>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

«ΜΠΛΕΚΟΥΝ» ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ " "

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
«Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της λείπει», λέει ο σοφός λαός. Αυτό κολλάει απόλυτα στην συγκεκριμένη καταγγελία η οποία αφορά την Χρυσή Αυγή. Με τον τίτλο «Η Μαγεία ενάντια στη Χρυσή Αυγή» μια κρυφή αγγλική εταιρεία που συμπεριλαμβάνει μάγους και αποκρυφιστές επιτίθεται στο Ελληνικό κόμμα, διότι τους «έκλεψε» το όνομα! Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με βελγική εφημερίδα η οποία αναφέρει πως «το τάγμα Χρυσή Αυγή» ή «Hermetic Order of the Golden Dawn» το οποίο δημιουργήθηκε το 1888 και στη συνέχεια διαλύθηκε σε πολλές μικρές ομάδες, είναι ο αρχικός εμπνευστής του ονόματος «Χρυσή Αυγή». Όπως κάθε κρυφή οργάνωση, συνεχίζει η εφημερίδα, το Τάγμα δεν κατοχύρωσε το όνομά του και έτσι δεν έχει καμιά νομική δυνατότητα να εξαναγκάσει το ελληνικό πολιτικό κόμμα να αλλάξει όνομά. Ωστόσο τα μέλη του επιθυμούν να επισημάνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις δράσεις ή τις απόψεις της Χρυσής Αυγής. Το βασικό πρόβλημα της αποκρυφιστικής ομάδας ήταν ότι στην αναζήτηση εικόνων και φωτογραφιών στο Google, πλέον στο όνομα «Χρυσή Αυγή» εμφανίζονται εικόνες με τα μέλη του κόμματος και όχι με τελετές μαγείας.

http://www.makeleio.gr

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Τί παρατηρήσατε στην προκύρηξη των δολοφόνων κατά των Ελλήνων Ορθοδόξων; " "

Οι δολοφόνοι άφησαν το σατανικό τους DNA σαν υπογραφή στην προκύρηξη τους για μία δήθεν νέα πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση. Καθώς όλοι γνωρίζουμε από διάφορες πηγές την σύνδεση τους όπως και την στρατολόγηση τους από άνομα κέντρα είτε της CIA ή ακόμα και κατευθείαν εντολών των μασονικών στοών! Πεντάλφα στον κύκλο η υπογραφή τους, ένα λάβαρο εναντίον της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού, ένα σχήμα που στολίζει μασονικές στοές, εκκλησίες του σατανά και συντελεί ως βοήθημα στην επίκληση του διαβόλου!Είναι ξεκάθαρα οπαδοί του αντιχρίστου που δεν κρύβονται να αφήνουν τα σημάδια τους ως ένδειξη πανηγυρισμού ακόμα και στις πινακίδες των οχημάτων τους. Αυτόπτες μάρτυρες ομολόγησαν για την υπογραφή–πινακίδα του δολοφονικού τους μέσου, με αριθμό 666! Όπου δεν έλειψε να το αφαιρέσουν ως τρόπαιο με την εγκατάλειψη του δικύκλου! Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα, ύμνο για την σατανική πεντάλφα, μέσα από ένα σατανικό site. Προσέξτε στο τέλος της τελευταίας παραγράφου που αποκαλύπτουν την αιτία των επαναστατικών σεχτών, ως αιτίολογία την ύπαρξη του χριστανισμού!!!
 ellinonea.blogspot.gr 


Η πεντάλφα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Οι νεοπυθαγόρειοι, όπως γράφει η «Βικιπαίδεια», η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου, συμβόλιζαν τις άκρες του αστεριού (πενταγράμμου) με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και την πέμπτη με το θείο:
 1. Ύδωρ 
 2. Γαία 
 3. Ιδέα ή Ιερόν
 4. ΕΙλή (θερμότητα του ήλιου) 
 5. Αήρ 
 Τα αρχικά των λέξεων αυτών σχηματίζουν τη λέξη «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α».
Και όχι μόνον!.. Η πεντάλφα συνδέεται με τη χρυσή τομή φ: ο λόγος κάθε ευθύγραμμου τμήματος που εμφανίζεται σε αυτή ως προς το αμέσως μικρότερό του ισούται με τη χρυσή τομή. Για την πεντάλφα, λοιπόν, ή το πεντάκτινο το «Λεξικό Συμβόλων» του Τζ Κούπερ, γράφει τα εξής: «Πεντάκτινο. Συμβολίζει τη μορφή του ανθρώπου με απλωμένα χέρια και πόδια• η ολοκληρωμένη προσωπικότητα• ο ανθρώπινος μικρόκοσμος. Όντας χωρίς τέρμα, το πεντάκτινο παίρνει τη σημασία, τη δύναμη και την τελειότητα του κύκλου. Οι πέντε ακμές του είναι: πνεύμα, αέρας, πυρ, νερό, γη. Μαζί με τα γράμματα SALVS στις γωνιές αντιπροσωπεύει την υγεία και τις πέντε αισθήσεις. Σαν τον κύκλο, έχει κι αυτό τη δύναμη να δεσμεύει τις κακές δυνάμεις και τα στοιχειακά, γι' αυτό και υποδηλώνει καλή τύχη. Στο Χριστιανισμό αντιπροσωπεύει τις πέντε πληγές του Χριστού και ήταν έμβλημα του Σερ Γκάουιν, ζωγραφισμένο στην ασπίδα του. Στη μαγεία το ανεστραμμένο πεντάκτινο απεικονίζει τον Τράγο του Διαβόλου και τα πόδια της μάγισσας. Ανεστραμμένο είναι επίσης σύμβολο της αντιστροφής της αληθινής φύσης του ανθρώπου.»


Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης 
 Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ακούμε να γίνεται λόγος για "Νέα Εποχή". Όλο και περισσότερο βλέπουμε να χρησιμοποιείται το ουράνιο τόξο, η πυραμίδα, ο αριθμός 666, η πεντάλφα, αγαπημένα σύμβολα όλα αυτά της "Νέας Εποχής". Ακούμε επίσης να γίνεται πολύς λόγος για Παγκοσμιοποίηση και για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μπαίνουμε, λοιπόν, σε μια χρυσή εποχή καθολικής ευτυχίας, ή, μήπως, άραγε κάτι μας κρύβουν;


 
ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ

 Το Πεντάλφα ή Πεντάγραμμο είναι ένα αστέρι το όποιο έχει 5 γωνίες και σχηματίζει 5 Α. Χρησιμοποιείται σ' όλα τα είδη των Μαγικών τελετουργιών. Η Sybil Leek, πασίγνωστη ΜΑΓΙΣΣΑ, δηλώνει ότι «ή πεντάλφα ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιείται στις τελετουργίες της ΜΑΓΕΙΑΣ και σε ΜΑΓΙΚΑ τελετουργικά πού είχαν θεραπευτικό σκοπό». Ο Mr Wedeck εξηγεί: Το πεντάγραμμο το σχήμα με τις 5 γωνίες συμπεριλαμβάνεται στα μυστικά σύμβολα, και χρησιμοποιούνταν ιδιαίτερα στην ΕΠΙΚΛΗΣΗ και στον ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ. Η Πεντάλφα, που σχηματίζεται με το σύμπλεγμα 5 γραμμάτων Α χρησιμοποιείται για τον ίδιο σκοπό. Για την επίκληση ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ βοήθειας, το πεντάγραμμο διαμορφώνονταν σαν ένα σχήμα γεωμετρικό πού είχε 5 άκρες. 
 (Ό εκδοτικός οίκος) international imports εκδίδει ένα ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ κατάλογο-οδηγό Αυτή ή εταιρία πουλά καλύμματα βωμών με πεντάγραμμα σχεδιασμένα πάνω τους ένα ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τελετουργία της ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ - ένα ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τις τελετουργίες της ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ. Το «αντεστραμμένο πεντάγραμμο» είναι το αστέρι με τις 5 γωνίες και με την μία ακμή προς τα ΚΑΤΩ. Σε κάποιο άλλο σημείο ο κατάλογος-οδηγός διαφημίζει ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ κοσμήματα με το πεντάγραμμο. Προσθέτει ότι το Πεντάγραμμο είναι «ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ φυλακτά...Θεωρείται ότι είναι ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ και από τον σταυρό... Μας δηλώνουν ακόμη πως το αντεστραμμένο πεντάγραμμο είναι «το σημάδι του διαβόλου».

 Ο Texe Marrs μας πληροφορεί: 
Οι Κέλτες ιερείς το ονομάζουν (το πεντάγραμμο) σαν το πόδι της μάγισσας. Στο Μεσαίωνα είναι γνωστό στην Βρετανία και σ' όλη την Ευρώπη, σαν ο σταυρός του στοιχειού (του καλικάντζαρου, που λέει ο λαός), σαν το σημάδι του διαβόλου, και σαν το αστέρι του μάγου. Ανάμεσα στους Δρυΐδες της Μεγάλης Βρετανίας, είναι γνωστό σαν το βλάσφημο σημάδι για την κεφαλή του Θεού.
 Ο Manly Ρ. Hall ένας ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΗΣ, τονίζει πώς : 
...το πεντάγραμμο χρησιμοποιείται πάρα πολύ στην ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, όμως όταν χρησιμοποιείται μπορεί να διαφοροποιηθεί ή μορφή του με τρεις τρόπους: Το αστέρι μπορεί να «σπάσει» σ' ένα σημείο, μην επιτρέποντας τις συμπίπτουσες γραμμές να ενωθούν. Μπορεί να είναι αντεστραμμένος με την μια γωνία προς τα κάτω και τις 2 προς τα πάνω, ή μπορεί να σχηματισθεί με τις γωνίες του σε ποικίλα μήκη. "Όταν χρησιμοποιείται στην ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, το πεντάγραμμο ονομάζεται «το σημάδι της σχισμένης οπλής του άλογου» ή «η πατημασιά του διαβόλου». Το αστέρι με τις 2 γωνίες προς τα πάνω ονομάζεται «ό Τράγος του Mendes» επειδή το αντεστραμμένο αστέρι έχει το ίδιο σχήμα με το κεφάλι του τράγου. Όταν το αστέρι που έχει την μία γωνία προς τα πάνω αναστραφεί (και βρεθεί ή γωνία προς τα κάτω), αυτό σηματοδοτεί και συμβολίζει την πτώση του Πρωινού Αστέρα. Όπως έχει γραφτεί, το πεντάγραμμο μπορεί να σχεδιασθεί με την μία γωνία προς τα κάτω, ή τις 2 γωνίες προς τα κάτω. Οι ΜΑΓΙΣΣΕΣ, οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ χρησιμοποιούν το Ίδιο σύμβολο. Οι Σατανιστές σ' όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το πεντάγραμμο με την μία γωνία προς τα κάτω, ενώ οι μάγισσες χρησιμοποιούν το πεντάγραμμο με τις 2 γωνίες προς τα κάτω. 
Ο Garry Jennings στό βιβλίο του Black Magic, White Magic (Μαύρη Μαγεία, Λευκή Μαγεία) μας αποκαλύπτει: ...το ισχυρότερο και «ιερότερο» απ' όλα τα ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ήταν το πεντάγραμμο - το σχήμα με τις 5 πλευρές και τις 5 γωνίες...Πιστεύονταν πώς αν αυτό το σχήμα ζωγραφιζόταν με τη μία γωνία του να είναι στραμμένη προς τα κάτω, το ΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ και γι' αυτό χρησιμοποιούνταν για την επίκληση κακών πνευμάτων. 
Ο Max Wood δηλώνει: «Εάν είστε μέλος της Εκκλησίας του Σατανά, να φοράτε ένα τέτοιο [πεντάγραμμο]. Έτσι εξηγείται το πώς ή Μασονική Οργάνωση στις Η.Π.Α. ονομάζεται ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ [και αποτελείται από Μασόνους που κατέχουν τον 30 βαθμό και από γυναίκες ομοιόβαθμους]».Χρησιμοποιούν το πεντάγραμμο με την ΜΙΑ ΑΚΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ πού χρησιμοποιούν οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ! Μία άλλη Μασονική Οργάνωση με τίτλο «Ό Μυστικός Βωμός» (πού αποτελείται μόνο από Μασόνους πού έχουν φθάσει στον 32ο βαθμό) χρησιμοποιεί επίσης το πεντάγραμμο με ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, για έμβλημα τους.
 Ο C.J.S. Thompson, στό βιβλίο του «The Mysteries and Secrets ο! Magic» (Τα μυστήρια και τα μυστικά της Μαγείας) αναφέρει ότι στην Ινδία το πεντάγραμμο «είναι το σύμβολο του Σίβα και του Βράχμα» και ο Σίβα είναι ΕΝΑ ΑΛΛΟ όνομα του ΣΑΤΑΝΑ. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ξεκάθαρα ότι το πεντάγραμμο είναι ένα από τα σύμβολα του ΣΑΤΑΝΑ. Δεν είναι καθόλου παράξενο λοιπόν που το χρησιμοποιούν οι Σατανιστές!
Τα απόκρυφα μυστικά της Μασονίας TEXE MARRS

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Η προκήρυξη της εκτέλεσης " "

 ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ...ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΧΙΝΑΖΟΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου. Η 18σελιδη προκήρυξη ήταν αποθηκευμένη σε στικάκι USB και ο συντάκτης αναλύει τους λόγους της επίθεσης, ενώ αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος». Στις 16.50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο μνημείο των πεσόντων, στο
(Το σημείο όπου βρέθηκε η σακούλα με το φάκελο και το USB)
Σκοπευτήριο της Καισαριανής, υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Συντάκτης του zougla.gr πήγε στο σημείο και βρήκε τη σακούλα όπου υπήρχε ο φάκελος με το USB. (Το σημείο όπου βρέθηκε η σακούλα με το φάκελο και το USB) Η προκήρυξη έχει τίτλο «Ανάληψη ευθύνης εκτέλεσης Νεοναζί» και χωρίζεται σε έξι θεματικές ενότητες. Ο συντάκτης ξεκινά με ένα απόφθεγμα του Μπουαναβεντούρα Ντουρρούτι, Ισπανού αναρχικού ο οποίος σκοτώθηκε «τον Νοέμβριο του 1936 στην Μαδρίτη κατά την διάρκεια της πολιορκίας της πόλης από τους φασίστες του Φράνκο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια αφού γίνεται σαφές ότι η επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έγινε ως αντίποινα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, τονίζεται επίσης, ότι «είναι αφιερωμένη στο απαξιωμένο προλεταριάτο από την Αφρική και την Ασία, στον κάθε μετανάστη που λοιδορείται, που είναι διαρκής ρατσιστικός στόχος για να αποτελεί το φτηνό εργατικό δυναμικό». (Η είσοδος του μνημείου πεσόντων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, όπου βρέθηκε η σακούλα με το USB) Ο συντάκτης αναφέρει ότι επέλεξαν να χτυπήσουν απλά μέλη της Χρυσής Αυγής και όχι Βουλευτές για να στείλουν το μήνυμα ότι στόχος τους θα είναι από εδώ και πέρα οποιοσδήποτε πολίτης συντάσσεται με τη Χρυσής Αυγή. «Όσοι τους πλησιάζουν δεν έχουν άλλοθι τις πελατειακές σχέσεις, είναι ναζιστές, έχουν τον όρκο του χίτη, υμνούν την χούντα και θα τους αντιμετωπίσουμε ως εχθρούς του λαού. Οι «παραπλανημένοι» ψηφοφόροι, αυτή η συντηρητική λουμπεναρία με την αστική ηθική, πλέον δεν έχει κανένα άλλοθι». Στοχοποιούν την Ελληνική αστυνομία «γιατί από κοινού και κατ’ εξακολούθηση συνεργάζονται με την Χρυσή Αυγή ως ομοούσιοι φασίστες - προστάτες και σκυλιά του
(Ο φάκελος με το USB)
κεφαλαίου. Οι σφαίρες των 9 χιλιοστών ήταν παραγγελία του βουλευτή τους Μίχου, που είχε δηλώσει ότι «μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν», ενώ κάνουν λόγο για επιχείρηση συγκάλυψης από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, των συνθηκών της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα «για να μην χρεωθούν οι μπάτσοι -κατ’ επέκταση και ο ίδιος πολιτικά- τη δολοφονία». Μέσα από την προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης καλούν τους αντιφασίστες σε ένοπλο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα, χωρίς να απολεστεί ο αντικαθεστωτικός αγώνας, το ανατρεπτικό κίνημα πρέπει να προβεί στην υλική καταστροφή των υλικών υποδομών της Χρυσής Αυγής και να επιτεθεί συντεταγμένα κατά των φυσικών προσώπων της. Σύσσωμης της ιεραρχίας, ηγετών, πυρηναρχών, μελών, στρατιωτών και κενταύρων. Να τους ανοίγει τα κεφάλια με σφυρί, να τους κόβει προς παραδειγματισμό το χέρι με δρεπάνι». Στη συνέχεια ο συντάκτης αναφέρεται αναλυτικά στις επιθέσεις για τις οποίες έχουν κατηγορηθεί μέλη της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι «το να ανήκει κάποιος σε μια τέτοια εγκληματική οργάνωση όπως η Χ.Α. είναι αυτόματα συνεργός αν όχι και ο ίδιος φυσικός αυτουργός». Χαρακτηρίζει τον Νίκο Μιχαλολιάκο «ΚΥΠατζή», γίνεται δύο φορές αναφορά στον Μάκη Βορίδη ενώ ο συντάκτης κάνει λόγο για γκεμπελική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε περί κίνδυνου πραξικοπήματος. «Από τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, τις υπόγειες και σκοτεινές συζητήσεις σε συνωμοτικούς κύκλους, μέχρι και την αυτοτελή κατάληψη της εξουσίας από την Χρυσή Αυγή, αυτές οι «διαρροές» στο αποτέλεσμά τους θωρακίζουν την εξουσία και εξυγιαίνουν το προσωπείο της», γράφει χαρακτηριστικά. Επίσης γίνεται αναφορά και στον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για τον οποίο ο συντάκτης υποστηρίζει ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά καταληψία έξω από την Βίλλα Αμαλίας και τον χαρακτηρίζει «συνέταιρο του πράκτορα Α. Βαβύλη». Στην προκήρυξη εμφανίζουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ως «έναν σημαντικό χρηματοδότη της Χ.Α.» και κάνουν αναφορά και στον αδελφό του Νίκου Μιχαλολιάκου Τ. Μιχαλόλια. Στη συνέχεια γίνεται μια πολιτική αναδρομή από το 1974 και μετά με αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα – χαρακτηρίζουν συναγωνιστής της Χ.Α τον Καρατζαφέρης και «συμπαραστάτη» τον Μαρκογιαννάκη. (Ο φάκελος με το USB) Επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, στον υπουργό Οικονομικών αλλά και σε οικονομικούς παράγοντες της χώρας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Ν.Δ εκπροσωπείται -έχει επιλέξει για επικοινωνιακή εμπροσθοφυλακή- τους καραφασίστες Βορίδη, Κρανιδιώτη, Γεωργιάδη, Δένδια. Υπερασπιστές της οικονομικής πολιτικής και σε πλήρη σύμπνοια οι Προβόπουλος, Δασκαλόπουλος. Διορισμένος και εγκάθετος αναμεταδότης αυτής της πολιτικής της τρόικας, ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας». Κάνει μάλιστα λόγο για «κοινό αγώνα Ν.Δ και Χρυσής Αυγής»: «Σοβαρή Χρυσή Αυγή έχουμε και λέγεται Ν.Δ. Ευρωπαϊκό φασισμό έχουμε και ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς. Η Ν.Δ. με τη Χ.Α. συνεργάζονταν, συνέπιπταν και αλληλοτροφοδοτούνταν από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Ν.Δ και Χ.Α έχουν κοινή πολιτική ατζέντα και τους ίδιους εχθρούς». Στο προτελευταίο μέρος της προκήρυξης ο συντάκτης αναφέρεται στο ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την οικονομική κρίση ενώ αναφέρεται και στην άνοδο της ακροδεξιάς σε χώρες της Ευρώπης. Κλείνοντας υπάρχει σαφής επίθεση και κατά της αριστεράς την οποία χαρακτηρίζει «αφομοιωμένη στο σύστημα επίσημη αριστερά της καρπαζιάς που χρόνια τώρα μιλάει για «προβοκάτορες» και «σκοτεινά κέντρα ανωμαλίας» και που δεν απέτρεψε ούτε αντιστάθηκε στο ελάχιστο στη χούντα των συνταγματαρχών» ενώ στο τέλος της προκήρυξης υπάρχει το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι – πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών».zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ