>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο στην Ασία " "

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στην επιδίωξη και την στρατηγική των ΗΠΑ, στρατηγική η οποία εκπορεύεται από τους Αμερικανοσιωνιστές, να περικυκλώσουν την Ρωσική Συνομοσπονδία και να ηγεμονεύσουν στην Ευρασία, που σύμφωνα με τον πατέρα της γεωπολιτικής Mackinder αποτελεί το «non plus ultra» της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ καθώς και εκείνες των συμμάχων τους στην Ασία-Ειρηνικό διεξάγουν το τελευταίο διάστημα με αυξητικούς ρυθμούς στρατιωτικές ασκήσεις και γυμνάσια σε όλη την περιοχή νοτίως και ανατολικώς της Κίνας. Να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έχει επισήμως αναγγείλει από το 2011 την επανάκαμψη των ΗΠΑ στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η αγγλική ορολογία που χρησιμοποιήθηκε στις επίσημες ανακοινώσεις του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών ήταν «pivot to Asia» και «rebalance».
Από τον Νοέμβριο του 2011 που ανακοινώθηκε αυτή η πολιτική, οι ΗΠΑ διεξάγουν μαζί με τους συμμάχους τους αδιαλείπτως στρατιωτικές ασκήσεις, ενσωματώνοντας σε αυτές επιχειρησιακά σχέδια πολέμου με την Κίνα. Τα σχέδια περιλαμβάνουν αεροναυτικές πολεμικές επιχειρήσεις που στοχεύουν στην εξουδετέρωση του κινεζικού ναυτικού και της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας. Επίσης περιλαμβάνονται στρατιωτικές ασκήσεις θαλάσσιου αποκλεισμού της Κίνας και της πρόσβασής της σε πρώτες ύλες, πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Ακολούθως θα αναφερθούμε αναλυτικά στις αεροναυτικές ασκήσεις που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού ή πρόκειται να διεξαχθούν στο άμεσο μέλλον.
Τον Ιανουάριο τρέχοντος έτους διεξήχθη η άσκηση Koa Kai και τον Μάρτιο η άσκηση Multi-Sail, όπου έλαβαν μέρος αντιτορπιλικά, φρεγάτες και καταδρομικά από τον αμερικανικό ναύσταθμο της Hawaii και San Diego. Κατά την διάρκεια της άσκησης που πραγματοποιήθηκε πλησίον των χωρικών υδάτων της Κίνας έγιναν δοκιμές στα πυραυλικά συστήματα και στα συστήματα αεράμυνας των πολεμικών πλοίων. 
Τον Φεβρουάριο διεξήχθη σε περιοχή του Ειρηνικού η άσκηση Cobra Gold με την συμμετοχή ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Ταϋλάνδης. Τον Απρίλιο-Μάιο αμερικανικές και ταϋλανδέζικες ναυτικές δυνάμεις έκαναν ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου στα στενά της Malacca, περιοχή που είναι άκρως σημαντική για τον θαλάσσιο εφοδιασμό της Κίνας. 
Τον Μάρτιο-Απρίλιο 7.500 πεζοναύτες των ΗΠΑ, 3.500 της Νοτίου Κορέας και αγνώστου αριθμού της Αυστραλίας μαζί με 20 πολεμικά πλοία και με την συμμετοχή 100 μαχητικών αεροσκαφών των τριών αναφερθέντων χωρών πραγματοποίησαν αποβατικές ασκήσεις στην χερσόνησο της Κορέας. Την εβδομάδα που διανύουμε 3.500 Φιλιππινέζοι και 2.500 Αμερικανοί στρατιώτες, με την συμμετοχή Αυστραλών, πραγματοποιούν την άσκηση Balikatan, η οποία σύμφωνα με ωμή δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών των Φιλιππίνων έχει ως στόχο την προετοιμασία των συμμάχων να ανταπεξέλθουν στις «υπερβολικές και επεκτατικές θαλάσσιες και εδαφικές αξιώσεις των Κινέζων στην θαλάσσια περιοχή της Νότιας Κίνας».
 Να υπενθυμίσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν συνάψει συμφωνία με τις Φιλιππίνες που επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρας αυτής. Τον Αύγουστο θα διεξαχθεί στην Αυστραλία η αεροναυτική άσκηση Pitch Black των χωρών Αυστραλίας, ΗΠΑ, Νότιας Κορέας, Ταϋλάνδης, Σιγκαπούρης, Νέας Ζηλανδίας, Γαλλίας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ήδη στην αυστραλιανή στρατιωτική βάση του Darwin μετασταθμεύουν 2.500 αμερικανοί πεζοναύτες ενισχυμένοι με πολεμικά πλοία και μαχητικά αεροσκάφη. Στόχος της εκπαίδευσης των αμερικανικών και αυστραλιανών στρατιωτών είναι ο έλεγχος, αν απαιτηθεί, των θαλάσσιων στενών Sumba και Lombok και η αποκοπή του θαλάσσιου εφοδιασμού της Κίνας. Οι ΗΠΑ επί του παρόντος διεξάγουν 170 μεγάλες ή μικρότερες στρατιωτικές ασκήσεις και γυμνάσια στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Στις μικρότερες ασκήσεις συμπεριλαμβάνονται π.χ. εκπαιδευτικές επιχειρήσεις αμερικανικών, μαλαισιανών και ινδονησιακών ενόπλων δυνάμεων που διεξάγονται σχεδόν καθημερινά σε αυτές τις χώρες της Ασίας.
Οι ΗΠΑ και οι εντολείς τους Αμερικανοσιωνιστές επιδιώκουν να εδραιώσουν στην Ασία-Ειρηνικό μια στρατιωτική συμμαχία τύπου ΝΑΤΟ με χώρες που συνορεύουν και κείνται νοτίως και ανατολικώς της Κίνας. Ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να περικυκλώσουν την Κίνα, να την συγκρατήσουν από το να γίνει ανταγωνιστική προς τα συμφέροντά τους υπερδύναμη και αν απαιτηθεί να την εξουδετερώσουν στρατιωτικά.
Ο απώτερος στόχος αυτών των ιμπεριαλιστικών ενεργειών της Ουάσιγκτον είναι ο έλεγχος των παγκόσμιων αποθεμάτων ενέργειας, όλων των αγωγών υδρογονανθράκων και όλων των ζωτικών θαλάσσιων οδών ανεφοδιασμού.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την περικύκλωση της Ρωσίας και εξουδετέρωση της Κίνας.
Η στρατηγική αυτή της περικύκλωσης είναι η στρατηγική του μονοπολικού κόσμου, στην οποία στρατηγική ανθίσταται η Μόσχα με την δική της στρατηγική του πολυπολικού κόσμου.
 Η άνοδος της Κίνας ως Μεγάλη Δύναμη, όπως και η άνοδος της Ρωσίας, απειλεί την κυριαρχία των Αμερικανοσιωνιστών στην Ευρασία και διαταράσσει εντόνως την στρατηγική της ηγεμονίας τους.
Το διακύβευμα για τους ιμπεριαλιστές Αμερικανοσιωνιστές είναι τεράστιο.
 Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού θα είναι στο άμεσο μέλλον κέντρο στρατιωτικών συγκρούσεων.
 Η Ρωσία μαζί με την Κίνα το γνωρίζουν και ήδη προετοιμάζονται στρατιωτικά για αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο.
 Γ. Λιναρδής
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ