>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Η Χρυσή Αυγή στην Μόσχα: Θέτουμε τις βάσεις της ελληνορωσικής συνεργασίας " "

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ
Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τους βουλευτές μας Αρτέμιο Ματθαιόπουλο και Ελένη Ζαρούλια επισκέφθηκε την Μόσχα και πραγματοποίησε εκτεταμένες επαφές με Ρώσους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί επισήμως την προσέγγιση του Ελληνισμού με την ομόδοξη Ρωσία μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου, που εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού για άμεση σύσφιξη των διμερών σχέσεων.

Στο πλαίσιο των επαφών πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση με τον σύμβουλο του προέδρου Πούτιν και Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μόσχας, Αλεξάντερ Ντούγκιν. Συζητήθηκαν ζητήματα γεωπολιτικής, ενέργειας, διεθνούς ασφάλειας και πολιτισμού.
Στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή θα υπάρξει εκτενές αφιέρωμα στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας μας στην Μόσχα, αλλά και τα σημαντικότερα σημεία της διαβούλευσης με τον κο. Ντούγκιν: συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία, οι πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, η γεωστρατηγική θέση της Ρωσίας και οι διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα.
Εις ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κρατών ο κος Ντούγκιν ήταν απόλυτος και τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι επιβεβλημένο γιατί μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες της Ορθοδοξίας και του πολιτισμού. Η Ελλάδα οφείλει να ΗΓΗΘΕΙ μιας πολιτιστικής (και γεωγραφικής) αυτοκρατορίας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Ο κος Ντούγκιν θεωρεί πως πεπρωμένο της χώρας μας είναι η δημιουργία μιας νέας αυτοκρατορίας με πολιτιστικό περιεχόμενο, βασισμένη στις πανάρχαιες ελληνικές αξίες.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί φυσικό σύμμαχο της Ρωσίας, καθώς αντιμάχεται την αμερικανική επεκτατική πολιτική. Είναι απόλυτα ενήμερος για τις πολιτικές διώξεις εις βάρος μας και θεωρεί ότι αυτές γίνονται ακριβώς επειδή μιλάμε ανοιχτά υπέρ της γεωπολιτικής στροφής προς τη Ρωσία.
Εις ότι αφορά τις ευρωεκλογές, ο κος Ντούγκιν τόνισε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα οικοδομηθεί μία Ευρώπη των Εθνών και του πολιτισμού ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων και της παρακμής.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ