Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

( BINTEO 14/06/2013 ) π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Χαιρετισμὸς στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατὰ του gay pride στη Θεσσαλονίκη

H ομιλία του κ. Δημητρίου Νατσιού στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των εκδηλώσεων ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Και τώρα η μεγάλη αποκάλυψη για την ΕΡΤ !!!!

Ρε τον Βαγγέλη τον ξεχασιάρη ! Για δείτε λιγάκι ...

Ως Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος (!) ο κ.Βενιζέλος είχε υπογράψει (στην ειδυλλιακή Λευκάδα), μαζί με την Υπόλοιπη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την κατάργηση της Ελληνικής Τηλεόρασης. 


Τι μας διαμαρτύρεται τώρα;Ν. 4002/2011Αρθρο 66


Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων


§1. Μετά το άρθρο 14Α του ν. 3429/2005 (Α' 314) προστίθεται άρθρο 14Β ως εξής:


«Άρθρο 14Β Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων


1. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση εποπτεύοντος Υπουργού:


α) οι ανώνυμες εταιρείες με την επωνυμία «Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου Α.Ε. (Κ.Ε.Δ. Α.Ε.)», «Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού Α.Ε. (Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.)», «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)», «Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.», «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.)», «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ. Α.Ε.)», «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», «Ελληνικός Οργανισμός Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας Α.Ε. (Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. Α.Ε.)»,


β) τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία, «Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.)» και «Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (Ε.Ι.Ν.)» και


γ) άλλα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο Κράτος, εφόσον επιχορηγούνται τακτικά από κρατικούς πόρους και άλλες δημόσιες επιχειρήσεις εφόσον το Ελληνικό Δημόσιο είναι κύριο του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού τους κεφαλαίου, μπορεί, αν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό άμεσα ή έμμεσα ή αν επιδιώκουν παρεμφερή σκοπό ή για τον εξορθολογισμό του κόστους λειτουργίας τους:


αα) να καταργούνται, να συγχωνεύονται ή να διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών ή με απορρόφηση και σύσταση νέων εταιρειών ή/και


ββ) να αποσπώνται από αυτά περιουσιακά στοιχεία ή επιχειρηματικές μονάδες ως κλάδος ή τμήμα και να εισφέρονται σε άλλη ανώνυμη εταιρεία ή/και να μεταφέρεται και να ανατίθεται η ασκούμενη δραστηριότητα ή ο επιδιωκόμενος σκοπός σε άλλο νομικό πρόσωπο.


δ) Ειδικότερα, ....


2. Με την απόφαση της προηγούμενης παραγράφου καθορίζεται η τύχη της περιουσίας του νομικού προσώπου που τυχόν καταργείται, ο φορέας που καθίσταται διάδοχος των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του, το καταστατικό ή ο οργανισμός που το διέπει στην περίπτωση συγχώνευσης και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της προηγούμενης παραγράφου.»


§2. Μέσα σε προθεσμία εννέα μηνών από την έκδοση της απόφασης της παραγράφου 1 του άρθρου 14Β του ν. 3429/2005 προσδιορίζεται ανά διάδοχο φορέα το τυχόν πλεονάζον προσωπικό για το οποίο εφαρμόζεται το άρθρο 37 παρ. 7 του ν. 3986/2011 (Α' 152). Ο προσδιορισμός γίνεται με απόφαση της αρμόδιας για το προσωπικό Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης ή υπηρεσίας του διάδοχου φορέα, μετά από σχετική μελέτη, στην οποία περιλαμβάνεται και η εκπόνηση νέου οργανογράμματος. 
Μέχρι τον προσδιορισμό του τυχόν πλεονάζοντος και τη μεταφορά του μη πλεονάζοντος προσωπικού κατά τα ανωτέρω, η μισθοδοσία καταβάλλεται κανονικά από τον υπό εκκαθάριση ή υπό συγχώνευση ή διάσπαση τελούντα φορέα, η διάρκεια των οποίων διαδικασιών παρατείνεται μέχρι τότε
aegaio.blogspot.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ !!!

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς! Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'! Και τ' όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα. Αλλά έχει εμφανιστεί κι αλλού το όνομα ΝΕΡΙΤ: Στον Πόλεμο των Άστρων, εκείνη την παλιά ταινία με τον μασονικό συμβολισμό της δυαδικότητας του καλού και του κακού και τον αέναο πόλεμο τους. Ο Nerit ήταν ένα από τα 'δίδυμα' φεγγάρια του Ossus, όπου η Γαλακτική Δημοκρατία είχε στήσει μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις της. Μεταξύ αστρικών πολέμων, μυστικών λεσχών που δημιουργήθηκαν από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας ελίτ και μιας κρατικής τηλεόρασης που σώπασε με ένεση ευθανασίας, γεννιέται η νέα τηλεόραση με την εκπληκτική επωνυμία ΝΕΡΙΤ Α.Ε. που απ' ότι φαίνεται... μόνο 'ανώνυμη εταιρεία' δεν είναι! Ο α-Παπαχελάς αφεντικό (μικρό αφεντικό, γιατί όπως φαίνεται άλλος είναι το μεγάλο) θα συνεισφέρει κι αυτός με τη σειρά του στην επικράτηση κι εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που όπως είπε και ο ίδιος ο Ροκφέλερ το 1991 σε σύσκεψη της Τριημερούς, χωρίς τη διακριτική σιωπή των ΜΜΕ δεν θα είχαν καταφέρει να δρομολογήσουν. Εύγε!!! Κι όπως λένε και εβραϊκά: !כל כבוד (Το οποίο κατά λέξη μεταφράζεται: 'Όλα τιμή!' Φαίνεται ότι και τα εύσημα έχουν κι αυτά τιμολόγιο...) Εμείς πάλι λέμε... η τιμή, τιμή δεν έχει, και χαρά σ' όποιον την έχει... Πουυυυύ τέτοια χαρά!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΟ twitter,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ.. ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

της Μαρίας Μιχ. Πολύζου
(twitter:@mmpolyzou)

Ας διαβάζουμε ΠΙΣΩ από τις ενέργειές τους: Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Μέχρι και πριν από την....
ΕΡΤ, η τακτική εξόντωσης ήταν βασισμένη στο "μαρτύριο της σταγόνας", λίγες δόσης σταδιακής προόδου για την εφαρμογή του Μνημονίου και των επιταγών της Τρόϊκας. Αυτό που έγινε με την ΕΡΤ καταδεικνύει την επιτάχυνση των διαδικασιών.
"Οι μηχανές στο ΦΟΥΛ"!!!

Να ξέρετε ότι ο τελικός στόχος είναι όλη η περιουσία της Ελλάδας και μέσα στα περιουσιακά στοιχεία είμαστε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ - ναι τα φυσικά πρόσωπα! Τα χειρότερα είναι μπροστά μας εκτός και αν τα σταματήσουμε.

Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν μαζί με τους τοποτηρητές που εγκαταστάθηκαν στην Αποικία που λέγεται Ελλάδα.

Μετά τις Γερμανικές εκλογές έρχεται η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, και η λήξη της έννοιας "Κράτος" για την Ελλάδα. Ήδη ο προϋπολογισμός του 2014 θα κατατεθεί από αυτόν τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες.

Μετράμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΡΕΣ για να αντιδράσουμε δυναμικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αν δεν απαντήσουμε ΤΩΡΑ δυναμικά ως ΕΛΛΗΝΕΣ θα χαθούμε ως Έθνος και ως Κράτος στο άλεσμα της Ομοσπονδιακής μηχανής.

Αναφορές:

1. Οι δηλώσεις του Σόϊμπλε στη Γερμανική Βουλή, ο ίδιος αναφέρει ξεκάθαρα αυτά που περνάνε τώρα ως μέτρα: 

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/257840/poly-epodynes-metarrythmiseis-proaniggeile-gia-tin-ellada-o-soimple.

2. Η απάντηση (φωτο) του Βουλευτή της Ν.Δ, Α. Γεωργιάδη "Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" μετά από ερώτησή μου προς τον ίδιο να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις Σόϊμπλε στις 30-11-12 στο twitter. Ο ίδιος είπε "Έτσι γίνεται στη μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο. Αναγκαστικά. Αλλά πρέπει να το κάνουμε". Το μοντέλο στο οποίο αναφέρεται (και δεν είπε τότε) είναι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ.

3. Το ηχητικό (http://po.st/UKlbcL (από το 7:30), όπου ο Γραμματέας της Ν.Δ και Βουλευτής Ηρακλείου Μ. Κεφαλογιάννης στις 14-02-13 δηλώνει στην εκπομπή του realfm στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου (@NChatzinikolaou) ότι οδηγούμαστε στην Ομοσπονδιοποίηση αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογικές.

4. Αρθρο μου αμέσως μετά τις δηλώσεις του Μ. Κεφαλογιάννη "Μας πάνε για προτεκτοράτο" στις 14-02-13
 http://loutraki1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html 


( Stranger ) Ετοιμάσου γιατί το πανηγύρι (του 3'ου παγκοσμίου πόλεμου ) ξεκινάει ίσως και σε μερικές ώρες!,

Υπάρχουν πληροφορίες ότι 4 χώρες βγάζουν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ πόρισμα ΟΤΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΕΧΕΙ....ΚΑΝΕΙ.....ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ....ΗΠΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΤΑΝΙΑ -ΓΑΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ ....ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ! Την ενημέρωση την έδωσε ο Κ Δρουγος στην προσωπική του σελίδα στο facebook! Αναμένουμε νεότερα σύντομα ! Μια είδηση ξένης ιστοσελίδας για το θέμα France weighing military options after French lab confirms Syrian use of sarin gas Laurent Fabius, France's foreign minister, said that samples taken from Syria and tested in France confirm that sarin gas has been used by the Assad regime in several attacks in March and April. The U.K. Foreign Office said that samples from Syrian victims tested in British labs also confirmed the use of sarin. A UN investigative panel released its report yesterday, saying its experts had "reasonable grounds" to suspect small-scale use of toxic chemicals. Fabius said that France was not ruling out a military strike on the place where the gas is being stored. NewsBomb Ακομα απο ολυμπια αυτο... ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως. Ο Ομπάμα ανακοίνωσε στρατιωτικη υποστήριξη στους ισλαμοφασίστες εισβολείς στην Συρία. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Δυστυχώς οι υπάνθρωποι του Σόρος και της Κλίντον οδηγούν τους Γηγενείς σε νέα γενοκτονία και την ανθρωπότητα προ της παγκόσμιας σύρραξης. Σε λίγο περισσότερα. KAI ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΟΣ: Μαζικες Απελάσεις Σιιτων ξεκίνησαν οι “χώρες του κόλπου”. Ο εφιάλτης ξεκίνησε. Το Κουβειτ ανακοίνωσε την απέλαση 2000 Σιιτων κατάσχοντας τις περιουσίες τους. Όλοι πλέον βλέπουν ανάφλεξη στην περιοχή. Στην γειτονιά μας δηλαδή. Να ετοιμαζόμαστε και εμείς σιγά σιγά… EKTAKTA NEA AΠΟ ΣΥΡΙΑ/ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ/OI HΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΣΑΝΤ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ… dr Athanasios E.Drougos EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ U.S. confirms: Assad used chemical weapons against Syrian rebels, civilians Published 13 June 2013 The Obama administration has informed Congress a few minutes ago that the U.S. intelligence community has determined that the Assad regime has used chemical weapons on several occasions against both rebel forces and Syrian civilians. The U.S. intelligence community says these attacks, each using small quantities of sarin gas, have killed about 150 Syrians. The Obama administration has informed Congress this afternoon that the U.S. intelligence community has determined that the Assad regime has used chemical weapons on several occasions against both rebel forces and Syrian civilians. The U.S. intelligence community says these attacks, each using small quantities of sarin gas, have killed about 150 Syrians. The New York Times reports that according to an internal memorandum circulating inside the government on Thursday, the “intelligence community assesses that the Assad regime has used chemical weapons on a small scale against the opposition multiple times in the last year.” The intelligence services involved in the determination say their conclusions are based on evidence that includes reporting on planning by the regime for the use of chemical weapons, accounts of specific attacks, and descriptions of physiological symptoms. The draft statement notes there is no reason to believe the rebels have access to chemical weapons. “We believe that the Assad regime maintains control of these weapons, and has taken steps to secure these weapons from theft or attack,” it states. “We have no reliable, corroborated reported indication that the opposition has acquired or used chemical weapons.” According to a CIA report, which was described to the Times by an American official who declined to be identified, the United States has acquired blood, urine, and hair samples from two Syrian rebels — one dead, and one wounded — who were involved in a firefight with Syrian government forces in mid-March near the town of Utubya, northeast of Damascus. The samples showed that the rebels were exposed to sarin and support the conclusion that the regime has used the weapon. The intelligence services of the United Kingdom and France have reached similar conclusions earlier this month. Independent labs in the United Kingdom and France, after examining bodily fluids from Syrian victims, have said these fluids prove beyond doubt that sarin gas was used. USA Today reports that the White House announced late Thursday afternoon that high-level administration officials were going to hold previously unscheduled calls with reporters for about 17:00 Thursday to discuss the findings about Syria and what the administration intends to do in response. Earlier on Thursday, Politico reported that former President Bill Clinton said he agreed with Senator John McCain (R-Arizona) that Obama should be more forceful in supporting Syrian rebels who are fighting the government forces of President Bashar Assad. “Some people say, ‘Okay, see what a big mess it is? Stay out!’ I think that’s a big mistake,” Clinton said during a Tuesday event on behalf of the McCain Institute for International Leadership in New York City. “I agree with you about this,” Clinton told McCain. “Sometimes it’s just best to get caught trying, as long as you don’t over-commit — like, as long as you don’t make an improvident commitment.” The Times reports that earlier this week, during a broad evaluation of U.S. Syria policy, senior State Department officials have been pushing for an aggressive military response to the recent battlefield gains by the Assad government, and that these officials’ position has only been strengthened by the intelligence community’s determination about chemical weapons. These officials have advocated measures such as airstrikes to hit the primary landing strips in Syria that the government uses to launch the chemical weapons attacks, ferry troops around the country, and receive shipments of matériel from Iran. White House officials, however, remain wary, and one American official told the Times that a meeting on Wednesday of the president’s senior advisers yielded no firm decisions about how to proceed. France weighing military options after French lab confirms Syrian use of sarin gas Laurent Fabius, France’s foreign minister, said yesterday that samples taken from Syria and tested in France confirm that sarin gas has been used by the Assad regime in several attacks in March and April. The U.K. Foreign Office said that samples from Syrian victims tested in British labs also confirmed the use of sarin. A UN investigative panel released its report yesterday, saying its experts had “reasonable grounds” to suspect small-scale use of toxic chemicals. Fabius said that France was not ruling out a military strike on the place where the gas is being stored. Laurent Fabius, France’s foreign minister, said yesterday that samples taken from Syria and tested in France confirm that sarin gas has been used on several occasions. Fabius said that a French laboratory “proved the presence of sarin in the samples in our possession.” He said France “now is certain that sarin gas was used in Syria multiple times and in a localized way.” Le Monde reports that the UN panel investigating chemical weapon use in the Syrian conflict has tested blood and urine samples from victims of four attacks by the Syrian army and air force: Khan Al-Assal, near Aleppo, on 19 March Uteibah, near Damascus, on 19 March The neighborhood of Sheikh Makhsoud in Aleppo on 13 April The city of Saraqeb on 29 April Le Monde reports that the French lab examined samples from victims of a government helicopter attacks on Saraqeb on 29 April. Fabius did not elaborate on the findings, but his office reported that metabolized sarin was found in the urine of a female victim, and that elevated levels of regenerated (pure) sarin were found in the blood taken from two other victims (9.5 nanograms/milliliter). The blood samples were taken from the three victims – one of them was already dead, the two others were in critical conditions — at a hospital at Idlib, and shipped to the Centre de Recherches du Bouchet, located in Vert-le-Petit in the Essonne department in northern France, on 4 May, arriving at the lab on 9 May. The Bouchet lab used four different analytical techniques to analyze the samples. The complete results of the analysis are confidential, but lab experts told Le Monde that the presence of sarin in the blood is impossible to falsify or manipulate, unlike the presence of sarin in urine, which can be manipulated. Fabius told France 2 TV that “aucun doute que c’est le régime qui est en cause” (without doubt it is the [Assad] regime which is involved” [in the attack]). Fabius repeated the same message in an interview with Reuters, saying Syrian president Bashar Assad’s regime was responsible for the use of the gas, and that France was not ruling out a military strike on the place where the gas is being stored. “It would be unacceptable that those guilty of these crimes benefit from impunity,” Fabius said The United Kingdom also said that t tests it conducted in British labs on samples from Syria were positive for sarin. Britain’s ambassador to the United Nations, Mark Lyall Grant, said Britain has evidence suggesting a number of different chemical agents have been used, “sometimes including sarin, sometimes not.” France and Britain both say they believe the Assad regime first used chemical weapons in an attack on Homs on 23 December 2012, but that French and British labs could not obtain physiological samples from victims of that attack. Fox News reports that the French and British findings, based on samples taken from Syria, came hours after a UN investigative team said it had “reasonable grounds” to suspect small-scale use of toxic chemicals in at least four attacks in March and April. The UN investigation was based on interviews with doctors and witnesses, not on physical evidence. The UN investigative team was appointed by the Human Rights Council has been issuing periodic updates about suspected war crimes in Syria. Tuesday’s report dealt with chemical weapons, among a wide range of topics. Separately, UN chief Ban Ki-moon appointed a UN team headed by Swedish chemical weapons experts Ake Sellstrom after the Syrian government asked for an investigation of a purported attack by rebels on 19 March on the village of Khan al-Assal, near the northern city of Aleppo. Syria says that Syrian soldiers were killed in the incident, and the regime insisted that the UN probe be limited to that case. Ban wants a broader investigation, including the 23 December incident in Homs. Britain and France have also pushed to widen Sellstrom’s mandate, sending Ban information on additional alleged incidents. Fox news notes that such allegations are based on three types of information that can be obtained without having investigators go into Syria — amateur videos, witness accounts, and physiological samples. Witnesses and doctors have been interviewed by Skype or after they have fled Syria. Labs in Turkey, Britain, and France have analyzed samples smuggled out of Syria or taken from suspected victims after they were hospitalized outside Syria. First use of a chemical weapon in Syria appears confirmeD Israeli military intelligence sources said, with “high degree of confidence,” that a single chemical weapon – either a SCUD chemical warhead or, more likely, an artillery shell – was fired on the Khan al-Assal neighborhood in Aleppo earlier today, killing twenty-six people, including eleven government soldiers. Scores of injured people were taken to area hospitals. The Syrian government and the anti-government rebels accuse each other for firing the chemical weapon. Israeli military intelligence sources said, with “high degree of confidence,” that a single chemical weapon – either a SCUD chemical warhead or, more likely, an artillery shell – was fired on the Khan al-Assal neighborhood in Aleppo earlier today, killing twenty-six people, including eleven government soldiers. Scores of injured people were taken to area hospitals. In a speech last week, Maj. Gen Aviv Kochavi, the head of Israel’s military intelligence, said the President Assad was preparing his chemical arsenal for operational use, but that the order to use them had not yet been given (see: “Syrie, Iran, Palestine: les scénarios de l’armée israélienne,” Slate.fr, 15 March 2013). Kochavi also noted that the Assad regime, in fighting the rebel forces, has steadily escalated its use of advanced weapon systems against civilians. The Syrian military has used SCUD and M-600 missiles on populated areas of the country. Kochavi said that so far, Syrian government forces have launched seventy missiles on civilian areas. The anti-government rebels charged the Assad regime for the first confirmed use a chemical weapon in the two-year old civil war, saying the firing came hours after a coalition of anti-regime groups, meeting in Istanbul, elected Ghassan Hitto, a Syrian-American, to be the prime minister of a rebel-supported interim Syrian government. The Assad regime and the Russian Foreign Ministry both accused the rebels for firing the chemical shell. The official Syrian news agency, SANA, said: “Terrorists fired a rocket containing chemical substances in the Khan al-Assal area of rural Aleppo and initial reports indicate that around 15 people were killed, most of them civilians.” The Russian Foreign Ministry issued a statement saying: A case of the use of chemical weapons by the armed opposition was recorded early in the morning of March 19 in Aleppo province. We are very seriously concerned by the fact that weapons of mass destruction are falling into the hands of the rebels, which further worsens the situation in Syria and elevates the confrontation in the country to a new level.” The United States has been cautious in its reaction to the news. White House spokesman Jay Carney told reporters that “We are looking carefully at allegations of … chemical weapons use, we are evaluating them. We have no evidence to substantiate the charge that the opposition has used chemical weapons. We are deeply skeptical of a regime that has lost all credibility and we would also warn the regime against making these kinds of charges as any kind of pretext or cover for its use of chemical weapons.” Pentagon spokesman George Little said: “I have no information at this time to corroborate any claims that chemical weapons have been used in Syria. The use of chemical weapons in Syria would be deplorable.” The United States has stressed all along that the it would take action if Assad used chemical weapons. Back in December, President Barack Obama said: “Today I want to make it absolutely clear to Assad and those under his command: The world is watching. The use of chemical weapons is and would be totally unacceptable. If you make the tragic mistake of using these weapons, there will be consequences, and you will be held accountable.” Then-Secretary of State Hillary Rodham Clinton said: “This is a red line for the United States. I am not going to telegraph in any specifics what we would do in the event of credible evidence that the Assad regime has resorted to using chemical weapons against their own people. But suffice it to say, we are certainly planning to take action if that eventuality were to occur.” http://www.analystsforchange.org/2013/06/ektakta-nea-oi-h.html Stranger πηγη

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


Όταν ο καθοδηγητής δώσει το "σύνθημα" τότε άς τρέξουν οί αφελείς να κρυφτούνε...
Ο Ισλαμικός κίνδυνος σίγουρα κάποια μέρα κοντινή, ή μακρινή, θα χτυπήσει καί  την "πόρτα" της χώρας μας. Έτσι λοιπόν, ώς "Δημοκράτες" πού είμαστε,  αφού γεμίσαμε με ανθρώπους από "ιδιόρρυθμες"  καί ταραγμένες περιοχές,  θα έλθει πιθανότατα καί η ώρα  να υποστούμε καί τις συνέπειες...
Γιατί αρκεί, λόγω κουλτούρας, ένα "ισλαμικό σφύριγμα" γιά να ξεσηκωθούν τα πάντα σ΄ όλη την χώρα καί στήν Αθήνα περισσότερο, με καταστάσεις απρόβλεπτες...
Τό τί θά πρέπει να γίνει, καί τό άν θα πρέπει όλα αυτά τα διεσπαρμένα κατά τόπους τζαμιά καί οργανώσεις νά τά μαζέψει η Κυβέρνηση σε ένα σημείο, είναι ένα θέμα πού μόνο ένας σοφός κυβερνήτης θα μπορέσει να το επιτύχει. 
Υπάρχει όμως, τέτοιος σοφός σήμερα;  
 δρυτς τς μουσουλμανικς δελφότητος Χασν λ Μπάνα χει νειρον ν κυματίση  σημαία το σλμ ες χώρας, α ποαι«κυβερνήθησαν» ὑπ ατο κα ες ατς περιλαμβάνει κα τά…Ελληνικ νησι το Αγαίου.
Ο ποκαλύψεις αυτές γίνονται σήμερα π διακεκριμένων δημοσιογράφων. 
 νας,  ποος εναι κα συγγραφες βιβλίων θνικς στρατηγικς κα θνικς σφαλείας, παραθέτει στοιχεα μ διευθύνσεις,νόματα, στόχους κα διασυνδέσεις τν Μουσουλμανικν ργανώσεων μ πρεσβείας, προξενεα σλαμικν χωρν ς κα μ ξένας διεθνες ργανώσεις.
 λλος ναδεικνύει τν θέατον πόλεμον τν Μουσουλμανικν ργανώσεων ες τν λλάδα δι τν λεγχον το σλαμικοΤεμένους. Παραθέτει τν δήλωσιν το δρυτο τς Μουσουλμανικς δελφότητος δι τν κυματισμν τς σλαμικς σημαίας ες τλληνικ νησιά.
ν νας τρίτος ποκαλύπτει τι  καταγγελία τςΜουσουλμανικς νώσεως λλάδος τι λαβεν πειλητικν πιστολήν, ποία πειλε μ σφαγν τ μέλη της, προέρχεται τελικς π Μουσουλμάνους.
ΟΙ  ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολούθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά "απίστων"! ...
Πρόκειται για την οργάνωση "Hefazate Islam Bangladesh" που όπως μας ενημέρωνε το πανό στην κεφαλή της πορείας, έχει πλέον και ελληνικό βραχίονα. Η οργάνωση αυτή συγκλόνισε την διεθνή κοινή γνώμη πριν από λίγες εβδομάδες, όταν χιλιάδες μέλη της βγήκαν στους δρόμους του Μπανγκλαντες και αξίωναν την δολοφονία Bloggers που αντιδρούσαν στην επιβολή του σκοταδισμού στην χώρα.  
Ένας από αυτούς μάλιστα, ο 26χρονος Ahmed Rajib Haider δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο έξω από το σπίτι του. Μία ματιά στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης οργάνωσης προκαλεί φρίκη αφού δεν κρύβουν τις προθέσεις τους για την δημιουργία "παγκόσμιου χαλιφάτου", για το "έθνος του Ισλάμ" και την Παγκόσμια κυριαρχία.
Δυστυχώς δεν μένουν μόνο στα λόγια αφού στο Μπανγκλαντές δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταστρέψει λατρευτικούς τόπους, αγάλματα, αλλά έχουν επιτεθεί και σε πιστούς άλλων δογμάτων. Όσο για την ευαισθησία για τα δικαιώματα των εργατών, μόνο υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί... 
Στην Ελλάδα, τελικά "καταφέραμε" να ανθίσουν οι μουσουλμανικές οργανώσεις. 
Ιδού ποιες δίνουν οι Υπηρεσίες Ασφαλείας ως ενεργές αυτή την στιγμή:
>Al Salam τζαμί, Γαλαξία 9, Νέος Κόσμος.
>Islam for Greeks http://islamforgreeks.org
>Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, Γαλαξία 9 Νέος Κόσμος, ιδρύθηκε το 2003, Τηλ. 6972838164, Φαξ 2109216639
>Η «Muslim Association of Greece», διατηρεί σελίδα και στο Facebook.
  >Έλληνο-Αραβικό μορφωτικό κέντρο (Arab-Hellenic center for culture & civilization member of Federation of Islamic Organization in Europe), Κύπρου 2 Μοσχάτο, http://www.islam.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=Greek, τηλ. 2106910492, ε-mail: ahcccgr@yahoo.com  
>Al Farouk τζαμί, Ζαγορίων 40, Αθήνα, Τηλ. 2106910460, www.ahccc.gr
>Αl-Andalus τζαμί, Φίλωνος 98, Πειραιάς, Τηλ. 6972008214, E mail: naim_elghandour@yahoo.gr, ιδρύθηκε το 1981
>Greeks Rethink, E mail: info@greeksrethink.com (Ανενεργή προς το παρόν ομάδα απευθυνόμενη σε προσήλυτους στο Ισλάμ).
Το Μπαγκλαντές θεωρείται βασίλειο της παιδικής δουλείας ενώ τα εργατικά ατυχήματα με χιλιάδες νεκρούς είναι πλέον είδηση που δεν συγκινεί κανέναν.
Πρόσφατα κατέρρευσε εργοστάσιο με εκατοντάδες νεκρούς εργάτες, γυναίκες και ανήλικους στην πλειοψηφία τους. Οι "προοδευτικοί" τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Καλό θα είναι να ενημερωθούν λίγο καλύτερα για το ποιοί μαζεύονται στην χώρα αυτή με την δική τους ανοχή.  
ΤΑ  ΤΖΑΜΙΑ...
Τὸ 1998 γιὰ παράδειγμα εἴχαμε 18 αὐτοσχέδια τζαμιὰ σὲ ὁλόκληρη τὴν Ἀττική. Ἕξι χρόνια ἀργότερα, λίγο πρὶν ἀπὸ τοὺς Ὀλυμπιακοὺς Ἀγῶνες τοῦ 2004, ὁ ἀριθμὸς αὐτὸς τριπλασιάστηκε.!
Ὑπενθυμίζεται ὅτι ἐπικειμένων τῶν Ὀλυμπιακῶν Ἀγώνων τῆς Ἀθήνας,ὑπῆρξε αἴτημα τῶν ἐν Ἑλλάδι παράνομα διαβιούντων μουσουλμάνων τὸ τζαμὶ τῆς Ἀθήνας νὰ γίνει στὰ Σπάτα, ἔτσι ὥστε ἡ πρώτη εἰκόνα τῆς Ἀθήνας, ποὺ θὰ εἶχαν οἱ ξένοι ἐπισκέπτες μετὰ τὴν ἔξοδό τους ἀπὸ τὸν ἐκεῖ κεντρικὸ ἀερολιμένα Ἀθηνῶν νὰ ἦταν ἕνα τζαμί...
Καὶ δεκαπέντε χρόνια μετὰ τὸ 1998, ὅπου ὑπῆρχαν μόνο 18 τζαμιά, ὁ ἀριθμός τους ἔφτασε ἤδη τὰ 115–120!
Τὰ πλέον σημαντικὰ ἀπὸ αὐτὰ εἶναι περίπου 74, ἐκ τῶν ὁποίων τὰ 22 ἐλέγχονται ἀπὸ Μπανγκλαντεσιανούς, τὰ 20 ἀπὸ Ἄραβες,11 ἀπὸ τὸ Πακιστάν, 7 ἀπὸ Ἰνδοὺς καὶ 2 ἀπὸ Ἀφγανούς.
Ἀπὸ αὐτά, ἀναφέρονται ἐνδεικτικῶς τὰ ἀραβικά, τὰ ὁποῖα ἐλέγχονται κυρίως ἀπὸ Αἰγυπτίους, καὶ εἶναι τὰ ἑξῆς:
• Al Salihin, Σοφοκλέους 196, Καλλιθέα.
• Al Salam, Γ. Παπανδρέου 87, Ζωγράφου.
• Al Bet Al Taqwa, μέλος τῆς Μουσουλμανικῆς Ἑνώσεως Ἑλλάδας, Μπουμπουλίνας 4–6, Ἀθήνα.
• Al Ahlaz, Στροφάδων 5, Κυψέλη.
• Al Farouk, Κωνσταντινουπόλεως 288, Ἀθήνα.
• Al Girabaa, Λ. Ἰωνίας καὶ Κλυμένης 2, Ἀθήνα.
• Al Salam, Γαλαξία 9, Ν. Κόσμος.
• Al Nour, Ἁλμυρίδος 10, Πειραιᾶς.
• Al Ansar, Σόλωνος 39, Καλλιθέα.
• Al Sahaba, Ξηρομέρου 32,Ἀμπελόκηποι.
• KEBAA, Σκαλιστήρη 8, Κ. Πατήσια.
• Taqwa, laXanivoc; Σαλαμίνος 80, Μεταξουργεῖο.
• Amal Filla, Μενάνδρου 23, Ἀθήνα.
 Salahadin Ayubi, Κ. Παλαμᾶ 55, Δάφνη.
• Ἀκόμη, ὑπάρχει ἕνα τζαμὶ στὴν ὁδὸ Μηλιαράκη καὶ Κουρμούλη 55 (Ἀθήνα), ἕνα στὴν ὁδὸ Ριζάρη 88 (Μαραθώνας), ἕνα στὸν Σύλλογο Αἰγυπτίων Παγκρατίου (Παυσανίου 18–20, Παγκράτι), ἕνα στὸ Ἑλληνοαραβικὸ Ἐπιμορφωτικὸ Πολιτιστικὸ Κέντρο (Πειραιῶς καὶ Κύπρου 2, Μοσχάτο) καὶ ἕνα, τὸ Ἂλ Ἀνταλοὺς (Φίλωνος 97–99), στὸν Πειραιᾶ.
Σὲ αὐτὰ θὰ πρέπει νὰ συμπεριληφθεῖ τὸ προαναφερθὲν Al Rahman,στὴν ὁδὸ Παλαιολόγου 63–65 (Ἀθήνα), τοῦ δραστήριου Αἰγυπτίου Ἒλ Ντίν.
Ἰσλαμικὲς ὀργανώσεις στήν χώρα μας...
Στὶς παραπάνω παρουσίες θὰ πρέπει νὰ προστεθοῦν καὶ ὁρισμένες ἰσλαμικὲς ὀργανώσεις, οἱ περισσότερες ἐκ τῶν ὁποίων διαθέτουν καὶ χώρους προσευχῆς:
• Ἑλληνοαραβικὸς Σύλλογος “Εἰλικρίνεια”. Συνεστήθη τὸ 2009 καὶ ἀνήκει στὴν προαναφερθεῖσα Al Ahlaz.
• Ἑλληνοαιγυπτιακὸς Σύλλογος “Ὁ Πτολεμαῖος”. Ἱδρύθηκε ἀπὸ τὴν Ἂλ Ραχμὰν καὶ λειτουργεῖ στὸν ἴδιο χῶρο (Παλαιολόγου 63–65).
• Σύλλογος Ἀραβικῆς Κοινότητας Ἀμπελοκήπων Ἀθηνῶν. Λειτουργεῖ στὸν ἴδιο χῶρο μὲ τὴν Al Sahaba.
• Σουδανικὴ Κοινότητα Ἑλλάδος. Συστεγάζεται μὲ τὴν ΚΕΒΑΑ.
• Ἐπιμορφωτικὸς Σύλλογος Ἰρακινῶν Μεταναστῶν Ἑλλάδος. Συστεγάζεται μὲ τὸ τζαμὶ Salahadin Ayubi.
• Πακιστανικὴ Κοινότητα Μενιδίου. Στεγάζεται στὸν ἴδιο χῶρο μὲ τὸ πακιστανικὸ τζαμὶ Masjid Mohamedia (Ἁγ. Τριάδος 106, Μενίδι).
• Faizan E Madeena – Ἰσλαμιστὲς μὲ Εἰρήνη γιὰ ὅλο τὸν Κόσμο. Σωματεῖο συστεγαζόμενο μὲ τὸ πακιστανικὸ τζαμὶ Faizan E Madeena, Μακρυγιάννη 15, Ρέντης.
• Πολιτιστικὸς Σύλλογος Minhaz Ul Quran, Λ. Μαραθῶνος 31, Ν. Μάκρη.
• Jihad Al Jabar. Λειτουργεῖ καὶ ὡς τζαμὶ καὶ συστεγάζονται στὸν ἴδιο χῶρο (Αἰσχύλου 37).
• Πολιτιστικὸς καὶ Καλλιτεχνικὸς Σύλλογος “Νούρ”. Στεγάζεται στὸν ἴδιο χῶρο μὲ τὸ ὁμώνυμο Αφγανικὸ τζαμί.
• Gurudawa. Ἰνδικὸ τζαμί, στὸ ὁποῖο στεγάζεται καὶ τὸ σωματεῖο μὲ τὴν ἐπωνυμία Shri Guru Nanak Devji, Ἁγίου Θωμᾶ, Οἰνόφυτα.
• Σύλλογος Ἰνδῶν Guru Arjan- Dev-Ji, Λάκκα Καλογήρων, Μέγαρα.
• Ἰνδικὸς Σύλλογος Shri Guru Rabi Dass Sabha, συστεγαζόμενος στὸν ἴδιο χῶρο μὲ τὸ ὁμώνυμο τζαμί.
• Shri Guru Nanak Darbar, ἰνδικὸ σωματεῖο συστεγαζόμενο στὸν ἴδιο χῶρο μὲ ὁμώνυμο τζαμί.
• Πολιτιστικὸς Σύλλογος Πακιστανῶν Minhaz, Αὐλίδος 8, Θήβα.
Μουσουλμανικὲς ὀργανώσεις...
Στὶς παραπάνω θὰ πρέπει νὰ προστεθεῖ μία σειρὰ ἄλλων μουσουλμανικῶν ὀργανώσεων μὲ παρουσία στὴν Ἑλλάδα, γιὰ τὶς ὁποῖες δὲν ὑπάρχουν πολλὰ στοιχεῖα, πέραν αὐτῶν, ποὺ ἀνέφερε τὸ RIMSE (βλ. παρακάτω).
• Μουσουλμανικὴ Ἀδελφότητα Σύρων. Ἀνήκει στὴ Μουσουλμανικὴ Ἀδελφότητα, εἶναι ἐναντίον τοῦ Ἄσσαντ.
• Jamaat e-lslami. Ὀργάνωση ἐκ Πακιστανῶν μεταναστῶν, ἀριθμοῦσα περὶ τὰ 500 μέλη, σὲ ἐπαφὴ μὲ τὸ Islamic Forum Greece. Ὑπάγεται στὴν πανευρωπαϊκὴ ἰσλαμιστικὴ ὀργάνωση Islamic Forum Europe,ποὺ ἀναφέρεται ὡς ἔχουσα σχέση μὲ τὴν Ἀγγλία.
• Dawat-e Islami. Ἀριθμεῖ μερικὲς ἑκατοντάδες Πακιστανῶν μεταναστῶν.
• Tablighi Jamaat. Πακιστανική
Tablighi Jamaat. Πακιστανική,ὁμοίως μὲ τὴν παραπάνω, μὲ ἐπιπλέον δράση τὶς ἐπισκέψεις ἰμάμηδων, ποὺ ὀργανώνουν σεμινάρια θρησκευτικῆς φύσεως κυρίως στὴν Ἀθήνα.
• Islami Jamaat-e-Talaba. Μικρὸς πυρήνας Πακιστανῶν μεταναστῶν.
• Tehrik-e-Jafaria. Ὀργάνωση Πακιστανῶν Σιϊτῶν, μὲ μερικὲς ἑκατοντάδες μέλη, σύνδεση μὲ ἄλλες σιϊτικὲς ὁμάδες στὴν Ἑλλάδα καὶ μὲ τὴν πρεσβεία τοῦ Ἰράν.
• Χεζμπολλάχ. Λιβανέζικη σιϊτικὴ ὀργάνωση (κυβέρνηση στὸν Λίβανο), μὲ ἀφανῆ μέχρι στιγμῆς παρουσία στὴν Ἑλλάδα, λόγῳ τῶν πολλαπλῶν κυρώσεων κ.λπ.
• Hizb ut Tahrir. Ἐκτιμᾶται (RIMSE) ὅτι διατηρεῖ μικρὸ πυρήνα στὴν Ἑλλάδα. Τὸ προξενεῖο τοῦ Οὐζμπεκιστὰν στὴν Ἀθήνα ἔχει ἐκδώσει εἰδικὴ μελέτη γιὰ τὴν ἐπικινδυνότητα τῆς ἐν λόγῳ ὀργανώσεως.
• Χαμάς. Μέχρι τὸ 2008–2010 διέθετε ἀξιόλογη παρουσία στὴν Ἑλλάδα· ἔκτοτε ἡ δράση της ἔχει μειωθεῖ αἰσθητά, ἂν καὶ παραμένει ἐνεργὸς μὲ ἀρκετὰ μέλη, κυρίως στὴν Ἀθήνα.
• Σαλαφιστές. Ἡ πλέον γνωστὴ ὁμάδα Σαλαφιστῶν εἶναι ἡ προαναφερθεῖσα Ἂλ Ραχμάν. Περιλαμβάνει κυρίως Αἰγυπτίους καὶ προσήλυτους Ἕλληνες.
• Fatah al Islami. Κατὰ τὸ RIMSE, ἡ ὀργάνωση ἀναφέρεται ὡς διαθέτουσα χαλαροὺς πυρῆνες Λιβανέζων καὶ Παλαιστινίων καὶ χρησιμοποιοῦσε στὸ παρελθὸν τὴν Ἑλλάδα ὡς χώρα μεταβάσεως (transit) πρὸς τὴν ΕΕ.
Εἰδικὴ μνεία γίνεται γιὰ τὴν Ansar Al Islam, ἰρακινὴ ἰσλαμιστικὴ ὀργάνωση μὲ μέλη της κυρίως Ἰρακινοὺς καὶ Κούρδους τοῦ Ἰράκ.
από τον " Ορθόδοξο Τύπο" ,   31 Μαϊου 2013

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

( ΒΙΝΤΕΟ) Τα είπε όλα ο Πάνος Καμμένος - "Θα μας τα πάρουν όλα δημόσια και ιδιωτική περιουσία"- "Ο ελληνικός λαός να μην πέφτει στην παγίδα του διχασμού"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ "Μιλάνε για διαγραφή χρέους 50 δισ. μπας και σώσουν την κατάσταση. Όποτε δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα"τρώνε" και κάποιον. Μπορεί να ψάξουν να βρουν κάποιον άλλο να υπογράψει ένα νέο Μνημόνιο." δήλωσε ο κ. Πάνος Καμμένος μιλώντας μέσω σκάϊπ στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ΣΚΑΪ. Συνεχίζοντας ανέφερε : "Τα χαράτσια από την εφορία θα πάνε στις εισπρακτικές εταιρίες. Θα μας τα πάρουν όλα, όλη την δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Πρόκειται για τοκογλύφους. Ο λαός να μην πέφτει στην παγίδα του διχασμού". Για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε : "Υπάρχει χάσμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και στα οικονομικά. Ο Τσίπρας μιλώντας από την Καισαριανή για πληρωμή πανωτοκίων και τοκοχρεολυσίων είναι σαν να αναγνωρίζει τα δάνεια. Εμείς μιλάμε για διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους. Εμείς δεν αλλάζουμε θέσεις ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις".
Όλα είναι ένα τέχνασμα για να χάσουμε τα ακίνητα.
Σύμφωνα με τους πιο κάτω λογικούς συλλογισμούς αποδεικνύεται παραχρήμα ότι ο στόχος των ντόπιων και ξένων «προστατών» μας είναι να μας αρπάξουν τα ακίνητά μας, φτιάχνοντας, μέσω της κυβέρνησης, διάφορους νόμους. Νόμους, εναντίον των οποίων δεν υπάρχουν συνταγματικά εχέγγυα για να τους αποτρέψουν. Η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τους δανειστές, επιβάλει συνεχώς όλο και περισσότερους φόρους, χαράτσια, εισοδηματικά τεκμήρια και λοιπές επιβαρύνσεις, αφαίρεση φοροελαφρύνσεων κ.λ.π.. Η Δικαιοσύνη από το άλλο μέρος τα βλέπει όλα συνταγματικά και νόμιμα και δεν αντιδρά. Άρα ο πολίτης δεν έχει κάποια προστασία, ούτε συνταγματική ούτε δικαστική απέναντι στον κρατικό εξαναγκασμό. Για να πληρωθούν όμως όλα αυτά απαιτούνται να έχουν οι πολίτες χρήματα. Αλλά χρήματα δεν υπάρχουν. Η ανεργία αυξάνεται, οι μισθοί μειώνονται, οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι χωρίς δουλειές και φυτοζωούν. Η ρευστότητα εξαφανίστηκε. Από πού λοιπόν θα βρεθούν τα χρήματα; Μόνο μια πηγή χρημάτων υπάρχει. Οι καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει εκεί, άσχετα με το αν υπάρχουν ή όχι στην πραγματικότητα τα χρήματα αυτά στις τράπεζες αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΑ) που δημοσιεύτηκαν πέρυσι τον Αύγουστο (σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να δείτε εδώ): 1) το 81,5% των Ελλήνων αποταμιευτών δεν ξεπερνούσαν τα 2.000 ευρώ, 2) το 11,3% των καταθετών διέθετε στους λογαριασμούς του μεταξύ 2.001 και 10.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το σχεδόν το 93% των φυσικών προσώπων στη χώρα μας δεν έχουν περισσότερα από 10.000 στις ελληνικές τράπεζες. 3) το 5,9% διαθέτει καταθέσεις μεταξύ των 10.001 και των 50.000 ευρώ, 4) το 0,9% έχει στους λογαριασμούς του καταθέσεις μεταξύ των 50.001 και των 100.000 ευρώ και 5) μόλις το 0,4% των αποταμιευτών διαθέτει ποσά που υπερβαίνουν τις 100.001 ευρώ. Τι βλέπουμε λοιπόν; Βλέπουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που ξεπερνά πολύ το 90% δεν θα μπορέσει με μαθηματική βεβαιότητα να ανταποκριθεί στην πληρωμή των υπέρογκων βαρών που επιβάλουν συνεχώς κυβέρνηση και δανειστές. Οι τελευταίοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Επομένως που οδηγούμαστε; Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια των ακινήτων, τα μόνα αξιόλογα περιουσιακά αντικείμενα που έχουμε. Εξάλλου πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος σύμφωνα με τον οποίο, το δημόσιο αποκτά το δικαίωμα να προβαίνει, πέρα από την άμεση κατάσχεση των καταθέσεων και σε άμεση εκποίηση των ακινήτων των οφειλετών του δημοσίου. Αυτά για όσους έχουν ακίνητα. Όσοι δεν έχουν θα μπουν στα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης οφειλετών του δημοσίου που θα δημιουργηθούν. Είναι δηλαδή ολόκληρη η κοινωνία εγκλωβισμένη σε ένα μεγάλο στρατόπεδο κρατικού εξαναγκασμού. Δεν ξέρουμε πως το βλέπετε εσείς, αλλά εμείς βλέπουμε μια τεράστια τεχνητή κρίση για να χάσουμε τα ακίνητα για τα οποία στερηθήκαμε τις χαρές μιας ζωής. Αξίζει άραγε να το επιτρέψουμε αυτό; Δεν πρέπει άραγε να αντιδράσει η κοινωνία; Αν δεν εγερθούμε από το λήθαργο που μας έχουν ρίξει, σύντομα θα βρεθούμε προ απροόπτου. Πέτρος Χασάπης

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.