>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

«Το ΧΩΝΙ»: Ανδρέας Ζούλας, ο κύριος σύμβουλος αρχείου με τις 70.000 ευρώ " "

Σύμβαση με την ΕΡΤ η οποία του απέφερε 68.985,24 ευρώ πλέον εργοδοτικών εισφορών σε ένα χρόνο σύναψε ο Ανδρέας Ζούλας -που εξελέγη αναπληρωτής πρόεδρος του εποπτικού συµβουλίου της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης- επί διοίκησης Χρ. Παναγόπουλου και κυβέρνησης ΝΔ, σύμφωνα με «Το ΧΩΝΙ», που αποκαλύπτει σήμερα την συγκεκριμένη σύμβαση. Σύμφωνα με αυτή, ήταν σύμβουλος περιεχομένου αρχείου της ΕΡΤ.

  Ο Ανδρέας Ζούλας «διορίστηκε στη ∆Τ από έναν υπουργό που δεν έχει εκλεγεί αλλά πληρώνουµε το γραφείο του µε 451.000 ευρώ το χρόνο! Όµως η ΕΡΤ έκλεισε για λόγους οικονοµίας και κυρίως για να σπάσουµε την οικογενειοκρατία και τους κοµµατικούς διορισµούς!», σημειώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας. Όπως διευκρινίζει «Το ΧΩΝΙ», «ο Ανδρέας Ζούλας (συντάκτης της Καθημερινής) είναι αδελφός του Στάμου Ζούλα (επίσης συντάκτη της Καθημερινής) που εργάστηκε στην ΕΡΤ το 2009 και πατέρας του Κωνσταντίνου Ζούλα (επίσης συντάκτη της Καθημερινής) που εργάστηκε στην ΕΡΤ για χρόνια. Και, φυσικά, τη σύμβαση του Ανδρέα Ζούλα -που δημοσιεύουμε σήμερα- υπέγραψε ο τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, που όταν αποχώρησε, μετακόμισε στον όμιλο Αλαφούζου». «Ο κ. Ζούλας, που εξελέγη -"οµοφώνως", παρακαλώ- την περασµένη Τετάρτη αναπληρωτής πρόεδρος του εποπτικού συµβουλίου της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης, αν µη τι άλλο, ξέρει από ΕΡΤ (!) ή τουλάχιστον ξέρει κατά πού πέφτει το ταµείο. Για τα άλλα τµήµατα δεν ορκιζόµαστε!», σχολιάζει η εφημερίδα. «Η ΕΡΤ πέραν του τακτικού προσωπικού και λόγω της φύσεως της, για να μπορέσει να επιτύχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της, έχει ανάγκη πολλών έκτακτων εναλλασσόμενων συνεργατών» έλεγε η σύμβαση, όπως δημοσιεύει «Το ΧΩΝΙ», σχολιάζοντας πως «κατά την άποψη του Χρήστου Παναγόπουλου (που μετά την ΕΡΤ πήγε στο συγκρότημα Αλαφούζου) ο καλύτερος εναλλασσόμενος έκτακτος συνεργάτης εκείνη την περίοδο ήταν ο Ανδρέας Ζούλας που εργαζόταν στο συγκρότημα Αλαφούζου». «Το αντικείμενό του ήταν η συντήρηση, αποκατάσταση, ψηφιοποίηση, ταξινόμηση, αρχειοθέτηση και μηχανογράφηση του οπτικοακουστικού αρχείου. Άρα, θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί σε καθημερινή βάση και να μην προλαβαίνει. Σωστά; Όχι ακριβώς. Διότι ο ακριβής τίτλος του Ανδρέα Ζούλα τότε ήταν "σύμβουλος περιεχομένου αρχείου". Και ένας σύμβουλος δεν χρειάζεται να πηγαίνει στη δουλειά του κάθε μέρα. Αρκεί να συμβουλεύει… Άλλωστε προβλέπεται και από τη σύμβασή του "δεν έχει ωράριο απασχόλησης, δεν ελέγχεται και δεν περιορίζεται στις πρωτοβουλίες του, ούτε υπόκειται σε υποδείξεις και εντολές"», καταλήγει «Το ΧΩΝΙ».
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ