>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Γιώργος Επιτήδειος: η πατρίδα κινδυνεύει. Το έθνος αφανίζετε. Οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις προσωπικές ευθύνες έναντι των επόμενων γενεών " "

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ

Μια υποψηφιότητα για το ευρωκοινοβούλιο, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων όλων των σωμάτων, ακριβώς γιατί το πρόσωπο ήταν ευρείας και κοινής αποδοχής είναι η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Επιτήδειου.
Ο απόστρατος αξιωματικός δεν μασάει τα λόγια του και παρά το ήρεμο και γαλήνιο ύφος απαντά με σθένος και δεν διστάζει να αναφερθεί στην αναγκαιότητα ενεργοποίησης του άρθρου 120 του συντάγματος από τον ίδιο τον λαό αν οι πολιτικές εξελίξεις και τα γεγονότα που δρομολογούνται συνεχίζουν να καταλύουν όχι μόνον το σύνταγμα αλλά και να καταλύουν κάθε έννοια δικαίου και απονομής δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Επιτείδιος λέει πολλά και πολύ ενδιαφέροντα που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα και ασχολίαστα. Το πολιτικό μήνυμα της υποψηφιότητας του σαφές και ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση… Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από εκείνα τα στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική και στρατιωτική του σταδιοδρομία πως πρόκειται για μια προσωπικότητα που σε γεμίζει με το πλεόνασμα ήθους, πατριωτισμού αλλά κυρίως βαθιάς εντιμότητας που προκύπτει από όπου και αν υπηρέτησε. Από οποιοδήποτε πόστο τον έστειλε η Πατρίδα να υπηρετήσει το έπραξε με υπευθυνότητα σοβαρότητα αλλά και θυσιαστική αυταπάρνηση.
Ένας άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα με την σεμνή και λιτή παρουσία του αλλά και τα άλλα πολλά πνευματικά τάλαντα και τα προσόντα που κοσμεί τις σελίδες μας με τα άρθρα και τις αναλύσεις του και μας τιμά με την συνεργασία του. Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη είναι η έκπληξη των στρατιωτικών αλλά και της κοινωνίας που τον γνωρίζει είναι η απόφαση του να πολιτευθεί με την Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα –κίνημα που από τον Οκτώβριο του 2013 είναι στο στόχαστρο, του πολιτικού εκδοτικού και οικονομικού ολιγαρχικού συστήματος της χώρας και όχι μόνον αφού ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας έχει χαρακτηριστεί ως «εγκληματική οργάνωση» από το σύνολο του συστήματος αφού η ηγεσία μέλη αλλά και απλοί ψηφοφόροι του διώκονται για συμμετοχή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας καταστρατηγηθεί και εδώ και μήνες τα κανάλια έχουν μετατραπεί σε ανοιχτά λαϊκά δικαστήρια κατευθυνόμενα από κάθε είδους οικονομικό πολιτικά συμφέροντα. Από τις πρώτες ερωτήσεις που του έκανα στην πρώτη πολιτική συνέντευξη που δίνει ο κ. Επιτείδιος ήταν αυτή ακριβώς. Το πολιτικό ρίσκο να χαρακτηριστεί αλλά και να στιγματιστεί. Η απάντηση του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Χωρίς να πω περισσότερα δίνω το λόγο στον ίδιο. Τα όσα λέει αξίζει όχι απλά να τα δείτε αλλά και να προωθήσετε την συνέντευξη του και σε άλλους έλληνες ψηφοφόρους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο καθορίζουν την τύχη των κρατών της Ευρώπης και έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητά μας. Είναι συνεπώς αναγκαίο να εκπροσωπηθεί σ’ αυτό η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών προκειμένου να υποστηριχθούν δυναμικά και αποφασιστικά τα εθνικά μας συμφέροντα.Κατά την παρούσα χρονική περίοδο, η χώρα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ύπαρξή της από την εποχή κατά την οποία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Προσβάλλονται από τους εχθρούς της, με κάθε διαθέσιμο μέσον, τα στοιχεία εκείνα τα οποία συνθέτουν την έννοια του έθνους και του κράτους. Συγκεκριμένα εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, επιδιώκεται να καταστραφούν η θρησκεία, η ιστορία, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία, η δικαιοσύνη, η εθνική άμυνα και ασφάλεια, η πολιτισμική μας κληρονομιά, παραβιάζονται κατάφορα το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες, συλλαμβάνονται και κρατούνται παράνομα ο αρχηγός, βουλευτές και στελέχη νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, εξαθλιώνεται οικονομικά ο λαός, μεταναστεύει μεγάλο τμήμα της νεολαίας μας και χιλιάδες απελπισμένοι συμπατριώτες μας οδηγούνται καθημερινά στην αυτοχειρία. Σε όλα αυτά τα φαινόμενα θεώρησα ότι δεν έπρεπε να παραμείνω απαθής αλλά, να αγωνισθώ, στον βαθμό που μπορώ, μέσα από τις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η χώρα μας. Σε όσους έχουν θέσει ως στόχο να την εξαφανίσουν, απαντώ με τα λόγια του ήρωα της Επαναστάσεως Στρατηγού Μακρυγιάννη. « Όταν πειράζουν την Πατρίδα μου και την θρησκεία μου θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν».
Γεώργιος Επιτήδειος
Αντιστράτηγος ε.α

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ