>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Προσλήψεις στη ΔΤ: φωτογραφικές διατάξεις για γαλαζοπράσινα παιδιά " "

Φωτογραφικές διατάξεις για προσλήψεις “ημετέρων”, ταφόπλακα στην ΕΤ-3 και το ραδιόφωνο, ανυπαρξία ίντερνετ και κατάργηση περιφεριακών ραδιοφωνικών σταθμών, ακόμη και σε ακριτικές περιοχές, καθώς και κωμικοτραγικές προχειρότητες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προκήρυξης για τις προσλήψεις 589 ατόμων στην ΔΤ(Δημόσια Τηλεόραση), που μόλις ανακοινώθηκε και παρουσιάζεται από τους αρμόδιους ως μεταβατική κατάσταση μέχρι τη σύσταση του νέου φορέα. Πολλές κατηγορίες εργαζόμενων της ΕΡΤ αποκλείονται τελείως από την νέα ΔΤ, για την οποία δεν προβλέπεται ούτε νομικό τμήμα! 

Με την προκήρυξη φωτογραφίζονται συγκεκριμμένες θέσεις, για τις οποίες φαίνεται να έχουν ήδη επιλεγεί τα πρόσωπα που θα τις επανδρώσουν. Προβλέπονται παραδείγματος χάριν διευθυντές ειδήσεων και ενημέρωσης, οι οποίοι μπορεί να είναι απόφοιτοι είτε πανεπιστημιακής,είτε τριτοβάθμιας ή και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης! Προβλέπονται επίσης θέσεις για 32 ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ενώ στην ΕΡΤ δούλευαν μέχρι τώρα μόλις 12! 

Παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που είχε δώσει ο αρμόδιος υφυπουργός Π.Καψής, η προκήρυξη αποκλείει πολλές κατηγορίες εργαζομενων (όπως τα μουσικά σύνολα και ολοκληρη την νομική υπηρεσία)ενώ ανοίγει θέσεις εργασίας σε ειδικότητες που σχετίζονται με την κυβερνητική προπαγάνδα. “Προβλέπονται όμως 20 συν 10 πολιτικοί συντάκτες”λέει ο Χρήστος Γιαννούλης από την Ενωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης. “Είναι το ράδιο ΟΝΝΕΔ, με ταμπέλλα ΔΤ”. Σημειώνεται επίσης ότι, παρά τις σχετικές υποσχέσεις, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν πριμοδοτούνται από την προκήρυξη παρά με 200 μόρια, που αντιστοιχεί σε μόλις 1,5 χρόνο εργασίας για κάποιον που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και θα θέσει υποψηφιότητα. 


Επίσης, παρά τις σχετικές εξαγγελίες, δεν προβλέπονται θέσεις για το ίντερνετ, ενώ οι δημοφιλείς και ιστορικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ απαξιώνονται πλήρως. Δημιουργείται ένα ραδιόφωνο με 37 ανθρώπους προσωπικό στην Αθήνα, ενώ καταργούνται οι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Σε περιοχές όπως ο Εβρος, το Ιόνιο ή οι Κυκλάδες δεν θα υπάρχει κανένας δημοσιογράφος, ενώ σε ολοκληρη την Κρήτη προβλέπεται μόνον ένας! “Σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, όπως η Κομοτηνή, η Ξάνθη ή η Φλώρινα οι ξένοι σταθμοί κάνουν πάρτυ” σχολιάζει ο Χρήστος Γιαννούλης,”χάρις σε μια κυβέρνηση που υποτίθεται ότι ήταν ευαίσθητη στα εθνικά θέματα . Πρόκειται για εθνικό έγκλημα”.

 Ιδιαίτερη σημασία έχει η πλήρης απαξίωση της ΕΤ-3, που είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να αποκτήσει την δική της φυσιογνωμία και το δικό της κοινό. “Πρόκειται για ταφόπλακα της εικοσιπενταετούς πορείας της ΕΤ-3, γυρνάμε στο 1978 όταν είχε ένα γραφείο κάπου στη Βενιζέλου”, προσθέτει ο κ. Γιαννούλης. “Στήν πόλη απ όπου ξεκίνησε η ραδιοφωνία στην Ελλάδα, καταργείται ο 9,58, το πολιτιστικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Η προχειρότητα είναι κωμικοτραγική. Προβλέπονται δύο παρουσιαστές ειδήσεων και 2 αθλητικών εκπομπών, αλλά καμία μακιγιέζ. Ακόμη και το δημοσιογραφικό ταμείο ονομάζεται ΤΣΠΕΑΘ, ενώ εδώ και χρόνια έχει αντικατασταθεί από το ΤΑΠ ΜΜΕ”. 

 Από την πλευρά της, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι υπόλοιπες 1.500 θέσεις θα προκηρυχθούν μόλις εκκενωθεί το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αλλά οι εργαζόμενοι στην Αγία Παρασκευή αμφισβητούν όλη την διαδικασία. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους στην Αθήνα, όποιος υπογράψει τις δίμηνες συμβάσεις δεν θα μπορεί να διεικδικήσει νομικά την ακυρότητα της απόλυσης του με το λουκέτο στην ΕΡΤ ,τα αναδρομικά χρήματα που του αναλογούν καθώς και την επαναπρόσληψη του από το διάδοχο σχήμα. Στην Αγία Παρασκευή έχει σχηματιστεί η πεποίηθηση ότι,σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να επαναπροσλάβει τους 2000 από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, όπως είχε υποσχεθεί. Το μοντέλο πρόσληψης που επιλέγεται με την προκήρυξη δεν στηρίζεται σε κάποια σύμβαση, που γνωρίζουν όσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα. Πρώτα θα επιλεγούν και μετά θα τους παρουσιάσουν την σύμβαση, που θα πρέπει να δηλώσουν ότι αποδέχονται, έστω και αν η σύμβαση διαρκεί μόνο για 2 μήνες. Αν μετά το τέλος του διμήνου δεν είναι αρεστοί στην διοίκηση, απολύονται χωρίς δυνατότητα αντίδρασης. Πιθανότατα το ίδιο ελαστικό μοντέλο, χωρίς συμβάσεις αορίστου χρόνου αλλά με πληρωμή με μπλοκάκι, να εφαρμοστεί και για τις μελλοντικές προσλήψεις, όσες τελικώς προαγματοποιηθούν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ