>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Εφιαλτικό μέλλον… λέει Βρετανός ειδικός στα θέματα άμυνας " "

 Στρατιώτες ρομπότ, όπλα λέιζερ, όπλα ήχων…Κάποτε όλα αυτά φάνταζαν ως σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Τώρα πια όμως τα όπλα αυτά είναι είτε εν χρήσει, είτε προετοιμάζονται να είναι, σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Βρετανός στρατιωτικός αναλυτής του υπουργείου Άμυνας της πατρίδας του, Σάιμον Κόουλ, μιλώντας σε διεθνές αμυντικό συνέδριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα όπλα αυτά όμως, τόνισε, θα γίνουν, παράλληλα όμως, προσιτά και σε διάφορες τρομοκρατικές ομάδες.
Ο Βρετανός ειδικός, στην εισήγησή του υποστήριξε, ότι τα μη επανδρωμένα οπλικά συστήματα θα γίνονται ολοένα και πιο ικανά και σταδιακά θα περιορίσουν τον ρόλο των ανθρώπων μαχητώνστο φουτουριστικό πεδίο μάχης. «Δεν θα υπάρχουν πλέον μόνο μη επανδρωμένα αεροχήματα.Μέσα στα επόμενα 10 χρόνια στρατιώτες ρομπότ θα κάνουν την εμφάνισή τους,αντικαθιστώντας το παραδοσιακό πεζικό», είπε.
Ωστόσο οι άνθρωποι θα έχουν ρόλους να διαδραματίσουν. «Οι άνθρωποι είναι αυτοί που θα αποφασίζουν, καταρχήν, για την έναρξη ενός πολέμου. Όμως οι πλούσιες και πιο τεχνολογικά προηγμένες χώρες μάλλον δεν θα στέλνουν πλέον τους ανθρώπους τους να πολεμούν. Σταδιακά οι άνθρωποι θα αποσυρθούν από το πεδίο της μάχης. Όμως η νέα στρατιωτική τεχνολογία πιθανότατα θα εξαπλωθεί και θα είναι διαθέσιμη και σε άλλους «παίκτες», πέραν των κρατών,στο διεθνές σύστημα.
εφιαλτικό-μέλλον-λέει-Βρετανός-ειδικός-στα-θέματα-άμυνας-2Για παράδειγμα τα υποβρύχια, σήμερα, καταδύονται σε μεγάλα βάθη για να παραμείνουν αθέατα. Φανταστείτε όμως έναν κόσμο όπου οι ωκεανοί θα είναι γεμάτοι αισθητήρες. Θα είναι ένας κόσμος στον οποίο δύσκολα θα μπορείς να κρυφτείς», τόνισε.
Όσο όμως ο κόσμος συνδέεται, με τις νέες τεχνολογίες, όλο και στενότερα, οι διάφορες αρμόδιες υπηρεσίες θα μπορούν και ευκολότερα να ανακαλύπτουν τους τρομοκράτες, αλλά επίσης τα δυτικά κράτη θα δουν να εξανεμίζεται το σημερινό τεχνολογικό τους πλεονέκτημα, από χώρες όπως η Κίνα και άλλες αναδυόμενες ασιατικές δυνάμεις.
«Τα λέιζερ ήδη χρησιμοποιούνται για την αναχαίτιση βλημάτων και μη επανδρωμένων αεροχημάτων. Θα δούμε όμως και την ανάπτυξη ηχητικών όπλων, τα οποία θα μπορούν να πλήττουν με ακρίβεια, αλλά και μη θανατηφόρα λέιζερ για την αναισθητοποίηση του αντιπάλου, από μεγάλη απόσταση», είπε ο Βρετανός ειδικός, ο οποίος όμως έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι ο κίνδυνος μιας παγκοσμίων διαστάσεων σύγκρουσης είναι υπαρκτός,καθώς στην Ασία ειδικά, εμφανίζονται πλέον νέες μεγάλες δυνάμεις όπως η Κίνα και η Ινδία.

defence-point.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ