>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ( http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/) ,Ο ΑΜΝΟΣ Ο ΛΥΚΟΣΧΗΜΟΣ " "


ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ

Posted: 20 Jun 2013 01:46 PM PDT

ΤΟΛΜΗΣΤΕ να κάνετε Εκλογές με θέμα το κλείσιμο ή μη της ΕΡΤ και θα «φάτε» καλά...!
ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, με τόσα μέτρα, δεν άκουσες μιλιά από τους «ευαίσθητους» Κουβέλη και Βενιζέλο!
ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, δεν ίδρωσαν το αυτί τους!
ΤΟΣΑ εκατομμύρια άνεργοι, δεν τους απασχολούν!
ΤΟΣΟΙ νέοι που εγκαταλείπουν την Ελλάδα, δεν τους ενδιαφέρουν!
ΤΟΣΟΣ κόσμος που ξεπάγιασε το χειμώνα και δεν έχει ούτε τα απαραίτητα, τους αφήνει παγερά αδιάφορους!
ΟΧΙ! Το μόνο τους μέλημα, είναι η εξυπηρέτηση ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ!


Για μερικά κομματόσκυλα που έφαγαν το...καταπέτασμα, θα διαλύσουν ολόκληρη την κοινωνία!!!
ΤΟΛΜΗΣΤΕ, λοιπόν, να κάνετε Εκλογές για την ΕΡΤ!
Και θα φάτε τέτοιο ΜΑΥΡΟ, που το μαύρο στις οθόνες θα σας φαίνεται...ωραίο!
Υ.Γ. Όχι δεν είμαστε ούτε Νεοδημοκράτες, ούτε οπαδοί κάποιου άλλου κόμματος, προς θλίψη πολλών. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ!


ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

Όχι δεν είμαστε ούτε Νεοδημοκράτες, ούτε οπαδοί κάποιου άλλου κόμματος, προς θλίψη πολλών. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Επίτρεψε μας να αμφιβάλουμε, καταρχάς παλιά στήριζες με πάθος την χρυσή αυγή, μετά στήριζες το πολιτικό σχηματισμό ‘Κοινωνία’, τώρα μιλάς ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ, φίλε δεν σε εμπιστευόμαστε πια, ούτε σε πιστεύουμε.


ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ


1ον- το τολμήστε και οι απειλές είναι απότοκο του ναζιστικού σου περιεχομένου και δεν έχει να κάνει ούτε με Ελλάδα, ούτε με Ορθοδοξία που ονομαστικά καπηλεύεσαι μέσω της ιστοσελίδας σου.

2ον-ο χριστιανός που λες εσύ ότι είσαι, δεν μιλάει με τόση κακία για συνανθρώπους του και μάλιστα σε τόσο δεινή θέση, λέγοντας ‘‘Για μερικά κομματόσκυλα που έφαγαν το...καταπέτασμα, θα διαλύσουν ολόκληρη την κοινωνία!!!’’, μάλιστα η ρηχότητα που αντιμετωπίζεις το θέμα μου θυμίζει τον αρχαιολάγνο Άδωνη Γεωργιάδη, άρα να υποθέσω ότι ήσουν και ΛΑΟΣ;

3ον-ενώ μιλάς για άνεργους, για αυτοκτονίες και για όλα τα κακά που συμβαίνουν στο λαό μας τα τελευταία χρόνια, δεν ονοματίζεις τους υποκινητές,  σχεδιαστές, εκτελεστές και υπεύθυνους όλων αυτών που ‘’ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ’’ όπως εσύ λες για το θέμα της ΕΡΤ θα νοηματοδοτούσε. Δηλαδή να υποθέσω ότι φταίνε τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ για ότι συμβαίνει και ότι έχει συμβεί;;  φυσικά και οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι, τελικά ναι, ‘’όλοι μαζί τα φάγαμε’’!! άρα αντί να διώξουμε με τις κλωτσιές αυτούς που πατέρα τους έχουν τον διάβολο, εφόσον από τα χείλη τους μόνο ψέματα ακούμε, ‘’ο νοών νοείτο’’ , να εξαπολήσουμε ύβρεις, κατά την δική σου ‘’ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ’’ κατά των συνανθρώπων μας, που ούτε αποφασίζουν, ούτε διατάζουν,  ούτε υλοποιούν και φυσικά ούτε σχεδιάζουν πίσω από κλειστές πόρτες μασωνικών στοών και όχι μόνο. Ειλικρινά απορώ, εσύ ο υπερπατριώτης και υπερορθόδοξος πως τα προσπερνάς όλα αυτά με τόση ευκολία;; Αλλά και πάλι συνειρμικά σκέφτομαι τον ‘’Μπουμπούκο’’ που και αυτός κάνει ακριβώς το ίδιο αλλοιώνει έννοιες όπως ‘’ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ’’ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

ΤΟΛΜΗΣΤΕ να κάνετε Εκλογές με θέμα το κλείσιμο ή μη της ΕΡΤ και θα «φάτε» καλά...! ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, με τόσα μέτρα, δεν άκουσες μιλιά από τους «ευαίσθητους» Κουβέλη και Βενιζέλο! ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, δεν ίδρωσαν το αυτί τους!ΤΟΣΑ εκατομμύρια άνεργοι, δεν τους απασχολούν! ΤΟΣΟΙ νέοι που εγκαταλείπουν την Ελλάδα, δεν τους ενδιαφέρουν! ΤΟΣΟΣ κόσμος που ξεπάγιασε το χειμώνα και δεν έχει ούτε τα απαραίτητα, τους αφήνει παγερά αδιάφορους! ΟΧΙ! Το μόνο τους μέλημα, είναι η εξυπηρέτηση ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Θέλεις να μας πεις ότι ενώ ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος δεν ενδιαφέρονται ο Σαμαράς ψυχοπονεί για τη σωτηρία της χώρας;; αυτό είναι το ανέκδοτο των ημερών!

Λες ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές για το θέμα της ΕΡΤ, υποβιβάζοντας το θέμα μέσω του κοινωνικού αυτοματισμού στα κομματόσκυλα, δηλαδή ‘’’διαίρει και βασίλευε’’, πρώτα οι φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες, φαρμακοποιοί, γιατροί, και η λίστα μας συμπεριλαμβάνει όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά και ισοπεδωτικά, είμαστε ο διεφθαρμένος λαός που κυβερνούσε ο Παπανδρέου. Επειδή όμως είσαι ‘’ hellas orthodoxy’’ θα εστιάσω περισσότερο:
 1ον- ‘’δεν θέλουμε εκλογές για το θέμα ΕΡΤ’’
Δηλαδή για τα μέτρα, τους άνεργους, τις αυτοκτονίες, την αναποτελεσματικότητα, τα ψέματα, και το ξεπούλημα της χώρας θέλουμε εκλογές;; και τέλος πάντων όλα τα παραπάνω δεν αθροίζονται με το κερασάκι στην τούρτα, που δεν είναι αυτό που εσύ υποβιβάζεις ως ‘’κομματόσκυλα’’, αλλά αυτό που ουσιαστικά είναι και λέγεται η εθνική μας ραδιοτηλεόραση και η λεηλασία της από τα αρπακτικά ‘’καναλάρχες+πολιτικοί’’;;;; σου απαντώ λοιπόν θέλουμε εκλογές για να αποτρέψουμε τα σχέδια τους!! Και μη μου πεις για ‘’ σταθερότητα της χώρας, μεταρρυθμίσεις, σωτηρία, αποσταθεροποίηση και τα συναφή, γιατί όλα αυτά που βγαίνουν από χείλη διεφθαρμένων μασώνων πολιτικών και άλλων, δεν λέγονται για το καλό του λαού αλλά για το δικό τους, την δική τους σταθερότητα και ομαλότητα επιζητούν.
2ον-
Μην υποβιβάζεις το δράμα  ανθρώπων σε πρότερες καταστάσεις ‘’ψηφοφόρων’’ όλα αυτά έχουν ξεθωριάσει, δεν αγγίζουν το μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων πια.

3ον-  
Σου παραθέτω τον όντως ορθόδοξο και ελληνικό λόγο και σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ!

 Ο γέροντας Παϊσιος περί πολιτικής και πολιτικών
Για το κατάντημα της νεολαίας με τις καταλήψεις κλπ
 Αλλά σκοπός τους τώρα είναι να απομακρύνουν τα παιδιά από την 'Εκκλησία. Τά δηλητηριάζουν, τά μολύνουν μέ διάφορες θεωρίες, κλονίζουν τήν πίστη τους. Τά έμποδίζουν άπό τό καλό, για νά τά αχρηστέψουν. Τά καταστρέφουν άπό μικρά. Καί τά παιδάκια, φυσικά, από άρνάκια γίνονται κατσικάκια. Άρχίζουν μετα νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους καί τούς δασκάλους καί αύτούς πού τά κυβερνούν. Τά κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλαλητήρια, καταλήψεις, άποχή από τά μαθήματα. Καί τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αύτούς πού τά κυβερνούν, τότε θα βάλουν καί αυτοί μυαλό.
(Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)
Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε : -Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)
Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν.
( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998,Άγιον Όρος)
Μετά την μπόρα την δαιμονική θα 'ρθει η λιακάδα η θεϊκή
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν .


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Ο γ. Παΐσιος περιέγραψε ακριβώς τα γεγονότα που ζούμε
ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» (σελ. 421), που κυκλοφόρησε το 1996 και αναφέρεται στο Γέροντα Παΐσιο.
Τι λέει, λοιπόν, το κείμενο αυτό;
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε» με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
...Μία φορά σκανδαλισμένος με έναν πνευματικό που ήθελε να επιβάλει τις πολιτικές του πεποιθήσεις σ' ένα πνευματικοπαίδι του, πήγα να ρωτήσω σχετικά το γέροντα.
— Για μένα χέρι που δεν κάνει το σταυρό, είτε «δεξιό» είτε  «αριστερό»... το ΙΔΙΟ είναι. Δεν έχουν καμία διαφορά.
...Να κοιτάτε να μαθαίνετε ποιοι είναι τίμιοι άνθρωποι, δίκαιοι και αυτούς να ψηφίζετε. Σήμερα έχουμε ανάγκη όχι από έξυπνους αλλά από τίμιους ανθρώπους.
Εγώ, αν οι κομμουνιστές δεν ήταν άθεοι, και δεν κυνηγούσαν τον Χριστό, θα συμφωνούσα μαζί τους. Καλό είναι τα χωράφια, τα εργοστάσια να ανήκουν σε όλους... Όχι κάποιος να πεινάει και κάποιος να πετάει.
Αν τα υλικά πράγματα δε μοιράζονται με το Ευαγγέλιο, στο τέλος θα μοιραστούν με το μαχαίρι.  ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και γι' αυτά που εισπράτει από τις διαφημίσεις της ιστοσελίδας του, με τις υγείες σου!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ