>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ " "H ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος


Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

We are all Greeks " "

"We are all Greeks!" ("Είμαστε όλοι Έλληνες!")- Αυτό που "αιώνες ήθελαν οι "Ιερές Συμμαχίες να αποφύγουν έγινε σήμερα πραγματικότητα


(Γενάδιος Σχολάριος)

«Έλλην ων τηι φωνήι, ουκ αν ποτέ φαίην Έλλην είναι, δια το μη φρονείν ως εφρόνουν ποτέ οι Έλληνες, αλλ’ από της ιδίας μάλιστα θέλω ονομάζεσθαι δόξης. Και ει τις έροιτό με τίς ειμι, αποκρινούμαι Χριστιανός είναι»

Παντού,σε όλη την οικουμένη διαδίδεται με ταχύτητα πυρκαγιάς το σύνθημα "We are all Greeks!" (Είμαστε όλοι Έλληνες).Ένα σύνθημα που πέρα απο την διεθνή εκδήλωση αλληλεγύης στην Ελλάδα,πυροδότησε και το φυτίλι μιας οικουμενικής αμφισβήτησης των βασικών ιδεολογικών πυλώνων της "Νέας Εποχής".
Είναι σίγουρο πως το περιεχόμενο του υπο διαμόρφωση παγκόσμιου κινήματος "We are all Greeks" , θα εκτιμηθεί απο τους αναλυτές των ειδικών επιτελείων της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως μία σημαντική ιδεολογική ήττα.
Μία ήττα, που κανείς απο δαύτους δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα αποτελέσει ενδεχομένως την αρχή μιας σειράς άλλων,και που ήλθε όταν στο πεδίο της οικονομικής τρομοκρατίας και της εφαρμογής λαοκτόνων και εθνοκτόνων μέτρων, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι περιφερειακές τραπεζοπιστωτικο - πολιτικές της δυνάμεις καταγράφουν διαρκώς νίκες.
Έχω την αίσθηση ότι η διαρκώς ογκούμενη και ποιοτικά ξεχωριστή αντίσταση του ελληνικού λαού ,θα καταστρέψει τα μακροπρόθεσμα σχέδια της σημερινής "Ιεράς Συμμαχίας", όπως είχε πράξει και άλλοτε στην "Ιερά Συμμαχία" του Μέτερνιχ και των εταίρων του, πράγμα εξ άλλου που δεν διεγράφη ποτέ απο την πολιτική μνήμη των απογόνων του.
Το σημερινό ιδεολογικό κτύπημα του "We are all Greeks", πλήγωσε σοβαρά το μαλακό υπογάστριο αυτής της νέας "Ιεράς Συμμαχίας".
Εκ των πραγμάτων μια έστω και συγκυριακή "σύμπλευση" των λαών στα οικουμενικά "ΟΧΙ" των Ελλήνων, δημιουργεί σοβαρό ρήγμα στα θεμέλια του δυτικού "διαφωτισμού", ο οποίος αποτέλεσε και την ιδεολογική πλατφόρμα πάνω στην οποία εδραιώθηκαν όλες οι μεταλλάξεις του φραγκολεβαντίνικου φεουδαλισμού και οι μετέπειτα ψευδαισθήσεις και ψευτοπροσδοκίες που δημιούργησε ο κατάλληλα "διαφωτισμένος" καπιταλισμός.
Θα τολμούσα να πώ ότι οι σημερινές διαδηλώσεις των "We are all Greeks" ήταν πρακτικά ένα καρφί που πάτησε μία απο τις ρόδες της πολιορκητικής μηχανής της "νεώτερης" Νέας Τάξης.
Όμως.
Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί.
Ο πόλεμος τώρα άρχισε και δεν κρίνεται ασφαλώς σε μία μόνο μάχη.Ωστόσο έχει τεράστια σημασία, μέσω της οικουμενικότητας του ελληνικού μηνύματος αντίστασης, να απομυθοποιηθεί η παντοδυναμία αυτής της σάπιας μέχρι το μεδούλι παγκόσμιας εξουσίας.
Έφτασε η ώρα να γίνουμε το παράδειγμα όχι ως υπερασπιστές γενικά της ισότητας και του δικαίου αλλά ως μαχητές της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου που είναι η απαραίτητη ζωογόνος πηγή και για την αληθινή ισότητα και για το δίκαιο και για όλες τις άλλες παναθρώπινες αξίες.

Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΜΗΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ " "

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ