>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών! " "

Κατά πάγια τακτική της, η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά ανακοίνωσε μετεκλογικά σχέδιο απαοφάσεων το οποίο μεταβάλλει άρδην τον χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, στα πρότυπα των πολυφυλετικών κοινωνιών της «πολιτισμένης» Δύσης.

Την κατάργηση της σχολικής αργίας της 7ης και της 30ης Ιανουαρίου ως ίσχυε μέχρι σήμερα, δηλαδή τις αργίες του Αγίου Ιωάννη και των Τριών Ιεραρχών αποφάσισε η διεθνιστική και αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Όπως ήταν φυσικό, ανέμενε την παρέλευση των εκλογών, διότι αν το είχε πράξει προεκλογικά θα υπήρχαν σοβαρότατες συνέπειες στο εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο για τη ΝΔ του Σαμαρά όσο και για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.
Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας εντάσσεται στην γενικότερη και πολύχρονη απόπειρα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και δη από τη δεκαετία του ΄90 κι εντεύθεν, για εθνική αποδόμηση του Ελληνισμού. Ο εθνικός και θρησκευτικός προσανατολισμός της δημόσιας εκπαίδευσης πλήττεται βάναυσα, εξαιτίας του πολυφυλετικού χαρακτήρα τον οποίο επιβάλλουν οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας.
Αφού καλλιεργούν μεθοδικά και με καταιγιστικό ρυθμό στο Λαό μας, κηρύγματα ανθελληνικού μίσους μέσω «αντιρατσιστικών» υποτίθεται θέσεων και αρχών, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έρχονται να επιβάλλουν στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τις απαιτήσεις της μειοψηφίας και συγκεκριμένα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Πρόκειται σαφώς για μια ακόμη δραματική εξέλιξη, η οποία συμβάλλει στη συρρίκνωση του Ελληνισμού, την αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος του Ελληνικού Έθνους. Πέραν από ιστορικό χρέος έναντι των αγώνων των Προγόνων μας, έχουμε εθνικό χρέος απέναντι στα ελληνόπουλα να αντισταθούμε στον επιχειρούμενο εξισλαμισμό!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ