>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Τί παρατηρήσατε στην προκύρηξη των δολοφόνων κατά των Ελλήνων Ορθοδόξων; " "

Οι δολοφόνοι άφησαν το σατανικό τους DNA σαν υπογραφή στην προκύρηξη τους για μία δήθεν νέα πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση. Καθώς όλοι γνωρίζουμε από διάφορες πηγές την σύνδεση τους όπως και την στρατολόγηση τους από άνομα κέντρα είτε της CIA ή ακόμα και κατευθείαν εντολών των μασονικών στοών! Πεντάλφα στον κύκλο η υπογραφή τους, ένα λάβαρο εναντίον της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού, ένα σχήμα που στολίζει μασονικές στοές, εκκλησίες του σατανά και συντελεί ως βοήθημα στην επίκληση του διαβόλου!Είναι ξεκάθαρα οπαδοί του αντιχρίστου που δεν κρύβονται να αφήνουν τα σημάδια τους ως ένδειξη πανηγυρισμού ακόμα και στις πινακίδες των οχημάτων τους. Αυτόπτες μάρτυρες ομολόγησαν για την υπογραφή–πινακίδα του δολοφονικού τους μέσου, με αριθμό 666! Όπου δεν έλειψε να το αφαιρέσουν ως τρόπαιο με την εγκατάλειψη του δικύκλου! Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα, ύμνο για την σατανική πεντάλφα, μέσα από ένα σατανικό site. Προσέξτε στο τέλος της τελευταίας παραγράφου που αποκαλύπτουν την αιτία των επαναστατικών σεχτών, ως αιτίολογία την ύπαρξη του χριστανισμού!!!
 ellinonea.blogspot.gr 


Η πεντάλφα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Οι νεοπυθαγόρειοι, όπως γράφει η «Βικιπαίδεια», η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου, συμβόλιζαν τις άκρες του αστεριού (πενταγράμμου) με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και την πέμπτη με το θείο:
 1. Ύδωρ 
 2. Γαία 
 3. Ιδέα ή Ιερόν
 4. ΕΙλή (θερμότητα του ήλιου) 
 5. Αήρ 
 Τα αρχικά των λέξεων αυτών σχηματίζουν τη λέξη «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α».
Και όχι μόνον!.. Η πεντάλφα συνδέεται με τη χρυσή τομή φ: ο λόγος κάθε ευθύγραμμου τμήματος που εμφανίζεται σε αυτή ως προς το αμέσως μικρότερό του ισούται με τη χρυσή τομή. Για την πεντάλφα, λοιπόν, ή το πεντάκτινο το «Λεξικό Συμβόλων» του Τζ Κούπερ, γράφει τα εξής: «Πεντάκτινο. Συμβολίζει τη μορφή του ανθρώπου με απλωμένα χέρια και πόδια• η ολοκληρωμένη προσωπικότητα• ο ανθρώπινος μικρόκοσμος. Όντας χωρίς τέρμα, το πεντάκτινο παίρνει τη σημασία, τη δύναμη και την τελειότητα του κύκλου. Οι πέντε ακμές του είναι: πνεύμα, αέρας, πυρ, νερό, γη. Μαζί με τα γράμματα SALVS στις γωνιές αντιπροσωπεύει την υγεία και τις πέντε αισθήσεις. Σαν τον κύκλο, έχει κι αυτό τη δύναμη να δεσμεύει τις κακές δυνάμεις και τα στοιχειακά, γι' αυτό και υποδηλώνει καλή τύχη. Στο Χριστιανισμό αντιπροσωπεύει τις πέντε πληγές του Χριστού και ήταν έμβλημα του Σερ Γκάουιν, ζωγραφισμένο στην ασπίδα του. Στη μαγεία το ανεστραμμένο πεντάκτινο απεικονίζει τον Τράγο του Διαβόλου και τα πόδια της μάγισσας. Ανεστραμμένο είναι επίσης σύμβολο της αντιστροφής της αληθινής φύσης του ανθρώπου.»


Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης 
 Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ακούμε να γίνεται λόγος για "Νέα Εποχή". Όλο και περισσότερο βλέπουμε να χρησιμοποιείται το ουράνιο τόξο, η πυραμίδα, ο αριθμός 666, η πεντάλφα, αγαπημένα σύμβολα όλα αυτά της "Νέας Εποχής". Ακούμε επίσης να γίνεται πολύς λόγος για Παγκοσμιοποίηση και για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μπαίνουμε, λοιπόν, σε μια χρυσή εποχή καθολικής ευτυχίας, ή, μήπως, άραγε κάτι μας κρύβουν;


 
ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ

 Το Πεντάλφα ή Πεντάγραμμο είναι ένα αστέρι το όποιο έχει 5 γωνίες και σχηματίζει 5 Α. Χρησιμοποιείται σ' όλα τα είδη των Μαγικών τελετουργιών. Η Sybil Leek, πασίγνωστη ΜΑΓΙΣΣΑ, δηλώνει ότι «ή πεντάλφα ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιείται στις τελετουργίες της ΜΑΓΕΙΑΣ και σε ΜΑΓΙΚΑ τελετουργικά πού είχαν θεραπευτικό σκοπό». Ο Mr Wedeck εξηγεί: Το πεντάγραμμο το σχήμα με τις 5 γωνίες συμπεριλαμβάνεται στα μυστικά σύμβολα, και χρησιμοποιούνταν ιδιαίτερα στην ΕΠΙΚΛΗΣΗ και στον ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ. Η Πεντάλφα, που σχηματίζεται με το σύμπλεγμα 5 γραμμάτων Α χρησιμοποιείται για τον ίδιο σκοπό. Για την επίκληση ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ βοήθειας, το πεντάγραμμο διαμορφώνονταν σαν ένα σχήμα γεωμετρικό πού είχε 5 άκρες. 
 (Ό εκδοτικός οίκος) international imports εκδίδει ένα ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ κατάλογο-οδηγό Αυτή ή εταιρία πουλά καλύμματα βωμών με πεντάγραμμα σχεδιασμένα πάνω τους ένα ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τελετουργία της ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ - ένα ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τις τελετουργίες της ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ. Το «αντεστραμμένο πεντάγραμμο» είναι το αστέρι με τις 5 γωνίες και με την μία ακμή προς τα ΚΑΤΩ. Σε κάποιο άλλο σημείο ο κατάλογος-οδηγός διαφημίζει ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ κοσμήματα με το πεντάγραμμο. Προσθέτει ότι το Πεντάγραμμο είναι «ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ φυλακτά...Θεωρείται ότι είναι ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ και από τον σταυρό... Μας δηλώνουν ακόμη πως το αντεστραμμένο πεντάγραμμο είναι «το σημάδι του διαβόλου».

 Ο Texe Marrs μας πληροφορεί: 
Οι Κέλτες ιερείς το ονομάζουν (το πεντάγραμμο) σαν το πόδι της μάγισσας. Στο Μεσαίωνα είναι γνωστό στην Βρετανία και σ' όλη την Ευρώπη, σαν ο σταυρός του στοιχειού (του καλικάντζαρου, που λέει ο λαός), σαν το σημάδι του διαβόλου, και σαν το αστέρι του μάγου. Ανάμεσα στους Δρυΐδες της Μεγάλης Βρετανίας, είναι γνωστό σαν το βλάσφημο σημάδι για την κεφαλή του Θεού.
 Ο Manly Ρ. Hall ένας ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΗΣ, τονίζει πώς : 
...το πεντάγραμμο χρησιμοποιείται πάρα πολύ στην ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, όμως όταν χρησιμοποιείται μπορεί να διαφοροποιηθεί ή μορφή του με τρεις τρόπους: Το αστέρι μπορεί να «σπάσει» σ' ένα σημείο, μην επιτρέποντας τις συμπίπτουσες γραμμές να ενωθούν. Μπορεί να είναι αντεστραμμένος με την μια γωνία προς τα κάτω και τις 2 προς τα πάνω, ή μπορεί να σχηματισθεί με τις γωνίες του σε ποικίλα μήκη. "Όταν χρησιμοποιείται στην ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, το πεντάγραμμο ονομάζεται «το σημάδι της σχισμένης οπλής του άλογου» ή «η πατημασιά του διαβόλου». Το αστέρι με τις 2 γωνίες προς τα πάνω ονομάζεται «ό Τράγος του Mendes» επειδή το αντεστραμμένο αστέρι έχει το ίδιο σχήμα με το κεφάλι του τράγου. Όταν το αστέρι που έχει την μία γωνία προς τα πάνω αναστραφεί (και βρεθεί ή γωνία προς τα κάτω), αυτό σηματοδοτεί και συμβολίζει την πτώση του Πρωινού Αστέρα. Όπως έχει γραφτεί, το πεντάγραμμο μπορεί να σχεδιασθεί με την μία γωνία προς τα κάτω, ή τις 2 γωνίες προς τα κάτω. Οι ΜΑΓΙΣΣΕΣ, οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ χρησιμοποιούν το Ίδιο σύμβολο. Οι Σατανιστές σ' όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το πεντάγραμμο με την μία γωνία προς τα κάτω, ενώ οι μάγισσες χρησιμοποιούν το πεντάγραμμο με τις 2 γωνίες προς τα κάτω. 
Ο Garry Jennings στό βιβλίο του Black Magic, White Magic (Μαύρη Μαγεία, Λευκή Μαγεία) μας αποκαλύπτει: ...το ισχυρότερο και «ιερότερο» απ' όλα τα ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ήταν το πεντάγραμμο - το σχήμα με τις 5 πλευρές και τις 5 γωνίες...Πιστεύονταν πώς αν αυτό το σχήμα ζωγραφιζόταν με τη μία γωνία του να είναι στραμμένη προς τα κάτω, το ΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ και γι' αυτό χρησιμοποιούνταν για την επίκληση κακών πνευμάτων. 
Ο Max Wood δηλώνει: «Εάν είστε μέλος της Εκκλησίας του Σατανά, να φοράτε ένα τέτοιο [πεντάγραμμο]. Έτσι εξηγείται το πώς ή Μασονική Οργάνωση στις Η.Π.Α. ονομάζεται ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ [και αποτελείται από Μασόνους που κατέχουν τον 30 βαθμό και από γυναίκες ομοιόβαθμους]».Χρησιμοποιούν το πεντάγραμμο με την ΜΙΑ ΑΚΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ πού χρησιμοποιούν οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ! Μία άλλη Μασονική Οργάνωση με τίτλο «Ό Μυστικός Βωμός» (πού αποτελείται μόνο από Μασόνους πού έχουν φθάσει στον 32ο βαθμό) χρησιμοποιεί επίσης το πεντάγραμμο με ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, για έμβλημα τους.
 Ο C.J.S. Thompson, στό βιβλίο του «The Mysteries and Secrets ο! Magic» (Τα μυστήρια και τα μυστικά της Μαγείας) αναφέρει ότι στην Ινδία το πεντάγραμμο «είναι το σύμβολο του Σίβα και του Βράχμα» και ο Σίβα είναι ΕΝΑ ΑΛΛΟ όνομα του ΣΑΤΑΝΑ. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ξεκάθαρα ότι το πεντάγραμμο είναι ένα από τα σύμβολα του ΣΑΤΑΝΑ. Δεν είναι καθόλου παράξενο λοιπόν που το χρησιμοποιούν οι Σατανιστές!
Τα απόκρυφα μυστικά της Μασονίας TEXE MARRS
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ