Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 5ου ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!!!!

Πρωτόκολλο Πέμπτο Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού, στις οποίες δε φτάνει κανείς στον πλούτο παρά μόνο μέσω εκείνων των ικανών εκπλήξεων, που είναι ψευτολωποδυσίες, στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους και όχι με εκούσια παραδεκτές αρχές, στις οποίες τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες;

Γέρων Παΐσιος: Στο τέλος όλων αυτών ο Θεός θα βοηθήσει την Ελλάδα

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Εκδήλωση στην Έδεσσα για τον Γέροντα Παΐσιο

 Επί 11 χρόνια κοντά του ο Ιερομόναχος Δαβίδ αφηγείται ζωντανά περιστατικά

 Συγκινητική η παρουσία του κόσμου
 Γράφει ο Γιώργος Σωμαράκης

Γέροντας Ιουστίνος: «Αυτός που δεν αγωνίστηκε εναντίον των παθών του δεν θα βρει θεία βοήθεια στον καιρό των διωγμών»

Γέροντας Ιουστίνος Πάρβου …αγαπητοί μου ή τώρα ή πιο αργά θα ξεκινήσει κάποιος πόλεμος, ο χριστιανός όμως πρέπει να είναι πάντα έτοιμος ν’αντιμετωπίσει το θάνατο. Ο Θεός κατά κάποιον τρόπο μας δείχνει σημάδια για να ετοιμαστούμε.

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Σύναξη Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών - Ιστορικές Εκκλησιολογικές Εξελίξεις

Σύναξη Ὀρθοδόξων Κληρικῶν καὶ Μοναχῶν
 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 
Δύο κορυφαίας σημασίας ἐνέργειες τοῦ μητροπολίτου Πειραιῶς

 1. Ἡ Σύνοδος τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος πρέπει νὰ καταδικάση τὸν Οἰκουμενισμό. 

Ελληνικός Χρυσός: Θέσεις εργασίας με ξένα «κόλλυβα»


 Με χιλιάδες ωφελούμενους των ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων ανοίγει θέσεις εργασίας ο ΑΚΤΩΡ του Γιώργου Μπόμπολα και κυρίως η Ελληνικός Χρυσός, η οποία με αυτόν τον τρόπο κάνει πράξη τη δέσμευσή της για ανάπτυξη στην ανατολική Χαλκιδική. Αυτό που η εταιρία, συμφερόντων Μπόμπολα, διατυμπανίζει μήνες ολόκληρους, θέλοντας να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα και τις αντιδράσεις του κόσμου της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αριστοτέλη, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Μια σημαντική λεπτομέρεια όμως αλλάζει τα δεδομένα και καθιστά ακόμη και αυτή τη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός σκανδαλώδη.
 Είναι (Μπομ)πολλά τα λεφτά. 

Μητροπολίτης Πειραιῶς Σεραφείμ: "Κατάργηση τῆς Κυριακῆς ἀργίας κατ' ἐντολήν τοῦ ἑβραϊκοῦ λόμπυ"

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 12ῃ Ἰουλίου 2013 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν 

Τελικά ὁ Ὑπουργός Ἀνάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης τό τόλμησε. Ἔγινε ὁ Ἠρόστρατος πού στό Ὀρθόδοξο Γένος τῶν Ἑλλήνων κατέθεσε νομοθέτημα γιά τήν ἀποϊεροποίηση τῆς ἡμέρας τοῦ Κυρίου, τήν ὁποία καθόρισε στίς 7 Μαρτίου τοῦ 321 ὁ ἅγιος Ἰσαπόστολος καί Θεόστεπτος Αὐτοκράτωρ Κωνσταντῖνος ὁ μέγας.

Δημήτρης Νατσιός, Τέτοιοι «τρελοί» μας απελευθέρωσαν…

Τέτοιοι «τρελοί» μας απελευθέρωσαν… 
Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος -Κιλκίς

 Αφιέρωμα το παρόν άρθρο. Αφιέρωμα σ’ έναν άγνωστο ήρωα. Σ’ έναν από αυτούς τους χιλιάδες, που όταν το καλέσει η στιγμή, φανερώνουν την ξεχωριστή ψυχική τους αρματωσιά. Σπαρμένη η ηρωοτόκος ελληνική γη με τα κόκκαλα τα ιερά τέτοιων ανθρώπων.

Η δεοντολογία των ιδιωτικών καναλιών και το πραξικόπημα κατά της ΕΡΤ

Ενας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα της κυβέρνησης Σαμαρά κατά της ΕΡΤ. 

Ενας ολόκληρος μήνας χωρίς ποτέ, από κανένα ιδιωτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας, να ακουστεί ουσιαστικά η φωνή των εργαζομένων της ΕΡΤ

19 χρόνια από την κοίμηση του αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου

Μακαρία καί ἀφανής κοίµηση Γέροντος Παϊσίου (12 Ιουλίου 1994) 

Ἐνῶ ὑποτασσόταν ταπεινά στίς ὑποδείξεις τῶν γιατρῶν, κάποια ἡµέρα κάλεσε τόν γιατρό καί τοῦ εἶπε: –Ἐδῶ θά σταµατήσουµε τήν θεραπεία. –Γιατί, Γέροντα; –Τώρα θά κάνεις ὑπακοή ἐσύ. Θά δώσεις ἐντολή νά σταµατήσουµε.

Σταματήστε τον Σόρος!

Παρουσιάζουν ως φιλάνθρωπο, έναν καταδικασμένο κερδοσκόπο
Πολλοί μιλούν πλέον για σχέδιο του διεθνώς αναγνωρισμένου ως κερδοσκόπου Τζόρτζ Σόρος για τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο «απόθεσης» μεταναστών που αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται σε διεθνή φόρα, προκαλώντας ερωτηματικά για την ανοχή που επιδεικνύουν οι ελληνικές αρχές. 
 Ο φιλοσκοπιανός μεγαλοεπενδυτής,

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ 

 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΕΡΤ ΚΑΛΕΣΜΑ προς ΟΛΟΥΣ Τους ΠΟΛΙΤΕΣ 
Με αφορμή την έναρξη των διαλόγων και τις γνωστές πρακτικές της κυβέρνησης να επιδιώκει να συναντά ξεχωριστά τους κλάδους των εργαζομένων της ΕΡΤ για να εξασφαλίσει μέσω μιας ασαφούς διαπραγμάτευσης το μόνο χαρτί που της έχει απομείνει, αυτό του διαίρει και βασίλευε, εμείς δηλώνουμε ότι:

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Η ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

"Στην Χαλκιδική εδώ και καιρό είμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας αισχρής προσπάθειας - συμπαιγνίας μεταξύ κυβέρνησης και πολυεθνικής εταιρίας και των ντόπιων υποτακτικών της

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ - 10/07/2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων ΦΩΤΟ Προωθούν την παιδοφιλία χωρίς να κρύβονται...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων ΦΩΤΟ Προωθούν την παιδοφιλία χωρίς να κρύβονται... Μετά το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αμερικής, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κοριτσάκια, ντυμένα και βαμμένα σαν μεγάλες κοπέλες, έρχεται μία έκθεση αυτοκινήτων που έγινε στην Κίνα για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Στην έκθεση εμφανίζονταν μικρά κοριτσάκια, τα οποία φορώντας μόνο ένα μαγιό μπικίνι, πόζαραν προκλητικά ως μοντέλα δίπλα στα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, θέσεις που μέχρι πρότινος κρατούσαν καλλίγραμμα μοντέλα που πόζαραν προκλητικά μπροστά από τα νέα μοντέλα των βιομηχανιών. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Οι φωτογραφίες των κοριτσιών δημοσιοποιήθηκαν στο weibo και αμέσως ξεκίνησαν οι αντιδράσεις. Μάλιστα πολλοί κινήθηκαν νομικά εναντίον των διοργανωτών της έκθεσης, των γονιών των παιδιών αλλά και των εργοστασίων των αυτοκινήτων. Μια μητέρα δικαιολογήθηκε πως εκείνη ήταν που ενθάρρυνε την κόρη της να λάβει μέρος. Οι μητέρες των μικρών κοριτσιών, είπαν ότι το έκαναν για να βοηθήσουν τις κόρες τους να έχουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Όμως πολλοί από εκείνους που αντέδρασαν, υποστήριξαν ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούνται μικρά κορίτσια ως μοντέλα για να προσελκύσουν κόσμο όπως πολύ άσχημο είναι και να μαθαίνουν παιδάκια σε τόσο μικρή ηλικία πώς να βγάζουν εύκολα χρήματα! Όπως και προωυθουν την παιδοφιλία ανοικτά πια...

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ: 5 Αποκαλύψεις αρκούν για να γίνει άμεσα η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Παρακάτω παραθέτουμε τους λόγους-Στοιχεία-Ντοκουμέντα και ζητάμε άμεσα την απομάκρυνσή του από το ιερό αξίωμα του Αρχιεπισκόπου αφού το ξευτιλίζει, το εκμεταλλεύεται για σκοπούς που γνωρίζουν πολύ καλά τα αφεντικά του.
 ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.... 

Αποκάλυψη 1η ( Δωρεές Συναλλαγές Συνομιλίες Ξέπλυμα με Μασώνους ) 

Μνήμη του Γέροντος Σωφρόνιου του Essex

π. Ανδρέα Αγαθοκλέους 

Υπάρχουν άνθρωποι που ζωντάνεψαν, με τη ζωή και τη διδασκαλία τους, τη θεολογία της Εκκλησίας όπως την έζησαν και την δίδαξαν οι μεγάλοι Πατέρες. Ένας τέτοιος ήταν ο αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Ζαχάρωφ, ο γνωστός ως Γέροντας Σωφρόνιος του Essex. Κοντά στον άγιο Σιλουανό τον Αγιορείτη, γνώρισε εμπειρικά τον πνευματικό αγώνα, τη χάρη και την ευλογία να είσαι παιδί του Θεού που, ως παιδί Του, το παιδαγωγεί και του αποκαλύπτει τον εαυτό Του.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ

Και ενώ έχουμε τις νέες «διαταγές» της τρόικα, ενώ η «επικαιρότητα» είναι γεμάτη με «καυτά» θέματα όπως οι δημοσκοπήσεις,

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ 60 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Δ(Ν)Τ

Αυτό θα πει ανάπτυξη. Αυτό θα πει πάμε μπροστά – πίσω‼! 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ.

Εξω φρενών οι Ελληνες στο twitter για τη νέα δημόσια τηλεόραση: «Πήγα να πω ΕΔΤ και δάγκωσα τη γλώσσα μου» Πηγή: Εξω φρενών οι Ελληνες στο twitter για τη νέα δημόσια τηλεόραση: «Πήγα να πω ΕΔΤ και δάγκωσα τη γλώσσα μου»

Με το καλημέρα οι Ελληνες χρήστες στο twitter σπεύδουν να σχολιάσουν το νέο σήμα και βέβαια το όνομα της διαδόχου της ΕΡΤ, εντοπίζοντας τη δυσκολία στην αδυναμία προφοράς του ΕΔΤ και στην κακή αισθητική του σήματος. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά tweets:

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ

Αγαπητοί Συνέλληνες, 

Θά πρέπει επιτέλους νά μπεί ένα τέλος στήν τραγωδία τού Εθνους.

Σπάστε τους τα νεύρα! Βάλτε ΕΡΤ

Ας μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα ανοιχτό σινεμά πολιτισμού και ενημέρωσης.

Τα όρια της υποτέλειας

Του Δημήτρη Μηλάκα 

 Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: Ο δρόμος της υποτέλειας δεν έχει όρια. Είναι χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς αναστολές… Δηλαδή ποια «όρια» να μην ξεπεράσει αυτή η κυβέρνηση όταν εκτελεί εν ψυχρώ τις εντολές του 4ου Ράιχ; 

Κωνσταντίνος Χολέβας, Κύπρος: Μάθημα επιβίωσης του Ελληνισμού

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων

ΕΔΤ: Το ψεύτικο και γελοίο αντίγραφο της ΕΡΤ

Κάρτα της «Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης» εκπέμπεται από το πρωί της Τετάρτης, σε τρία προγράμματα της ψηφιακής τηλεόρασης της ΕΡΤ, όπως είπε στη ΝΕΤ ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών υπηρεσιών ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η παραγωγή του σήματος γίνεται σε παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία. Το σήμα κωδικοποιείται ψηφιακά στις εγκαταστάσεις της Digea και γίνεται η πολυπλεξία -μαζί με τα σήματα της Βουλής, του ΡΙΚ Sat, της Deutsche Welle και του BBC World- και φεύγουν ως ένα σήμα. Από εκεί, πάνε στον ΟΤΕ, όπου αυτός στέλνει τα σήματα ως ένα στους ψηφιακούς μας πομπούς κι εκπέμπονται στα σημεία όπου είχαμε ψηφιακή τηλεόραση, κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, διευκρίνισε ο Νίκος Μιχαλίτσης. Ευθύς, γεννώνται τα εξής ερωτήματα: - Ο «ΕΔΤ», ως διακριτός τίτλος, έχει αναγνωριστεί από το ΕΣΡ; - Πώς οι δύο φορείς, Digea και ΟΤΕ, εκπέμπουν σταθμό στην περίπτωση που δεν έχει πάρει αδειοδότηση; - Ποιος πληρώνει αυτούς τους δύο ιδιωτικούς φορείς και τους τεχνικούς, σκηνοθέτες κλπ που φέρονται να εργάζονται αυτή τη στιγμή, και με τι είδους συμβάσεις;

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Η οικογένεια Μητσοτάκη μας κοστίζει 1.000.000€ τον χρόνο

Ποιο είναι το άριστο μέγεθος του κράτους; 

Σελίδες επί σελίδων έχουν γραφτεί για το θέμα, εκατοντάδες μελέτες έχουνε γίνει απ” άκρου εις άκρον της Γης και όλες έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: Το κράτος πρέπει να είναι τόσο μεγάλο, ώστε να μπορεί να πληρώνει τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις στην Οικογένεια Μητσοτάκη.

ΑΓΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ

Άγονος κρίθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό,

Κυβέρνηση στο ένα πόδι-αποφάσεις στο πόδι.

Τιμωρία στην γωνία και στο ένα πόδι έβαλε η Τρόϊκα την «Ελληνική» κυβέρνηση, γιατί δεν τηρεί στο ακέραιο την «λάθος συνταγή»

Πάγκαλος: Η ΕΡΤ κομμούνιζε μέχρι αηδίας


Η ΕΡΤ κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι αηδίας,

Παύλος Τσίμας: ο γλοιωδέστατος γενίτσαρος του νέου δωσιλογισμού

Πάντα οι γλοιωδέστεροι λακέδες ήταν αυτοί που λιποτάχτησαν από ένα σύστημα αντικαθεστωτικών ιδεών και ασπάστηκαν με υπερβάλλοντα ζήλο τις «ιδέες» και τις «αξίες» της καθεστωτικής εξουσίας: Οι πιο αυθάδεις γενίτσαροι… Με τέτοιους γενίτσαρους, πρώην «κομμουνιστές» και «σοσιαλιστές», έχουν πλημμυρίσει τα «πορνεία» της καθεστωτικής προπαγάνδας: Τα ΜΜΕ Αυτά τα «πορνεία» είναι το νέο ιδεολογικό και πολιτικό παρακράτος του κατοχικού καθεστώτος: Η πλέον αποκρουστική όψη της τρομοκρατίας, της ανοησίας, της ψευτιάς και της χυδαιότητας του νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ELDORADO ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ!

Περίπου 938 στρέμματα ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους βρίσκονται μεταξύ των προς αναγκαστική απαλλοτρίωση ιδιοκτησιών στην περιοχή των Σκουριών στο όρος Κάκαβος, σύμφωνα με τη λίστα που αναρτήθηκε προχθές στο Δημοτικό Κατάστημα Μ. Παναγίας (φωτο).

Θέλετε πραγματικά να αλλάξει η Ελλάδα;

Θέλετε πραγματικά να αλλάξει η Ελλάδα; 

Καμία απόλυση, καμία τρομοκρατία - Συλλαλητήριο αντίστασης

Έντεκα ομοσπονδίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα οργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 19:00 στο Ραδιομέγαρο, συλλαλητήριο αλληλεγγύης για ακύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

πρόκληση ή παράκληση; Παπα - Ηλίας Υφαντής


ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ 

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Ανακοινωθέν Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ για συνέντευξη του στο Reuters

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ,
 Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332
 e-mail: impireos@hotmail.com

 Ἐν Πειραιεῖ τῇ 4ῃ Ἰουλίου 2013 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
 Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ παρεκλήθη ἀπό τό διεθνές πρακτορεῖο REUTERS καί τήν δημοσιογράφο του κ. Καρολίνα Ταγαρη νά ἀπαντήση σέ ἐρωτήσεις πού τοῦ ὑπέβαλαν σχετικά μέ τήν ἵδρυση Μουσουλμανικοῦ τεμένους ἀπό τήν Ἑλληνική Πολιτεία.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 8.00 μμ, στην κεντρική πλατεία Ιλίου

η Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης οργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ιδιωτικοποίηση του νερού.

 Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι :
 Κώστας Ρίπης, μηχανικός μεταλλειολόγος, μέλος δ.σ. του σωματείου μηχανικών της ΕΥΔΑΠ
 Λεωνίδας Κουσουρής, χημικός, μέλος δ.σ. του συλλόγου προσωπικού της ΕΥΔΑΠ
 Έφη Σπυροπούλου,
 Μυρτώ Μπρακοπούλου,
 μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών SAVEGREEKWATER 
Στην αρχή της συζήτησης θα γίνει προβολή του δεκάλεπτου ρεπορτάζ της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Μόνιτορ», με πληροφορίες για τον ρόλο της Κομισιόν στις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και της 7λεπτης ταινίας «No means No» παραγωγής worldgrapher.com σε συνεργασία με το SAVEGREEKWATER, που θα λειτουργήσουν ως έναυσμα για τη συζήτηση.

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ; ( ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ) ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...


«Και δώσω τοις δυσί μάρτυσί μου, και προφητεύσουσιν ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους. ούτοι εισιν αι δύοελαίαι και αι δύο λυχνίαι αι ενώπιον του Κυρίου της γης εστώσαι. και ει τις αυτούς θέλει αδικήσαι, πυρ εκπορεύεται εκ του στόματος αυτών και κατεσθίει τους εχθρούς αυτών· και ει τις θέλει αυτούς αδικήσαι, ούτω δει αυτόν αποκτανθήναι». (Αποκ. ια’, 3-5) Οπως μας έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο Κύριός μας, στα πολύ δύσκολα χρόνια τουΑντιχρίστου, δεν θα μας αφήσει μόνους, αβοήθητους και απροστάτευτους, χωρίς απλανείς πνευματικούς οδηγούς. Θα μας στείλει τους δύο Μάρτυρες και Προφήτες Του, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη γευθεί θάνατο. Τον Προφήτη Ηλία και τον Ευαγγελιστήν Ιωάννην. Κατ’ άλλους τον Ηλία και τον Ενώχ. Και κατ’ άλλους και τους τρεις. Ηλία, Ενώχ και Ιωάννη τον Θεολόγον.

Οἱ φάκελοι πού θά τινάξουν «στόν ἀέρα» ΟΛΟ τό πολιτικό προσωπικό τῆς Ἑλλάδας

Ἀποκαλύψεις Σνόουντεν....

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.