>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων έργων του Ισραήλ υπερ της κατασκευής του 3ου «Ναού»! " "

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Alray, Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων έργων του Ισραηλ, Uri Ariel, δήλωσε, την Παρασκευή που μας πέρασε,ότι... ελπίζει στην κατασκευή του «3ου Ναού» στην Ιερουσαλήμ, «Ο πρώτος ναός καταστράφηκε το 586 π.Χ , ο δεύτερος καταστράφηκε το 70 μ.Χ από τους Ρωμαίους. Από τότε οι Εβραίοι θρηνούν την απώλεια του ναού τους.«Τώρα που το Ισραήλ είναι κυρίαρχο πλέον κράτος, υπάρχουν εκείνες οι δυνατότητες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό», δήλωσε ο υπουργός Uri Ariel. Αναφέρθηκε για τη διαμάχη για το ισλαμικό τέμενος του Al-Aqsa λέγοντας «ότι κατέχει τη θέση του ναού και ο ναός είναι πολύ παλιότερος από το συγκεκριμένο τέμενος».

Οι δηλώσεις του αντιμετωπίστηκαν με οργή και κατακραυγή στις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, αφού το τέμενος του Al-Aqsa θεωρείτε ένα από τα πλέον ιερά μέρη και χώρος λατρείας για τους μουσουλμάνους.
Παρατηρούμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ισραήλ, έχει σπάσει η σιωπή για τη κατασκευή του 3ου ναού και ολοένα και περισσότερα άτομα , κυρίως κυβερνητικοί παράγοντες βγαίνουν και μιλούν για το θέμα του ναού, ζητώντας την αλλαγή του status στην Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, είναι πιθανό να καταγγελθεί από την ισραηλινή κυβέρνηση το θέμα του όρους.
Το εβραϊκό σπίτι MK Zevulun Orlev κάλεσε επίσης για την ανοικοδόμηση του Ναού το περασμένο έτος, αν και παραδέχθηκε ότι η κατάρρευση του Θόλου του Βράχου στο Τέμενος Αλ Ακτσά θα σήμαινε ότι με τον μουσουλμανικό κόσμο θα ξεκίναγε ένας παγκόσμιος πόλεμος.
Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 30 τοις εκατό των Εβραίων στηρίζουν την ιδέα της ανοικοδόμησης του ναού, κάποιοι πολιτικοί μπορεί τώρα να είναι πιο πρόθυμοι να μιλήσουν για το θέμα. Συντηρητικές θρησκευτικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων «Το Ινστιτούτο Όρος του Ναού» , έχουν εργαστεί επί δεκαετίες για την ανοικοδόμηση του τρίτου Ναού.
Αντικείμενα και ενδύματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στον τρίτο Ναό στην τελετή , έχουν ετοιμαστεί σύμφωνα με το έθιμο της βίβλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επαναλειτουργία του ναού . Το ινστιτούτο του τρίτου ναού έχει κυκλοφορήσει ακόμα και σχεδιαγράμματα με μια τρισδιάστατη εκδοχή για το πώς θα είναι ο νέος ναός.
Τυχαία γεγονότα; Μάλλον ΟΧΙ…
Όλοι όπως βλέπουμε εργάζονται μεθοδικά για την δημιουργία του ναού όπου σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη εκεί μέσα θα εγκατασταθεί «το βδέλυγμα της ερημώσεως»…..
ΠΗΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ