>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΚΟΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ " "

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά για το pentapostagma.gr
Όπως τεκμαίρεται από δίγλωσσο έγγραφο στην ελληνική και στη γαλλική γλώσσα στην Αθήνα στις 3 Μαίου ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μικτής Στοάς της Ελλάδας του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί συνυπέγραψε με τον Mεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας και Πρόεδρο του Μεγάλου Συμβουλίου κοινή “Πρόσκληση των φιλελεύθερων και αδογματικών τεκτονικών δυνάμεων για τη συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές”.

Σε αυτό το έγγραφο εκφράζουν την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και τον προβληματισμό τους για πολιτικοκοινωνικά θέματα. Εκθειάζουν δε τις ιδρυτικές αρχές της Ε.Ε., ενώ απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη τους να ευθυγραμμιστούν σε  φιλοευρωπαιστική πολιτική κατεύθυνση. H Αθήνα αποδεικνύεται σημαίνον κέντρο του Διεθνούς Ελευθεροτεκτονισμού, αφού ο Daniel Keller, επικεφαλής του μεγαλύτερου και ιστορικότερου τάγματος συνυπογράφει το έγγραφο- κάλεσμα στην Αθήνα με τον Panagiotis Moutzourakis του τάγματος των Δελφών, ενώ  ο ίδιος ο Keller είναι ο κύριος εισηγητής στο πρώτο  Φόρουμ του Ελευθεροτεκτονισμού των Ταγμάτων της Ευρωπαικής Ένωσης, που θα γίνει σήμερα  28.05.14, στην έδρα της “Μεγάλης Ανατολής” στην οδό Cadet στο Παρίσι από τις 14 :00 έως 19:00, τοπική ώρα.
Τουλάχιστον 20 αντιπροσωπείες έχουν καταφθάσει από όλες τις ευρωπαικές χώρες μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας ,  Ουγγαρίας και Πολωνίας. Η “Μικτή Μεγάλη Στοά της Ελλάδας” αλλά και άλλες ευρωπαικές τεκτονικές ομολογίες είχαν εκπέμψει σήμα κινδύνου, ανταποκρινόμενες στο “Κάλεσμα της Αθήνας”.Θα συσκεφθούν για την πορεία του ευρωπαικού ελευθεροτεκτονισμού, την μετανάστευση, τα δικαιώματα των γυναικών και κυρίως για τα εκλογικά αποτελέσματα που έδωσαν καθαρή νίκη στους ευρωσκεπτικιστές ή ευρωφοβικούς. (La Provence /Le Point)
“Η Ευρώπη είναι ερείπιο, δεν έχουμε παρά να την επανοικοδομήσουμε”, είναι το γενικό συμπέρασμα-κάλεσμα του Daniel Keller. “Σύμφωνα με το συμβολισμό του Ναού, οφείλουμε ακατάπαυστα να οικοδομούμε. Αυτό ισχύει και για την Ευρώπη. Η λύση δε θα βρεθεί σε 15 ημέρες, αλλά αυτός είναι ο ρόλος των τεκτόνων σε όλες τις ευρωπαικές χώρες, να εισαγάγουν  τον προβληματισμό και τη σκέψη στους πολίτες. Ο ελευθεροτεκτονισμός που έκανε την εμφάνισή του στη Σκωτία τον 17° αι. είναι ένα μεγάλο όραμα του ευρωπαικού πολιτισμού.
Ο DanielKeller, Mεγάλος Διδάσκαλος της μασονικής στοάς “Μεγάλης Ανατολής” της Γαλλίας δηλώνει ότι “δεν εκπλήσσεται από τα εκλογικά αποτελέσματα : Η ημερομηνία της Διάσκεψης δεν είναι τυχαία, την είχαμε επιλέξει ως απάντηση σε αυτόν τον επερχόμενο πολιτικό σεισμό”.
Το εσωτερικό του ναού της Μεγάλης Ανατολής στη Γαλλία
Ανήσυχη για την άνοδο του εθνολαικισμού, όπως τον αποκαλεί, δηλώνει και η Μεγάλη Διδασκάλισσα της “Μεγάλης Γυναικείας Στοάς της Γαλλίας”, CatherineJeannin-Naltet η οποία αναφέρεται επίσης σε μια επανοικοδόμηση της Ευρώπης όπου η Ευρωπαική Επιτροπή δεν θα παρουσιάζεται απόμακρη στον πολίτη της βάσης:
“Ελπίζω όλες οι ελευθεροτεκτονικές αδογματικές ομολογίες που θα έρθουν από όλην την Ευρώπη  να επικεντρωθούν στις βασικές αξίες”
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ