>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Καταγγελία για τον Καμίνι και τις 794 μη μεταδημοτεύσεις του Δήμου Αθηναίων - Ελλάδα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων " "


Ελλάδα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων
 και εξηγώ γιατί
Είναι γνωστή η καταγγελία μου για τις 794 μη μεταδημοτεύσεις του Δήμου Αθηναίων, έκανα αίτηση-καταγγελία στις 14-5-2014 και σήμερα το πρωί πήγα στον Δήμο για να πάρω μια απάντηση στο αίτημά μου. Μέ έστειλαν στην διευθύντρια του τμήματος Κα Μπούρη, η οποία αρνήθηκε να μου δώσει γραπτές εξηγήσεις γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω στον δήμο που κατοικώ και πληρώνω δημοτικά τέλη και με έστειλε για να πάρω πληροφορίες από την Λιοσίων 22 όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου. Αρχικά ανέβηκα στον 5ο όροφο, το συντονιστικό  γραφείο του Δήμου Αθηναίων όπου οι υπάλληλοι δεν ήταν αρμόδιοι να με εξυπηρετήσουν. μετά κατέβηκα στον 1ο όροφο του κτιρίου στον Κο Φύτρο του τμήματος ΔΑΕΜ (ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ), ο οποίος μου είπε ότι δεν ήταν αρμόδιος να μου δώσει έγγραφες απαντήσεις, μου έδωσε όμως προφορικές.
1ον. διεπίστωσα ότι η αίτηση μεταδημότευσής μου έχει πλαστογραφηθεί ή το λιγότερο νοθευτεί ή αλλοιωθεί, γιατί ενώ έγινε 18-2-2014 ο κος Φύτρος μου είπε ότι έχει αλλάξει η ημερομηνία σε 14-3-2014, και όπως μου είπε κακώς άλλαξε.
Φυσικά κάποιος δικαίως θα αναρωτηθεί έχει γίνει αυτό και σε άλλους πολίτες;;; πόσες ακριβώς μεταδημοτεύσεις κατάφερε να κάνει ο Καμίνης;; και αυτές που έκανε τις έκανε μήπως επιλεκτικά;;;;;
2ον.Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Φύτρου στις 31-3-2014 πήγε το cd των μεταδημοτεύσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών, έγινε ανάρτηση των ονομάτων εκεί ένας πολίτης διεπίστωσε ότι το όνομά του δεν ήταν στην λίστα και έκανε καταγγελία. Στην συνέχεια ο Δήμος έστειλε συμπληρωματικό cd στο Υπουργείο Εσωτερικών με όλους όσους δεν υπήρχαν στην λίστα, αλλά ξέρετε τι συνέβη!!!!!!!!!! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ CD!!!!!!!!!!! Δεν φταίει κανένας, μου είπε, έπεσε πολύ δουλειά, χιλιάδες μεταδημοτεύσεις, εεεε!!! δεν πειράζει αν 800 δημότες δεν εξυπηρετήθηκαν!!!!!
Αυτή είναι η χώρα χώρα των ανευθυνουπεύθυνων.....μπαλάκι του πινγκ-πονγκ ο πολίτης, αλλά δεν θα τους περάσει να είναι σίγουροι γι' αυτό, όπως λέει και μια σοφή παροιμία πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!!
ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΙ  ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ 

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ