>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

«Ανωμαλίας» βαρομετρικό στην Ευρώπη;; " "

Μπορεί να διαχειρισθεί η Ευρώπη ¨ ανώμαλες καταστάσεις¨ και η Ελλάδα σε τι επίπεδο διαχείρισης κρίσης θα βρεθεί μέσα στα πλαίσια της ΕΕ;
Ευρωεκλογές 2014 = Δημοψήφισμα για την Ευρώπη;
Η μεταπολεμική Ευρώπη του Β΄ΠΠ τι έφερε;
¨ βλέπω ένα μαύρο σύννεφο να ξεκινάει από την Ευρώπη και να έρχεται σιγά- σιγά προς την Ελλάδα¨ Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης ο Ομολογητής ( 1901- 1959) Σίψα- Δράμα.
¨ αυτό που έρχεται από την Ευρώπη θα μας μαυρίσει τις ψυχές¨ Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος ( 1884- 1980) Λογγοβάρδα – Πάρος.


Και εγένετο σκότος…
Το μαύρο σύννεφο ήρθε και έφερε καταιγίδα..και τι μπόρα;
¨ μετά την μπόρα την δαιμονική έρχεται λιακάδα Θεϊκή ¨ Γέροντας Παίσιος ( 1924- 1994)
Αυτοί οι ταπεινοί πατέρες κάτι προσπάθησαν να μας πουν. Άραγε εμείς μέχρι σήμερα τι καταλάβαμε;
Και όμως σύντομα θα το καταλάβουμε όταν θα δούμε πως θα διαχειρισθεί η ΕΕ μία πιθανή κατάσταση εμπλοκής και κρίσης μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας.

Κάποια σημάδια ήδη φαίνονται από τώρα.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σε επίσκεψή του στην Κεσάνη/Keşan τον Δεκέμβριο του 2013 τόνισε «Για μας, η Θράκη έχει ιδιαίτερη σημασία και έννοια. Η Θράκη ταυτόχρονα είναι Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα είναι Κομοτηνή, ταυτόχρονα είναι Ξάνθη” .
Στις 21.2.2014 και 12.3.2014 ακολούθησε ερώτηση και γραπτή επερώτηση [(Question for written answer to the Commission Rule 117 Laurence J.A.J. Stassen (NI)] στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για το τι θέση παίρνει η Ε.Ε. όσον αφορά τις δηλώσεις αυτές και τι θέση παίρνει σε τέτοιες έμμεσες απειλές σε χώρες μέλη. Η απάντηση ήταν η παρακάτω, διά στόματος Štefan Füle, με ακριβή λόγια πώς:
” The Commission is not in position to comment on every statement made by members of the Turkish Government as reported by the media. Turkey needs to commit itself unequivocally to good neighborly relations and to the peaceful settlement of disputes in accordance with the United Nations Charter, having recourse, if necessary, to the International Court of Justice.’” http://www.prisonplanet.gr/?view=featured 12 Μαίου 2014

Με λίγα λόγια …¨που τον είδατε τον Παναγή¨;

Γνωρίζουν πολύ καλά ¨εις τας Ευρώπας¨ ότι με τις σημερινές γεωπολιτικές ανατροπές στην Ουκρανία η Τουρκία είναι σημαντικότατο ανάχωμα στην στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας. Άρα την έχουν ανάγκη.
Οπότε αν τυχόν σήμερα πει ο Ερντογάν ¨ η Θράκη ταυτόχρονα είναι Αθήνα¨ .. σχήμα λόγου φυσικά … η απάντηση των Ευρωπαίων πιθανώς να είναι η ίδια και να δηλώνουν αναρμόδιοι πάλι να λύνουν τέτοιου είδους ¨φραστικά¨ προβλήματα!!
Σήμερα η Ευρώπη ¨της Λισσαβώνας και του Μάαστριχτ ¨ πρέπει να διαχειρισθεί ένα τεράστιο εύρος γεωπολιτικών ¨ανωμαλιών¨ στα Ανατολικά σύνορα της που ξεκινάνε σχεδόν από τις Βαλτικές χώρες και φτάνουν στην Μεσόγειο ( Ελλάδα- Κύπρο).
Και αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να ισορροπήσει γρήγορα ανάμεσα σε προτεραιότητες συμφερόντων Αμερικής -Ρωσίας όσον αφορά το ενεργειακό και οικονομικό μέλλον της, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε αν τα δικά μας τωρινά προβλήματα και όσα ανακύψουν με τους εξ ανατολών γείτονες, πόσο την ενδιαφέρουν άμεσα .
Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός απάντλησης και μεταφοράς ΦΣ αερίου από την περιοχή μας στην Ευρώπη παραμένει όμως εξέχουσα στρατηγική επιλογή της εφ όσον λυθεί το πρόβλημα που λέγεται Τουρκία.
Πως μπορούμε όμως σήμερα να μιλάμε για Ευρώπη ανάπτυξης , προόδου και κοινωνικής ευημερίας όταν έχουν ήδη βγει και παραταχθεί στα ¨σύνορα¨ της και σε μέγιστο επίπεδο ετοιμότητας τα πλέον σύγχρονα συμβατικά και πυρηνικά όπλα;
Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία που έχει σχέση με πυρηνικό οπλοστάσιο, με συνέπεια η αντίστοιχη κρίση του Κόλπου των χοίρων στην Κούβα να μοιάζει με νουβέλα.

Και γιατί βγήκαν τέτοια όπλα;
Δυστυχώς για να χρησιμοποιηθούν στα δύσκολα.
Ήρθε λοιπόν η ώρα που η Ευρώπη και μάλιστα ¨οι δυνατές οικονομίες της στην Κ. Ευρώπη ¨ να μετρήσουν τα κουκιά τους;
-¨Ευρώ έχουμε, χρυσάφι έχουμε ,φαγητό δεν έχουμε, αν Θεός φυλάξει γίνει της παγκόσμιας ανωμαλίας¨.
- ¨ αν στριμώξουμε με περαιτέρω αμερικάνικου τύπου έμπνευσης τους Ρώσους , τέρμα οι ζεστοί χειμώνες, το στάρι και η παραγωγή Μercedes κα΄.¨
- ¨ το ελαιόλαδο και το φυσικό αέριο το έχει η Μεσόγειος και ήδη αργήσαμε να τα συλλέξουμε με τον συνηθισμένο τρόπο μας¨
-¨ και όχι μόνο αυτά με την καινούργια σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου θα έχουμε περισσότερους να αμφισβητούν την ύπαρξη και αυτής της ΕΕ¨
Πολλές λοιπόν οι διαχειριστικές ¨ανωμαλίες¨ και οι προκλήσεις.
Μήπως παραβήκαμε τους φυσικούς νόμους και μας περιλαβαίνουν οι ¨πνευματικοί νόμοι¨;
Τελικά όποιος κοιμάται ανώμαλα , ξυπνάει και ανώμαλα.
Καληνύχτα Ευρώπη.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ