>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! " "

Τα ηχηρά «χαστούκια» τους έρχονται απ’ όλες τις μεριές και οι σαμαροφύλακες έχουνε χάσει το λογαριασμό. Και μαζί και την ψυχραιμία τους. Βρίζουν, λοιπόν, και καταριούνται όποιον τολμά να εκφέρει αντίθετη άποψη από τη δική τους!

Τώρα, λοιπόν, βάζουν στο στόχαστρο τον λεβέντη Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο, ο οποίος «ετόλμησε» να συστήσει στους χριστιανούς να ψηφίσουν ανθρώπους τίμιους, που αγαπούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και που τιμούν την ιστορία και τις παραδόσεις μας, αποκλείοντας έτσι τους κλέφτες, προδότες και ξεπουλημένους των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Ιδού το παραλήρημά τους:

Ωμή παρέμβαση στις εκλογές του Μεσογαίας Νικόλαου

Είναι αδιανόητο ένας ιεράρχης να δίνει οδηγίες για το ποιος πρέπει να ψηφιστεί και ποιος όχι
Σε ωμή παρέμβαση στην πολιτική με έμμεσες παραινέσεις προς τους πιστούς να ψηφίσουν συγκεκριμένους πολιτικούς κι όχι κάποιους άλλους που είναι άθεοι ή που δέχονται τον πολιτικό γάμο, την καύση νεκρών ή τις αμβλώσεις, προέβη ο μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος. Και κάνει αίσθηση η εγκύκλιος που εξέδωσε και η οποία αφενός δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια σύγχρονη χώρα, αφετέρου δεν μπορεί να εκδίδεται από έναν μητροπολίτη που έχει κάνει πολύ σημαντικές σπουδές και θεωρείται ανοικτό μυαλό.
Όμως, πέραν αυτού ο συγκεκριμένος μητροπολίτης φαίνεται να βάζει παρακαταθήκη για τις μελλοντικές εξελίξεις στην Εκκλησία της Ελλάδος, επιχειρώντας να παρέμβει σε θέματα που ναι μεν μπορεί να έχει άποψη όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες αλλά δεν μπορεί να προτρέπει σε αποδοκιμασία όσων πιστεύουν και υποστηρίζουν αυτά τα θέματα.
Είναι αδιανόητο ένας ιεράρχης να δίνει οδηγίες για το ποιος πρέπει να ψηφιστεί και ποιος όχι. Ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε με ορισμένους δήθεν «φιλελεύθερους» εθνομηδενιστές και χριστιανόμαχους που θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα, είναι ανεπίτρεπτη η καταδίκη τους στο πυρ το εξώτερον. Ο ελληνικός λαός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αδιαφορεί για όποιον δεν του αρέσει κι όχι να ακούει ιεράρχες να του δίνουν εντολές για το τι θα κάνει στις κάλπες.
Σιγά μην επιτρέψουμε να δίνουν και δαγκωτό ψηφοδέλτιο στις εκκλησίες. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Είναι απλά τα πράγματα.

(ΥΓ): Όταν μια χούφτα «περίεργοι» ιεράρχες, χωρίς κανένα λόγο και καμιά πρόκληση, εξαπέλυαν συκοφαντίες απίστευτες κατά της Χρυσής Αυγής, τα σαμαρόσκυλα χοροπηδούσαν από τη χαρά τους και τους επαινούσαν. Τώρα που αυτά που είπε ο Νικόλαος δεν τους συμφέρουν, γαυγίζουν για να τον τρομάξουν. Σιγά να μην τα φοβηθεί!
http://ethnikismos.net/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ