>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Η Goldman Sachs αποφασίζει και διατάζει: Εκλογές στο τέλος του χρόνου " "

Έκθεση επί των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας σε συνάρτηση με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές, συνέταξε ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός Goldman Sachs, ο οποίος έχει διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στο ελληνικό οικονομικό δράμα.

Διφορούμενο το περιεχόμενο της έκθεσης, με τους αμερικανούς να θεωρούν πως η πτώση της εκλογικής επιρροής της ΝΔ αλλά και η αδυναμία του Σύριζα να αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του 2012, σηματοδοτούν πολιτικές εξελίξεις όχι άμεσες.
Η χρονική περίοδος κατά την οποία εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs πως ενδεχομένως θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές είναι το τέλος του 2014 και αρχές του 2015.
«Έχοντας στο μυαλό μας τη μακρά και δύσκολη αξιολόγηση που αναμένεται από την τρόικα το τέταρτο τρίμηνο, καθώς και τις διαπραγματεύσεις για  κούρεμα του επίσημου τομέα, τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ανεβάζουν τον πολιτικό πήχη που καλείται να υπερβεί η Ν.Δ», αναφέρει η έκθεση. Και συμπληρώνει επισημαίνοντας τα κάτωθι: «Αναμένεται να υπάρξουν προσπάθειες ενίσχυσης της κοινοβουλευτικής δύναμης της συγκυβέρνησης και ανασχηματισμός. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ τα πήγε καλύτερα των εκτιμήσεων και με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αύξησε τα ποσοστά του σε σχέση με το 2012, δείχνει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο άμεσης προσφυγής στις κάλπες. Όμως, οι εθνικές εκλογές εμφανίζονται πιθανότερες προς τα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2015».
Καθίσταται σαφές πως οι διεθνείς δανειστές καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα σε βαθμό τέτοιο, ώστε να προσδιορίζουν και το χρονικό σημείο διενέργειας πρόωρων εθνικών εκλογών. Άλλωστε τόσο η ΝΔ όσο και ο Σύριζα υπακούουν πειθήνια στις εντολές των ξένων παράκεντρων εξουσίας, γεγονός που απεδείχθη περίτρανα από τους χαμηλούς τόνους που κρατά η Κουμουνδούρου και από την άνεση με την οποία η ψοφοδεξιά του Σαμαρά αποδέχτηκε την εκλογική της ήττα.
ΧΑ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ