Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ;;; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ & Μαρτυρίες Αγίων Πατέρων σχετικές με το ότι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης δεν έχει κοιμηθεί






  
Ο Ιωάννης ο Θεολόγος ήταν υιός του Ζεβεδαίου και της Σαλώμης και είχεαδελφό τον Ιάκωβον (όχι τον αδελφόθεον)Η Σαλώμη ήταν ένα από τα επτάπαιδιά  του Μνήστωρος Ιωσήφέσσερις υἱοί, τόν Ἰάκωβον, τόν Ἰωσῆν, τόν Σίμωνα καί τόν Ἰούδα, ὄχι τόν προδότην, ἀλλά τόν λεγόμενον Ἀδελφόθεον καί τρεῖς θυγατέρες, τήν Ἐσθήρ, τήν Θάμαρ καί τήν Σαλώμην τήν γυναῖκα τοῦ μικροῦ Ζεβεδαίου). Από αυτό λοιπόν συνάγεται ότι ο Χριστός ήταν θείος του Ιωάννουως αδελφόςλογιζόμενος της Σαλώμης, της θυγατέρας του Ιωσήφ, του νομιζομένου ωςπατέρα του Κυρίου μας.

Σὲ τέσσερις μῆνες 7.300.000 εὐρὼ ὁ τουρκικὸς τζίρος τῶν λαθρομεταναστῶν

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ἐνῶ στὸ ἀνατολικὸ Αἰγαῖο ἐκτυλίσσονται καθημερινὰ ἀπίστευτες ἱστορίες μὲ ἀπεγνωσμένους ἑκατοντάδες λαθρομετανάστες νὰ προσπαθοῦν μὲ κάθε μέσο νὰ περάσουν στὴν ἑλληνικὴ ἐπικράτεια ἡ τουρκικὴ ἐφημερίδα, Zaman, κάνει τὴν ἐντυπωσιακὴ ἀποκάλυψη ὅτι μόνο μέσα στοὺς τέσσερις τελευταίους μῆνες ὁ τουρκικὸς τζίρος τῆς λαθρομετανάστευσης, δηλαδὴ τῆς γιγάντιας ἐπιχείρησης προώθησης τῶν λαθρομεταναστῶν στὴν χώρα μας, στὴν εὐρύτερη περιοχὴ τῆς Σμύρνης ἀνῆλθε στὰ 7.260.000 εὐρώ,

Τίμιο Ξύλο από την Ι.Μ.Χιλανδαρίου Αγίου Όρους στη Ρωσία


Σε ατελείωτες ουρές Ρώσων αναμένεται πάλι να γίνουμε μάρτυρες από τις 15 Μαϊου όταν αναμένεται να φτάσει στη χώρα μια νέα σειρά ιερών προσκυνημάτων από το Άγιον Όρος. Μετα την περιοδεία σε Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία των Τιμίων Δώρων των Μάγων, σειρά παίρνει τώρα Τίμιο Ξύλο από την σερβική Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους. 

Σταθερότητα 151 εκβιαζόμενων βουλευτών..Ας αποσταθεροποιήσουμε λοιπόν την δική τους ''σταθερότητα''!..



..σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία κάθε προδοτικού νομοσχεδίου, κάθε δωσιλογικού ''εφαρμοστικού'' νόμου.
     Αυτό, κατά τους συγκυβερνο-εταίρους είναι η επιθυμητή ''σταθερότητα''.

KΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 14% !Ο ΣΩΖΩΝ ΕAYΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!

Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό.
Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα. Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου(που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει. Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν.

Αποκάλυψη: Κάνουν δημοσκοπήσεις με το 70% των πολιτών να αρνείται να τους απαντήσει!

Αν επιβεβαιωθούν όσα διαρρέουν από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων περί του ποσοστού ανταπόκρισης στις έρευνες πρόθεσης ψήφου, τότε πιθανότατα στις ευρωεκλογές - και όχι μόνο - θα βρεθούμε ενώπιον της μεγαλύτερης εκλογικής έκπληξης απ΄πο την μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα.

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί ναζί…

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν. Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου “ΟΧΙ” με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι νταβατζήδες και οι αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να “ευαισθητοποιήσουν” την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων.

Το ρωσικό τόξο Υπερδνειστερίας - Νοτιοανατολικής Ουκρανίας - Κριμαίας

Όσο κλιμακώνεται η ένταση στις ρωσόφωνες περιοχές-επαρχίες της Ουκρανίας, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος de jure απόσχισης της Υπερδνειστερίας από την Δημοκρατία της Μολδαβίας. 

Αἱ σκέψεις ἑνὸς ἁπλοῦ Ἁγιορείτου Μοναχοῦ διὰ τὸν Οἰκουμενισμόν

«Ἡ Κίνησις τοῦ Παγκοσμιοποιημένου Οἰκουμενισμοῦ προχωρεῖ…» …Ὅλοι οἱ ὁσιώτατοι πατέρες καὶ ἀδελφοί, οἱ ὁποῖοι χάριτι Θεοῦ ἐγκαταβιώνουν εἰς τὸν Ἱερὸν καὶ σεβάσμιον ἐτοῦτον τόπον, εἰς τὸ Περιβόλιον τῆς Κυρίας Θεοτόκου, παρακολουθοῦν μὲ ἱερὰν ἀγωνίαν, μὲ τὴν καλὴν ἀνησυχίαν καὶ μὲ ἄγρυπνον τὸν νοερὸν ὄμμα τῆς εὐσεβοῦς αὐτῶν ψυχῆς καὶ καρδίας, τὰ συνεχιζόμενα καὶ δεινῶς αὐξανόμενα «γεγονότα» ὅσον ἀφορᾶ τὴν ἐκκλησιολογικὴν προβληματικήν, καὶ καθόλου πατερικὴν καὶ παραδοσιακὴν πρακτικὴν τῆς κινήσεως τοῦ οἰκουμενισμοῦ, διαχριστιανικοῦ καὶ διαθρησκειακοῦ. 

ΝΔ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ KINHTHΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ατελείωτο κους-κους, ανέκδοτα, selfie κι άλλα πολλά είχε σήμερα η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ. Όπως, oι ψίθυροι και τα γελάκια μεταξύ Καραμανλή – Κεφαλογιάννη, που τα έλεγαν στο αυτί, περιμένοντας τον Σαμαρά! 
Ιδού και οι φωτο…

Τὸ κλειδὶ τῆς Κριμαίας ἀνοίγει δρόμους "φωτιάς"-Πρῶτα ὅμως στὰ δικά μας. "Κοντὸς ψαλμὸς ἀλληλούια"! Πῶς θὰ σταθεῖ ὁ Ἕλληνας μπροστὰ στὶς κάλπες; Ραγιὰς ἢ Λεύτερος; Σκλάβος ἢ Ρωμηός;

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Πρῶτα ὅμως στὰ δικά μας. "Κοντὸς ψαλμὸς ἀλληλούια"! Πῶς θὰ σταθεῖ ὁ Ἕλληνας μπροστὰ στὶς κάλπες; Ραγιὰς ἢ Λεύτερος; Σκλάβος ἢ Ρωμηός; Ὅπως ὅμως καὶ ἂν σταθεῖ ἡ ἱστορία θὰ βρίσκεται ἐκεῖ καὶ θὰ τὸν κρίνει… γιατί πάντα ἦταν ο "καταλύτής" της καὶ ὁ "ἐπιταχυντής" τῶν ἐξελίξεών της. Ἂν ἐμεῖς φωνάξουμε "μολῶν λαβὲ" τότε δὲν θὰ ἀργοπορήσει ὁ πνευματικὸς ἀποῆχος τῆς ἀπόφασης νὰ μᾶς φωνάξει "λάβετε- φάγετε ἀπὸ τὸν ἀμύθητο πνευματικὸ θησαυρὸ ποὺ θέλουν νὰ σᾶς τὸν συλήσουν ὁλοκληρωτικά".

Με κρέας από ποντίκια και σκύλους τάισαν τους Άγγλους οι Τούρκοι!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης-Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 Όσοι στην Αγγλία δεν γνώριζαν τι εστί Τούρκος, τώρα σίγουρα θα το κατάλαβαν μια και καλή μετά από το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε στα τουρκικά εστιατόρια και κυρίως στα τουρκικά γυράδικα του Λονδίνου, όταν έγινε γνωστό ότι επί αρκετό χρονικό διάστημα…. τάιζαν τους Άγγλους με κρέας από ποντίκια και σκύλους.

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ! Ο ΕΝΑΣ “ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ” ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚI Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ”. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΚΙΝΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΑΝ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό. Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα. Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου(που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει.
 Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν.

Σήμερα ανακοινώνεται η Αγιοκατάταξη του Γέροντα Παΐσιου;

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου η οποία συνήλθε υπό την προεδρείαν της Α. Θ. Παναγιότητος, εκτός άλλων, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αποφασίστηκε η Αγιοποίηση του Γέροντα Παϊσίου και η κατάταξή του στο Αγιολόγιο της Ανατολικής Ορθοδόξου εκκλησίας.

Γ.Μπουτάρης: Η Πόλη να ονομάζεται Ινσταμπούλ- Στη Θεσ/κη γεννήθηκε η τουρκική δημοκρατία

Απόψεις οι οποίες θα συζητηθούν εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Οπως διαβάζουμε στη Δημοκρατία, ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο ηγέτη του τουρκικού κράτους» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

SUCESS STORY KAI ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ – ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Tη σημερινή ζοφερή μνημονιακή πραγματικότητα που ζουν οι Ελληνες σε όλη την επικράτεια αποτυπώνουν με ακρίβεια οι οικονομικοί και κοινωνικοί αριθμοί. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για να παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε τα πιο πάνω στοιχεία του πίνακα – τα οποία βεβαίως αποτελούν μόνον ένα μικρό μέρος του συνόλου των οικονομικών και κοινωνικών στατιστικών δεδομένων που ο συνδυασμός τους αποτυπώνει με ακρίβεια τη ζοφερή μνημονιακή πραγματικότητα.

Ο ένας μετά τον άλλο ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!!! -ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Ο ένας μετά τον άλλο ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία χάρη σε ένα νόμο που καθιστά ως νόμιμη την κτηνοβασία έχοντας ως μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου.
Όπως δήλωσε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων Madeleine Martin στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ...

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΥΓΑΙΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... 

Οι χριστιανοί σταυρώνονται και πάλι επειδή αρνούνται να ασπαστούν το Ισλάμ

Του Raymond Ibrahim* / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 Σοκαρισμένο το αναγνωστικό κοινό της Daily Mail, διάβασε το πρόσφατο άρθρο της στο οποίο ανέφερε ότι οι «τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε [ISIL]», στην Raqqa της Συρίας «σταύρωσαν δημόσια δύο αντάρτες της Συρίας στη βορειοανατολική Συρία ως εκδίκηση για μια επίθεση με χειροβομβίδα κατά μελών της ομάδας τους».

Ανθρωποδιώκτης ο Α.Σαμαράς: «Βούλιαξε» το δελτίο του Ant1, έπειτα από μήνες ήρθε δεύτερο- Οι τηλεθεατές του γύρισαν τη πλάτη

H «Αυγή», η εφημερίδα που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη μέτρηση τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων στον Ant1, όπου το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Mια συνέντευξη τα αποτελέσματα της οποίας προκάλεσαν παγετώνα στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ πολλοί χαρακτήρισαν τον πρωθυπουργό ως... ανθρωποδιώκτη!

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο στην Ασία

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στην επιδίωξη και την στρατηγική των ΗΠΑ, στρατηγική η οποία εκπορεύεται από τους Αμερικανοσιωνιστές, να περικυκλώσουν την Ρωσική Συνομοσπονδία και να ηγεμονεύσουν στην Ευρασία, που σύμφωνα με τον πατέρα της γεωπολιτικής Mackinder αποτελεί το «non plus ultra» της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ 8ΧΡΟΝΗ XΡΙΣΤΙΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

η 8χρονη Saira
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει το φαινόμενο της κακοποίησης παιδιών χριστιανικής ομολογίας από μουσουλμάνους στο Πακιστάν.

Οι ισλαμοφασίστες εγκαταλείπουν την Χομς! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

Μετά την Αίγυπτο, η Συρία δείχνει ότι κερδίζει την μάχη με την θηριωδία και τον σκοταδισμό. Οι ισλαμοφασίστες εγκαταλείπουν

ΙΔΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Έναν καινούργιο τρόπο βρήκε το αμαρτωλό συγκρότημα Λαμπράκη για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που έχει σε όλα τα κόμματα (του… «συνταγματικού τόξου» βεβαίως…), ενόψει των ευρωεκλογών. «Παραπολιτική» στήλη του «Βήματος» παραθέτει δήθεν προγνωστικά (χωρίς βεβαίως να αναφέρει από ποιους έγιναν και πότε…). Ιδού, λοιπόν, όλοι οι άνθρωποι του συγκροτήματος:

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Σήμερα διαβάζουμε στα παπαγαλάκια του συστήματος τίτλους όπως: 
Άγρια κόντρα Κασιδιάρη με Χατζηνικολάου 
Ο Χατζηνικολάου και συστημικός είναι και Δημοκράτης και φυσικά δεν είναι φασίστας…
 Η επική απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Ηλία Κασιδιάρη: 
"Τον ευχαριστώ για τον τίτλο τιμής διότι να χαρακτηρίζομαι συστημικός από ένα φασίστα μου είναι..."!!!
 ΓΙΑΤΙ αυτή η απάντηση από τον Χατζηνικολάου στην επίθεση Κασιδιάρη;;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ τέτοιοι σαχλοί και χονδροειδείς τίτλοι;;;
ΕΠΕΙΔΗ ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε συστημικό έναν όντως συστημικό δημοσιογάφο;;;

Στην Ευρώπη λένε όχι στο «μεταλλαγμένο» καλαμπόκι της Monsanto… Στην Ελλάδα η επικίνδυνη κυβέρνηση δεν σιωπά μόνο

Και ενώ σχεδόν όλη η Ευρώπη λέει όχι στο «μεταλλαγμένο» καλαμπόκι της Monsanto, εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση σιωπά για το θέμα και μάλιστα κινείται στα… μουλωχτά (όπως συνήθως) έτσι ώστε να προχωρήσει η παραγωγή του. 

η Εκκλησία και οι αξιολύπητοι αχθοφόροι της νέας τάξης

Κώστας Γανωτής: Η Εκκλησία θα ανεβεί πάλι απο τις κατακόμβες και θα χτίσει πάλι την Αγία-Σοφιά της.

 Η παγκοσμιοποίηση που δεν έρχεται καλπάζοντας και καλλιεργείται μεθοδικά απο κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη είναι βέβαιο ότι θα σαρώσει θεσμούς και παραδόσεις.

Έρχεται η ανάπτυξη. Ο Προβόπουλος καλεί τις τράπεζες που έχουν αρπάξει εκατοντάδες δις στο όνομα μας, να πτωχεύσουν τις αδύναμες εταιρείες

«Οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να αφήσουν τις αδύναμες εταιρείες να πτωχεύσουν, αν είναι να επιστρέψει η Ελλάδα σε βιώσιμη ανάπτυξη» δηλώνει στους Financial Times ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος. 

ΡΩΣΙΚΟΣ «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
 Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Τουρκία η πληροφορία ότι η Ρωσία προχωρεί σε μεγάλη αναβάθμιση του ρωσικού στόλου της Μαύρης θάλασσας, μια εξέλιξη που αναβιώνει τους παραδοσιακούς φόβους της Τουρκίας για την κάθοδο των Ρώσων προς το νότο και για τις παλιές ρωσικές φιλοδοξίες να ελέγξουν οι Ρώσοι τα Στενά και την διέλευση των πολεμικών τους πλοίων από και προς την ανατολική Μεσόγειο. 

Οι «πατάτες» του MEGA: “Πίστευε και μη ερεύνα”

του Χρήστου Γούδη, Καθηγητή Αστροφυσικής Πανεπιστημίου Πατρών,
 υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" 
Μόλις οι καμπάνες του αντίστοιχου ημεδαπού Αγίου Σουλπικίου των Παρισίων χτύπησαν μεσάνυχτα, σηματοδοτώντας έτσι το πέρας της Δευτέρας, 6ης Μαΐου 2014, ενεφανίσθησαν στο MEGA τα φαντάσματα της ελληνικής τηλεδημοσιογραφίας για να στοιχειώσουν, με τους παραμορφωτικούς φακούς των παρουσιαστών τους, την ιστορία του τόπου μας.

Άλλος ένας ελληνορθόδοξος ναός καταστρέφεται στην Αλβανία. Η ιστορία χάνεται!

Οι τελευταίες βροχοπτώσεις κατέστρεψαν το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Βουνό (φωτογραφίες)
 Βουνό
 – Εξαιτίας των τελευταίων βροχοπτώσεων έπεσε (το έριξαν;;;;) η σκεπή του παλαιού ναού του “Αγίου Σπυρίδωνα” που έχει κηρυχτεί ως μνημείο πολιτισμού της πρώτης κατηγορίας, στο χωριό Βουνό στην περιοχή της Αυλώνας.

ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!

Την ώρα που στη χώρα μας επικρατούν οι Ρεπούσιες λογικές περί συνωστισμού και οι Χριστόπουλοι κυριαρχούν μαζί με τους Καμίνιδες που θέλουν πέντε τζαμιά στην Αθήνα, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν το ναό σύμβολο της Ορθοδοξίας τζαμί! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Habertürk, (3/5), ο ανεξάρτητος βουλευτής της περιοχής του Burdur, Χαμί Γιλντιρίμ,

δημοκρατία ή δημιοκρατία;

Ο Στέλιος Ποτηράκης, στην «Υπεύθυνη δήλωσή» του (ΧΩΝΙ, 27-4-14), μας θύμισε το περί δημοκρατίας απόφθεγμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το οποίο «η δημοκρατία δεν χαρίζεται».

Και ασφαλώς, όχι μόνο η δημοκρατία, αλλά και η ελευθερία και τα πάσης φύσεως δικαιώματα και αγαθά δεν μας χαρίζονται. Αντίθετα μάλιστα, η απόκτησή τους προϋποθέτει πολλούς κόπους και πολλές θυσίες.

Ποιοί γέροντες της Ορθοδοξίας θα αγιοποιηθούν

Οι γέροντες Παϊσιος, Ιάκωβος Τσαλίκης, Αμφιλόχιος, Εφραίμ Κατουνακιώτης και Σοφρώνιος του Εσσεξ , είναι δεδομένο ότι θα συμπεριληφθούν στα δίπτυχα της Εκκλησίας

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Τσιπάρισμα, χωρίς τσιπάκι; Βεβαίως γίνεται ! (VIDEO) Ερχεται το «τσιπάρισμα» του ανθρώπου; Στη Σουηδία οι συναλλαγές γίνονται με το σκανάρισμα της παλάμης

Εχετε ξεχάσει το πορτοφόλι στο σπίτι σας και θέλετε να κάνετε κάποια ψώνια; Δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται για τις συναλλαγές σας είναι πλέον η παλάμη σας. Στη Σουηδία, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο μία νέα μέθοδος πληρωμών, η οποία δοκιμάζεται σε 15 καταστήματα στο Λουντ.

Οι πολυεθνικές σπόνσορες του Βατικανού

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
 Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΒC αποκάλυψε πως χρηματοδότες της τελετής του Βατικανού για την αγιοποίηση των Παπών Ιωάννου ΚΓ΄ και Ιωάννου Παύλου Β΄ ήσαν μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες! Μεταξύ αυτών και το ανταγωνιστικό του NBC πολυεθνικό δίκτυο CBS, το οποίο ο Πάπας Φραγκίσκος

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ!!

Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης* 
Η κατάσταση στην Ουκρανία και στην Συρία μπορεί να θεωρηθεί πολύ μικρότερη απειλή για την ανθρωπότητα από αυτό που εξελίσσεται στην Μέση Ανατολή και πολλοί αγνοούν. Συγκεκριμένα μια απρόσμενη και επικίνδυνη εξέλιξη παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Μέση Ανατολή, που στην

Εκλογές βίας και νοθείας ετοιμάζει η κυβέρνηση: Θα ψηφίσουν και τα δέντρα!

Μετά την παταγώδη αποτυχία του σχεδίου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές, το καθεστώς θέτει σε εφαρμογή το εναλλακτικό του σχέδιο για εκλογές βίας και νοθείας. Το 1961 ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε πει ότι στις εκλογές είχαν «ψηφίσει και τα δέντρα», προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ο «κουφός Εθνάρχης». Τώρα από ότι φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία για να παραμείνει πρωθυπουργός ο «τρελαντώνης» θα ψηφίσουν και… οι νεκροί.
Σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από την «Καθημερινή»: 

Συνωμοσίες, Μυστικές υπηρεσίες, και ένα σχέδιο χταπόδι με φόντο το Ισλάμ , την Ρωσία και την Ουκρανία.

Κινούμενοι μεταξύ ορίων συνωμοσίας και θεωρίας λογικών αλμάτων θα παραθέσουμε μόνο μερικά σημεία αναφοράς για κρίση όλων και γιατί κάποιοι θεωρούν πως η Ουκρανία είναι αποτέλεσμα ενός "σχεδίου χταπόδι". Θυμίζουμε πως τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να διασταυρωθούν μεμονωμένα ως γεγονότα, αλλά η σύνδεση τους θα γίνει με λογικά άλματα, καθιστώντας το παρακάτω περισσότερο ως θεωρία και λιγότερο ως μια απτή ανάλυση. 

Ο «ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ» ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
 Το χειρότερο πράγμα για ένα λαό που έχει χάσει τα πάντα είναι να απελπιστεί τόσο, σε σημείο που να θεωρεί πως κάθε κίνηση αντίστασης του είναι χαμένη, πως κάθε προσπάθεια αντίδρασης του είναι μάταιη, πως κάθε σκέψη να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο είναι καταδικασμένη ουτοπία. Ο λαός αυτός, ζαλισμένος και «υπνωτισμένος» από ένα σύστημα που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τον αποπροσανατολίσει και να τον καθηλώσει, είναι καταδικασμένος σε αργό θάνατο, είναι πρόβατο επί σφαγή και οι δήμιοι του είναι οι μεγάλοι προδότες του.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ TOY ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ MAKELEIO.GR. 96% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ. 73% ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ


Ο αρχηγός της εβραϊκής κοινότητας της Ουκρανίας επιτίθεται στον Πούτιν και δεν ανησυχεί για κίνδυνο «νεοναζί»

και αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου 
 Παρακάτω θα διαβάσετε ένα απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε στην αγγλόφωνη εβραϊκή ιστοσελίδα ‘Tablet magazine’ και στον David Mikics, ο Josef Zissels, ο πρόεδρος της “Vaad”, της κοινότητας των Εβραίων της Ουκρανίας και αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (World Jewish Congress ή WJC).

Σχιζοφρένεια στο Μαξίμου

Άρθρο του Γιώργου Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
 Χαμηλό ψυχολογικό βαρομετρικό επικρατεί στην ΝΔ, καθώς στο νοσηρό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων, λόγω της επιδεικτικής απουσίας των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος από την προσπάθεια στήριξης των επίσημων «γαλάζιων» υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών ήρθε να προστεθεί η σιωπή των δημοσκόπων. Οι τελευταίοι προκειμένου να μην στεναχωρήσουν τους πελάτες τους στο Μαξίμου, δηλώνουν αδυναμία να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα των καλπών του Μαΐου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι «Πυθίες». Ολα αυτά δημιουργούν συνθήκες φρενοκομείου στο περιβάλλον Σαμαρά που καταφεύγει ανοιχτά πια στην βοήθεια της ψυχιατρικής επιστήμης με τα λεξοτανίλ να καταπίνονται σαν ασπιρίνες.

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Άγνωστα τα αίτια της φωτιάς που έβαλαν οι ναζί για τον Σκάι

Καλύπτουν τους νεοναζί της Ουκρανίας φίλους της Μέρκελ και της CIA που υποστηρίζει ο Βενιζέλος.

ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ» ΑΠΟ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ;

Ανοιχτή επιστολή, με την οποία εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της, απέστειλε προς τον υπουργό «δικαιοσύνης» Αθανασίου, η Παμποντιακή Ομοσπονδία, σχετικά με το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που προωθεί η συγκυβέρνηση. Και βέβαια, η διαμαρτυρία των Ποντίων έχει σχέση με την «παράλειψη» της συγκυβέρνησης να συμπεριλάβει στο σχετικό νομοσχέδιο την αμφισβήτηση της γενοκτονίας των Ποντίων και των Αρμενίων από τις ορδές του Κεμάλ, για να μην στεναχωρήσει την… συνωστισμένη Ρεπούση και τους κάθε λογής Ρεπούσηδες των καθεστωτικών κομμάτων, που θέλουν απάλειψη της εθνικής μας μνήμης, προς χάρη της Παγκοσμιοποίησης.
Παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας γι’ αυτούς που μας κυβερνούν:
 Προς: Αξιότιμο Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου 
 Κοινοποίηση: Όλους τους Βουλευτές, ΜΜΕ.

Πάτμος: Το Ελληνικό Δημόσιο βάζει χέρι στην περιουσία της Μονής-Aνοίγει ο ασκός του Αιόλου και για άλλα μοναστήρια;

Δεν αναγνωρίζει τα Βυζαντινά χρυσόβουλα-Ορατή η προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια 
 Του Νίκου Μελιανού
 Με αγωγή που κατέθεσε το Ελληνικό δημόσιο και που επρόκειτο να συζητηθεί στις 8 Απριλίου, αμφισβητεί ιδιοκτησία των νησίδων Αρκιοί και Μαράθι που μέχρι σήμερα ανήκουν στη Μονή και τα θεωρεί δημόσιο χώρο. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφεται ιστορία 926 χρόνων και αμφισβητούνται οι τίτλοι κυριότητος που σεβάστηκαν όλοι οι κατακτητές μηδέ των Οθωμανών εξαιρουμένων οι οποίοι μάλιστα έκαναν και δώρα στη Μονή.

Εμείς είμαστε γραφικοί το Yahoo είναι; Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!


Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Χατζηνικολάου: Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές. Είναι όλες μαϊμού!

Σε μια παραδοχή των κίβδηλων και παραπλανητικών δημοσκοπήσεων που προσπαθούν μάταια να αναστρέψουν το κλίμα υπέρ του καταρρέοντος καθεστώτος προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
 Όπως ανακοίνωσε χθες μέσω twitter:
"Η Realnews,ο Real FM,το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση".

Ο ¨στρατηγικός αποκλεισμός¨ της Οδησσού και τα γεγονότα σε αυτήν ανοίγουν την αυλαία των ΣΤΕΝΩΝ (βλ. Αιγαίο) ;

Συρία- Ουκρανία , μετά ποιος έχει σειρά και πάμε λέγοντας; 
Η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είναι μόνο οι ραγδαίες εξελίξεις, αλλά το γεγονός ότι η Γεωπολιτική ανάλυση ευθυγραμμίζεται παράλληλα με τις κατά καιρούς ρήσεις των Αγίων κεκοιμημένων Πατέρων της Εκκλησίας σε σχέση με τα επερχόμενα. Η θλίψη, ο πόνος αλλά και η ελπίδα πάνε μαζί αντάμα και σε λίγο καιρό τα λεγόμενα τους θα λειτουργούν σαν τυφλοσούρτης .

Στον «αέρα» οι δημοσκοπήσεις, 9 στους 10 δεν απαντούν!

Οι πολίτες απαξιώνουν όχι μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά και τα «εργαλεία» του, δηλαδή τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, των οποίων η αξιοπιστία βρίσκεται στον πάτο.
 Γνωστός δημοσκόπος εξέφραζε την ανησυχία του ότι «αυτή τη φορά μπορεί να γίνουμε ρεζίλι γιατί οι πολίτες αρνούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας».
 Υποστήριζε ότι για δείγμα 1000 ατόμων αναγκάζονται να τηλεφωνήσουν σε 20.000, γιατί οι 19.000 αρνούνται να απαντήσουν και κλείνουν το τηλέφωνο.
 Αποτέλεσμα, οι καταμετρήσεις των δημοσκοπήσεων να μην είναι αξιόπιστες και γι” αυτό να περιμένουμε αποτελέσματα – έκπληξη
ΠΗΓΗ

Ως πότε παλληκάρια;

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
 «Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά, μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;… Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς, τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;… Τι σ’ ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά; στοχάσου πως σε ψένουν, καθ’ ώραν στην φωτιά… Δουλεύεις όλη ημέρα, σε ό,τι κι αν σε πει, κι αυτός πασχίζει πάλιν, το αίμα σου να πιει… Οι νόμοι να ’ ν ’ ο πρώτος, και μόνος οδηγός, και της πατρίδος ένας, να γένει αρχηγός…» Αποσπάσματα από τον Θούριο του Ρήγα Βελεστινλή-Φεραίου… Ή καλύτερα από «το ιερότερο άσμα της φυλής μας» όπως το χαρακτήρισε ο αγωνιστής του 1821,δικαστής και ιστορικός Γεώργιος Τερτσέτης. Βλέπετε ακόμη και στις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας υπήρχαν και αυτοί οι Έλληνες που φώτισαν αυτόν τον τόπο και έκαναν αυτή τη χώρα αντικείμενο θαυμασμού. Όχι κακομοιριάς, φτώχειας, εξαθλίωσης, ανομίας, διαφθοράς…

Δημήτριος Νατσιός, Οι εκλογές, οι ψηφοφόροι και τα... γαϊδούρια

Οι εκλογές, οι ψηφοφόροι και τα... γαϊδούρια 
Νατσιός Δημήτριος, δάσκαλος Κιλκίς
«Οι υποψήφιοι, οι προτρέποντες τους άλλους ν’ ακολουθήσωσι το παράδειγμά των και οι έγγαμοι οι υμνούντες τα πλεονεκτήματα του έγγαμου βίου, μου φαίνονται όπως αι μελαναί εκείναι ως εκ του ψύχους μορφαί των λουομένων, αίτινες διά τρεμόντων χειλέων και συγκρουομένων οδόντων σας βεβαιούσιν ότι η θάλασσα είναι θερμή». (Εμ.Ροϊδης, «Τα ανθελληνικά», εκδ. Ροές, σελ. 159). Συμπέρασμα πρώτο. Στις εκλογές λέγονται τα μεγαλύτερα ψέματα.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.