>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Οι αστυνομικοί έφτυσαν περιφρονητικά τον Δένδια και το Καθεστώς των επιόρκων " "

Ξεκίνησαν ξανά οι αναλύσεις από τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά όργανα του Καθεστώτος, σχετικά με την ψήφο των αστυνομικών, στοχοποιώντας μια κατηγορία εργαζομένων και μάλιστα ενστόλων.
Αριστεριστές δημοσιογραφίσκοι, στάζουν χολή κατά των αστυνομικών, κατηγορώντας τους επί της ουσίας, διότι εφαρμόζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν ελεύθερα το κόμμα της επιλογής τους.

Προφανώς τα μαρξιστικά ανδρείκελα της πληρωμένης ενημέρωσης θα ήθελαν οι αστυνομικοί να πτοηθούν από την πολιτική τρομοκρατία του Δένδια και της κλίκας του, οι οποίοι με ύφος χιλίων καρδιναλίων απαιτούσαν από ένστολους να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Είπαμε, ζούμε σε «δημοκρατικό» Καθεστώς πειθαναγκασμού, απαγορεύσεων και φόβου, όπου οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι θαρρούν πως θα επιβάλλουν στους ψηφοφόρους τις προσταγές μιας αντεθνικής και διεφθαρμένης Χούντας.
Δἐνδιας και Ροτσιλντ
Κατά πως αναφέρουν με μίσος λοιπόν, οι εργολάβοι της εξαπάτησης, «σε 18 εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ειδικοί κατάλογοι όπου αναγράφονται 2.800 αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το μέσο όρο των ποσοστών της, λαμβάνοντας από 16,7% έως και 22%». Μάλιστα επισημαίνουν με προφανή σκοπιμότητα, πως «στα γειτονικά εκλογικά τμήματα όπου δεν ψήφιζαν αστυνομικοί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν ξεπερνούσαν το 9%, κάτι που σημαίνει πως όπου ψήφιζαν αστυνομικοί τα ποσοστά του ακροδεξιού μορφώματος διπλασιάζονταν».
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα χαιρετίζει τους Έλληνες ένστολους, οι οποίοι περιφρόνησαν τον επίορκο πολιτικό τους προϊστάμενο και την αισχρή, ανήθικη και παράνομη προπαγάνδα του κόμματός του κατά ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος, το οποίο εμπιστεύονται 536.000 Έλληνες!
Καλούμε δε τους στρατευμένους δημοσιογράφους-πραίτορες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, να μας πουν τι ψήφισε το σινάφι τους, τι ψήφισαν οι βολεμένοι, πάμπλουτοι συνδικαλιστές του δημοσίου. Για να δούμε ποιος είναι εκείνος, ο οποίος συντηρεί και ενθαρρύνει το Καθεστώς της σαπίλας, της διαφθοράς και της μίζας και ποιος εκείνος που θέλει ένα Νέο Κράτος Εθνικά Ανεξάρτητο και Κοινωνικά Δίκαιο!
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ