική Οικονομία που δεν παράγει κανένα προιόν σταθεροποείται. Λένε μπούρδες. Γιατί τις λένε;

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΚΕΪ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ!

Με… περήφανο χορηγό τους Εβραίους της Πρεσβείας του Ισραήλ, αλλά και αυτή της Σουηδίας και πολλών άλλων φορέων και εταιρειών, ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα γκέι εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει ως τις 25 του μήνα. Με περίσσιο θράσος οι διοργανωτές κάνουν σημαία τη διαφορετικότητά τους βγάζοντας φόρα παρτίδα τις θέσεις τους ότι μια queer προοπτική ίσως αποτελέσει βάθρο για μια καλύτερη κοινωνία!

Παγκόσμιο Συνέδριο Μασόνων στην Αθήνα και καταδίκη της Μασονίας από την Εκκλησία της Ελλάδος !

Η Μασονία ανοίγεται τώρα δημόσια, μέ παρελάσεις καί εκδηλώσεις στούς δρόμους, όπως συνέβη πέρυσι στό Νέο Ηράκλειο από τήν Στοά Διόνυσος. Εδώ, από παρέλασή της στήν Καμπέρα τής  Αυστραλίας...

Ζούμε στα χρόνια του Αντιχρίστου; Ιδού τι λένε τα ιερά βιβλία

Πολλοί στα χρόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ζούμε φοβούνταια αυτη τη στιγμή, μήπως είναι και τα χρόνια του Αντιχρίστου. Αυτό ουδέις το γνωρίζει πραγματικά, ας δούμε όμως τι λένε για αυτόν τα ιερά βιβλία και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Γιατί ακόμα και έαν δεν έχει έρθει, σίγουρα ο ερχομός του προετοιμάζεται από τους Εωσφωριστές που κυβερνούν τον πλανήτη.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ – ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ!

Προειδοποιητικές βολές στον φον Αντωνάκη έριξε –ενόψει 25ης Μαΐου-  η Ντόρα, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος».  Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος, απήντησε ως εξής:

ΤΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.!!!!

Το σύστημα Helius βασίστηκε σε ένα προηγούμενο που απεικονίζεται εδώ, 
το Raisin της ίδιας εταιρείας
Το σύστημα Helius, που αποτελείται από «έξυπνα» χάπια με ενσωματωμένους αισθητήρες καθώς και από ένα επίθεμα που λαμβάνει και αποστέλλει πληροφορίες στον γιατρό, υπόσχεται να... συμμορφώσει τους «απείθαρχους» ασθενείς

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΙ "Ο δήμος Αθηναίων με επιστολή του ενημέρωσε 794 εκλογείς ....ότι λόγω σφάλματος δεν κατέστη δυνατόν να εγγραφούν στους νέους εκλογικούς καταλόγους"

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΗΜΕΡΑ Καταγγελία για τον Καμίνι και τις 794 μη μεταδημοτεύσεις του Δήμου Αθηναίων - Ελλάδα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων
Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ με επιστολή του ενημέρωσε 794 εκλογείς, οι οποίοι είχαν
υποβάλει αίτηση μεταδημότευσης κατά τη 15μερη παράταση που δόθηκε από το
υπουργείο Εσωτερικών, ότι λόγω σφάλματος δεν κατέστη δυνατόν να εγγραφούν στους νέους
εκλογικούς καταλόγους
ΟΜΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ
ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18-2-2014 ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28-3-2014
..........ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ
ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τὸ κλείσιμο τῶν στενῶν στὶς συμπληγάδες τῆς μυθολογίας;

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Οἱ συμπληγάδες ἢ κυανέες ἢ πλαγκτὲς ἢ Σεντρομάδες πέτρες ἦταν στὴ μυθολογία δύο ἀπόκρημνα βράχια τὸ ἕνα ἀπέναντι στὸ ἄλλο στὸ μέρος ὅπου τελείωνε ὁ Βόσπορος κι ἄρχιζε ὁ Εὔξεινος Πόντος. Οἱ πέτρες ἀνοιγόκλειναν, μιὰ πλησίαζαν μεταξύ τους καὶ μιὰ ἀπομακρύνονταν, μ' ἀποτέλεσμα νὰ ἐμποδίζουν τα πλοία να περάσουν καὶ νὰ τὰ συντρίβουν. Οἱ Συμπληγάδες Πέτρες ἀκινητοποιήθηκαν ἀπὸ τότε πού πρόφτασε νὰ περάσει ἀνάμεσά τους ὀ Ιάσονας με τοὺς ἄλλους Αργοναυτες (bookia.gr).
Καὶ ἐνῶ στὴν Ἑλλάδα προσπαθοῦνε  τὰ γκάλοπ "νὰ κλειδώσουν καὶ νὰ ξεκλειδώσουν" μὲ  πιθανὴ προσέγγιση τὸ ἀποτέλεσμα τῶν ἐδῶ ἐκλογῶν, κάποιοι λίγο  πιὸ πέρα  ἑτοιμάζουν νὰ παίξουν τὸν ρόλο τῶν  "Γεωπολιτικῶν Συμπληγάδων".

Ορθοδοξία & Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το”καυτό” και πάντα επίκαιρο ζήτημα των δικαιωμάτων του ανθρώπου αποτελεί το αντικείμενο της άκρως ενδιαφέρουσας εργασίας: “Ορθοδοξία και ανθρώπινα δικαιώματα: τα εμπόδια στην αμοιβαία αποδοχή και συμπόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των κινημάτων για ανθρώπινα δικαιώματα”  του  Παναγιώτη Πολυχρονόπουλου.  Η εργασία, την οποία η Πεμπτουσία θα παρουσιάσει ως μία μεγάλη ενότητα άρθρων,  ξεκινώντας από σήμερα, διερευνά σε πολλαπλά επίπεδα τη σχέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Οργή στη Ρωσία για το τραβέλι: «Να φτιάξουμε διαγωνισμό για την Ευρασία» - «Καλό ξύρισμα στην Konchita»

Ρώσοι βουλευτές προτείνουν να μην συμμετάσχει ποτέ ξανά η Ρωσία στην Eurovision και να φτιάξει το δικό της Διαγωνισμό Τραγουδιού για την Ευρασία, μετά όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τη νίκη του/της τραβεστί Konchita Wurst.
Ο βουλευτής Βαλερί Ρασκίν προέτρεψε τη Ρωσία να εγκαταλείψει τους διαγωνισμούς αυτούς και να διεξάγει παράλληλο μουσικό διαγωνισμό που θα ονομασθεί «Φωνή της Ευρασίας».

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑ.....ΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! “Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΝΤΟΠΑΡΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ! ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΑΝ…ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!” – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ο παλαιός προπονητής Πυγμαχίας Στάθης Αλεξόπουλος , ο οποίος αποτελεί μια  απο τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού αθλητισμού , ( Ολυμπιονίκης Μεξικού το 1968) , καταγγέλει στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ότι την περίοδο 1996-1997, στο ξενοδοχείο “Elite” της Καλαμάτας “συνέλαβε” επ΄αυτοφώρο τον τότε προπονητή της Άρσης Βαρών Χρήστο Ιακώβου, να χορηγεί παράξενα σκευάσματα – τα οποία θεωρεί ότι ήταν ντόπες – στον Ολυμπιονίκη και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα, καθώς και στην υπόλοιπη ομάδα της Αρσης Βαρών την καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας.

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ , ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ!

H τουρκική αστυνομία εκτόξευσε δακρυγόνα και έκανε χρήση αντλιών νερού υπό πίεση, προκειμένου να διαλύσει ένα πλήθος πολλών χιλιάδων διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για να διαμαρτυρηθεί για την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 245 νεκρούς.

Έκοψα τη γλώσσα μου και την πρόσφερα στο θεό Σίβα….

Έκανε προσφορά το ακρωτηριασμένο κομμάτι στο θεό Σίβα

Ένας έφηβος από την Ινδία έκοψε τη γλώσσα του με μια λεπίδα μέσα σε ιερό ναό, μπροστά στα μάτια άλλων προσκυνητών, σε μια ακραία πράξη εκδήλωσης λατρείας προς το θεό Σίβα.Ο 17χρονος Lalmohan Soren βρισκόταν στο ναό Mahedevgarha στην περιοχή Dugda της πολιτείας Τζαρκάντ της Ινδίας, όταν κάποιοι από τους προσκυνητές που παρευρίσκονταν για την πρωινή προσευχή είδαν κηλίδες αίματος στο πάτωμα.

Ικετεύει ο Καμίνης: Στον δεύτερο γύρο να συνασπιστούμε όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Τέσσερις μέρες πριν τον εκλογικό θρίαμβο της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες, και δη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, οι πολιτικάντηδες του σάπιου κατεστημένου απευθύνουν μάταιες εκκλήσεις στο εκλογικό σώμα να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Οι λεγόμενοι αόρατοι ερημίτες του Αγίου Όρους

Οπωσδήποτε πολλοί εκ των αναγνωστών θα έχουν ακούσει ή διαβάσει έστω και μια διήγηση για τους αόρατους Ερημίτες του Άθωνα. Άλλοι τους ονόμασαν «αόρατους ασκητές», άλλοι «γυμνούς ασκητές», άλλοι «μυστικούς γέροντες», άλλοι πάλι «αφανείς αναχωρητές». Πρόκειται για ομάδα ασκητών, οι οποίοι είναι εφτά, κατ' άλλους δώδεκα και κατ' άλλους δέκα, οι οποίοι διατρίβουν στις ερημικότερες περιοχές της αθωνικής ερήμου και είναι αόρατοι από τα μάτια των ανθρώπων.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

«Φτύσιμο» από Σουλτς στον Βενιζέλο: Δεν ασχολούμαι με αποτυχημένους

Μόνος και έρημος έχει απομείνει ο Βενιζέλος στο πολιτικό τοπίο, αφού όλοι εγκαταλείπουν τον αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει καταντήσει μία θλιβερή και γραφική φιγούρα. Η «Ελιά» θυμίζουμε ότι δημιουργήθηκε από την σύμπραξη Βενιζέλου – Σημίτη και Σουλτς, προκειμένου να «αναστηθεί» πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, με ένα νέο όνομα και ένα νέο ΑΦΜ.
Η διαδικασία του νέου ΑΦΜ, ώστε να φορτωθούν οι Έλληνες πολίτες τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, προς το παρόν δείχνει επιτυχημένη, εκτός και αν στις εκλογές υπάρξει «ατύχημα» και υπάρξει κυβέρνηση Χρυσής Αυγής που θα φροντίσει ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Wolf Messing: Ο προσωπικός «μάντης» του Στάλιν

Μάγος, υπνωτιστής, μάντης, μέντιουμ, ψυχικός, ο Βόλφ Μέσινγκ (Wolf Messing, 1899-1974), ήταν το ίδιο αινιγματική φυσιογνωμία σαν το διάσημο τυχοδιώκτη του 18ου αι. Αλεσσάντρο Καλιόστρο (Alessandro Cagliostro), ένα αρκετά μυστηριώδες πρόσωπο της «παραψυχολογίας».

Ευρωεκλογές: Η «αστυνομία σκέψης» είναι εδώ

Προσπάθεια να φιμωθούν οι φωνές αντίδρασης στον υπερσυγκεντρωτισμό εξουσιών στην Ευρώπη
Όποιος αντιτίθεται στην πλήρη ευρωπαϊκή ενοποίηση, που στην ουσία πρόκειται για υπερσυγκεντρωτισμό των εξουσιών, ώστε στο τέλος να καταλήξουμε σε ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας, θα ονομάζεται εφεξής «φασίστας».

Η ΜΥΘΩΔΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ... ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩΝΑ

Γράφει ο Γιώργος Στάμκος (stamkos@post.com)
Σε μια εποχή που η τυπογραφία άνηκε ακόμη στο μακρινό μέλλον, τα χειρόγραφα αποτελούσαν το μοναδικό τρόπο για να διασωθούν οι αρχαίες γνώσεις στο διηνεκές. Στο Μεσαίωνα, μια εποχή σκοταδισμού και θρησκευτικού φανατισμού, ορισμένα μοναστήρια λειτούργησαν –σε πείσμα της κατεστημένης θεοκρατικής αντίληψης– και ως «κιβωτοί γνώσεων» διαφυλάσσοντας τα αρχαία κείμενα με τη μορφή χειρογράφων.

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Τσάκσον μιλάει για το ταξίδι του προς την Ορθοδοξία

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Τσάκσον μιλάει για το ταξίδι του προς την Ορθοδοξία

Αλεξία Κρηνίτη
Το κείμενο που θα διαβάσετε είναι μετάφραση της συνέντευξης του Αμερικανού ηθοποιού Τζόναθαν Τσάκσον (Jonathan Jackson), που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ancient Faith Radio και τον πατέρα Άντριου Στέφαν Ντέιμικ.

Financial Times: Οι τοκογλύφοι αποφάσισαν, οι «νταβατζήδες» προπαγάνδισαν και εγένετο κυβέρνηση Παπαδήμου

Εξόχως αποκαλυπτικό και σοκαριστικό ήταν το δημοσίευμα των Financial Times για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν μετά την πρόταση του ΓΑΠ για δημοψήφισμα, την επακόλουθη πτώση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και τον ερχομό του πρεσβευτή της Τριμερούς, Λουκά Παπαδήμου.

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΑ… ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ


Κατέφτασαν στον Πειραιά οι διασωθέντες λαθρομετανάστες από τη Σάμο (μετά την εξάμηνη παράταση παραμονής που τους έδωσε ο Δένδιας, με προοπτική περαιτέρω ανανέωσης, για «ανθρωπιστικούς λόγους»…) και στο λιμάνι τους υποδέχθηκαν δημοσιογράφοι και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή Βασιλική Κατριβάνου.

ΔΕΙΤΕ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ "ΓΥΝΑΙΚΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ, ΤΗΣ ΚΟΝΤΣΙΤΑ!!! ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...

ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oι γονείς της Conchita Wurst, Helga και Siegfried, μίλησαν στην Daily Express για την επιτυχία του παιδιού τους στην Εurovision αλλά και το πως αντιμετώπισαν το γεγονός των σεξουαλικών προτιμήσεών του.

Οἱ νέες θεολογικὲς προκλήσεις τῆς Ἀκαδημίας Βόλου

Τοῦ Ἰωάννη Τάτση, Θεολόγου
Ἡ γνωστὴ μικρὴ ἀλλὰ θορυβοῦσα ὁμάδα νεωτεριστῶν θεολόγων καὶ κληρικῶν ἔχει εἰσάγει τὰ τελευταία χρόνια νέους καινοφανεῖς ὅρους γιὰ νὰ περιγράψει τὴν «θεολογία» ποὺ προσπαθεῖ νὰ ἐπιβάλλει στὰ ἐκκλησιαστικὰ καὶ θεολογικά μας πράγματα.

Αμβρόσιος Καλαβρύτων: "Ο Ελληνικός Λαός ξυπνάει από το λήθαργο"

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος πάντα καυστικός σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της κοινωνίας είτε εσωτερικά, είτε σε ζητήματα εθνικής πολιτικής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη νεοταξική κουλτούρα της ισοπέδωσης όπως είδαμε να γίνεται με το "πανηγύρι" της Eurovision αλλά και την συνεχιζόμενη σήψη των παλαιοκομματικών νοοτροπιών, προέβει στην δημοσίευση μιας επιστολής προς όλους τους Έλληνες που ακόμα θέλουν να βλέπουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

Ακολουθεί το κείμενο του Μητροπολίτη:

Μεγάλα σχέδια από Μεγάλο Ηγέτη


Γράφει η Θάλεια Χούντα
Μετά την μοναδική επιτυχία του Προέδρου Πούτιν στην Κριμαία, όπου, πριν κατανοήσουν οι υπόλοιποι αρχηγοί κρατών τι συμβαίνει, εν μία νυκτί και αμαχητί η τεράστια αυτή επαρχία επανήλθε στους κόλπους της Ρωσίας, το όραμα συνεχίζεται. Και βεβαίως δεν είναι κακό ένας ηγέτης να έχει οράματα για τον λαό του αλλά τουναντίον είναι επιβεβλημένο, για την πρόοδο και το μεγαλείο.

Τον ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό θέλει να μας φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΡΙΖΑ : Αντικατάστασή τους από ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό
Ας το ξανασκεφτεί καλά όποιος έχει αποφασίσει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ναρκομανούς. (Ένα σύγχρονο θαύμα του Αγίου Νεομάρτυρος Εφραίμ)

Ήταν απόγευμα, ένα από τα συνηθισμένα πολυτάραχα απογεύματα στο κέντρο της Αθήνας. Ο κόσμος ουρά στην στάση της Ομονοίας των ΤΑΞΙ.

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Ποινική δίωξη κατά Γιώργου Τράγκα για "απόκρυψη εισοδημάτων πάνω από 10 εκατ. ευρώ"

Για "ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες" και για απόκρυψη μεγάλης αξίας περιουσιακών στοιχείων διώκεται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
Από έρευνα που διενεργήθηκε, σύμφωνα με όσα διαρρέει το υπουργείο Οικονομικών, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες.

Ο Καμίνης δεν παρέστη ως πολιτική αγωγή απέναντι στους απατεώνες της Energa! Κατά τα άλλα, θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον. Όπως ο Παπανδρέου.

Καθόμαστε και σοβαρολογούμε τώρα;

Ποιό είναι το 19% που σκέφτεται να ψηφίσει τον Καμίνη μετά ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

Δεν ντρεπόμαστε καθόλου;

Φωτορεπορτάζ από την Θεία Λειτουργία στα χαλάσματα της πόλης Χόμς

Για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο Θεία Λειτουργία τέλεσε την Κυριακή ο Mor Selwanos Boutros Alnemeh στην ερειπωμένη εκκλησία  της Αγίας Ζώνης της Παναγίας της πόλης Χόμς στη Συρία.

ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πιο στημένες εκλογές δεν έχω ζήσει. Ας δούμε τι σκέψεις κάνει ένας μέσος Έλληνας…
O Βενιζέλος είναι υπέρ των καθαριστριών. Γιατί πάνε στις ομιλίες του και φαίνεται, συν τα ΜΑΤ, ότι δεν είναι εντελώς άδειος ο χώρος.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.