>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ; " "

Μετά την λίστα Λαγκάρντ και το χαράτσι, άλλη μια χρυσή επιτυχία…
Ε, δεν πρέπει να προκαλεί απορία η απόφαση – χαστούκι του ΣτΕ για την ΕΡΤ. Όλα σε αυτή την ζωή, έχουν μια εξήγηση. Το “δημόσιο συμφέρον” λοιπόν και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το θέμα της ΕΡΤ, εκλήθη να προασπίσει ο κύριος… Αναστάσιος Μπάνος! Ναι, επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, την κυβερνητική πολιτική κλήθηκε να υπερασπίσει ένας συνεργάτης του …Παπακωνσταντίνου!

Το τι ακολούθησε το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Από την απόφαση – κόλαφο εως τις αθλιότητες με στόχο το πρόσωπο του προέδρου του ΣτΕ κ. Μενουδάκου (ενός εκ των λαμπρότερων 
δικαστικών) για να καλυφθεί η …εξαιρετική επιλογή.
Δυστυχώς, εγκαίρως είχαμε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο, αλλά φαίνεται πως κάποιοι έχουν κάνει την γκάφα (;) κυβερνητική πολιτική: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο “ΣΦΑΓΕΑΣ” ΤΗΣ ΕΡΤ; Μία ΝΔ τρέχει να υπερασπισθεί τους εκλεκτούς του Παπανδρέου…
Όπου γράφαμε συγκεκριμένα: Μέσα στο κακόγουστο τσίρκο γύρω από τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, πέρασε στα ψιλά η παρέμβαση του παμμέγιστου Παπανδρέου, ο οποίος… καταδίκαζε τις κυβερνητικές ενέργειες. Τι και αν αυτές αποτελούσαν υλοποίηση του δικού του σχεδιασμού.
Θα ήταν άλλο ένα παραλήρημα εάν δεν υπήρχε ένα λεπτό σημείο. Η χειρουργική ακρίβεια με την οποία κινήθηκε ο πολιτικός σφαγέας της ΕΡΤ, κύριος Στουρνάρας, που παραπέμπει άμεσα στις αντίστοιχες μεθοδεύσεις Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου.
Τα τρία αυτά ολέθρια για την Ελλάδα πρόσωπα, Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος – Στουρνάρας, ακολούθησαν την ίδια μεθοδολογία σε πλείστες όσες περιπτώσεις γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένας συνεκτικός κρίκος, ένα μαεστρικό χέρι που τους κατευθύνει. Πιο μπορεί να είναι αυτό;
Ο κύριος Αναστάσιος Μπάνος έγινε γνωστός από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα που ο ίδιος διέψευσε, φερόταν να “κρέμασε” τον Παπακωνσταντίνου στην κατάθεση του στους οικονομικούς εισαγγελείς. Δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανε θα πούμε εμείς. Ήταν άλλωστε ο νομικός του σύμβουλος. Νομικός σύμβουλος λοιπόν του υπουργού οικονομίας, Παπακωνσταντίνου. Που όμως, έμεινε στην θέση του και στην θητεία του Ε. Βενιζέλου. Αυτή την χρυσή θητεία με τα χαράτσια όπου χρειαζόταν λεόντεια νομική υποστήριξη για να περάσουν. Ο κύριος Μπάνος ήταν εκεί. Το όνομα του, υπάρχει σε δημοσιεύματα της εποχής με πολύ σκληρούς τίτλους: “Ποιος είναι ο «δήμιος» των δημοσιογράφων της ΕΡΤ”, έγραφε το newpost κατονομαζοντας ευθέως τον κύριο Μπάνο! Πως θα μπορούσε όμως αυτός ο αφανής πρωταγωνιστής της περιόδου Παπανδρέου να επηρεάζει την κυβέρνηση Σαμαρά;
Μα ο κύριος Μπάνος εξακολουθεί να είναι σύμβουλος του κυρίου …Στουρνάρα! Του πολιτικού δήμιου της ΕΡΤ αλλά και της οικονομίας, που συνεχίζει το θεάρεστο έργο των προκατόχων του. Ίσως αυτό να εξηγεί την όλη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε αλλα κυρίως να επαναφέρει το ερώτημα σε αυτούς που περιφερόμενοι υπερασπίζονται τις μεθοδεύσεις Στουρνάρα: Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;
http://olympia.gr

ΣΤΙΣ 20 Ιουν 2013 ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 

>Αναστάσιος Μπάνος>
Ο τεχνοκράτης δημόσιος υπάλληλος του χαρατσιού της ΔΕΗ πίσω από το λουκέτο στην ΕΡΤ!

To όνομα του είναι Αναστάσιος Μπάνος. 

Και δεν είναι άλλος από τον "τεχνοκράτη" δημόσιο υπάλληλο που κρύβεται πίσω από τα χαράτσια της ΔΕΗ και την απόφαση για το μαύρο στην ΕΡΤ. 
Μέλος του Νομικού  Συμβουλίου του Κράτους, σύμβουλος για πολλά χρόνια της Βάσως Παπανδρέου. Ο κ. Μπάνος είναι εκείνος που συνέγραψε-όπως απεκάλυψε οΒηματοδότης-όλα τα νομοσχέδια από το 2009 έως σήμερα. Το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ, η μετενέργεια, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, φέρνουν την δική του υπογραφή. «Το 2009 ξεκινήσαμε με ένα νομοσχέδιο τον μήνα», λέει, «και φτάσαμε σήμερα που χρειάζονται δύο νομοσχέδια την ημέρα»., λες και πρόκειται για κάποιο σπουδαίο επίτευγμα. Αναστάσιος Μπάνος  από την αυλή του απαράδεκτου Γιώργου Παπακωνσταντίνουθα περάσει στην αυλή του Βενιζέλου. Εδώ ο τεχνοκράτης δημόσιος υπάλληλος με με την μακριά κόμη θα δει το άστρο του να εκτινάσσεται καθώς θα ντύσει νομικά το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ.  Από το γραφείο του στον δεύτερο όροφο της Βουλής (των εξαθλιωμένων) Ελλήνων, είχε θέα στον καταπράσινο Εθνικό Κήπο.  
Μια θέα που του επέτρεπε να χαλαρώνει και να διώχνει μακριά την κούραση  από την ένταση της μέρας.  Όταν ο Στουρνάρας έγινε τσάρος της Οικονομίας ο Βενιζέλος του εκχώρησε τον Αναστάσιο Μπάνο και ο Μπένι κράτησε την θωρακισμένη BMW-πλάκα κάνουμε, το θέμα είναι ότι ο Μπάνος παρέμεινε στην θέση του. O Mπάνος- παρότι δημόσιος υπάλληλος ο ίδιος όπως και ο Στουρνάρας- είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το λουκέτο στην ΕΡΤ. 
Σας αποκαλύπτουμε μάλιστα πως δεν είναι η πρώτη φορά που έβαλε στο μάτι τους δημοσιογράφους της αλανιάρας ΕΡΤ-στην υγειά μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του έγκριτου Newpost, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο η τροπολογία που εξαιρούσε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ από την αναγκαστική μετάταξη σε δημοσίους υπαλλήλους, είναι ο νομικός σύμβουλος του τότε Αντιπροέδρου Βενιζέλου,  Αναστάσιος Μπάνος. Αυτόν τουλάχιστον έδειχναν, τότε θορυβημένοι από τον σάλο που είχει ξεσπάσει, συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου. 
Δεν γνωρίζω αν ο κ. Μπάνος είναι αυτός που είχε και τη... φαεινή ιδέα να πληρώνουμε διαφορετικό ΦΠΑ για τη μπουγάτσα, αναλόγως αν είναι με τυρί ή κρέμα, αλλά τα... κατορθώματά του είναι πολλά.
Ο  Αναστάσιος Μπάνος, ως νομικός σύμβουλος του κ. Παπακωνσταντίνου, ανήκε στο αποκαλούμενο «κλαμπ των ισχυρών» του υπουργείου. Μαζί με τον Δ. Σταματόπουλο, γενικό διευθυντή Φορολογίας, κατήρτισε όλα τα φορολογικά νομοσχέδια που έχουν ψηφισθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους πρώτους 16 μήνες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.
Εν ολίγοις ευθύνεται προσωπικώς για ουκ ολίγα χαράτσια, τα οποία- η ιστορία το αποδεικνύει, αποδείχθηκε ότι επιβλήθηκαν άνευ αποτελέσματος, μιας και η χώρα οδεύει προς το... κουρείο. 
Υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζουν τον κ. Μπάνο ως μια ισχυρή προσωπικότητα, ενώ του προσάπτουν και στοιχεία υπεροψίας, αφού, όπως σημειώνουν, κινείται και συμπεριφέρεται στις συσκέψεις με «ύφος χιλίων καρδιναλίων»!
Όταν παραιτήθηκε ο Δ. Γεωργακόπουλος, κυκλοφόρησε ότι ο Α. Μπάνος γνωστοποίησε (και αυτός) την πρόθεση να παραιτηθεί. Παρέμεινε όμως και συνεχίζει να προσφέρει τις... υπηρεσίες του από τον ένα υπουργό στον άλλο. Ο Στουρνάρας είναι ο τρίτος υπουργός Οικονομικών που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του τεχνοκράτη δημοσίου υπαλλήλου Αναστασίου Μπάνου.
Όπως διαπιστώνετε οι τεχνοκράτες δημόσιοι υπάλληλοι που ειδικεύονται στα χαράτσια αντέχουν στο χρόνο σαν τις κατσαρίδες….Τελευταία κάνει παρέα με τονΤάκη Μπαλτάκο–πάει θα τον «χαλάσει» και τον Τάκη-προσπαθώντας να δομήσουν από κοινού τον νέο χαζοφορέα της δημόσιας τηλεόρασης που θα προσλάβει ακόμη πιο πολλούς κηφήνες.
Θα δημιουργήσει μάλιστα και θέση υφυπουργού με αλανιάρες γραμματείς και δυο αράπηδες να κάνουν αέρα στον αρμόδιο υφυπουργό που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ.Ετσι γίνονται οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα…

Νίκος Παππάς ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ