>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

H παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - 3 BINTEO. Φωτορεπορτάζ " "

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νίκης, του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Καταξιωμένοι στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου. Στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική αίθουσαν του ξενοδοχείο "Royal Olympic" πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους. Στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου. Μία μάχη στην οποία η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει και από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική", Ηλίας Παναγιώταρος που τόνισε πως η προσπάθεια όλου του σάπιου κατεστημένου για να ανακόψουν την Χρυσή Αυγή με παράνομες πολιτικές διώξεις, δολοφονικές επιθέσεις και βρώμικο πόλεμο έπεσε στο κενό. Η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει με διψήφια ποσοστά, πάνω από 20%.
Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε κάθε έναν ξεχωριστά τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε η δικηγόρος Γεωργία Βαρδουλάκη που τόνισε ότι είναι καθήκον της νέας γενιάς να σηκώσει στις πλάτες της τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.
 Ο Δρ. Γεώργιος Γαλέος, διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης μετέφερε το μήνυμα της Νίκης από κάθε γωνιά της Ευρώπης.
O αντιστράτηγος, Γεώργιος Επιτήδειος, τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού τόνισε πως οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με ισχυρή φωνή και δυναμική παρουσία θα προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα.
O Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ τόνισε πως φεύγει από το πανεπιστήμιο και συντάσσεται στον πολιτικό Αγώνα, ώστε να νικήσει η Χρυσή Αυγή, να νικήσει η ιδέα του Ελληνισμού.
Ο δικήγορος Άγγελος Ιωάννου, ιδρυτικό στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου επισήμανε πως η δυναμική παρουσία των Ελλήνων εθνικιστών στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα αναγκάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στον κυπριακό Ελληνισμό.
Η Γεωργία - Αρετή Κοκκότη, πολύτεκνη μητέρα από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα τόνισε πως ο Αγώνας μας γίνεται για τις οικογένειες μας, για μια περήφανη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη
Ο Νίκος Κωνσταντίνου, αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" επισήμανε τους λόγους που το Κίνημα υφίσταται αυτήν την πρωτοφανή πολιτική δίωξη: Δεν συμβιβαστήκαμε και δεν γίναμε σαν τα μούτρα τους. Δεν υποχωρούμε!
Ο Δρ. Επαμεινώνδας Στάθης, τ. Διευθυντής Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» και πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ. τόνισε τους στόχους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ευρωβουλή.
Ο Μιχάλης Τσακίρης, πολιτικός μηχανικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής μετέφερε από την Μακεδονία το μήνυμα της Νίκης.
Ο Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης, διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργός, αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στο πλούσιο βιογραφικό του, δήλωσε πως είναι περήφανος που μετέχει στον Αγώνα και το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
Ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, τόνισε ότι καταθέτει τα γαλόνια του εκεί όπου δεν θα λερωθούν, αλλά θα τιμηθούν, δηλαδή στην Χρυσή Αυγή.
Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν τον λόγο έλαβε ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας, Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος επισήμανε ότι θεωρεί ιερή υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα του Γιώργου.
Τελευταίος τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος δήλωσε πως η νικηφόρα μάχη των Ευρωεκλογών θα διαλύσει την χούντα Σαμαρά και θα δικαιώσει τους αθώους και παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας. 
Η Ευγενία Χρήστου-Γερμενή μετέφερε το αγωνιστικό μήνυμα των παράνομα φυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες να ψάλλουν με στεντόρεια φωνή σε στάση προσοχής τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ