>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Ο Μάναλης υπέγραψε με ΟΤΕ, Digea, ιδιωτικό στούντιο για τη (Ε)ΔΤ " "


ΕΔΤ - Mega - ΔΟΛ: Καταγγελίες για εκλεκτικές συγγένειες...

 «Πειρατικό μόρφωμα» χαρακτηρίζουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ), που από χθες το πρωί στις 8 εκπέμπει στις συχνότητες της ΕΡΤ, ενώ καταγγέλλουν ότι εκπέμπει σε αγαστή συνεργασία με την Digea των ιδιωτών καναλαρχών.
Το γεγονός ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων, στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας TVE από τα στούντιο της οποίας βγαίνει η κάρτα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης μετέχουν με 25% η Άνωση (Πήγασος) και το Studio ΑΤΑ (ΔΟΛ), κύριοι μέτοχοι του Mega, ενώ το υπόλοιπο 50% ανήκει σε φυσικά πρόσωπα, κρίνεται εντελώς συμπτωματικό. Άλλη διαβολική σύμπτωση είναι το γεγονός ότι ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης – παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία – είναι αυτός που έχει θητεύσει επί σειρά ετών σε ΔΟΛ και Mega!!! Την ίδια ώρα, παραβιάσεις της νομοθεσίας διαπιστώνουν οι εργαζόμενοι κατά τη μετάδοση της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης… Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι η εκπομπή της κάρτας της ΕΔΤ δεν είναι αδειοδοτημένη ως προς το πρόγραμμά της από το ΕΣΡ, το οποίο δεν έχει ως σήμερα συνεδριάσει για το θέμα. Σημειώνουν επίσης πως ως πάροχος δικτύου εμφανίζεται μια εταιρεία EDT, η οποία δεν έχει αναγνωριστεί ως πάροχος δικτύου από την ΕΕΤΤ και θέτουν ζήτημα παράβασης καθήκοντος για την Ανεξάρτητη Αρχή. Τέλος επικαλούνται τον νόμο του 2011 για τη Διαύγεια, αναφέρουν πως καμία σύμβαση ή συμφωνία δεν έχει ισχύ, αν προηγουμένως δεν έχει αναρτηθεί στο Internet. Υπεύθυνος, λένε, είναι ο Γ. Μάναλης για τις τρεις συμφωνίες που φέρεται να έχει συνάψει με TVE, ΟΤΕ, Digea. Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι στον βωμό της αναδιάρθρωσης η ΕΡΤ είχε αγοράσει (άρα και πληρώσει) τα δικαιώματα για την προβολή αθλητικών και άλλων γεγονότων. Με το κλείσιμό της, τα δικαιώματα αυτά μεταπωλούνται σε τρίτους (ιδιωτικό κανάλι) που είχαν μειοψηφήσει στους διαγωνισμούς. Έτσι, για παράδειγμα, η ΕΡΤ αγόρασε αντί 200.000 ευρώ τον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ Ελλάδος και μεταπωλεί τα δικαιώματα αντί 70.000 ευρώ σε ιδιωτικό σταθμό (χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι μπάσκετ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ της 12ης Ιουνίου 2013 που μεταδόθηκε από τον ALPHA), ενώ ταυτόχρονα χάνει 180.000 ευρώ επιπλέον που είχε κλείσει από διαφημίσεις και δεν πρόβαλε.
αναδημοσίευση από το Ποντίκι 
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ