>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Η «Καθημερινή» παραληρεί: Απαιτεί την καθαίρεση και την αφαίρεση της σύνταξης των δύο Στρατηγών της Χρυσής Αυγής! " "

Γράφει ο Αντίοχος.
Κακιά λύσσα έχει πιάσει τα διάφορα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη, με τις εκλεκτές υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, ενώ αυτοί πάνε στις εκλογές με Σπυράκη και Ζαγοράκη. Κι αυτό συμβαίνει για τους εξής λόγους:
1ον) Διότι δεν τις περίμεναν.
 2ον) Διότι ανατρέπουν όλα τα στερεότυπα που είχαν κατασκευάσει μέχρι τώρα για τους χρυσαυγίτες («αμόρφωτοι», «άξεστοι», «τύποι του υποκόσμου» κ.τ.λ.) και για την Χρυσή Αυγή («εγκληματική οργάνωση»).
 3ον) Διότι όσο πλησιάζουμε στην 18η και κυρίως στην 25η Μαΐου, νιώθουν όλο και περισσότερο να τρίζει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Κι αν τους έχει πιάσει λύσσα (ανάμικτη με ζήλεια…) μία φορά για τις υποψηφιότητες γενικώς, τους έχει πιάσει λύσσα εκατό φορές για τις υποψηφιότητες των δύο αποστράτων στρατηγών! Σε σημείο να παραληρούν!

 Έτσι, μετά από τις πεζοδρομιακές κραυγές στα διαδικτυακά όργανα του φον Αντωνάκη («στρατηγέ πρέπει να ντρέπεσαι…» κ.τ.λ.), τώρα τη σκυτάλη πήρε η θεωρούμενη ως «σοβαρή» Καθημερινή (των Αλαφούζων…), αρθρογράφος της οποίας απαιτεί ανοιχτά -κι όχι στη… ζούλα- την καθαίρεση των δύο στρατηγών από το βαθμό τους και το κόψιμο της σύνταξής τους, γιατί «τόλμησαν» να κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής!!!
 Αναφέρομαι σε παραληρηματικό άρθρο που υπογράφει ο Κων/νος Ζούλας, υπό τον τίτλο «Τιμούν το στράτευμα οι… Επιτήδειοι;».
 Ιδού τα επίμαχα σημεία του: «…Θυμήθηκα τις νουθεσίες του ανθυπασπιστή, που τότε μου φαίνονταν τυπικά στρατοδιδάγματα, διαβάζοντας τις δηλώσεις των δύο απόστρατων που κατεβαίνουν υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Δεν πρόκειται για απλούς αξιωματικούς, αλλά για κοτζάμ αντιστράτηγους. Ο πρώτος είναι ο αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Συναδινός που είχε διατελέσει διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων (!) κι ο δεύτερος ο αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Επιτήδειος, τέως διευθυντής του Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού. Αμφότεροι εμφανίστηκαν έμπλεοι υπερηφάνειας για την επιλογή τους. Καθώς τρόμαξα και μόνον στην ιδέα ότι άνθρωποι σαν τον Επιτήδειο υπηρετούσαν μέχρι πρότινος σε επιτελικές θέσεις του Στρατού, αναζήτησα εκείνο τον νόμο για τον οποίο μας μιλούσε ο ανθυπασπιστής. Δεν δυσκολεύτηκα να τον βρω. Είναι ο 1400/73. Στο άρθρο 39, λοιπόν, αναφέρεται επί λέξει ότι στο Ελληνικό Στράτευμα «διά πάσαν ενέργειαν ή προπαγάνδαν τείνουσαν αμέσως ή εμμέσως εις την ανατροπήν του κρατούντος πολιτεύματος, [...] ή συνδεομένην προς τας αρχάς ή τα προγράμματα οργανώσεων και κομμάτων τελούντων εκτός νόμου ή διά πάσαν εν γένει αντεθνικήν ή εθνικώς αναξιοπρεπή ενέργειαν» επιβάλλεται η έσχατη ποινή της απόταξης! Δεν ξέρω αν με κατανοούν οι αντιστράτηγοι της Χ.Α., αλλά με τη στάση τους έχουν ήδη διαπράξει μια «βαρειάν απρέπειαν» έναντι του σώματος στο οποίο υπηρέτησαν, η οποία επίσης επιφέρει την εσχάτη των ποινών. Διότι η αποβολή από τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν προβλέπεται, βέβαια, στον νόμο μόνον για τους εν ενεργεία αξιωματικούς, αλλά και για τους απόστρατους. Πολύ περισσότερο όταν οι αντιστράτηγοι στηρίζουν ένα κόμμα που αμφισβητεί την ίδια την υπόσταση του πολιτεύματος και το οποίο διώκεται επιπλέον από τη Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση. Κατόπιν τούτου, έχω την αίσθηση ότι η Πολιτεία έχει ήδη αργήσει πολύ να πράξει αυτό που θα όφειλε αμέσως να της έχει εισηγηθεί η σημερινή ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Να αποβάλει πάραυτα από τις τάξεις του Στρατού τους δύο αντιστράτηγους και να τους τιμωρήσει με τρόπο παραδειγματικό. Δηλαδή όχι μόνον με την άμεση καθαίρεση του βαθμού τους, αλλά και με αφαίρεση της σύνταξης που λαμβάνουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος με τον μισθό των εν ενεργεία αξιωματικών σε περίπτωση απόταξης…».
 (ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, ο νόμος αυτός που επικαλείται ο παπαγάλος του Σαμαρά, είναι «χουντικός». Του 1973! Σιγά όμως που θα κωλώσει σε τέτοιες λεπτομέρειες ο σαμαροφύλαξ…
 (ΥΓ) 2: Γιατί άραγε ζορίζονται τόσο πολύ; Αφού η Χρυσή Αυγή… καταρρέει στις δημοσκοπήσεις τους…
 (ΥΓ) 3: Αν κάνουν έτσι από τώρα οι… δημοκράταροι, φανταστείτε πως θα κάνουν στις 18 και στις 25 Μαΐου! Με τις… χούφτες θα τα παίρνουνε τα… λεξοτανίλ!
(ΥΓ) 4: 13 και σήμερα μείνανε για την… πρώτη δόση, είκοσι και σήμερα για τη δεύτερη και… τελειωτική!
 Εθνικισμός.net 
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ