Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Πρόσφατες Αναρτήσεις

ΤΗΛΕΤΩΡΑ 23-10-92 'ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - 666 - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' ΣΥΖΗΤΗΣΗ : ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ( ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ) ,ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ ( ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ), ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ) , ΣΥΝΤΟΝΊΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 3'Ωρες και 12' λεπτα

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 'Γέροντας Θεοδόσιος - Ακούμια Ρεθύμνου «Έρχονται δεινά που θα τα δείτε πολύ σύντομα. Είμαστε στην παράταση, οι ταυτότητες (ηλεκτρονικές της Ε.Ε.) έπρεπε να έχουν ήδη βγει...!» Ο γέροντας Θεοδόσιος Δαμβακεράκης (1907-2000) ασκήτεψε στο χωριό Ακούμια του Νομού Ρεθύμνου. Γέροντας χαρισματούχος και διορατικός,χαρακτηρίστηκε από τον γέροντα Παΐσιο τον αγιορείτη ως "Διαμάντι της Κρήτης"Ο γέροντας Θεοδόσιος Δαμβακεράκης (1907-2000) ασκήτεψε στο χωριό Ακούμια του Νομού Ρεθύμνου. Γέροντας χαρισματούχος και διορατικός,χαρακτηρίστηκε από τον γέροντα Παΐσιο τον αγιορείτη ως "Διαμάντι της Κρήτης". Χιλιάδες ήταν αυτοί που τον επισκέφτηκαν στο μοναστήρι του, εκατοντάδες όμως ήταν και τα πνευματικά του παιδιά, μεταξύ των οποίων γιατροί, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, ακόμα και κληρικοί.
Ειδικά από τα Χανιά που είχε πάρα πολλά πνευματικοπαίδια και διάνυαν περί των 100 χιλιομέτρων για να ακούσουν τα απλοϊκά αλλά και θεοσόφιστα λόγια του, αλλά και να πάρουν συμβουλές και δύναμη για τον ακατάπαυστο προσωπικό τους αγώνα. Η ανιδιοτελής αγάπη του στον συνάνθρωπο, η διορατικότητά του, αλλά και οι πολλές του θαυματουργικές επεμβάσεις (ακόμα και εν ζωή), ήταν αίτια να αγαπηθεί τόσα θερμά από όλους τους Κρητικούς, και να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς του κρητικού ασκητισμού.

«Έρχονται δεινά που θα τα δείτε πολύ σύντομα. Είμαστε στην παράταση, οι ταυτότητες (ηλεκτρονικές της Ε.Ε.) έπρεπε να έχουν ήδη βγει...!»

'Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ' (AΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ)ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ( ΡΑΔΙΟ - ΘΕΑΤΡΙΚΑ )

'ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ '(AΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ)ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ( ΡΑΔΙΟ - ΘΕΑΤΡΙΚΑ )

'ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ 22-1-98 'ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ' NEW

ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ 'Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ'

ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜ 21-12-09 'Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ' DVD 168

ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ 30-4-95'ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ - ΠΕΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ

Π.ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ 'ΠΑΠΑΣ - ΠΕΝΤΗΚΩΣΤΙΑΝΟΙ - Μ.ΑΓΙΑΣΜΟΣ'

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 'ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΤΙΑ'


'Μνημόνιο Η υποθήκευση της Ελλάδας'Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

'ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983' ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ 13-12-05 'ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΉΓΗΤΟΥ'

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


NTOKIMANTEΡ 'ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΜΑΣΟΝΙΑ - Bill Schnoebelen

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - CHEMTRAILS (ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ)

ΝΤΟΚΙΜΑΝTΕΡ 'ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ( ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ )

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - TEXE MARRS (codex Magica)-(συμβολισμος Αποκρυφισμος)


NTOKIMAΝΤΕΡ - TEXE MARRS - ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ -ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ

BΑΣΙΛΗΣ ΑΤΖΑΚΛΗΣ ' Η ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ'

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ( ΜΑΣΟΝΙΑ -ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ) Nο 1' και Νο 2'Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.