Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣH ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος


Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

We are all Greeks

"We are all Greeks!" ("Είμαστε όλοι Έλληνες!")- Αυτό που "αιώνες ήθελαν οι "Ιερές Συμμαχίες να αποφύγουν έγινε σήμερα πραγματικότητα


(Γενάδιος Σχολάριος)

«Έλλην ων τηι φωνήι, ουκ αν ποτέ φαίην Έλλην είναι, δια το μη φρονείν ως εφρόνουν ποτέ οι Έλληνες, αλλ’ από της ιδίας μάλιστα θέλω ονομάζεσθαι δόξης. Και ει τις έροιτό με τίς ειμι, αποκρινούμαι Χριστιανός είναι»

Παντού,σε όλη την οικουμένη διαδίδεται με ταχύτητα πυρκαγιάς το σύνθημα "We are all Greeks!" (Είμαστε όλοι Έλληνες).Ένα σύνθημα που πέρα απο την διεθνή εκδήλωση αλληλεγύης στην Ελλάδα,πυροδότησε και το φυτίλι μιας οικουμενικής αμφισβήτησης των βασικών ιδεολογικών πυλώνων της "Νέας Εποχής".
Είναι σίγουρο πως το περιεχόμενο του υπο διαμόρφωση παγκόσμιου κινήματος "We are all Greeks" , θα εκτιμηθεί απο τους αναλυτές των ειδικών επιτελείων της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως μία σημαντική ιδεολογική ήττα.
Μία ήττα, που κανείς απο δαύτους δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα αποτελέσει ενδεχομένως την αρχή μιας σειράς άλλων,και που ήλθε όταν στο πεδίο της οικονομικής τρομοκρατίας και της εφαρμογής λαοκτόνων και εθνοκτόνων μέτρων, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι περιφερειακές τραπεζοπιστωτικο - πολιτικές της δυνάμεις καταγράφουν διαρκώς νίκες.
Έχω την αίσθηση ότι η διαρκώς ογκούμενη και ποιοτικά ξεχωριστή αντίσταση του ελληνικού λαού ,θα καταστρέψει τα μακροπρόθεσμα σχέδια της σημερινής "Ιεράς Συμμαχίας", όπως είχε πράξει και άλλοτε στην "Ιερά Συμμαχία" του Μέτερνιχ και των εταίρων του, πράγμα εξ άλλου που δεν διεγράφη ποτέ απο την πολιτική μνήμη των απογόνων του.
Το σημερινό ιδεολογικό κτύπημα του "We are all Greeks", πλήγωσε σοβαρά το μαλακό υπογάστριο αυτής της νέας "Ιεράς Συμμαχίας".
Εκ των πραγμάτων μια έστω και συγκυριακή "σύμπλευση" των λαών στα οικουμενικά "ΟΧΙ" των Ελλήνων, δημιουργεί σοβαρό ρήγμα στα θεμέλια του δυτικού "διαφωτισμού", ο οποίος αποτέλεσε και την ιδεολογική πλατφόρμα πάνω στην οποία εδραιώθηκαν όλες οι μεταλλάξεις του φραγκολεβαντίνικου φεουδαλισμού και οι μετέπειτα ψευδαισθήσεις και ψευτοπροσδοκίες που δημιούργησε ο κατάλληλα "διαφωτισμένος" καπιταλισμός.
Θα τολμούσα να πώ ότι οι σημερινές διαδηλώσεις των "We are all Greeks" ήταν πρακτικά ένα καρφί που πάτησε μία απο τις ρόδες της πολιορκητικής μηχανής της "νεώτερης" Νέας Τάξης.
Όμως.
Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί.
Ο πόλεμος τώρα άρχισε και δεν κρίνεται ασφαλώς σε μία μόνο μάχη.Ωστόσο έχει τεράστια σημασία, μέσω της οικουμενικότητας του ελληνικού μηνύματος αντίστασης, να απομυθοποιηθεί η παντοδυναμία αυτής της σάπιας μέχρι το μεδούλι παγκόσμιας εξουσίας.
Έφτασε η ώρα να γίνουμε το παράδειγμα όχι ως υπερασπιστές γενικά της ισότητας και του δικαίου αλλά ως μαχητές της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου που είναι η απαραίτητη ζωογόνος πηγή και για την αληθινή ισότητα και για το δίκαιο και για όλες τις άλλες παναθρώπινες αξίες.

Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΜΗΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.