Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φόβος και πανικός επικρατεί στο διεφθαρμένο και προδοτικό καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας από την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Νοθείες ψήφων, κομματικές υποστηρίξεις των υποτιθέμενων αντιπάλων, υποψηφιότητες σκοπιμότητας, ακόμη και απειλές αντιπάλων συνδυασμών. Όλα τα ακούσαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Μεγάλοι αριθμοί εθνικιστικών ψηφοδελτίων που καταμετρήθηκαν από τα εκλογικά κέντρα δεν φτάσανε ποτέ στο υπουργείο εσωτερικών. Στον δε Δήμο Αθηναίων οι υποψηφιότητες Σπηλιωτόπουλου και Κακλαμάνη υποβλήθηκαν για να αφαιρεθούν ψήφοι από τον Ηλία Κασιδιάρη. Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες το ομολόγησαν. Από τον Άδωνι Γεωργιάδη που είπε πως όλα τα κόμματα μαζί τα κατάφεραν έως τον ίδιο τον Κακλαμάνη. Στην δε Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ο κ. Γιαννόπουλος κατήγγειλε συμμαχία Σαμαρά και Μπακογιάννη υπέρ τού γιου τής τελευταίας.

Ωστόσο οι κομματικοί υπηρέτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τα αφεντικά τους είναι αλαζόνες και ματαιόδοξοι. Και τούτο διότι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν να νικήσουν τον Εθνικισμό των Ελλήνων, διότι πολύ απλά ο Εθνικισμός των Ελλήνων είναι έμφυτος και σχετίζεται με την απόφαση τού λαού μας να διατηρήσει την φυλετική και θρησκευτική του ταυτότητα, μαζί με την λευτεριά και την αξιοπρέπειά του. Και έτσι βάλθηκαν να συζητούν για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον εθνικιστικό «κίνδυνο».

Οι σκανδαλώδεις στηρίξεις των φιλελεύθερων σε επιτηδευμένες υποψηφιότητες με την επίκληση τάχα τής ανασχέσεως λαθρομετανάστευσης και Τεμένους, έγιναν αποκλειστικά για να επικρατήσουν οι σοσιαλμαρξιστικές υποψηφιότητες. Τα πάντα έγιναν για να προωθηθούν στην Περιφέρεια Αττικής, στην Αθήνα και τον Πειραιά πασόκοι και συριζαίοι που θέλουν την πολυφυλετική μετατροπή τής Ελλάδος σε χωματερή τής Παγκοσμιοποίησης. Κι αυτή η αθλιότητα δεν θα μπορούσε να γίνει με εθνικιστικές τοπικές ηγεσίες.

Η συνδιαλλαγή που συντελέστηκε στις τοπικές εκλογές κατέδειξε την απόλυτη συμφωνία τής Νέας Δημοκρατίας στην ισλαμοποίηση που προωθούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόγραμμα των υποψηφιοτήτων των δήθεν αντιπάλων των φιλελεύθερων περιλαμβάνει την πλήρη απορθοδοξοποίηση μιας Ελλάδος στην οποία οι Έλληνες θα γίνουν μειοψηφία έως ότου εκλείψουν. Συνεπώς πραγματοποιήθηκε μια ακόμη πρόβα πριν την συγκυβέρνηση μνημονιακών και δήθεν αντιμνημονιακών.

Πως θα νικήσουν λοιπόν τούς Έλληνες Εθνικιστές. Αυτό ήταν το πρόβλημα των κομμάτων τού αντισυνταγματικού και ανθελληνικού τόξου μετά τις κάλπες. Αν θα εξακολουθήσουν να κρύβουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όπως έλεγε ο Χατζηνικολάου από τις δημόσιες αντιδημοκρατικές συζητήσεις ή όχι. Αν θα μυθοποιηθούν ή αν θα απομυθοποιηθούν οι εχθροί τού μισελληνισμού και τής κατοχής. Οι δε εφημερίδες τής σιωνιστικής Εσπερίας σαν τον Γκάρντιαν δήλωναν τα αισθήματα σοκ που διακατείχαν τον παγκοσμιοποιητή τύραννο και τούς ελληνόφωνους υπαλλήλους του από την άνοδο τής Χρυσής Αυγής.

Τα μνημόνια όμως, η φτώχια, οι αυτοκτονίες και οι νεομεταναστεύσεις Ελλήνων μάς απειλούν με βιολογικό αφανισμό. Οι διεκδικήσεις τής Τουρκίας και των λοιπών προσωρινών γειτόνων σε βάρος τής γης μας και τού πλούτου μας με ψήφους και όπλα πυκνώνουν. Οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν στα νησιά μας, από Φαρμακονήσι έως Ρόδο, κατά εκατοντάδες, ορμώμενοι εκ Τουρκίας. Και ο Τσίπρας στον δρόμο για την ανάληψη ευρωκαθηκόντων, δηλώνει υπέρμαχος των αμβλώσεων, όταν η σκοπούμενη και κεντρικά καθοδηγούμενη υπογεννητικότητα συναγωνίζεται με την ξένη εγκληματικότητα και τις αυτοκτονίες στη δολοφονία Ελλήνων.

Ο Εθνικισμός των Ελλήνων είναι ανίκητος. Είναι ο αδιαπέραστος θώρακας και η αλύγιστη θέληση τής Φυλής μας να αντιμετωπίσει με θάρρος και ανδρεία τούς δειλούς και άνανδρους εχθρούς της. Να τσακίσει τούς προσκυνημένους αρχοντοραγιάδες που επικαλούνται την ανύπαρκτη ελληνικότητά τους.

Με ή χωρίς τις κάλπες, ενάντια σε νοθείες και εκβιασμούς, το Κάστρο τού Ελληνισμού δεν πρόκειται να πέσει. Ποτέ οι εκλογές δεν έλυσαν κανένα απολύτως πρόβλημα τού Έθνους και ουδέποτε έφεραν αυτές την λευτεριά από κάθε λογής ζυγούς. Άλλωστε η ίδια η κομματοκρατία είναι ένα είδος ζυγού, ως το μέσον που έφερε την ασιατική λαίλαπα και την παγκοσμιοποίηση στα μέρη μας, μαζί με την διαφθορά, την απιστία και την ανωμαλία.

Αυτό που θα δώσει τη λύση είναι η επικράτηση τού Πολιτεύματος τής Αριστοκρατίας τού Έθνους. Είναι η επικράτηση των Άξιων, των Δουλευτήδων, των Μαχητών τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η Ιδέα τής Πατρίδος, τής Πίστης και τής Ελευθερίας. Το Ελληνικό Έθνος ανήκει στους Πολεμιστές του που είναι αποφασισμένοι να βαστήξουν και να επεκτείνουν την Ελληνικότητα. Ανήκει στους υπέρμαχους τής Ιδέας που λέγεται Ελλάς. Διότι η Ελλάς ενώνει εκεί που μέχρι σήμερα τα κόμματα τού νεοταξισμού σκορπούν διχασμό και ραγιαδισμό.

Σκοπός τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι μια Ανεξάρτητη και Δυνατή Ελλάς των Ελλήνων Πατριωτών, Ορθοδόξων και Εθνικιστών. Σκοπός μας είναι να βαδίσουμε απαλλαγμένοι από τα εσωτερικά βαρίδια στην αυτοφυή ανάπτυξη τής Πατρίδος μας, την αύξηση και την επιστροφή των γεννημάτων τής Φυλής μας, την ηγεμονία τής Μεγάλης Ελλάδος στην γεωπολιτική μας αυλή. Και θα τα καταφέρουμε.
Ζήτω η Αιώνια Ελλάς! 
Ζήτω ο Ανίκητος Εθνικισμός των Ελλήνων!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.