>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 22-05-13 Θέμα: '' « ΑΝΤΙ» ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ'' ( ΣΧΟΛΙΟ) = Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΥΡΑΝΩΝ... " "

 22-05-13 Προς : Αξιότιμο Κύριο

Υπουργό Δικαιοσύνης ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αθήνα
Θέμα: ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ:
-----------------------------------------------
Με όλο τον οφειλόμενο σεβασμό προς το πρόσωπόν σας, ως διεθνώς

αναγνωρισμένου νομομαθούς, αποκαλούμε Ρατσιστικό το νέο νόμο, διότι στρέφεται κατά των Ελλήνων, με τη δικαιολογία της ξενοφοβίας.

Είναι ρατσισμός κατά των φορολογουμένων Ελλήνων, ενώ οι λαθρομετανάστες εισβολείς στη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητοι.

Άλλωστε πώς να τους φορολογήσετε αφού δεν γνωρίζετε ούτε το όνομά τους;;;. Παραμένουν χωρίς προσωπικά δεδομένα, παραμένουν στην ανωνυμία, για να βιάζουν, κλέπτουν, και δολοφονούν τους Έλληνες φορολογούμενους, από τους οποίους επιβιώνουν.

Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος, είναι Ρατσισμός κατά των Ελλήνων, με διεθνές βραβείο Νόμπελ «δικαιοσύνης».

Γιαυτό σαν χώρα πάμε κατά διαβόλου, διότι ακολουθούμε πιστά τις εντολές που έρχονται από τους Σιωνιστές της Ε.Ε.

Με τον ανθελληνικό αυτό νόμο, εμάς τους Έλληνες μας καταστήσατε

αιχμαλώτους και ομήρους των λαθρομεταναστών.

Καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες αιχμάλωτοι και δούλοι των εισβολέων.

Ασφαλώς οδηγηθήκατε στη σύνταξη του νόμου αυτού, κατόπιν εντολών και οδηγιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας από πτωχές ηπείρους.

Με τη δικαιολογία ότι εμείς οι Έλληνες καλλιεργούμε την ξενοφοβία

και εχθροπάθεια προς τους εισβολείς, μας επιβάλλετε αυστηρές ποινές,

ενώ εμείς προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε τη πατρίδα μας, από ξένους εχθρικά διακείμενους προς τον Ελληνισμό λαθρομετανάστες εισβολείς. Υφιστάμεθα επίθεση και εχθρική εισβολή!!! Κατόπιν αυτού αμυνόμεθα!!!! Η Άμυνα είναι νόμιμη.

Οι νεαροί πολεμιστές λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ο διεθνής Στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα στη Συρία!!!. Εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες. Τα ίδια έγιναν εχθές στην Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, κ.λ.π.

Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος αποβλέπει στη καταστροφή του Ελληνισμού!!!

Θα μας ισοπεδώσουν, και θα μας εξαφανίσουν σαν Ελληνισμό, και σαν Ελλάδα. Σας καθιστούμε υπεύθυνους για ότι κακό ήθελε συμβεί στη πατρίδα μας. Τα δύο αριστερά κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης

συνεργασίας, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, από αφέλεια κινούμενοι, υπερψηφίζετε τον εν λόγω ανθελληνικό νόμο, χωρίς να αντιληφθείτε ότι διαπράττετε έγκλημα κατά της πατρίδος. Επαναλαμβάνω η τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας,

η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της αθρόας λαθρομετανάστευσης, και εισβολής ξένων εχθρών.

Με αυτό το Ρατσιστικό νόμο, δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε ούτε

εναντίον της Τουρκίας, ούτε εναντίον των Σκοπίων, που απαιτούν εθνικά μας εδάφη, με την αιτιολογία ότι καλλιεργούμε εχθροπάθεια.

Ακόμη και Αρχιερείς που υπερασπίζονται τη πατρίδα, θα πηγαίνουν φυλακή!!! Εγκληματίες πολέμου δεν είναι μόνον ο Χίτλερ, και ο Στάλιν, αλλά και οι Τσώρτσιλ, Ρούζβελτ, και ΤΡΟΎΜΑΝ με τις ατομικές βόμβες, στην Ιαπωνία.

Εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες διέπραξαν και οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, στο Βιετ-Νάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π.

Γενοκτονίες διέπραξαν και οι Τούρκοι κατά Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων, κ.λ.π. Όλα αυτά μην τα ξεχνάμε……..

Κινδυνεύουμε άμεσα αφού οι λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ήδη

Οπλισμένοι, και σε αριθμό, όσοι οι νόμιμοι κάτοικοι αυτής της δύστυχης χώρας.

Καταστήσαμε τη πατρίδα μας αποθήκη Βαλκάνιων, Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών πολεμιστών εισβολέων. Χαθήκαμε….

Με τη συνθήκη Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν προδοτικές κυβερνήσεις,

οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δημιουργούν κοινωνικές αστάθειες, όπου και όπως τους συμφέρει. Εφαρμόζουν το άρθρο 22 των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών. Η Διοικούσα αρχή της εκκλησίας της Χριστιανικής Ορθοδοξίας συμφωνεί, και δεν έχει αντίρρηση.

Η Πασοκική Σιωνιστική διοικούσα εκκλησία, του Αρχιεπισκόπου του ΠΑΣΟΚ, συμφωνεί με τον εξισλαμισμό της χώρας, αφού δεν αντιδρά σε τίποτε, ούτε στη λαθρομετανάστευση, ούτε στο τέμενος!!!

Βλέπε εκπομπή στο BLUE SKY T.V. 21.05.13 ώρα 14.15-15.00

Ο πολυπολιτισμός και η λαθρομετανάστευση είναι ένα από τα πολλά εργαλεία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για καταστροφή μιάς ομογενούς φυλετικά κοινωνίας, διότι πιστεύουν πως δεν μπορούν να ζήσουν μέσα σε συμπαγή εθνικά κράτη. Οι Παντοκράτορες Σιωνιστές με τη συμπεριφορά τους προκαλούν καταστροφές στα Έθνη-Κράτη, αυτό φαίνεται στις ιστορίες των κρατών. Οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές πιστεύουν ότι πρέπει να διαιρέσουν, υποτάξουν, και τελικά να καταστρέψουν τα έθνη, προκειμένου να κυριαρχήσουν και να παγιώσουν την ασφάλειά τους.

Γιαυτό εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές των κοινωνικών ομάδων, και πολιτικών ιδεολογιών, μέσα σε ένα Έθνος, και εισάγοντες τον πολυπολιτισμό διά της λαθρομετανάστευσης, μαζί με άλλα «κινήματα»

στρέφουν τους ανθρώπους τον ένα ενάντια στον άλλον .

Και επειδή ένα Έθνος αποτελεί τη πλειοψηφία μέσα σε ένα εθνικό κράτος, στρέφουν συντονισμένα τα διάφορα κινήματα λαθρομεταναστών, ομοφυλοφίλων, κ.λ.π. μειονοτήτων, εναντίον του.

Υπήρχε ο νόμος περί τύπου που μας είχε κόψει τα πόδια, τώρα με το νόμο αυτό ολοκληρώσατε τη καταστροφή στις αντιστάσεις του Ελληνικού λαού , για τη διάσωση της πατρίδος.

Μας καταστήσατε εμάς τους φορολογούμενους Έλληνες δούλους, και αιχμαλώτους των παρανόμων εισβολέων εγκληματιών, οίτινες έπεσαν ως ακρίδες επάνω στους Έλληνες πολίτες.

Οι γραικύλοι και ραγιάδες πολιτικοί της θολοκουλτούρας της τρικομματικής διακυβέρνησης, επιμένουν στη κατάθεση του νομοσχεδίου για τη καταπολέμηση εκδηλώσεων Ρατσισμού, ξενοφοβίας, και εχθροπάθειας, με τη δικαιολογία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, και εγκλημάτων πολέμου. Έτσι εξυπηρετούν τους σκοπούς των μεγάλων αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας όργανα είναι οι ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, και οι τοπικές κυβερνήσεις-νομαρχίες, πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων!!

Για τη γενοκτονία των Ελλήνων που σήμερα διαπράττεται, διά της λαθρομεταναστεύσεως, δεν ενδιαφέρονται.

Το νέο νομοσχέδιο δεν προβλέπει τη προστασία των Ελλήνων που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.

Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πόλωση μέσα στην ήδη διχασμένη Ελληνική κοινωνία.

Στο εν λόγω νόμο, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο το οποίο να αναφέρεται στην τιμωρία των ενόχων, για ρατσισμό και εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, και για αλλοίωση ιστορικών γεγονότων που έχουν να κάνουν με την ιστορική πορεία του Ελληνισμού.

Το νομοσχέδιο προβλέπει αυστηρές ποινές σε όποιον με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει , προκαλεί, ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.

Το νομοσχέδιο δεν προβλέπει τίποτε για τη κατάληψη της πατρίδας μας από λαούς, χρώματα, φυλές, θρησκείες, και γλώσσες!!!

Αυτό δεν είναι φιλοξενία, αλλά εισβολή και κατάληψη……….

Τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου», είναι κόμματα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!

Ο Ρατσισμός, η ξενοφοβία, και η καλλιέργεια εχθροπάθειας, ήταν έννοιες ξένες από την Ελληνική κοινωνία.

Οι Έλληνες από την αρχαιότητα σέβονται τον φιλοξενούμενο ξένο,

Μη ξεχνάτε το «Ξένιο Ζεύ-Δία»………….

Το Ρατσισμό, τη ξενοφοβία, και τη καλλιέργεια εχθροπάθειας,

δημιούργησαν οι πολιτικοί πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, προς εξυπηρέτηση των διεθνών κατακτητικών πολιτικών

της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου 

Email:
 ant.grypaios@gmail.com
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ