Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

(1) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 1982 ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ !!! ( 2) ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ. !!! ( 3) ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ; (4) ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ .


Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΟΜΙΛΕΙ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1982 ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!
'

'Προς το τέλος του έτους 1982 ο π.Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα,ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ'αργήσει ν'αναλάβει δράση.

-Παιδί μου,έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία απο τις αντίχριστες δυνάμεις,εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας,την Ορθοδοξία,μη σας παρασύρουν...

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..= OI ΠΡΟ(Ο)ΔΟΤΕΣ!!! αρθρο του Διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου.

  Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:

  --------------------------------------------------------------Μετά το ξυλοδαρμό από τον Ελληνικό Λαό των διαφόρων πολιτικών, και τον προπηλακισμό πολλών άλλων , υποτελών στους ξένους δυνάστες, επισημαίνουμε και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους ο Λαός προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες.

Οι πολιτικοί ορκίστηκαν να προστατεύουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, αντί αυτού,
1.-Εκπλιπαρούν τη Σιωνιστική Τρόϊκα να δεχθεί τις αιτήσεις των, αφού δεν διαπραγματεύονται, αλλά παρακαλούν και υποτάσσονται.

Η Σιωνιστική Τρόϊκα εμποδίζει την Ελλάδα να ανακάμψει!!!

2.-Κλίνουν γόνυ στους Γερμανούς Σιωνιστές πολιτικούς, για να έχουν την εύνοιά τους, και δάνεια για να μας κυβερνούν.

3.-Παρακαλούν τους Αμερικανούς Σιωνιστές πολιτικούς να τους ανεβάσουν στην εξουσία. Δηλαδή εκλιπαρούν τα διεθνή πιόνια και μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να τους στηρίξουν, σε πείσμα των Ελλήνων ψηφοφόρων, και του όρκου που έδωσαν να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα, κ.λ.π.

4.- Χαρακτηρίζονται από ενδοτισμό και υποτέλεια στους ξένους Σιωνιστές ύπατους, ανθύπατους, ηγεμώνες, βαρώνους, και πραιτοριανούς. Έχουν μηδενικό πατριωτισμό.

5.- Οι Γερμανοί λένε, «Οι Έλληνες πολιτικοί είναι ανίκανοι».

6.- Αμερικανοί & Ευρωπαίοι τους έχουν για κλωτσοσκούφι.

Είναι θαμώνες και πελάτες της Γερμανικής & Αμερικανικής πρεσβείας.

7.-Καταπατούν το Σύνταγμα των Ελλήνων, κατά το δοκούν.

8.-Δεν ανοίγουν το φάκελο της υποθέσεως ΚΥΠΡΟΥ, για να μη δεί ο Λαός ότι είναι προδότες.

9.-Παρεχώρησαν τη Σούδα στη Κρήτη, άνευ ανταλλάγματος, για τις πολεμικές επιχειρήσεις των Σιωνιστών Αμερικανών-ΝΑΤΟ, εναντίον φίλων χωρών. Χρεοκόπησαν τη χώρα με το σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ.

10.- Έδωσαν το ΤΑΙΠΕΔ στους τοκογλύφους δανειστές.

Η Ε.Ε. κατάσχει τη δημόσια περιουσία μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

11.-Έδωσαν τη ΔΕΣΦΑ στους Τούρκους-Αζέρους, αντί στους Ρώσους,

με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά το δημόσιο 1 δις. Ευρώ, για να τα έχουν καλά με τους Αμερικάνους, διότι απειλήθηκαν με ανατροπή………….

12.-Οι Τούρκοι πάτησαν πόδι στα ΙΜΙΑ και ελέγχουν το Δυτικό Αιγαίο.

Ανεγνώρισαν δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο.

13.-Για τους αγωγούς υπογράφουν ότι θέλουν οι Σιωνιστές Αμερικάνοι.

14.-Έκαναν την Ελλάδα Αεροπλανοφόρο των Σιωνιστικών ΗΠΑ, για επιθέσεις εναντίον μη Σιωνιστικών χωρών.

15.-Μετά από 4 χρόνια οικονομικής κρίσης, λιτότητας, και Μνημονίων, σήμερα είμαστε σε χειρότερη κατάσταση. Η Ε.Ε. απεδείχθη ανίκανη να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος, και οι πολιτικοί μας λένε,

«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ». Οι Τράπεζες του ROTHSCHILD βλέπουν την Ελλάδα σαν αγελάδα, που την αρμέγουν να της πάρουν το γάλα.

Σήμερα η Ελλάδα ευρίσκεται στην άβυσσο της οικονομικής καταδίκης.


16.- Για τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στη Συρία, οι ανίκανοι πολιτικοί, δεν κάνουν τίποτα για να προστατέψουν την Ελλάδα.

Το μόνο που κάνουν είναι υποτέλεια στους Σιωνιστές Παντοκράτορες.

Στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στη Μέση Ανατολή, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, οδηγεί τους Αμερικανούς ως πρόβατα, δημιουργώντας στις ΗΠΑ φυσικές καταστροφές, π.χ. πυρκαϊές στη Καλιφόρνια, ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, κ.λ.π. Έτσι εκβιάζουν τους Αμερικανούς για να κάνουν πολέμους, ενώ ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ είναι προβληματισμένος και διστακτικός για τις εξελίξεις…………

Γνωρίζει ότι τις ΗΠΑ κυβερνούν οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Γνωρίζει ότι το πρόβλημα προέρχεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Έτσι η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων μας οδηγεί στο Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, για τα δικά τους συμφέροντα.

Αποφασίζουν χτυπήματα στη Συρία, χωρίς την άδεια του Ο.Η.Ε. με πρόφαση τα χημικά, ενώ τα χημικά όπλα χρησιμοποίησαν οι μισθοφόροι Ισλαμοφασίστες, ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής παγκόσμιας Δικτατορίας, για να δώσουν αιτία στους Σιωνιστές πολεμοκάπηλους της Δύσης να επέμβουν.

Φυσικά πρώτοι και καλλίτεροι οι ΑγγλοΓάλλοι Σιωνιστές, δίνουν το καλό παράδειγμα υποταγής και υποτέλειας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα Σιωνιστικά Αφεντικά τους. Η Βουλή των Λόρδων στην Αγγλία, και η Γερουσία των ΗΠΑ είναι γεμάτες Εβραίους Σιωνιστές!!!

Περιμένετε κάτι καλό από αυτούς τους ανθρώπους;;;


17.- Οι πολιτικοί κατάστρεψαν την Ελληνική οικονομία.

18.- Κατάστρεψαν την Εθνική Άμυνα, και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

19.- Κατάστρεψαν την Εθνική Παιδεία.

20.- Κατάστρεψαν τη δημόσια υγεία , με το ΕΣΥ.

21.- Μας κατέστησαν όμηρους των Γερμανών, και δεκανίκια των Αμερικανών, όλων αυτών αχυρανθρώπων των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

22.- Γέμισαν την Ελλάδα Μουσουλμάνους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΊΣΤΕΣ.

23.- Τίποτε δεν άφησαν όρθιο, υπακούοντας στις εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Κατέστησαν την Ελλάδα ώριμο φρούτο να πέσει στις αγκάλες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, και ότι ήθελε προκύψει για την Ελλάδα…

Κατά τα άλλα κάνουν εορτές για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,

στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου πίνοντας σαμπάνιες, εις υγείαν των κορόϊδων πληβείων του Ελληνικού Λαού.


Οι ανίκανοι πολιτικοί μας, τρέμουν μπροστά στους διάφορους βαρώνους ROTHSCHILDS, MORGAN, ROCKEFELLERS, SOROS, GOLDMAN, κ.λ.π. ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παραχωρούν τα πάντα όσα τους ζητήσουν εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος, φτάνει να έχουν την εύνοιά τους, με ανταλλάγματα το χρήμα και την εξουσία.

Τέτοια μυαλά μας κυβερνούν!!! Ο Έλληνας τους ψηφίζει από άγνοια!!

Η Ελλάδα πατρίδα ευρίσκεται εις το χείλος της αβύσσου, λόγω εφιαλτών πολιτικών, γεμάτων με ενδοτισμό, και υποτέλεια.

Η Νέα γενιά των «Ελλήνων» πολιτικών είναι η γενιά τύπου, Ααρών Αβούρι, Jeffrey, Βουβουζέλων, Πασόκων, κ.λ.π. υποτελών νέων πολιτικών, αχυρανθρώπων των Σιωνιστών Απολυταρχών της Γης.

Το βιβλίο «Τσακάλια και Ύαινες της Ελληνικής πολιτικής» είναι λίαν

αποκαλυπτικό, για τα έργα των «Ελλήνων» πολιτικών.

Ο Κ. Βελόπουλος, στην εκπομπή του στην T.V. προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για στρατολογήσεις «Ελλήνων» πολιτικών από τις μυστικές υπηρεσίες των Σιωνιστικών ΗΠΑ .

Όσο οι Έλληνες ψηφίζουν από αφέλεια, άγνοια, και επιπολαιότητα, αυτά τα πολιτικά πιόνια, «χαϊρι, και προκοπή» δεν πρόκειται να δούμε.

Αυτή είναι η γενιά των πολιτικών της μεταπολίτευσης οι οποίοι πρόδωσαν, και κατάστρεψαν την Ελλάδα πατρίδα μας.

Κατηγορούν τη Χούντα, και αυτοί απεδείχθησαν χειρότεροι.

«Ντενεκέδες ξεγάνωτους» τους αποκαλούσε ο δικός τους Γιανόπουλος.

Γενιά πολιτικών γαλουχημένη στα νάματα της υποτέλειας και δουλοπρέπειας στα Μεγάλα Σιωνιστικά Αφεντικά της Ν.Τ.Π. και με γνώσεις εσωτερικής ενδοτικής και μόνον πολιτικής, στο Μεγάλο Σιωνιστή Αδελφό, εξουσιαστή του πλανήτη.

Γιαυτούς οι λέξεις Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, Γεωενέργεια, κ.λ.π. είναι λέξεις άγνωστες, ασχολούνται μόνο με τα ρουσφέτια, για εσωτερική κατανάλωση, και τη συλλογή ψήφων για ατομικό πολιτικό συμφέρον. Δουλεύουν για τα συμφέροντα των βαρόνων Σιωνιστών Ολιγαρχών, & Απολυταρχών, Πολεμοκάπηλων του πλανήτη.

Η φράση Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, είναι φράση άγνωστη γιαυτούς, νομίζουν ότι κυβερνούν, ενώ είναι υπηρέτες των Σιωνιστών παγκόσμιων Δικτατόρων. Υπηρετούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Χούντα. Γνωρίζουν μόνο τις λέξεις πιόνια, μαριονέτες, στις οποίες ειδικεύονται. Παραχωρούν χρυσοφόρα πεδία της Χαλκιδικής, και της όλης Μακεδονίας-Θράκης, για τις επιχειρήσεις των Σιωνιστών βαρόνων SOROS, ROTHSCHILDS, κ.λ.π. παγκόσμιων αφεντικών, έναντι πινακίου φακής, από υποτέλεια, φόβο, υποταγή, και άγνοια διεθνών συμβάσεων, και έτσι τυγχάνουν της ευνοίας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Παραχωρούν ενεργειακά θαλάσσια και επίγεια κοιτάσματα, στους ύπατους ηγεμόνες ROCKEFELLERS κ.λ.π. από άγνοια εκμεταλλεύσεως, έτσι κάνουν τη δουλειά τους οι ολιγάρχες Πολεμοκάπηλοι, Κοσμοκράτορες. Σου λένε τέτοιους άσχετους πιόνια πολιτικούς, που αλλού θα βρούμε;;;; Δίνουν όλο το πλούτο της Ελλάδος στους Απολυτάρχες, πατρικίους, ευγενείς, του πλούτου του πλανήτη. Παραχωρούν όλες τις στρατιωτικές βάσεις στα αφεντικά τους.

Φέρανε εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να διώξουν τους Έλληνες, διότι έτσι ήθελαν οι παγκόσμιοι Σιωνιστές Ολιγάρχες.

Κατάργησαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, κατάργησαν τη Κυριακή αργία, για να επιβάλλουν τη Σιωνιστική Πανθρησκεία, και οι διάφοροι Σιωνιστές Αρχιραββίνοι «Βαρθολομαίοι», (όνομα και πράμα), και άλλοι Ιεράρχες με κακόηχα Εβραϊκά ονόματα, ποντίφικες, και πραίτορες της Εκκλησίας, συνεργάζονται με τους ηγεμόνες Σιωνιστές Απολυτάρχες, Ύπατους Αρμοστές της Γης, και «αγρόν ηγόρασαν»….

Αντί να επαναστατήσουν σαν το Παπαφλέσσα, απολαμβάνουν τους θρόνους των, και την εξουσία επάνω στους πιστούς πληβείους!!!

Κτίζουν Ισλαμικό τέμενος στη καρδιά της Αθήνας, ενώ οι Ισλαμοφασίστες σφάζουν τους Χριστιανούς, σφάζουν Επισκόπους, και καταστρέφουν Χριστιανικές Εκκλησίες σε Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, κ.λ.π. και ο Ιερώνυμος «τσιμουδιά», κτίζει μαζί με τους υποτελείς εφιάλτες πολιτικούς, Μουσουλμανικό Τέμενος, για τους Ισλαμοφασίστες σφαγείς των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων.

Πολιτικοί και Ιεράρχες πάνε χέρι-χέρι στην υπηρεσία των Σιωνιστών.

Πτώχευσαν τους Έλληνες, και χρεοκόπησαν την Ελλάδα, για να οδηγήσουν τη νέα γενεά Ελλήνων στη μετανάστευση, ώστε να κατοικήσουν εδώ οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Η Ελλάς με τη πάροδο του χρόνου Ισλαμοποιείται, και η Ορθοδοξία με τους διάφορους Αρχιραββίνους, και όλους αυτούς τους Ιεράρχες που φέρουν Σιωνιστικά Εβραϊκά κακόηχα ονόματα, αδιαφορούν.

Παράδειγμα το κακόηχο όνομα «Βαρθολομαίος». Άκου κόσμε «Βαρθολομαίος»!!! Χάθηκε ένα Ελληνικό όνομα για τον Αρχηγό της Χριστιανικής Ορθοδοξίας;;; Από κοντά πάνε και οι άλλοι Ιεράρχες.

Θαυμάστε Κόσμε υποτέλεια!!! Σε πολιτικούς & Ιεράρχες!!!

Τους Μητροπολίτες τους έχουμε μόνο για τις λιτανείες & Δοξολογίες.

Από δουλοπρέπεια και υποτέλεια καταντήσανε τον Ελληνικό Λαό, όμηρο των Σιωνιστών Γερμανών και Αμερικανών αχυρανθρώπων των βαρόνων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά από πάνω έχουμε και τον Φαρισαίο Αρχιραββίνο Καϊάφα, που ορκίζει όλους αυτούς τους επίορκους, εφιάλτες, Μασόνους, και πιόνια των Σιωνιστών πολιτικούς.

«Όλα τα πιόνια μια γενιά», λέει ο ραγιάς ο Λαός. Μας έκαναν και πάλι ραγιάδες, αυτή τη φορά ραγιάδες της Σιωνιστικής νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας! Οι Ισλαμοφασίστες είναι βόμβα μέσα στην Ελλάδα!!


Εκλείπει ο πατριωτισμός από τη πολιτική κουλτούρα αυτών των νέων πολιτικών. Σπουδάσανε να είναι υπηρέτες, και αχυράνθρωποι, του Μεγάλου Αφεντικού, του Μεγάλου Αδελφού. Είναι σπουδαγμένοι στην υποτέλεια, και στη δουλικότητα. Πρέπει πάντα να έχουν στο κεφάλι τους Ολιγάρχες Κοσμοκράτορες, και να εκτελούν τις εντολές των.

Δεν είναι αυτόφωτα όντα, αλλά ετερόφωτα. Έμαθαν να υπακούουν. Πατριωτική πρωτοβουλία μηδέν. Τα Σιωνιστικά Αμερικανικά Πανεπιστήμια τους έκαναν ανθρωποειδή ανδρείκελα-P.C. & Laptop, για να εκτελούν εντολές, των βαρόνων, ηγεμόνων, και ύπατων αρμοστών, Πολεμοκάπηλων, και πραιτοριανών της Γης.

Όλα αυτά αποδεικνύονται εκ των αποτελεσμάτων, από την άθλια κατάσταση που έφεραν τη χώρα. Παρέλαβαν μια πατρίδα ευημερούσα,

και την κατάντησαν μαριονέτα όλων των πατρικίων βαρόνων της Γης.


Στον όμορφο πλανήτη μας, όλοι μαζί, τόσο οι φτωχικά, όσο και οι δυναμικά σκεπτόμενοι, μπορούμε να συνυπάρχουμε ειρηνικά και αρμονικά. Όμως υπάρχουν οι εφιάλτες πολιτικοί, στην υπηρεσία μιας φυλής του πλανήτη, που όλα τα γκρεμίζουν για τα Κοσμοκρατορικά, και Αυτοκρατορικά Σιωνιστικά συμφέροντα των Μεγάλων αφεντικών.


Το κάθε ανθρώπινο πλάσμα είναι ένας ολόκληρος κόσμος, μέσα στον οποίον βρίσκεται το κλειδί της αληθινής ζωής, την οποίαν δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε. Οι διάφοροι Σόϊμπλε, και Τζάκ Λιού,

υπηρέτες των Σιωνιστών απολυταρχών της Γης, ήλθαν εδώ για να πάρουν, και όχι να φέρουν. Να πάρουν τα χρυσοφόρα και ενεργειακά κοιτάσματα, για λογαριασμό των ηγεμόνων ύπατων αρμοστών της Γης.

Τα Μνημόνια που σκλάβωσαν τους Έλληνες πληβείους και αστούς, φέρνουν φτώχεια, πόλεμο με τους γείτονες, κοινωνική αναταραχή και εξέγερση. Τα Μνημόνια δημιουργούν βία, ενεργητική ή παθητική. Από την άμεση ή έμμεση χρήση βίας, ουδείς μπορεί να βγεί κερδισμένος.

Το μυστικό της βίας, είναι κρυμμένο μέσα στο φοβισμένο βλέμμα του όχλου των διαδηλωτών. Είναι να μην ανάψει το φιτίλι, μετά η φωτιά θα είναι ανεξέλεγκτη. Μετά θα υπάρξουν σκληρές συνέπειες για πολιτικούς, τραπεζίτες, νταβατζήδες του πλούτου, και άλλα λαμόγια που συνέβαλαν στην τραγωδία της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού.

Κατόπιν όλων αυτών η κυβέρνηση των εφιαλτών, έχει περιπέσει σε νευρική κρίση, γράφουν τα ΜΜΕ. Η Μέρκελ έφθασε στο σημείο να ζητάει από τον υποτελή Σαμαρά, μια συγκεκριμένη περιφέρεια της χώρας. Ο Πρωθυπουργός συνδιαλέγεται με τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και υπακούει σε ότι τον διατάξουν.!!!

Ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει διότι γίναμε όαση ηρεμίας, και ειρήνης, μέσα σε μια πολεμική θύελλα στη γειτονιά μας. Όταν θα χρειαστούν την Ελλάδα μας οι Σιωνιστές πολεμοκάπηλοι τότε τα λέμε….

Τα ΜΜΕ λένε, ξένες μυστικές υπηρεσίες «φυλάνε» τις μαριονέτες πολιτικούς, που θα δώσουν στους Σιωνιστές Παντοκράτορες τη μισή σχεδόν Ελλάδα. Ο Βουβουζέλος (ΜΜΕ), μίλησε με τον Νταβούτογλου

για «αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων», μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας,

διότι έτσι προβλέπει το σχέδιο των ηγεμόνων Κοσμοκρατόρων για τη περιοχή μας. Τι θα πεί, «Γεφυρώνεται γεωπολιτικά η Ελλάδα με τη Τουρκία;;» Τι θα πεί, «Ομοσπονδιακή συνύπαρξη Ελλάδας-Τουρκίας;;;» Μας φέρνεται πάλι πίσω στα προ του 1821 χρόνια;;;

Έχουν συμφωνηθεί γεγονότα που ο Ελληνικός Λαός αγνοεί;;;;

Σχεδιάζουν ένα επενδυτικό ταμείο που θα περιέχει δικά μας λεφτά, και θα διοικείται από τους ξένους τοκογλύφους δανειστές μας, δηλαδή τις τράπεζες του βαρώνου ROTHSCHILD, και άλλους διάσημους ολιγάρχες τους ύπατους και ανθύπατους αρμοστές και Απολυτάρχες της Γης. Ήδη οι Γερμανοί Σιωνιστές, απαιτούν να αναλάβουν το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή όλη την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Φαίνεται ότι οι Γερμανοί και Αμερικανοί Σιωνιστές, «κρατάνε» τους «Έλληνες» πολιτικούς με αρκετά μυστικά, και τους εκβιάζουν…..

Οι νέοι φοβισμένοι και άτολμοι πολιτικοί Δεξιάς & Αριστεράς, κατέστρεψαν τη χώρα, και χάρισαν στον εχθρό Εθνική κυριαρχία, και Εθνικά εδάφη, (βλέπε Κύπρο, Ίμια, Αιγαίο, ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, και έπονται και άλλα εθνικές παραχωρήσεις )………….

Οι νέοι Μνημονιακοί πολιτικοί θα μας «πιούν» το αίμα με τους φόρους, τους οποίους αποδίδουν στους βαρώνους Απολυτάρχες της Γης.

Γιαυτό το χρέος της Ελλάδος συνεχώς αυξάνει, ενώ ο λαός πληρώνει…

Τα Μνημόνια απέτυχαν ομολογούν τα αφεντικά μας της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και οι διάφοροι αρμόδιοι πολιτικοί «Από τη πόλη έρχομαι»….

Φτάνει να είναι καλά τα κέρδη των δανειστών Σιωνιστικών τραπεζών.

Οι νέοι πολιτικοί μας, είναι απόφοιτοι Σιωνιστικών Αμερικανικών, Γερμανικών, & Αγγλικών Πανεπιστημίων, γαλουχημένοι στις διδαχές και στα νάματα του Διεθνούς Σιωνισμού, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προγραμματισμένοι σαν ρομπότ να υπηρετούν σαν πιόνια και μαριονέτες τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και να είναι αχυράνθρωποι αυτής. Με τέτοιους πολιτικούς δεν μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα, θα είναι πάντα αποικία και προτεκτοράτο των Σιωνιστικών δυνάμεων Ε.Ε. & ΗΠΑ .

Αυτοί οι πολιτικοί αχυράνθρωποι συσσωρεύθηκαν σε όλα τα πολιτικά

Κόμματα, και έγιναν πληγή για τους Έλληνες.

Αυτούς ψηφίζει ο Λαός από πολιτική άγνοια.

Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, και Απολυτάρχες της Γης, βγάζουν μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ότι εκλογικά αποτελέσματα τους συμφέρει.

Δημοκρατία για τα μάτια του κόσμου. Έχουμε Κυβέρνηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, και όχι της κάλπης.

Ότι διατάξουν οι Γερμανοί & Αμερικανοί Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.!!!

Από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα έχουμε πάλι κυβέρνηση της αρεσκείας, και των συμφερόντων των Σιωνιστών Ολιγαρχών & Πολεμοκαπήλων της Γης.

Λαός που ξεχνάει την Ιστορία του. Λαός άξιος της τύχης του.

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει έτοιμα μέτρα, για τυχόν αντιδράσεις μας.

Τα παιδιά μας της ΕΛ.ΑΣ. ψεκάζουν τους πατέρες των και παππούδες των με χημικά, για λογαριασμό των Σιωνιστών Απολυταρχών.

Αχ!! Να ξέρανε τι κάνουν οι νέοι μας της ΕΛ.ΑΣ. στρατευμένοι στην υπηρεσία των Εξουσιαστών εχθρών της Ελλάδος και των Ελλήνων!!!

Μια πιθανή εξέγερση είναι μια μαζική αντίδραση του υπνωτισμένου λαού. Το μόνο που δεν περιμένουν είναι να παρέμβουμε στις Παγκόσμιες εξελίξεις. Ήδη το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος έχει γίνει κυρίαρχο θέμα στο Γερμανικό προεκλογικό αγώνα.

Για τις εξελίξεις στη Μεσόγειο, και Μέση Ανατολή, οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι ανύπαρκτοι, και ο Λαός υπνωτισμένος από τους αεροψεκασμούς και τα χημικά της ΕΛ.ΑΣ., και τρομοκρατημένος από τους «κουκουλοφόρους» τρομοκράτες, αδιαφορεί στους καναπέδες.

Αρχίζουν απρόβλεπτες διαδικασίες για την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Βλέπε προβοκάτσιες με χημικά όπλα των μισθοφόρων της Σιωνιστικής Δύσης, και τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στο πόλεμο της Συρίας.

Οι Παντοκράτορες καταφεύγουν στις προβοκάτσιες για να εισβάλλουν στη Συρία, όπως έκαναν με το Ιράκ, Λιβύη, Αφγανιστάν, κ.λ.π.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί της μεταπολίτευσης, είναι ανύπαρκτοι.

Οι Ολιγάρχες, Απολυτάρχες, και Ηγεμώνες του πλανήτη, κυβερνάνε την Ελλάδα με Σιωνιστές Γερμανούς Τοπάρχες, και Ανθύπατους, της Σιωνιστικής ύπατης αρμοστείας.

Κατάντησαν την Ελλάδα, επαρχία της Σιωνιστικής νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Υπάρχει σχέδιο των Κοσμοκρατόρων Σιωνιστών βαρόνων του πλούτου, φοροαρπαγής από ότι έχει απομείνει από τις καταθέσεις των Ελλήνων, μέσω ακινήτων, και «κουρέματος» των καταθέσεων. (ΜΜΕ)

Σήμερα οι Έλληνες πολιτικοί είναι ανοργάνωτοι υπηρέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, ο δε Λαός των Ελλήνων, οι πληβείοι, και αστοί, είναι αδιάφοροι περί των πολιτικών εξελίξεων και δικαιωμάτων, η δε Βουλή των Ελλήνων πληβείων, αστών, και ευγενών, συγκροτείται και θεωρείται παρωδία λαϊκής συνελεύσεως, στο έλεος των Ύπατων πραιτοριανών, των Σιωνιστών βαρόνων και Ολιγαρχών Απολυταρχών της εξουσίας και του πλούτου της υφηλίου.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                                            Διεθνολόγος- Αρθρογράφος.                                           
                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.com
   
  

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!Οι 15 άνδρες του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου πουαποφάσισαν την απόταξη του αξιωματικού από τις ΈνοπλεςΔυνάμεις καλούνται να απαντήσουν στα καταλυτικά ντοκουμέντα-ερωτήματα που παρουσιάζουμε.
Το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο τον καρατόμησε, στηριζόμενο σε πρωτόδικη δικαστική απόφαση, αγνοώντας το Εφετείο που αθώωσε τον αξιωματικό!
· Προφανής αιτία της απόταξης, το γενναίο «όχι» του αξιωματικού στο τέμενος της Αθήνας, την ώρα που το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο έλεγε “yes sir”!

Πατηρ Ελπίδιος: Μέτα την ''Κρίση του Πολέμου' στη Συριά θα Εμφανίσουν τον Αντίχριστο!!!!


Πραγματικά ανατριχίλα προκαλούν τα όσα προβλέπει ο πατέρας Ελπίδιος για τον ερχομό του Αντίχριστου. Οι δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, η επικείμενη εισβολή στη Συρία, καθώς και η εμπλοκή του Ισραήλ και του Ιράν, σύμφωνα με τον πατέρα Ελπίδιο, θα σταθούν το προπαρασκευαστικό στάδιο για την έλευση του ψευδοπροφήτη που θα φέρει, υποτίθεται, την παγκόσμια ειρήνη....

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Ἀπόφαση-σὸκ: Ἡ κυβέρνηση τάσσεται ὑπὲρ τῶν ἰσλαμοφασιστῶν καὶ συναινεῖ στὸ θάνατο τῶν Ἑλληνορθοδόξων της Συρίας!


Βάφει τὰ χέρια της μὲ αἷμα ὀρθοδόξων χριστιανῶν ἡ κυβέρνηση. Τάχθηκε ὑπὲρ τῆς ἐπιδρομῆς!
Ὁλοκληρώθηκε ἡ συνάντηση τῶν ὑπουργῶν ἐξωτερικῶν Ε.Βενιζέλου καὶ Ἐθνικῆς Ἄμυνας Δ.Ἀβραμόπουλου μὲ ἀντικείμενο τὴν συριακὴ κρίση καὶ ἐπιβεβαιώθηκε ἡ θέση τῆς κυβέρνησης Σαμαρὰ ὅτι ὑποστηρίζει τὴν ἐπίθεση κατὰ τῆς νόμιμης κυβέρνησης τῆς Συρίας καὶ τὴν στήριξη τῶν δολοφόνων ἰσλαμιστῶν.
Οἱ δύο ὑπουργοὶ μετὰ τὴν συνάντησή τους δήλωσαν ὅτι "Θὰ τηρήσουμε τὶς ὑποχρεώσεις μας. Ἡ Ἑλλάδα ἐπιδιώκει πολιτικὴ λύση καὶ τάσσεται στὸ πλευρὸ τῶν λαῶν τῆς περιοχῆς ποὺ ἀγωνίζονται γιὰ τὴ δημοκρατία" ἐννοώντας ὅτι θὰ κάνουμε ὅτι μᾶς ποῦν οἱ ΗΠΑ καὶ θὰ παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στὶς δυτικὲς δυνάμεις ποὺ θὰ βομβαρδίσουν τὴν Συρία καὶ βέβαια θὰ στηρίξουμε τοὺς ἰσλαμιστὲς γιὰ νὰ ἔρθει ἡ... δημοκρατία!
Δηλαδὴ στὶς "ὑποχρεώσεις" μας εἶναι νὰ προκαλέσουμε τὴν ἐξόντωση 2,5 ἑκατομ. χριστιανῶν καὶ κυρίως Ἑλληνορθοδόξων καὶ νὰ στηρίξουμε τοὺς δολοφόνους ἰσλαμιστές...

defencenet

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

(ΦΩΤΟ) +++ Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.+++

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο Ιωάννης ο Πρόδρομος

Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, επικαλούμενος και Ιωάννης ο Πρόδρομος είναι άγιος και προφήτης του Χριστιανισμού. Ήταν σύγχρονος του Ιησού Χριστού και θεωρείται ότι με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχτεί τον Μεσσία Ιησού, εξ ου και ο χαρακτηρισμός "Πρόδρομος". Η διδασκαλία του υπήρξε καυστική ιδιαίτερα προς τις ανηθικότητες της εξουσίας, γεγονός που εξανάγκασε τελικά τον τότε τετράρχη της Γαλιλαίας Ηρώδη τον Αντύπα αρχικά να τον φυλακίσει και στη συνέχεια να τον θανατώσει με αποκεφαλισμό.

Άλλο κατάκριση και ιεροκατηγορία και άλλο αυστηρός έλεγχος της αίρεσης και του αιρετικού.
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης
Πολύ σοφά τα λόγια του Αγίων που μας ομιλούν για το βαρύτατο αμάρτημα της Κατάκρισης. Όμως παρεξηγούνται από τους αιρετικούς Οικουμενιστές.

Είναι γνώρισμα, όλων των αιρετικών και των σημερινών οικουμενιστών, να μετονομάζουν τον αυστηρό έλεγχο για την πλάνη και την αίρεσή τους σε κατάκριση και ιεροκατηγορία. Πρέπει να κάνουμε σαφές πως είναι άλλο η κατάκριση και η ιεροκατηγορία και άλλο ο αυστηρός έλεγχος και η ομολογιακή και απολογητική αντιπαράθεση με την αίρεση και τον αιρετικό.
Δεν ασχολούμαστε με τα κρύφια της ψυχής και της ζωής κανενός. Δεν καταγγέλλουμε τον ιερέα ως κλέφτη, ως αμαρτωλό, πόρνο, απατεώνα και κανέναν άλλον. Αυτό είναι κατάκριση και ιεροκατηγορία. Να ασχολείσαι με τις ποικίλες αμαρτίες του συνανθρώπου σου και να τις καταμαρτυρείς ή και να συκοφαντείς λέγοντας οικτρά ψέματα, προσβάλλοντας την ιερότητα του προσώπου του αδελφού σου .
Όμως, όταν κηρύττει κάποιος δημόσια, με έργα και λόγους την πλάνη και την αίρεση, τον οικουμενισμό και την μασονία, τότε έχουμε υποχρέωση και εντολή από τους Πατέρες (έχω πολλές φορές αναφέρει τα πατερικά χωρία σε άρθρα μου) να τον ελέγχουμε, να τον καταγγέλλουμε και να αντιδρούμε απέναντί του.
Στην δημόσια έκφραση της αίρεσης, ακόμα και από Σύνοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε δημόσια. Αν δεν το κάνουμε, είναι βαρύτατη αμαρτία. Και αυτό όχι μόνο για τους κληρικούς, αλλά οι πατέρες ζητούν και από τους λαϊκούς να αντιδρούν με δημόσιο λόγο δυναμικά στην αίρεση και στον αιρετικό θεολόγο, ιερέα, επίσκοπο ή πατριάρχη.
Τελειώνω τη σύντομή μου αναφορά, κάνοντας μια σύνοψη των παραπάνω γραφομένων μου με την εξής διατύπωση που πηγάζει από την εμπειρία της Εκκλησίας: Σε θέματα Πίστεως, υπερβαίνονται τα όρια των εκκλησιαστικών δικαιοδοσιών και ουδείς επιτρέπεται να σιωπά «κινδυνευούσης της Πίστεως», ακόμη και οι εκκλησιαστικώς υφιστάμενοι.
Αυτά προς διευκρίνιση για τα διλλήματα και την πλανεμένη διδασκαλία περί κατακρίσεως που προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι πάσης φύσεως Οικουμενιστές.

Κόλαση η Μεσόγειος, οι ΗΠΑ υποκινούν νέο μεγάλο πόλεμο – Του γιώργου Δελαστίκ

Κέγεται κυριολεκτικά ολόκληρη η Μεσόγειος απ’ άκρη σ’ άκρη, αλλά η οικονομική λαίλαπα που σαρώνει και καταστρέφει για δεκαετίες την Ελλάδα θολώνει δικαιολογημένα το μυαλό των Ελλήνων και δεν τους επιτρέπει να συνειδητοποιήσουν σε όλη της την έκταση και το βάθος την τραγικότητα της κατάστασης και τις νέες συμφορές που κυοφορούνται στην περιοχή μας. Στις βόρειες ακτές της Μεσογείου, όλες οι χώρες περιδινίζονται στη χειρότερη οικονομική κρίση που έχουν γνωρίσει στα σχεδόν εβδομήντα χρόνια που κύλησαν από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου

Εύβοια: Άνεργος νεαρός αφήνει άφωνους τους επαγγελματίες ψαράδες - Φωτό!
Θέμα συζήτησης έχει γίνει η ιστορία του νεαρού στην Χαλκίδα που ψαρεύει για να ταϊσει την πολύτεκνη οικογένεια του και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Με λίγη πετονιά και με ένα ψεύτικο ψαράκι σαν δόλωμα, ψαρεύει μεγάλα ψάρια και το φαγητό δεν έχει λείψει ποτέ στην οικογένεια του, την ώρα που επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής παλεύουν μέρες για να βγάλουν μία καλή ψαριά

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

( ΒΙΝΤΕΟ) 26-8-13 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩHN ΜΑΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤIΣ ΝΕΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΔΙΑΒΑΛΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΣΤΡΕΒΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΊΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΔΕΛΦΙΚΗ 28/8/2013 ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ''ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ'' ΚΑΙ ΘΕΟΜΑΧΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΊΣΤΗΚΕ


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ''ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ'' ΚΑΙ ΘΕΟΜΑΧΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΥΣΣΏΔΗ ΜΑΝΙΑ ΧΘΕΣ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ,ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΈΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΆΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΉΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΞΕΦΤΙΛΊΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ( ΟΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΜΈΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ)ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΆΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ , ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΊ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ν.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΓΝΌΗΣΕ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΝΆΕΙ , Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΊΡΕΙ, ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΤΛΠ...ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ,Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ «Έως θανάτου αγωνισαι υπέρ της Αληθείας και Κύριος ο Θεός πολεμήσει υπέρ σου» σοφία σειράχ.κεφ. 4,28 παλαιά διαθήκη. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΧΟΓΡΑΦΕΊΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ «ΚΥΡΙΟΥ» ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΉΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ( 00:02:04) ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 54'ΩΡΕΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ,ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΊΖΟΥΜΕ SEX SHOP,ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΧΘΗΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΌ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΈΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΔΕΙΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ...Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....https://www.facebook.com/pages/ΠΑΤΗΡ-ΣΑΒΒΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΩΣ/113255062073731 ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!! ΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΥ.... Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !!!

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Τραχωνίτες: Η πλάνη του Τραχωνίου συνεχίζεται...Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

Τραχωνίτες : Η πλάνη του Τραχωνίου συνεχίζεται


Σκίτσο Μεθοδιστή πάστωρα 1904

Αυτό είναι ένα κλεμμένο σκίτσο που περιλαμβάνεται στο βιβλίο του Μεθοδιστή Αμερικανού κληρικού Jesse Lyman Hurlbutμε τίτλο Hurlbut's Story of the Bible μεαναφερόμενη έκδοση το 1904 το οποίο και έχει προβληθεί ως φωτογραφία, «σήμα κατατεθέν» του Τραχωνίου, είναι η (δήθεν), φωτογραφία του Χριστού με τον προφήτη Ηλία, τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Απόστολο Παύλο, οι οποίοι περπατάνε συνομιλώντας κάπου στην έρημο του Σινά.
Κατά τον ισχυρισμό τους, τα πρόσωπα αυτά, τα φωτογράφησε η «προσκυνήτρια των αγίων τόπων Ελπίδα» (άνευ επωνύμου), από το λεωφορείο με το οποίο έκανε θρησκευτικό τουρισμό, ως εξής:
Φώτο Τραχώνι
από το παράθυρο του λεωφορείου έβλεπε σκέτη έρημο, φωτογράφησε την έρημο και, κατά την εμφάνιση, εμφανίστηκαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία ήταν, όπως είπε ο Άγιος Γεώργιος Χοζεβίτης στον κ. Ι. Ιωάννου, σε μια από τις κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις τους ήταν η φωτογραφία του Χριστού (δήθεν), με τον προφήτη Ηλία, τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Απόστολο Παύλο, οι οποίοι περπατάνε συνομιλώντας κάπου στην έρημο του Σινά.
Τον Άγιο Γεώργιο Χοζεβίτη όσιο του έβδομου μ.Χ. αιώνα, (η μνήμη του τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 8 Ιανουαρίου), έχει οικειοποιηθεί η συγκεκριμένη οργάνωση, θεωρώντας τον, περίπου, ως ζωντανό καθοδηγητή της, ο οποίος εμφανίζεται στον Ιωάννη Ιωάννου, στο σπίτι του στο Τραχώνι, ή σε μια σπηλιά εκεί κοντά, και του δίνει οδηγίες και εξηγήσεις, τις οποίες ο τελευταίος διαβιβάζει στα άλλα μέλη της οργάνωσης.
Μια συνοπτική παρουσίαση των παρανοεικών στοιχείων της συγκεκριμένης οργάνωσης κρίνεται εδώ απαραίτητη.


Σήμερα, η συγκεκριμένη οργάνωση ονομάζεται «Αντιεωσφορικοαιρετική Ιεραποστολή Τραχωνίου». Άλλες ονομασίες που συναντώνται στα έγγραφά της είναι «Ιεραποστολή και Αντιεοσφωρικοαιρετική Ομάδα», «Αντιεωσφορικοαιρετική Αποστολή», «Ιεραποστολή Α.Γ.Χ.» (Αγίου Γεωργίου Χοζεβίτου), «Θεόκλητος Ιεραποστολή», «Θεοσύστατος Ιεραποστολή εν Τραχώνι», «αντιεοσφορικοαιρετική ορθόδοξος ομάδα»ή και απλώς «Ιεραποστολή».
Ως χρόνος ίδρυσης της θεωρείται το 1997, συγκεκριμένα, η 13/4/1997. Ιδρυτής της είναι ένας Κύπριος λαϊκός, κάτοικος Τραχωνίου Λεμεσού Κύπρου.
Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι η Εκκλησία της Κύπρου έχει αποφανθεί σχετικώς για την περίπτωση του Τραχωνίου ως εξής:
«Η Ιερά Σύνοδος έχοντας υπόψη τις απόψεις μελών της που εκφράστηκαν από καιρό, καθώς και την έκθεση της Επιτροπής, που ορίστηκε για εξέταση της εμφάνισης “σημείων”, σε οικία στο Τραχώνι, αποδέχεται χωρίς καμμιά επιφύλαξη το πόρισμα της Επιτροπής ότι τα κακότεχνα σχεδιάσματα, τα γράμματα και οι ημερομηνίες στην πιο πάνω οικία είναι “ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΤΗΣ” και “ασυνάρτητον συνονθύλευμα φαντασιών πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος”.
Η Ιερά Σύνοδος καλεί το λαό να επιδείξει νηφαλιότητα, ακράδαντη πίστη στο Θεό και εμμονή στη διδασκαλία του Ευαγγελίου και της Εκκλησίας, χωρίς να παρασύρεται από ανθρώπους που πλανώνται και από άλλες αφελείς διαδόσεις, οράματα και προφητείες.Η αστάθεια και η ακαταστασία των καιρών μας, η αβεβαιότητα για το μέλλον και η ανατροπή των αξιών στη σύγχρονη κοινωνία είναι φυσικό να ωθούν πολλούς σε αναζήτηση νοήματος ζωής.
Δεν θα πρέπει όμως αυτοί να παγιδεύονται σε διδασκαλίες και πράξεις ανθρώπων, που δρουν για το δικό τους προσωπικό συμφέρον, διδασκαλίες που είναι ξένες προς την ορθόδοξη πίστη μας. Αντίθετα θα πρέπει περισσότερον να στρέφονται προς την Εκκλησία και την αυθεντική διδασκαλία Της.
Αναφορικά με τις διάφορες “προφητείες” που διαδίδονται για συντέλεια του κόσμου, η διδασκαλία του Χριστού είναι ξεκάθαρη. “Περί της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς οίδεν...” (Ματθ. ΚΔ’ , 36). Εξ ίσου σαφής ήταν και η σύστασή Του προς αυτούς τούς ίδιους τούς Αποστόλους: “Ουχ υμών εστί γνώναι χρόνους η καιρούς ους ο Πατήρ έθετο εν ιδία εξουσία” (Πράξ. Α’ ,6-7).
Η Ιερά Σύνοδος καλεί τούς πιστούς να μην παρασύρονται από όσους, είτε εσκεμμένα είτε από άγνοια ή αφέλεια επιχειρούν να τούς παραπλανήσουν. Ας εντείνουμε όλοι τις προσπάθειές μας για μια συνειδητή χριστιανική ζωή μέσα στην Εκκλησία και τα Μυστήριά της, κι ας μην ξεχνούμε ότι: “Θεμέλιον άλλον ουδείς δύναται θείναι παρά τον κείμενον, ος εστιν Ιησούς Χριστός”. (Α’ Κορ. Γ’ 11)»
Παρ’ ό,τι ιδρυμένη από λαϊκό, η συγκεκριμένη οργάνωση περιλαμβάνει, παραδόξως, αρκετούς κληρικούς. Προς τα έξω (αλλά και στα γραπτά της, προς τα μέσα), παρουσιάζεται σαν μια φονταμενταλιστική υπερ-ορθοδοξία, ως μια οιονεί «εξειδίκευση» της ορθόδοξης πίστης, πράγμα που δηλώνει και την θέληση των μελών και καθοδηγητών της, να παρουσιαστούν ως «ορθοδοξότεροι των ορθοδόξων». Έτσι, κοινοί τύποι του ορθόδοξου τυπικού, όπως η εξομολόγηση, η Θ.κοινωνία, η νηστεία και η προσευχή, ενσωματώνονται στον τρόπο ζωής της οργάνωσης, και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό. Φαίνεται, μάλιστα, ότι αποτελεί σημείο ιδιαίτερης μέριμνας, ιδιαίτερα των ρασοφόρων της ομάδος, να «περάσουν» τις αντιλήψεις τους ως ορθόδοξες, αφού κυρίως στο ορθόδοξο ποίμνιο ασκούν την «ιεραποστολή» τους.
Ωστόσο, τα πιο σημαντικά στοιχεία της οργάνωσης δεν εντοπίζονται σ’ αυτή την «θρησκοληψία», ούτε σε κάποια προτίμηση σε ορισμένους (αναγνωρισμένους) Αγίους, οι οποίοι προσφέρουν την κάλυψη, άλλως «παραλλαγή» των παρανοειδών σεναρίων της.
Επίσης, η στρατολόγηση των μελών της οργάνωσης γίνεται μέσα από τους πιστούς της ορθοδοξίας, και συνεπώς προσοχή δίδεται στο να πειστούν οι τελευταίοι ότι δεν απομακρύνονται από την πίστη τους, αλλά αντίθετα, γίνονται οι «εκλεκτοί» της.
Το πιο σημαντικό στοιχείο της είναι το γεγονός ότι ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ στα τυπικώς και επισήμως γενόμενα δεκτά από την ορθόδοξη εκκλησία, στοιχεία τα οποία είναι Χιλιαστικής αποκλίσεως, και με αρκετά πρωτότυπα (παρανοειδή, στην ουσία τους) στοιχεία, τα οποία, εφόσον ελκύσουν την δέουσα προσοχή των αρμοδίων, θα πρέπει να αξιολογηθούν κατά την εκτίμησή πολλών, ως ασυμβίβαστα με την Ορθόδοξη πίστη.
Πηγή εικόνας: http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Sabbath
Ἀντιαιρετικὸν Ἐγκόλπιον


1 σχόλιο: ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ

anna petraki11 Φεβρουαρίου 2013 - 4:42 μ.μ.
Στο πλαίσιο αυτό της αναζήτησής μου είχα φτάσει και κοντά στο Τραχώνι. Μάλιστα, για ένα διάστημα περίπου 2-3 ετών είχα πνευματικό μου τον Π. Νικόλα στην Ν. Φιλαδέλφεια που ήταν και του Τραχωνίου και είχα επισκεφθεί και το Τραχώνι σε μια ομαδική "εκδρομή" που είχε οργανωθεί.
Εν πάσει περιπτώση, κράταγα προσεκτική στάση, και πάντοτε με σκεπτικό βλέμμα, καθώς ήθελα να είμαι σίγουρη ειδικά για πνευματικά θέματα.
Όταν άρχισα να αναρρωτιέμαι για όλα εκείνα τα οποία δεν μου καθόντουσαν καλά είχα εγείρει την αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπό μου έως ότου όταν αναρωτήθηκα "καλά ρε παιδιά, γιατί συμπεριφέρεστε στον Γιαννάκη σαν Άγιο...είναι ανακηρυγμένος Άγιος και δεν το γνωρίζω;" τότε προκάλεσα την μήνη του π. Νικόλα και έκτοτε αποχώρησα και βρήκα το δρόμο μου.
Εν ολίγοις, υπήρχαν πάρα πολλά που δεν μου καθόντουσαν καλά....το δόρυ του Κυρίου, το "κάρφωμα" του Γιαννάκη στις 4 μεριές του πλανήτη που πήγαινε αεροπορικώς και μετά με ελικόπτερο για να πάρουν θέση οι 4 Άγγελοι της Αποκάλυψης, το αυτοκίνητο που ο Αη Γιώργης είχε υποδείξει στον Γιαννάκη να αγοράσει για να πάει με αυτό στην Πόλη, η μνημόνευση των νεκρών που κατά τον Γιαννάκη δεν προσφέρει τίποτα στους νεκρούς, το σπίτι του Άγιου Γεωργίου που ήθελε να αγοράσει ο Γιαννάκης στην Πόλη, η πιστή-τυφλή-απόλυτη υπακοή στον Γιαννάκη και τον π. Νικόλα μέχρι και η επιμονή η Θεία Κοινωνία να δίνεται μόνο από τον π. Νικόλα, κι άλλα πολλά.
Φυσικά, πάντα απορία μου πως είναι δυνατόν Άγγελος Κυρίου να έχει υποδείξει 12 "Ιεραπόστολους" και στην πορεία των ετών από τους 12 να έχουν μείνει 2-3 (τόσο λάθος είχε κάνει ο Άγγελος; Μη γένοιτο) καθώς επίσης, γιατί τόση εμμονή με το Τραχώνι και την υπερηφάνεια που καλλιεργούτο ότι η "Ιεραποστολή" αποτελείται από ξεχωριστούς ανθρώπους.
Κυρίως όμως, αυτό που πραγματικά με ξύπνησε, ήταν όταν κατέβηκα στο Τραχώνι και είδα τόσο τον Γιαννάκη όσο και ένα του παιδί, την ώρα μιας υπαίθριας λειτουργίας να κάθονται παράμερα, και να καπνίζουν ενώ ο γιος του χασκογελούσε με ένα φίλο του!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ...!!!

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Σκόπια: Επίσκοποι επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδας στη φυλακή

Αύγουστος 24, 2013. Σκόπια. 
Οι σωφρονιστικές αρχές του νοτιοσλαβικού κράτους, μετά από ένα χρόνο επέτρεψαν επισκόπους της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας, να επισκεφθούν τον Αρχιεπίσκοπο Ιωάννη τον Στ΄ ή Γιοβάν (κατά κόσμο Ζόραν Βρανισκόφσκι) ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές στων Σκοπίων «Ιντρίζοβ»- «Идризов». Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή, ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης διαβεβαίωσε τους επισκόπους ότι αισθάνεται λίγο καλύτερη την υγεία του και έδωσε την ευλογία του στους ιερείς, να ενθαρρύνουν τον κόσμο και να τον παροτρύνουν στην αισιοδοξία και στη χαρά ξεπερνώντας τις διάφορες περιστάσεις της ζωής, σημειώνει το δημοσίευμα.

πηγή 

 Τρία χρόνια φυλάκιση για τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος Ιωάννη

«Το ΧΩΝΙ»: Ανδρέας Ζούλας, ο κύριος σύμβουλος αρχείου με τις 70.000 ευρώ

Σύμβαση με την ΕΡΤ η οποία του απέφερε 68.985,24 ευρώ πλέον εργοδοτικών εισφορών σε ένα χρόνο σύναψε ο Ανδρέας Ζούλας -που εξελέγη αναπληρωτής πρόεδρος του εποπτικού συµβουλίου της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης- επί διοίκησης Χρ. Παναγόπουλου και κυβέρνησης ΝΔ, σύμφωνα με «Το ΧΩΝΙ», που αποκαλύπτει σήμερα την συγκεκριμένη σύμβαση. Σύμφωνα με αυτή, ήταν σύμβουλος περιεχομένου αρχείου της ΕΡΤ.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ

Του Γιώργου Θεοχάρη 
 Για Κακόβουλες ειδήσεις κάνει λόγο η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους αναφορικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί πρόσκλησης της Αγιορειτικης κοινότητας στον Προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για να επισκεφθεί την Αθωνική πολιτεία. Σε ανακοίνωση της η Ιερά Κοινότητα διαψεύδει κατηγορηματικά τις φημολογίες αυτές .  
Αναλυτικά η ανακοίνωση :


 ΠΗΓΗ:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.