>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Οι εξελίξεις είναι μονόδρομος: βουλευτικές εκλογές στις 29 Ιουνίου 2014 ή καταστροφή της Ελλάδας τον Αύγουστο " "

Οι εξελίξεις των σημερινών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών δείχνουν ότι η εικονική πραγματικότητα καναλιών και ΝΔ καταρρέει με πάταγο.Προσπάθησαν να κρύψουν την φθορά τους κατεβάζοντας «άχρωμους» ή δικομματικούς υποψήφιους στους μεγάλους δήμους.

Ελπίζουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μιλώντας για νίκη και επικαλούμενοι ότι από τις συμμαχίες του επόμενου γύρου θα καταφέρουν να εκλέξουν τους εκλεκτούς υποψηφίους τους.
Δυστυχώς η ίδια η τακτική τους, τους πρόδωσε.
Την επόμενη βδομάδα γίνονται ταυτόχρονα ευρωεκλογές, που είναι κατ” εξοχήν πολιτικές εκλογές και δεν χωρούν άχρωμοι ή δικομματικοί υποψήφιοι.

Στις εκλογές αυτές δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας κομμάτων και κανένας δεν μπορεί να οικειοποιηθεί την νίκη του άλλου κόμματος ή να πανηγυρίσει γι” αυτήν.
Το ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε σήμερα ότι στους μεγάλους δήμους από μόνος του υπερέχει από οποιοδήποτε άλλο κόμμα και πιθανότατα, όποτε γίνουν οι εκλογές, θα είναι το πρώτο κόμμα.
Απέδειξε έμπρακτα ότι οι δημοσκόποι και τα κανάλια ψεύδονται για την διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων και αυτή δεν είναι καθόλου μικρή.

Στις επόμενες εκλογές θα την γνωρίζουμε με ακρίβεια εκατοστού της μονάδας από κανονικές εκλογές και όχι από μαιμού έρευνες και δημοσκοπήσεις.

Επιπλέον τα πράγματα περιπλέκονται γιατί στο δεύτερο γύρο, για να εκλεγούν οι επίλεκτοι κομματικοί ή δικομματικοί υποψήφιοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να γίνουν ή να προταθούν ανίερες συμμαχίες.
Οι ψηφοφόροι είναι ήδη αηδιασμένοι με την εικόνα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στα κανάλια που πανηγυρίζουν πχ γιατί προηγείται ο άχρωμος κος Καμίνης ή γιατί στον Πειραιά «νικάει» ο Ολυμπιακός.
Τι θα συμβεί λοιπόν αν τα αηδιασμένα κομματόσκυλα των κομμάτων δεν στηρίξουν τους δημοτικούς υποψήφιους τους ή απέχουν απ” αυτές τις ευτελείς διαδικασίες?

Aν συμβεί κάτι τέτοιο θα υπάρξουν οδυνηρές εκπλήξεις στα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών σε βάρος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Βρισκόμαστε σε περίοδο που οποτεδήποτε γίνουν βουλευτικές εκλογές οι βουλευτές ψηφίζονται με σταυρό.

“Εχουμε μία δικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με οριακή βουλευτική πλειοψηφία 150 βουλευτών.
Οι κομματικές βάσεις βράζουν από αγανάκτηση για την ανικανότητα Σαμαρά και Βενιζέλου.
Το υφιστάμενο εκλογικό σύστημα πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα με 50 επιπλέον βουλευτές.
Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε με αναγωγή των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών της επόμενης εβδομάδας, αν θα προκύψει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Από το τελικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών θα προκύψει κατά πόσο ελέγχουν οι κομματικές ηγεσίες αποτελεσματικά την εκλογική τους βάση και αν μπορούν να πετύχουν συνεργασίες με αμφιλεγόμενα κόμματα ή με αντιπάλους.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα και η δύναμη της αυξάνει.
“Αρα οι βασιλιάδες είναι πλέον γυμνοί και περιφρονημένοι.
Ο κος Σαμαράς θα πρέπει να παραιτηθεί πριν τον παραιτήσουν.
Ο κος Βενιζέλος δεν μπορεί να περιμένει πλέον άλλη συμπαράσταση από την ΝΔ και πρέπει και αυτός να ετοιμάζεται να τον παραιτήσουν.

Αν δεν κάνουν τα αυτονόητα οι ίδιοι , θα πρέπει να περιμένουν αργά ή γρήγορα την διάσπαση των κομμάτων τους ή το τέρμα της επίσημης συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Αν και αυτό δεν συμβεί οι Ευρωπαίοι θα τους πιέσουν να περάσουν μέτρα απεχθή για να τους στηρίξουν μέχρι τον κρίσιμο Αύγουστο του 2014.

Και επειδή για τα μέτρα αυτά δεν υπάρχουν πλέον ούτε 150 βουλευτές, ούτε διάθεση να στηριχθούν η χώρα θα πάει σε εκλογές υπό το πρίσμα επαπειλούμενης χρεοκοπίας.

Κύριε Σαμαρά, την επόμενη εβδομάδα ,θα πρέπει ενόψει των παραπάνω να προκηρύξετε βουλευτικές εκλογές…


Η ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
www.freepen.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ