>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής " "

Ακόμη και οι φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ, διαχωρίζουν επίσημα τη θέση τους από τις ανήθικες και παράνομες τακτικές της κυβέρνησης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν άμεσα αλλαγή πλεύσης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει στην Δημοκρατία της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς, ο οποίος αφού κάνει μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει τα εξής:«Τελευταία και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση είναι ότι η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, αυξάνοντας τα ποσοστά της σχεδόν ομοιογενώς στην επικράτεια, όπως απέδειξαν οι επιδόσεις της στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι...
η κυβέρνηση, η Πολιτεία γενικότερα και η Δικαιοσύνη έχουν χρέος να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να οδηγηθούν σε δίκη οι  άμεσα ή έμμεσα (ηθική αυτουργία) εμπλεκόμενοι με την δολοφονία Φύσσα και μόνον αυτοί.

Οι 600.000 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως μιάσματα, εγκληματίες ή νεοναζί. Ούτε μπορούν να συνεχιστούν συλλήβδην οι φυλακίσεις των ηγετικών στελεχών της χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις που να τεκμηριώνουν εγκληματική δράση στην κατεύθυνση της ανατροπής του Πολιτεύματος. Αν αυτό δεν γίνει γρήγορα αντιληπτό, θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις ανωμαλίας, εκτροπής και ρατσιστικού τύπου περιθωριοποίησης του 10% του εκλογικού σώματος. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…»

Είναι σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει ο δημοσιογράφος. Η ανόητη και άδικη λογική της συλλογικής ευθύνης, που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση, ύστερα από το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης, δεν μπορεί επ’ ουδενί να σταθεί. Θα πρέπει να λογοδοτήσει μόνο όποιος εμπλέκεται με το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι να οδηγούνται αναίτια, δίχως την παραμικρή χειροπιαστή απόδειξη, Αθώοι Άνθρωποι στις φυλακές. Επίσης, από την στιγμή που το φρόνημα δεν διώκεται, το μόνο που μπορούσε  να ποινικοποιηθεί είναι η υπαρκτή προσπάθεια ανατροπής του Πολιτεύματος.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται σε καθημερινή βάση το μέγεθος της σκευωρίας που έχει στηθεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι’ αυτό και διάφοροι φιλοκυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ζημιά κάνει στην ΝΔ η συνέχιση αυτής της ανεκτίμητης και ανούσιας τακτικής, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Γιώργος Μάστορας
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ