>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Μεγάλα σχέδια από Μεγάλο Ηγέτη " "


Γράφει η Θάλεια Χούντα
Μετά την μοναδική επιτυχία του Προέδρου Πούτιν στην Κριμαία, όπου, πριν κατανοήσουν οι υπόλοιποι αρχηγοί κρατών τι συμβαίνει, εν μία νυκτί και αμαχητί η τεράστια αυτή επαρχία επανήλθε στους κόλπους της Ρωσίας, το όραμα συνεχίζεται. Και βεβαίως δεν είναι κακό ένας ηγέτης να έχει οράματα για τον λαό του αλλά τουναντίον είναι επιβεβλημένο, για την πρόοδο και το μεγαλείο.

Τα όσα συμβαίνουν τελευταία στην Ουκρανία, αν τα παρατηρήσουμε σαν μεμονωμένο γεγονός, θα μας οδηγήσουν σε μή ορθά συμπεράσματα. Πρέπει να τα συμπεριλάβουμε στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών της Ρωσικής ηγεσίας, η οποία φαίνεται να έχει πλήρη συναίσθηση του συνόλου των επί μέρους λεπτομερειών και κάνει ορθή χρήση αυτών. Λεπτομέρειες, όπως ο στρατιωτικός και εξοπλιστικός τομέας, ο ενεργειακός τομέας και η οικονομία που κάνουν την μεγάλη διαφορά και προστιθέμενη στην μή αναγκαία συνύπαρξη ¨συμμάχων¨ - αντιθέτως με την άλλη πλευρά – χορηγούν την δυνατότητα της αυτοτέλειας και της επίδειξης ισχύος. Πρόσφατη είναι η δήλωση ανώτατου στρατιωτικού των ΗΠΑ, ότι ρωσικά μαχητικά πέταξαν πάνω από αμερικανικές ακτές και λίγο παλαιότερη η δήλωση, ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα υπερσύγχρονου αμερικανικού πλοίου ¨σίγησαν¨ από υπερπτήση ρωσικού μαχητικού, με αποτέλεσμα των εικονικό βομβαρδισμό του για δώδεκα φορές σε λίγη ώρα.
Στο σκάκι είναι απαραίτητα όλα τα πιόνια, για την έλευση της τελικής νίκης, όπως και η πρόβλεψη των κινήσεων αλλά και η ηθελημένη θυσία κάποιων εξ' αυτών. Και ο Ρώσος Πρόεδρος αποδεικνύεται τόσο ψυχολογικά όσο και έμπρακτα πολύ δυνατός παίκτης στο σκάκι, αφού ο συμπαίκτης τον ακολουθεί – αντί να παίρνει πρωτοβουλίες και δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή του. Η Κριμαία ήταν μία κίνηση, η Ουκρανία μία δεύτερη αλλά ακόμη δεν έχει γίνει «ρουά ματ», για μετρηθούν οι όποιες απώλειες, που οδήγησαν στην τελική θετική έκβαση.
Τώρα, όποια πρόβλεψη και να γίνει, θα είναι αυθαίρετη και ίσως παρακινδυνευμένη, όμως κατά την στρατιωτική ορολογία πρώτα ασφαλίζεις την περίμετρό σου και μετά προχωράς για την επόμενη κίνηση. Έχει λοιπόν ασφαλιστεί η περίμετρος, εκεί που την έχει οριοθετήσει ο Ρώσος Ηγέτης ή θα χρειαστούν και άλλες κινήσεις; Σίγουρα, η παρτίδα έχει ακόμη μεγάλο δρόμο αλλά ο δυνατός παίκτης φαίνεται και από την αντοχή του.
Και πάλι πρέπει να λεχθεί, ότι όλα αυτά, σε συνάρτηση με το δικό μας πολιτικό σκηνικό που είναι βυθισμένο σε υποθέσεις διαφθοράς, αδιαφάνειας, μιζέριας και κυρίως χωρίς πατριωτικό φρόνημα, μας οδηγούν σε σκέψεις αλλά και αποφάσεις για το δικό μας αύριο, που σίγουρα δεν επιτρέπεται πλέον να το αφήσουμε στα χέρια κανενός καιροσκόπου πολιτικού.
πηγή
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ