>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Εκλογές βίας και νοθείας ετοιμάζει η κυβέρνηση: Θα ψηφίσουν και τα δέντρα! " "

Μετά την παταγώδη αποτυχία του σχεδίου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές, το καθεστώς θέτει σε εφαρμογή το εναλλακτικό του σχέδιο για εκλογές βίας και νοθείας. Το 1961 ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε πει ότι στις εκλογές είχαν «ψηφίσει και τα δέντρα», προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ο «κουφός Εθνάρχης». Τώρα από ότι φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία για να παραμείνει πρωθυπουργός ο «τρελαντώνης» θα ψηφίσουν και… οι νεκροί.
Σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από την «Καθημερινή»: 

«Η αποχή από τις κάλπες στις εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να μην είναι τελικά τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι αριθμοί. Σε ό,τι αφορά την επικείμενη αναμέτρηση, σχεδόν οι μισοί από τους αποβιώσαντες του τελευταίου οκταμήνου, ήτοι 30.000, δεν έχουν διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους.
 Επίσης, σε σύνολο 9.890.854 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, περίπου 2.300.000 είναι άνω των 70 ετών, η ψήφος των οποίων δεν είναι υποχρεωτική. Αν σε αυτούς προστεθεί και το 1.000.000 των Ελλήνων ομογενών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους και είναι αμφίβολο ότι θα ψηφίσουν, το πραγματικό ποσοστό της αποχής είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που καταγράφεται.»
 Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν έχουν διαγραφεί 30.000 αποβιώσαντες του τελευταίου οκταμήνου. Υπάρχει και άλλη μία λεπτομέρεια που δεν καταγράφει η «Καθημερινή» ίσως επίτηδες. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο πληθυσμός της Ελλάδας (Έλληνες και αλλοδαποί) είναι συνολικά 10.815.197 άτομα. Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σύμφωνα με την «Καθημερινή» είναι 9.890.854, γεγονός που σημαίνει πως το σύνολο των ατόμων που δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα (ανήλικοι και αλλοδαποί) είναι μόλις 924.343 άτομα, γεγονός φυσικά τουλάχιστον παράδοξο. 
Καθίσταται σαφές ότι η ΝΔ ετοιμάζει εκλογές παρωδία με εκτεταμένη νοθεία, προκειμένου να περιορίσει την επέλαση της Χρυσής Αυγής. Ας μην ονειρεύονται όμως οι σύγχρονοι «καλπογιάννηδες». Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν και ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός θα διαφυλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα στείλει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στον πολιτικό «τάφο».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ