Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Η διαχρονία του ψεύδους των εφημερίδων προς εξυπηρέτηση των ξένων επικυρίαρχων

Ο ΔΟΛ ανέκαθεν ήταν ένας όμιλος εφημερίδων που με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο εξυπηρετούσε τους κατακτητές της Πατρίδας μας και το εκάστοτε καθεστώς των ξενόδουλων. Είτε μιλάμε για την εφημερίδα «Τα Νέα» (επί κατοχής «Αθηναϊκά Νέα»), είτε μιλάμε για «Το Βήμα» (επί κατοχής «Ελεύθερο Βήμα»), μιλάμε ουσιαστικά για εφημερίδες – φερέφωνα του κατακτητή.

 Η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας είναι παρόμοια με την κατάσταση εντός της συγκυβέρνησης. Η διάλυση είναι φανερή, ενώ οι προοπτικές αναστροφής αυτής της καταστάσεως δεν φαίνονται στον ορίζοντα, ιδιαιτέρως με φόντο την καταστροφική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Το δημόσιο χρέος ολοένα και μεγαλώνει, ενώ τα «λουκέτα» συνεχώς πληθαίνουν. Παρόλα αυτά ο ΔΟΛ, θέλοντας να στηρίξει την κυβέρνηση των υποτελών, αναπαραγάγει «αμάσητα» τα προπαγανδιστικά ψεύδη της συγκυβέρνησης, ελπίζοντας στην επιβίωση της, έτσι ώστε να συνεχίσουν να «ρέουν» οι απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων, η μίζα, η ρεμούλα και η κλεψιά. Βλέπει, λοιπόν, ο ΔΟΛ ότι ξαφνικά άρχισε ο συνωστισμός επενδυτών και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει τους δήμιους του, ώστε να «έρθουν λεφτά στην Ελλάδα». Από το «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ, περνάμε στο «τα λεφτά θα έρθουν» του Αντώνη Σαμαρά. Οι επενδυτές συνωστίζονται μαζί με τους τουρίστες «που θα έρθουν άμα ψηφίσουμε Σαμαρά» και γενικώς το «δούλεμα πάει σύννεφο». Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό σας παραθέτουμε εξώφυλλα της εφημερίδας «Το Βήμα». Ένα από την τωρινή προεκλογική περίοδο και ένα από την προεκλογική περίοδο του 2009, όταν πρωθυπουργός έγινε ο Τζέφρυ που μας έβαλε στο μνημόνιο. Τότε το «Βήμα» έγραφε να ψηφίσουμε Τζέφρυ για να γίνουν… αυξήσεις στους μισθούς, τώρα γράφει να ψηφίσουμε Σαμαρά για να «έρθουν οι επενδυτές». Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Εφημερίδα "Το Βήμα" 4 Μαΐου 2014
Εφημερίδα "Το Βήμα" 8 Σεπεμβρίου 2009
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΕΙΔΩΛΟΥ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.