>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Εκλογές βίας και τρομοκρατίας " "

Αυξάνονται τα περιστατικά απειλών, πιέσεων, βίας και τρομοκρατίας που ξεκίνησαν εναντίων ψηφοφόρων αλλά και υποψηφίων των συνδυασμών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πλησιάζουμε την 25 Μαΐου ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση και την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών που θα κρίνει το πολιτικό μέλλον της Πατρίδας μας και η κατάσταση μοιάζει με αυτή με την ανάδειξη φυλάρχων σε τριτοκοσμικές χώρες. Δεν θα αναφερθούμε στα καραβάνια με μεταφερόμενες ορδές μελαμψών «συνδημοτών εξ Ασπροπύργου» που έρχονται να ασκήσουν το "εκλογικό τους δικαίωμα" προφανώς με κάποιες "διευκολύνσεις", ούτε για την ελεύθερη κυκλοφορία κουμπουροφόρων του δημοκρατικού τόξου.
Θα αναφέρουμε σε περιστατικά που ξεπερνούν κάθε όριο:
- Αδερφός υποψηφίου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" ο οποίος πάσχει από πολύ σοβαρή  χρόνια ασθένεια,  δέχθηκε προβοκατόρικη επίθεση νύχτα έξω από το σπίτι του και λόγω των σοβαρών πολλαπλών τραυμάτων να διακομιστεί στην Πάτρα και στο Γενικό κρατικό Νίκαιας. Ο δράστης παρόλο που αναγνωρίστηκε από το θύμα, δεν συνελήφθη.
- Υποψήφιος με την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" που εργάζονταν σε ιχθυοτροφείο της περιοχής (ιβάρη) απολύθηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου (3 ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης ) με την αιτιολογία ότι συμμετέχει στον συνδυασμό και αν ήθελε να παραμείνει να δηλώσει δημόσια ότι δεν στηρίζει πλέον τον συνδυασμό.
- Υποστηρικτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απειλήθηκε να του διακόψουν την άρδευση των χωραφιών του γιατί χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 100€ στον αρμόδιο οργανισμό (ΤΟΕΒ) την στιγμή που υπάρχουν μεγαλοφειλέτες που συνεχίζουν την άρδευση κανονικά αλλά αυτοί δεν είναι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Λοιπόν, ας καταλάβουν άπαντες ότι: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

ΧΑ

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ