>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Α.ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΓΝΑΤΙΑ TV: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ " "

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στο Εγνατία Τηλεόραση στο πλαίσιο της προβολής των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του σε ένα debate όπου τελικά μίλησε μόνος του αφού οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων αποχώρησαν κάνοντας πράξη το σύνθημα: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Η Ελλάς παραδίδεται ακυβέρνητη στις φλόγες τού νεοταξισμού " "

Μια διαρκής γενοκτονία βρίσκεται σε εξέλιξη από τούς τυράννους των μνημονίων.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Από αυτούς που καταρρέουν κάτω από τις προδοσίες και τα ανομήματά τους, την ώρα που εκτελούν το συμβόλαιο ξεπουλήματος τής Πατρίδος και εξανδραποδισμού των Ελλήνων.

Κάτι χοντρό ετοιμάζουν οι Τούρκοι με την ΑΟΖ - Η Ελλάδα είναι έτοιμη; " "

Επιμέλεια: Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Στο ανώτερο επίπεδο έφθασαν οι ελπίδες, κατά την αναζήτηση πετρελαίου στα ανοιχτά της Αττάλειας από το σεισμικό πλοίο ''Μπαρμπαρός'' είπε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας κ Τανέρ Γιλντίζ επανερχόμενος στο θέμα της εξέδρας εξόρυξης  του πετρελαίου που ενδέχεται να βρεθεί εκεί, προσθέτοντας κατά το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Yeni Safak,  ότι εκτός από την περίπτωση εγχώριας κατασκευής μπορεί αυτή και  να αγοραστεί.

ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ " "

Γιατί απέχεις ψηφοφόρε της αποχής, του λευκού και του άκυρου; Το μόνο πού ουσιαστικά ακυρώνεις είναι η νοητική σου ακεραιότητα.
Γιατί αφήνεις άλλους πού δεν απέχουν, να καθορίζουν την μοίρα σου, όταν ξέρεις ότι είναι κυρίως τα κομματόσκυλα αυτά πού δεν απέχουν;

Ἀρχιμ. Νεκτάριος Ζιόμπολας, Ἡ πρόσκλησις τοῦ Πρόεδρου τῆς Δημοκρατίας εἰς τόν Αἱρεσιάρχην Πάπαν νά ἐπισκεφθῆ τὴν Ἑλλάδα " "

Ἡ πρόσκλησις τοῦ Πρόεδρου τῆς Δημοκρατίας
εἰς τόν Αἱρεσιάρχην Πάπαν νά ἐπισκεφθῆ τὴν Ἑλλάδα
Τοῦ Ἀρχιμανδρίτου Νεκταρίου Ζιόμπολα
Ξένισε τοὺς Ὀρθοδόξους Ἕλληνας τὸ ἄκουσμα ἐκ τῶν ΜΜΕ ὅτι ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας μεταβαίνοντας εἰς Ἰταλίαν ἐπισκέφθηκε τὸ Βατικανόν. Ἐὰν ἡ εἴδησις ἔμενε ἕως ἐκεῖ, θὰ ἐλέγε- το ὅτι προφανῶς θέλησε νὰ μὴ ὑστερήση ἔναντι ἄλλων ἀρχηγῶν κρατῶν,

Οι πολιτικοί μετατρέπουν τα εκκλησιαστικά πρόσωπα σε “κομπάρσους” προς άγραν ψήφων ! Μοιράζουν λεφτά για τα συσσίτια των πεινασμένων Ελλήνων ! " "

Για μια ακόμα φορά, σε προεκλογική περίοδο, γινόμαστε μάρτυρες της χρησιμοποίησης της Εκκλησίας και εκκλησιαστικών προσώπων για ψηφοθηρικούς λόγους !  Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε, λίγο πριν τις εκλογές, ότι θα εκχωρήσει ένα σεβαστό ποσό στην Εκκλησία για τον επισιτισμό των Ελλήνων, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ  της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! Δηλαδή, αναθέτει στην Εκκλησία να σιτίζει τους ανθρώπους που η ίδια η  πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, εδώ και 4-5 χρόνια, άφησε άνεργους, άστεγους, πεινασμένους , φτωχούς !

Γιώργος Επιτήδειος: η πατρίδα κινδυνεύει. Το έθνος αφανίζετε. Οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις προσωπικές ευθύνες έναντι των επόμενων γενεών " "

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ

Μια υποψηφιότητα για το ευρωκοινοβούλιο, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων όλων των σωμάτων, ακριβώς γιατί το πρόσωπο ήταν ευρείας και κοινής αποδοχής είναι η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Επιτήδειου.
Ο απόστρατος αξιωματικός δεν μασάει τα λόγια του και παρά το ήρεμο και γαλήνιο ύφος απαντά με σθένος και δεν διστάζει να αναφερθεί στην αναγκαιότητα ενεργοποίησης του άρθρου 120 του συντάγματος από τον ίδιο τον λαό αν οι πολιτικές εξελίξεις και τα γεγονότα που δρομολογούνται συνεχίζουν να καταλύουν όχι μόνον το σύνταγμα αλλά και να καταλύουν κάθε έννοια δικαίου και απονομής δικαιοσύνης.

Η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί...ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ " "

…Από την ψυχή των Ελλήνων αναβλύζουν αενάως δυνάμεις. Ποιές δυνάμεις κρατούν όρθια την Ελλάδα πάνω στα ιστορικά βράχια της ; η γεωγραφική της θέση ; τα όπλα της ; η ανδρεία των παιδιών της ; το ένδοξο παρελθόν της ; η προστασία των συμμάχων της ; Έχουν κι αυτά σημασία. Μα πάνω απ΄ όλα αυτά είναι η δύναμη του Θεού, που δεν αφήνει το μικρό αυτό έθνος να εξαφανιστεί. Επιτρέπει εκείνος θύελλες και καταιγίδες, για να το αναδείξει ακόμη μια φορά και να καταισχύνει όσους μισούν την αλήθεια και το φως.

Όταν ο ψηφοφόρος είναι ΠΡΟΒΑΤΟ, ο πολιτικός γίνεται ΛΥΚΟΣ " "

Δεν απέχουμε από τις ευρωεκλογές.
Δεν απέχουμε από τις κάλπες.
Δεν απέχουμε από τις εκλογές.
Δεν απέχουμε από την ευθύνη και την υποχρέωσή μας.
Πάμε με οργή και τιμωρούμε όσους μας τυραννούν και δεν μας σέβονται ως ανθρώπους και ως πολίτες.

Βελγική εφημερίδα αποκαλύπτει: 'Τρέμει η Ευρώπη την άνοδο της Χρυσής Αυγής... Ευτυχώς που υπάρχει ο Θεοδωράκης για να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας" " "

Μια σελίδα ολόκληρη αφιερώνει η βελγική εφημερίδα L'Echo στις πολιτικές εξελίξεις τις Ελλάδος εστιάζοντας στη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη.

"Πουλάνε" Ορθοδοξία για να "αγοράσουν" ψήφους " "

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους. Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να ψηφίσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.

Αποκάλυψη-Βόμβα από επίσκοπο για το μέλλον της Εκκλησίας! " "

Αδελφοί μου Άγιοι Αρχιερείς, πρόσχωμεν! " "

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.....

_______Με πολύ μεγάλο δισταγμό προβαίνουμε στη δημοσίευση μας κειμένου, το οποίο ελάβαμε μέσω του ταχυδρομείου από άγνωστο αποστολέα και το οποίο εμάς μας Αρχιερείς «περνάει από «γεννεές δεκατέσσαρες» !!! Ασφαλώς και δεν συμφωνούμε σε όλα τα σημεία! Ασφαλέστατα οι προσαπτόμενες κατηγορίες βαρύνουν και το πρόσωπό μας!

Ἐκλογές καί... πνευματικοί νόμοι! Πῶς ἡ ψῆφος μας μπορεῖ νά γίνει ἀφορμή γιά νά ὑποστοῦμε πολλά δεινά καί μεγάλες δοκιμασίες... " "

Στίς 18 καί στίς 25 Μαϊου  καλούμαστε  νά ἐπιλέξουμε τούς ἐκπροσώπους μας καί πολλοί ἀπό ἐμᾶς ἴσως βρισκόμαστε καί σέ δίλημμα γιά τό πῶς θά ἐπιλέξουμε νά ψηφίσουμε. Ἕνα καί μόνο θά σᾶς πῶ! Νά ἐπιλέξουμε χριστιανικά καί ὀρθόδοξα. Δηλαδή νά ἐπιλέξουμε, ὅπως ἔλεγε ὁ γέροντας Παϊσιος αὐτούς πού ἔχουν φόβο Θεοῦ, πού ἀγαποῦν τόν Χριστό μας, πού ἔχουν ἐπίκεντρο στή ζωή τους τίς διδαχές Του, πού δέν λειτουργοῦν μέσα ἀπό σκοπιμότητες καί ἰδιοτέλειες.

BBC: Ο δικομματισμός κατέρρευσε - Η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει! " "

Ανησυχούν στο BBC ότι η νοητική τρομοκρατία που επεβλήθη στους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή δεν θα αποδώσει.
Με άρθρο του στο BBC, ο αρθρογράφος Κρις Μόρις σημειώνει πως τα καινούργια κόμματα ανακατεύουν την πολιτική τράπουλα. Η πρώτη εξήγηση είναι ότι η οικονομική κατάρρευση των προηγούμενων ετών έχει αφήσει τα σημάδια της στο πολιτικό πεδίο.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Απίστευτο αλλά αληθινό: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκουν ούτε αντιπροσώπους να στείλουν στα εκλογικά κέντρα " "

Οταν γράφαμε πριν μερικές ημέρες ότι μία από τις βασικές αιτίες για την επερχόμενη βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας είναι η διάλυση του κομματικού μηχανισμού, και η εγκατάλειψη του κόμματος αφού όλοι εφόρμησαν στις κυβερνητικές θέσεις λες και "δεν υπάρχει αύριο" γνωρίζαμε πολύ καλά τι σήμαινε αυτό: Οτι η Νέα Δημοκρατία δεν θα βρει ούτε εκλογικούς αντιπροσώπους για τα εκλογικά τμήματα στις ευρωεκλογές.
Και αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή!

Η Ρωσία ΔΕΝ θα αφήσει να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία!… Σε διαφορετική περίπτωση… ΠΟΛΕΜΟΣ!!! " "

Τα πράγματα στην περιοχή μας συνεχίζουν όλο και περισσότερο να παίρνουν δραματική τροπή…

Είμαστε στη μέση περίπου των δραματικών εξελίξεων, που έπεται να απολήξουν με μια νέα πανανθρώπινη τραγωδία, η οποία ως επίκεντρό της θα έχει τον Ενδιάμεσο Χώρο της Ευρασίας και την Ανατολική Μεσόγειο. Κοντολογίς, την περιοχή από την Αδριατική έως τα πρόθυρα της Ινδίας και από τον ρωσικό υπερβορρά έως την υποσαχάρια ζώνη. Και στο μέσο της γεωπολιτικής αυτής «αναμπουμπούλας» ο ελληνισμός σε μητροπολιτική Ελλάδα και σε Κύπρο…

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ… 2018 ΚΑΙ ΤΟ… 2020! " "

Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση (παρωδία…) στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο φον Αντωνάκης, στο Περίπτερο 13 (φτου, γρουσουζιά!) της ΔΕΘ. Και δεν παρέλειψε να δώσει φουλ υποσχέσεις. Όχι για το άμεσο μέλλον, αλλά με ορίζοντα… τετραετίας!

Καταγγελία για τον Καμίνι και τις 794 μη μεταδημοτεύσεις του Δήμου Αθηναίων - Ελλάδα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων " "


Ελλάδα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων
 και εξηγώ γιατί
Είναι γνωστή η καταγγελία μου για τις 794 μη μεταδημοτεύσεις του Δήμου Αθηναίων, έκανα αίτηση-καταγγελία στις 14-5-2014 και σήμερα το πρωί πήγα στον Δήμο για να πάρω μια απάντηση στο αίτημά μου. Μέ έστειλαν στην διευθύντρια του τμήματος Κα Μπούρη, η οποία αρνήθηκε να μου δώσει γραπτές εξηγήσεις γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω στον δήμο που κατοικώ και πληρώνω δημοτικά τέλη και με έστειλε για να πάρω πληροφορίες από την Λιοσίων 22 όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου. Αρχικά ανέβηκα στον 5ο όροφο, το συντονιστικό  γραφείο του Δήμου Αθηναίων όπου οι υπάλληλοι δεν ήταν αρμόδιοι να με εξυπηρετήσουν. μετά κατέβηκα στον 1ο όροφο του κτιρίου στον Κο Φύτρο του τμήματος ΔΑΕΜ (ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ), ο οποίος μου είπε ότι δεν ήταν αρμόδιος να μου δώσει έγγραφες απαντήσεις, μου έδωσε όμως προφορικές.
1ον. διεπίστωσα ότι η αίτηση μεταδημότευσής μου έχει πλαστογραφηθεί ή το λιγότερο νοθευτεί ή αλλοιωθεί, γιατί ενώ έγινε 18-2-2014 ο κος Φύτρος μου είπε ότι έχει αλλάξει η ημερομηνία σε 14-3-2014, και όπως μου είπε κακώς άλλαξε.

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή - Υπό Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής " "

Ζούμε καθημερινά την παραβίαση του εναέριου και θαλάσσιου εθνικού μας χώρου από την Τουρκία. Η χώρα αυτή παρεμποδίζει, κάτω από την απειλή πολέμου, το νόμιμο δικαίωμα της χώρας μας, να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, δικαίωμα που έχει ασκήσει η Τουρκία στην Μαύρη θάλασσα.

ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! " "

Τα ηχηρά «χαστούκια» τους έρχονται απ’ όλες τις μεριές και οι σαμαροφύλακες έχουνε χάσει το λογαριασμό. Και μαζί και την ψυχραιμία τους. Βρίζουν, λοιπόν, και καταριούνται όποιον τολμά να εκφέρει αντίθετη άποψη από τη δική τους!

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ 69%! " "

Γράφει ο Αντίοχος.

Να και μια πρωτιά που μας κάνει υπερήφανους! Σύμφωνα, λοιπόν, με παγκόσμια έρευνα «για την αντισημιτική συμπεριφορά» («αντισημιτισμό» χαρακτηρίζουν οι σιωνιστές τον «αντισιωνισμό»…), την οποία διενήργησε κάποιος οργανισμός «κατά της δυσφήμησης των Εβραίων» (οργάνωση του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ), η Ελλάδα συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά αντισιωνισμού σ’ ολόκληρη την Ευρώπη!

Mπανανιστάν: Οι οίκοι αξιολόγησης παρεμβαίνουν και στις εκλογές " "

Σε κρίσιμο σημείο το Ευρώ, το επιτόκιο των Ελληνικών δεκαετών ομολόγων σε άνοδο, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν έχει ολοκληρωθεί, η χώρα πάει σε αναπτυξιακό μνημόνιο και οι Οικοι Αξιοολόγησης που για δεκαετίες δεν είχαν αντιληφθεί τα χάλια της Ελληνικής Οικονομίας ούτε πίεσαν να βρεθούν οι κλέφτες που έφαγαν τις καταθέσεις, ανακάλυψαν ότι η Ελληνική Οικονομία που δεν παράγει κανένα προιόν σταθεροποείται. Λένε μπούρδες. Γιατί τις λένε;

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΚΕΪ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ! " "

Με… περήφανο χορηγό τους Εβραίους της Πρεσβείας του Ισραήλ, αλλά και αυτή της Σουηδίας και πολλών άλλων φορέων και εταιρειών, ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα γκέι εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει ως τις 25 του μήνα. Με περίσσιο θράσος οι διοργανωτές κάνουν σημαία τη διαφορετικότητά τους βγάζοντας φόρα παρτίδα τις θέσεις τους ότι μια queer προοπτική ίσως αποτελέσει βάθρο για μια καλύτερη κοινωνία!

Παγκόσμιο Συνέδριο Μασόνων στην Αθήνα και καταδίκη της Μασονίας από την Εκκλησία της Ελλάδος ! " "

Η Μασονία ανοίγεται τώρα δημόσια, μέ παρελάσεις καί εκδηλώσεις στούς δρόμους, όπως συνέβη πέρυσι στό Νέο Ηράκλειο από τήν Στοά Διόνυσος. Εδώ, από παρέλασή της στήν Καμπέρα τής  Αυστραλίας...

Ζούμε στα χρόνια του Αντιχρίστου; Ιδού τι λένε τα ιερά βιβλία " "

Πολλοί στα χρόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ζούμε φοβούνταια αυτη τη στιγμή, μήπως είναι και τα χρόνια του Αντιχρίστου. Αυτό ουδέις το γνωρίζει πραγματικά, ας δούμε όμως τι λένε για αυτόν τα ιερά βιβλία και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Γιατί ακόμα και έαν δεν έχει έρθει, σίγουρα ο ερχομός του προετοιμάζεται από τους Εωσφωριστές που κυβερνούν τον πλανήτη.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ – ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ! " "

Προειδοποιητικές βολές στον φον Αντωνάκη έριξε –ενόψει 25ης Μαΐου-  η Ντόρα, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος».  Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος, απήντησε ως εξής:

Η Χρυσή Αυγή στην Μόσχα: Θέτουμε τις βάσεις της ελληνορωσικής συνεργασίας " "

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ
Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τους βουλευτές μας Αρτέμιο Ματθαιόπουλο και Ελένη Ζαρούλια επισκέφθηκε την Μόσχα και πραγματοποίησε εκτεταμένες επαφές με Ρώσους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί επισήμως την προσέγγιση του Ελληνισμού με την ομόδοξη Ρωσία μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου, που εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού για άμεση σύσφιξη των διμερών σχέσεων.

ΤΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.!!!! " "

Το σύστημα Helius βασίστηκε σε ένα προηγούμενο που απεικονίζεται εδώ, 
το Raisin της ίδιας εταιρείας
Το σύστημα Helius, που αποτελείται από «έξυπνα» χάπια με ενσωματωμένους αισθητήρες καθώς και από ένα επίθεμα που λαμβάνει και αποστέλλει πληροφορίες στον γιατρό, υπόσχεται να... συμμορφώσει τους «απείθαρχους» ασθενείς

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΙ "Ο δήμος Αθηναίων με επιστολή του ενημέρωσε 794 εκλογείς ....ότι λόγω σφάλματος δεν κατέστη δυνατόν να εγγραφούν στους νέους εκλογικούς καταλόγους" " "

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΗΜΕΡΑ Καταγγελία για τον Καμίνι και τις 794 μη μεταδημοτεύσεις του Δήμου Αθηναίων - Ελλάδα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων
Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ με επιστολή του ενημέρωσε 794 εκλογείς, οι οποίοι είχαν
υποβάλει αίτηση μεταδημότευσης κατά τη 15μερη παράταση που δόθηκε από το
υπουργείο Εσωτερικών, ότι λόγω σφάλματος δεν κατέστη δυνατόν να εγγραφούν στους νέους
εκλογικούς καταλόγους
ΟΜΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ
ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18-2-2014 ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28-3-2014
..........ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ
ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τὸ κλείσιμο τῶν στενῶν στὶς συμπληγάδες τῆς μυθολογίας; " "

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Οἱ συμπληγάδες ἢ κυανέες ἢ πλαγκτὲς ἢ Σεντρομάδες πέτρες ἦταν στὴ μυθολογία δύο ἀπόκρημνα βράχια τὸ ἕνα ἀπέναντι στὸ ἄλλο στὸ μέρος ὅπου τελείωνε ὁ Βόσπορος κι ἄρχιζε ὁ Εὔξεινος Πόντος. Οἱ πέτρες ἀνοιγόκλειναν, μιὰ πλησίαζαν μεταξύ τους καὶ μιὰ ἀπομακρύνονταν, μ' ἀποτέλεσμα νὰ ἐμποδίζουν τα πλοία να περάσουν καὶ νὰ τὰ συντρίβουν. Οἱ Συμπληγάδες Πέτρες ἀκινητοποιήθηκαν ἀπὸ τότε πού πρόφτασε νὰ περάσει ἀνάμεσά τους ὀ Ιάσονας με τοὺς ἄλλους Αργοναυτες (bookia.gr).
Καὶ ἐνῶ στὴν Ἑλλάδα προσπαθοῦνε  τὰ γκάλοπ "νὰ κλειδώσουν καὶ νὰ ξεκλειδώσουν" μὲ  πιθανὴ προσέγγιση τὸ ἀποτέλεσμα τῶν ἐδῶ ἐκλογῶν, κάποιοι λίγο  πιὸ πέρα  ἑτοιμάζουν νὰ παίξουν τὸν ρόλο τῶν  "Γεωπολιτικῶν Συμπληγάδων".

Ορθοδοξία & Ανθρώπινα Δικαιώματα " "

Το”καυτό” και πάντα επίκαιρο ζήτημα των δικαιωμάτων του ανθρώπου αποτελεί το αντικείμενο της άκρως ενδιαφέρουσας εργασίας: “Ορθοδοξία και ανθρώπινα δικαιώματα: τα εμπόδια στην αμοιβαία αποδοχή και συμπόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των κινημάτων για ανθρώπινα δικαιώματα”  του  Παναγιώτη Πολυχρονόπουλου.  Η εργασία, την οποία η Πεμπτουσία θα παρουσιάσει ως μία μεγάλη ενότητα άρθρων,  ξεκινώντας από σήμερα, διερευνά σε πολλαπλά επίπεδα τη σχέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Οργή στη Ρωσία για το τραβέλι: «Να φτιάξουμε διαγωνισμό για την Ευρασία» - «Καλό ξύρισμα στην Konchita» " "

Ρώσοι βουλευτές προτείνουν να μην συμμετάσχει ποτέ ξανά η Ρωσία στην Eurovision και να φτιάξει το δικό της Διαγωνισμό Τραγουδιού για την Ευρασία, μετά όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τη νίκη του/της τραβεστί Konchita Wurst.
Ο βουλευτής Βαλερί Ρασκίν προέτρεψε τη Ρωσία να εγκαταλείψει τους διαγωνισμούς αυτούς και να διεξάγει παράλληλο μουσικό διαγωνισμό που θα ονομασθεί «Φωνή της Ευρασίας».

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ " "

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑ.....ΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! “Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΝΤΟΠΑΡΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ! ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΑΝ…ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!” – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) " "

Ο παλαιός προπονητής Πυγμαχίας Στάθης Αλεξόπουλος , ο οποίος αποτελεί μια  απο τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού αθλητισμού , ( Ολυμπιονίκης Μεξικού το 1968) , καταγγέλει στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ότι την περίοδο 1996-1997, στο ξενοδοχείο “Elite” της Καλαμάτας “συνέλαβε” επ΄αυτοφώρο τον τότε προπονητή της Άρσης Βαρών Χρήστο Ιακώβου, να χορηγεί παράξενα σκευάσματα – τα οποία θεωρεί ότι ήταν ντόπες – στον Ολυμπιονίκη και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα, καθώς και στην υπόλοιπη ομάδα της Αρσης Βαρών την καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας.

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ , ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ! " "

H τουρκική αστυνομία εκτόξευσε δακρυγόνα και έκανε χρήση αντλιών νερού υπό πίεση, προκειμένου να διαλύσει ένα πλήθος πολλών χιλιάδων διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για να διαμαρτυρηθεί για την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 245 νεκρούς.

Έκοψα τη γλώσσα μου και την πρόσφερα στο θεό Σίβα…. " "

Έκανε προσφορά το ακρωτηριασμένο κομμάτι στο θεό Σίβα

Ένας έφηβος από την Ινδία έκοψε τη γλώσσα του με μια λεπίδα μέσα σε ιερό ναό, μπροστά στα μάτια άλλων προσκυνητών, σε μια ακραία πράξη εκδήλωσης λατρείας προς το θεό Σίβα.Ο 17χρονος Lalmohan Soren βρισκόταν στο ναό Mahedevgarha στην περιοχή Dugda της πολιτείας Τζαρκάντ της Ινδίας, όταν κάποιοι από τους προσκυνητές που παρευρίσκονταν για την πρωινή προσευχή είδαν κηλίδες αίματος στο πάτωμα.

Financial Times: Οι Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές, γιατί είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει τους αδύναμους! " "

Με ένα εκτενές πολιτικό-κοινωνικό ρεπορτάζ σε διάφορες ελληνικές πόλεις οι Financial Times, παρουσιάζουν και αναλύουν το "κύμα" υπέρ του εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και εντυπωσιάζονται από την ακτιβιστική δράση του μοναδικού πολιτικού φορέα στην Ελλάδα που ασκεί ουσιαστική πολιτική κοινωνικών παροχών προς τα αδύναμα οικονομικά στρώματα.
Μια κοινωνική πολιτική που ξεκινά από τη παροχή υπηρεσιών υγείας και φτάνει μέχρι τις διανομές τροφίμων.

Ικετεύει ο Καμίνης: Στον δεύτερο γύρο να συνασπιστούμε όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής! " "

Τέσσερις μέρες πριν τον εκλογικό θρίαμβο της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες, και δη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, οι πολιτικάντηδες του σάπιου κατεστημένου απευθύνουν μάταιες εκκλήσεις στο εκλογικό σώμα να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Οι λεγόμενοι αόρατοι ερημίτες του Αγίου Όρους " "

Οπωσδήποτε πολλοί εκ των αναγνωστών θα έχουν ακούσει ή διαβάσει έστω και μια διήγηση για τους αόρατους Ερημίτες του Άθωνα. Άλλοι τους ονόμασαν «αόρατους ασκητές», άλλοι «γυμνούς ασκητές», άλλοι «μυστικούς γέροντες», άλλοι πάλι «αφανείς αναχωρητές». Πρόκειται για ομάδα ασκητών, οι οποίοι είναι εφτά, κατ' άλλους δώδεκα και κατ' άλλους δέκα, οι οποίοι διατρίβουν στις ερημικότερες περιοχές της αθωνικής ερήμου και είναι αόρατοι από τα μάτια των ανθρώπων.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

«Φτύσιμο» από Σουλτς στον Βενιζέλο: Δεν ασχολούμαι με αποτυχημένους " "

Μόνος και έρημος έχει απομείνει ο Βενιζέλος στο πολιτικό τοπίο, αφού όλοι εγκαταλείπουν τον αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει καταντήσει μία θλιβερή και γραφική φιγούρα. Η «Ελιά» θυμίζουμε ότι δημιουργήθηκε από την σύμπραξη Βενιζέλου – Σημίτη και Σουλτς, προκειμένου να «αναστηθεί» πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, με ένα νέο όνομα και ένα νέο ΑΦΜ.
Η διαδικασία του νέου ΑΦΜ, ώστε να φορτωθούν οι Έλληνες πολίτες τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, προς το παρόν δείχνει επιτυχημένη, εκτός και αν στις εκλογές υπάρξει «ατύχημα» και υπάρξει κυβέρνηση Χρυσής Αυγής που θα φροντίσει ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Απάντηση σε Κακλαμάνη για την... “κασετολογία” " "


Αποκάλυψα μία άθλια σκευωρία μέσα στη βουλή της διαφθοράς και όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου την συγκάλυψαν με την ένοχη σιωπή τους.

Royal Bank of Scotland: Η Ελλάδα οδηγείται σε κυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Άνω του 15% - 16% η Χρυσή Αυγή " "

Η Τρόικα δεν θα αφήσει να πέσει η κυβέρνηση και υπογείως σχεδιάζουν συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ
Η Ελλάδα οδηγείται σε κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ ίσως και χωρίς Σαμαρά Πρωθυπουργό. 
Την εκτίμηση αυτή δεν την διατυπώνει έλληνας τραπεζίτης ή πολιτικός αναλυτής αλλά στέλεχος της Royal Bank of Scotland με τον οποίο συνομίλησε το bankingnews.
«Στις οικονομικές μας αναλύσεις λαμβάνουμε υπόψη πολύ σοβαρά τις πολιτικές εξελίξεις και ειδικά το πολιτικό ρίσκο που ομολογουμένως στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Wolf Messing: Ο προσωπικός «μάντης» του Στάλιν " "

Μάγος, υπνωτιστής, μάντης, μέντιουμ, ψυχικός, ο Βόλφ Μέσινγκ (Wolf Messing, 1899-1974), ήταν το ίδιο αινιγματική φυσιογνωμία σαν το διάσημο τυχοδιώκτη του 18ου αι. Αλεσσάντρο Καλιόστρο (Alessandro Cagliostro), ένα αρκετά μυστηριώδες πρόσωπο της «παραψυχολογίας».

Ευρωεκλογές: Η «αστυνομία σκέψης» είναι εδώ " "

Προσπάθεια να φιμωθούν οι φωνές αντίδρασης στον υπερσυγκεντρωτισμό εξουσιών στην Ευρώπη
Όποιος αντιτίθεται στην πλήρη ευρωπαϊκή ενοποίηση, που στην ουσία πρόκειται για υπερσυγκεντρωτισμό των εξουσιών, ώστε στο τέλος να καταλήξουμε σε ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας, θα ονομάζεται εφεξής «φασίστας».

Η ΜΥΘΩΔΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ... ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩΝΑ " "

Γράφει ο Γιώργος Στάμκος (stamkos@post.com)
Σε μια εποχή που η τυπογραφία άνηκε ακόμη στο μακρινό μέλλον, τα χειρόγραφα αποτελούσαν το μοναδικό τρόπο για να διασωθούν οι αρχαίες γνώσεις στο διηνεκές. Στο Μεσαίωνα, μια εποχή σκοταδισμού και θρησκευτικού φανατισμού, ορισμένα μοναστήρια λειτούργησαν –σε πείσμα της κατεστημένης θεοκρατικής αντίληψης– και ως «κιβωτοί γνώσεων» διαφυλάσσοντας τα αρχαία κείμενα με τη μορφή χειρογράφων.

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Τσάκσον μιλάει για το ταξίδι του προς την Ορθοδοξία " "

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Τσάκσον μιλάει για το ταξίδι του προς την Ορθοδοξία

Αλεξία Κρηνίτη
Το κείμενο που θα διαβάσετε είναι μετάφραση της συνέντευξης του Αμερικανού ηθοποιού Τζόναθαν Τσάκσον (Jonathan Jackson), που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ancient Faith Radio και τον πατέρα Άντριου Στέφαν Ντέιμικ.

Financial Times: Οι τοκογλύφοι αποφάσισαν, οι «νταβατζήδες» προπαγάνδισαν και εγένετο κυβέρνηση Παπαδήμου " "

Εξόχως αποκαλυπτικό και σοκαριστικό ήταν το δημοσίευμα των Financial Times για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν μετά την πρόταση του ΓΑΠ για δημοψήφισμα, την επακόλουθη πτώση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και τον ερχομό του πρεσβευτή της Τριμερούς, Λουκά Παπαδήμου.

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΑ… ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ " "


Κατέφτασαν στον Πειραιά οι διασωθέντες λαθρομετανάστες από τη Σάμο (μετά την εξάμηνη παράταση παραμονής που τους έδωσε ο Δένδιας, με προοπτική περαιτέρω ανανέωσης, για «ανθρωπιστικούς λόγους»…) και στο λιμάνι τους υποδέχθηκαν δημοσιογράφοι και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή Βασιλική Κατριβάνου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ