>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Ελέγχουν τον 902 TV και όχι την ανυπόστατη «Δημόσια Τηλεόραση» " "

«Σιωπές» και παρατάσεις στο ΕΣΡ 
 Πλήθος αποριών προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη, πως η ΔΤ εκπέμπει νόμιμα, αν και δεν έχει νομική υπόσταση.
Όπως αποκαλύψαμε την περασμένη Κυριακή, χωρίς να υπάρξει συνεδρίαση του Οργάνου, ο πρόεδρος της Αρχής, συνέταξε προσωπική επιστολή, επικαλούμενος έγγραφο του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ, για να απαντήσει στην ΕΣΗΕΑ πως δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα από τη λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης. Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το φορέα εκπομπής του σήματος, η προφορική απάντηση του προέδρου του ΕΣΡ ήταν πρόκειται για «Ειδικό Λογαριασμό» του υπουργείου Οικονομικών. Κι αυτή όμως η αναφορά δεν υπάρχει σε κανένα επίσημο έγγραφο του προέδρου ή της Ολομέλειας του ΕΣΡ για το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Με άλλα λόγια, γίνεται σιωπηρώς αποδεκτό από το ΕΣΡ η μετάδοση από την κυβέρνηση προγράμματος σε δημόσιες συχνότητες, δίχως να υπάρχει νομική υπόσταση, με μόνο στοιχείο την ερμηνεία που κάνει ο πρόεδρος της Αρχής, επί των αποφάσεων του ΣτΕ. Παράλληλα αποσιωπήθηκε και το θέμα της παράνομης εκπομπής της ΝΕΡΙΤ σε συχνότητες της ΕΡΤ, τις πρώτες μέρες, και πάλι, χωρίς άδεια.
 Στο στόχαστρο τα κομματικά ΜΜΕ 
Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για το 902 TV ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από το ΕΣΡ, αφού πρώτα άνοιξε φάκελος για παράνομη δικτύωση με μη νομίμως λειτουργούντα τηλεοπτικό σταθμό και εν πάσει περίπτωση άνευ άδειας του ΕΣΡ». Πρόκειται για τη δικτύωση του 902 TV τις πρώτες ώρες , του «μαύρου» στην ΕΡΤ, τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση έριξε το σήμα της ΕΡΤ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση, πριν μπει το λουκέτο στην ΕΡΤ στόχευε να αφαιρέσει από τον 902 TV -902 FM και τον Κόκκινο το δικαίωμα εκπομπής χωρίς άδεια, ως κομματικά ΜΜΕ, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα πως μπορεί να πράξει Κάτι αντίστοιχο και για τη Χρυσή Αυγή.
  Επίσης προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως ενώ υπάρχουν δύο αιτήσεις ακύρωσης που επιτρέπει στο ΤΗΛΕάστυ του Γιώργου Καρατζαφέρη, να εκπέμπει ψηφιακά στη Θεσσαλονίκη, και κατ΄ επέκταση σε όλη την Ελλάδα, αν και έχει άδεια μόνο για την Αττική. Μπήκαν το 2002 θα φύγουν(;) τον Ιανουάριο του 2014! 
Ενώ λοιπόν ο πρόεδρος του ΕΣΡ δεν εντοπίζει κανένα πρόβλημα με τη «Δημόσια Τηλεόραση» η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έδωσε νέα σουπερ παράταση για τα μέλη του ΕΣΡ, για 6 μήνες. Το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης από τη Βουλή δίνει τη δυνατότητα στους 11ετείς, Ιωάννη Λασκαρίδη, Εύη Δεμίρη, Γιάννη Παπακώστα και στον 5ετίας Κωνσταντίνο Αποστολά να παραμένουν στις θέσεις τους ως τον Ιανουάριο του 2014(16.1.2014). Η εκ νέου ανανέωση της θητείας που μετατρέπει τα μελη του σε ισόβια, παρατείνει το ζήτημα της νόμιμης συγκρότησής του για έξι μήνες. Κοινώς οι αποφάσεις για τα πρόστιμα δεν θα έχουν καμία νομική ισχύ, εφόσον υπάρχει προσφυγή προς το ΣτΕ από τους ενδιαφερόμενους. Για παράδειγμα στην Ολομέλεια εισήλθε προς συζήτηση η υπόθεση 227 του προστίμου στο Mega από το 2007, το οποίο ακυρώθηκε με την 4276/2012 απόφαση του ΣτΕ για τη μή νόμιμη συγκρότηση της Ολομέλειας. Ακόμη και αν το ΕΣΡ επαναλάβει την ίδια απόφαση και τώρα, αυτή θα ακυρωθεί από το ΣτΕ για τους ίδιους λόγους, καθώς το όργανο δεν έχει Νόμιμη συγκρότηση.  
Οι ενστάσεις του Real FM 
 Το ΕΣΡ από τη μεριά του με έγγραφο του σε υπόμνημα του Real FM για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, αντικρούει με την(286/2013) απόφασή του, αγνοεί επιδεικτικά το σύνολο των αποφάσεων του ΣτΕ. Το ΕΣΡ γνωμοδοτεί για τον εαυτό του και αναφέρει πως για πρώτα τρία μέλη (Λασκαρίδης, Δεμίρη, Παπακώστας) η θητεία τους έχει ανανεωθεί με 6 νόμους από το 2012 (4055/2012, 4081/2012,4099/2012,4126/2012,4151/2013). Για την περίπτωση του Κ. Αποστολά, αν και δεν έχει δικαίωμα ανανέωσης της θητείας του κρίνει πως πρέπει να συμπληρώσει 8 χρόνια από τον αρχικό του διορισμό, δηλαδή ως τις 28 Φεβρουαρίου του 2016.
ΠΗΓΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ