Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Επιστολή-φωτιά στον Μπεγλίτη > Ποιοι καλούν τους ένστολους να είναι σε ετοιμότητα!

Η πρώτη επιστολή που λαμβάνει ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είναι ιδιαίτερα σκληρή στο περιεχόμενό της και αφορά όλο το πολιτικό σύστημα. Η ΑΝΕΑΕΔ με ανοιχτή επιστολή προς το πρωθυπουργό,το πρόεδρο της Βουλής,το πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον ΥΕΘΑ,λέει πολύ σκληρές αλήθειες όχι μόνο για τις ΕΔ αλλά γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα.Κάνει ευθέως λόγο για παραβίαση του Συντάγματος απότ την κυβερνητική πλειοψηφία,μέσω των δανειακών συμβάσεων που υπέγραψε,αλλά και για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. 

Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ, δηλώνουν ότι επαγρυπνούν ως ενεργοί πολίτες της χώρας και καλούν τους εν ενεργεία αξιωματικούς να “βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας”. Όλη η επιστολή:Πειραιάς 17 Ιουνίου 2011
- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας
- Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων
ΕΝΩΠΙΟΝ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
(Μόνου κατά το Σύνταγμα δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ. 4Σ).
Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, τα τελευταία τριάντα πέντε περίπου χρόνια, ασκώντας άφρονα πολιτική, οδήγησε τη χώρα σε μία πλασματική ανάπτυξη, από την οποία επωφελήθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών προσώπων που άσκησαν εξουσία. Μάλιστα, αυτή η πολιτική ηγεσία δεν δίσταζε να:
 Παραδίδει την αρχηγία των Ενόπλων Δυνάμεων σε κομματικούς της φίλους, εκφυλίζοντας παράλληλα τη μαχητικότητα και τον ρόλο τους να υπεραμυνθούν των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, με τη διασπορά του στερεότυπου οπίου «τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!".
 Δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ικανότατοι Αξιωματικοί:


Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Νέο ειδικό Υπουργείο για την Κάρτα του Πολίτη; 17ιου 2011 Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης


Νέο ειδικό Υπουργείο για την Κάρτα του Πολίτη;

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

-Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
-Υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας 
-Υφυπουργός Παντελής Τζωρτζάκης.
Στη Forthnet κατείχε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου από την ίδρυσή της. Τον Φεβρουάριο του 2011, ο τέως επικεφαλής της Forthnet Παντελής Τζωρτζάκης ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του Γ. Παπανδρέου για θέματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
σχόλιο ID-ont: Ελπίζουμε η δημιουργία του συγκεκριμένου Υπουργείου να μην στοχεύει στην επιτάχυνση των διαδικασιών εισαγωγής της Κάρτας του Πολίτη. Μακάρι να βοηθήσει να οργανωθεί το Δημόσιο και παράλληλα να εγκαταλειφθούν τα σχέδια της εφαρμογής της Κάρτας του Πολίτη και των άλλων ηλεκτρονικών καρτών για όλους τους λόγους που έχουν αναλυθεί διεξοδικά στο δικό μας και σε άλλα blogs.

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης 'Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πρέπει συνεχώς να προσέχουμε, διότι προσπαθούν να μας πλανήσουν!!!

Στις 29/11/2010 είχαμε ενημερώσει τόσο τον Μακαριώτατο όσο και όλους τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς της Ελλαδικής Εκκλησίας δια το τι πρόκειται να κάνει η Πολιτεία με το θέμα της κάρτας του πολίτη. Ξεκάθαρα είχαμε αναφέρει ότι η Πολιτεία με την απόφασή της θα εξαπατήσει την Εκκλησία.
Διαβάστε τι απάντησε η Πολιτεία στην Εκκλησία:

«Στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο απεστάλη έγγραφο του Εξοχωτάτου Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκεντρώσεως και Ηλεκτρονικής Διακυβερνήσεως κ. Γεωργίου Ντόλιου, στο οποίο αναφέρει ότι ενημερώθηκαν τα Μέλη τής Ειδικής Επιτροπής για την μελέτη θεμάτων Εκκλησίας - Πολιτείας, ότι η Κάρτα του Πολίτη δεν θα περιλαμβάνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν θα περιλαμβάνει γραμμωτό κώδικα (barcode), ούτε οποιονδήποτε συμβολικό αριθμό.» (Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου 16/6/2011)
Διαβάστε κατωτέρω ακριβώς το τι λέγαμε τότε στον Μακαριώτατο και στους Αρχιερείς μας και βλέπουμε ότι για άλλη μια φορά δεν διαψευσθήκαμε. Ελπίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος δεν θα δεχθεί την απάτη της Πολιτείας. Εμείς πάντως ως κληρικοί μαζί με τον λαό του Θεού θα αρνηθούμε την παραλαβή της.
Τμήμα της επιστολής προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους Αρχιερείς για την κάρτα του πολίτη 29/11/2010

«…Μακαριώτατε,
Όπως μας λέγει ο Απόστολος Παύλος στην Β’ Επιστολή του προς Θεσσαλονικείς Κεφ. Β’ και στίχος 9-10, η παρουσία του αντιχρίστου θα γίνει «εν πάσι δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους και εν πάσι απάτη…». Με λίγα λόγια ο αντίχριστος για να επιβληθεί στο λαό, τα όργανά του και οι δυνάμεις που θα τον στηρίζουν προ και μετά την εμφάνισή του, θα εξαπατούν το λαό ακόμη δε και τους εκλεκτούς με τερατουργήματα ψεύδους και με κάθε απάτη.

Ο αγιορείτης ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγγελόγλου, μαθητεύσας παρά τους πόδας του οσίου Γέροντος Παϊσίου, αναφέρει από το 1996: «Τονίζουμε δε επειδή (οι κυβερνήσεις των λαών) δεν έχουν δεσμευθεί με τον τρόπο με τον οποίον θα δώσουν τον ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (ΕΚΑΜ-Νόμος Κουτσόγιωργα 1986) είναι δυνατόν να μη χρησιμοποιήσουν σε πρώτη φάση ούτε τον γραμμωτό κώδικα, ούτε το bar code, ούτε τον αριθμό 666. Ο ενιαίος κωδικός αριθμός μητρώου για να πετύχουν το σκοπό τους, μπορεί να μπει ακόμα και σε μία απλή, μη ηλεκτρονική κάρτα στην αρχή και σταδιακά να τον μεταφέρουν στην όποια ηλεκτρονικής μορφής κάρτα η μικροτσίπ τελικά επιλέξουν. Ας μην αναπαυόμαστε και πέφτουμε θύματα αποπροσανατολισμού, διότι οι πολιτικοί θα μας υποσχεθούν ότι η ταυτότητα που θα μας δώσουν δεν θα έχει ούτε bar code ούτε 666. Μόνον έναν ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (ΕΚΑΜ), τίποτε άλλο δεν θα έχει και τότε, επειδή θα αρνούμεθα να λάβουμε έστω και μία απλή κάρτα που θα έχει μόνον τον ΕΚΑΜ, θα κατηγορήσουν την Ιεραρχία και τους χριστιανούς ότι με τίποτα δεν αναπαύονται και ότι συνεχώς δημιουργούμε προβλήματα στην πολιτεία».

Μακαριώτατε,
Η Ευρώπη και οι κρυπτόμενες οικονομικές «αγορές» όπισθεν αυτών, ένα επιζητούν αυτήν την στιγμή, την εισαγωγή μας στο παγκόσμιο οικονομικό τους σύστημα συναλλαγών και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η οποία χωρίς τον ΕΚΑΜ δεν επιτυγχάνεται.

Δι᾽ αυτό και θα προσπαθήσουν με όλους τους ανωτέρω τρόπους, που ο Γέροντας Ιερομόναχος Χριστόδουλος προανάφερε από το 1996 και σήμερα εκπληρώνονται κατά γράμμα. Θα φτάσουν ακόμα και στις απειλές κατά της Εκκλησίας με γεγονότα τηλεοπτικά όπως είχαμε το 2005....
Δι᾽ αυτό, εμείς πρέπει να αντισταθούμε ως μας επιτάσσει ο Κύριος, οι Γραφές και οι Άγιοι Πατέρες και να μην δεχθούμε τίποτα, με οποιοδήποτε κόστος.

Θέλει προσοχή, διότι θα μας εξαπατήσουν, όπως η κυβέρνηση το 2000 εξαπάτησε το μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο με το θρήσκευμα στις ταυτότητες».

πηγη 


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή που δημοσιεύεται στο blog «Γέροντας Νεκτάριος».


Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος, Οικουμενισμός και Σιωνισμός.Τα τελευταία προδρομικά σχήματα της ελεύσεως του Αντιχρίστου


 Απαιτείται να γνωρίσουμε την Αποκάλυψη για να μην πλανηθούμε από τον Αντίχριστο, που θα αναδυθεί από την άβυσσο των βεβυθισμένων στο σκοτάδι της αγνωσίας του Θεού ανθρώπων, που παραβαίνουν ασυστόλως τις Εντολές Του.

 «Οικουμενισμός, ο δούρειος ίππος του Αντιχρίστου.
 Τον Οικουμενισμό υπηρέτησαν και υπηρετούν ορθόδοξοι κληρικοί, ανωτάτων μάλιστα βαθμών».
Οικουμενισμός και Σιωνισμός
Τα τελευταία προδρομικά σχήματα της ελεύσεως του Αντιχρίστου
π. Αθανάσιου Μυτιληναίου
Ομιλία 45 στην Αποκάλυψη, κεφ. ια΄. Απόσπασμα (Η ομιλία έγινε το 1982)
Όταν η χάρις του Χριστού φύγει από το μέσον, τότε θα εμφανισθεί ο Άνομος (=ο Αντίχριστος). Ο Χριστὸς δεν αφήνει ακόμη τον Αντίχριστον να φανεί. Τον εμποδίζει. Θάρθει όμως κάποια στιγμή, ένεκα της αμετανοησίας των ανθρώπων, όταν θα έχει πληθυνθεί η αμαρτία εις υπερθετικόν βαθμόν, που πια θα είμεθα Σόδομα και Γόμορρα, τότε θα αρθεί η προστασία του Χριστού και τότε ευθύς θα εμφανισθεί ο Αντίχριστος.
Επάνω σ’ αυτό στηρίζεται φαίνεται και ο άγιος Ιερώνυμος ο οποίος λέγει τα εξής… «Όταν η ομοφυλοφιλία που υπήρχε στα Σόδομα πληθυνθεί καθ’ υπερβολήν και ξεχυθεί εις τους δρόμους, χωρίς ντροπή, όπως τότε εις τα Σόδομα…, τότε θα γίνει η Δευτέρα του Χριστού Παρουσία… Θα έρθει ο Αντίχριστός…, το «θηρίον»· …και λέγεται «θηρίον» για την αιμοβορίαν του.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ AΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !!!
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: «Εἰς τό ὄνομα τοῦ Ἀλλάχ, τοῦ παντελεήμονος, τοῦ πολυεύσπλαχνου»

[ Μέ αὐτή τή φράση, τήν ὁποία εἶπε στά ἀραβικά, ἄρχισε τό κήρυγμά του ὁ Μητροπολίτης Ἀμφιλόχιος, στις 6-12-1992 στήν Πρίστινα τοῦ Κοσόβου, κατά τήν τελετή θεμελιώσεως ἑνός ὀρθόδοξου ναοῦ. Τά λόγια αὐτά εἶναι παρμένα, αὐτούσια, ἀπό τό Κοράνιο (بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ) καί προηγοῦνται κάθε κεφαλαίου του. (Ὑπάρχει τό βίντεο στό youtube μέ τίτλο: “Amfilohije u Pristini 1992”) Ὑπ’ ὄψιν ὅτι ἐκείνη τήν περίοδο στήν Βοσνία οἱ μουσουλμάνοι ἐπί μῆνες ἔσφαζαν τούς Σέρβους, ἐπιλέγοντας, συχνά, να το κάνουν σε μεγάλες χριστιανικές ἑορτές!]

«Ὁ θεός τοῦ Ἰσλάμ δέν εἶναι παντελεήμονας, οὔτε πολυεύσπλαχνος. Εἶναι γεμάτος δαιμονική κακία»

-9.

[ Τά λόγια αὐτά εἶναι ἡ προμετωπίδα τοῦ ἰστολογίου πού διατηροῦν ἕλληνες πρώην μουσουλμάνοι πού ἐγκατέλειψαν τόν ἰσλαμισμό καί ἀσπάστηκαν τήν Ὀρθοδοξία.
Ἡ κηλίδα αἵματος συμβολίζει τήν ποινή πού, σύμφωνα μέ τίς ἰσλαμικές διατάξεις, περιμένει τούς «ἀποστάτες»: θάνατος.    http://greekmurtadeen.wordpress.com ]

ΚΟΡΑΝΙΟ

-10«Εἰς τό ὄνομα τοῦ Ἀλλάχ, τοῦ παντελεήμονος, τοῦ πολυεύσπλαχνου»
  «Δέν θά γίνει δεκτή [ἀπό τόν Ἀλλάχ] ἡ μετάνοια ὅσων ἔχασαν τήν πίστη τους[=ἀποστάτησαν ἀπό τό Ἰσλάμ] ἐνῶ ἀρχικά εἶχαν πιστέψει˙ θά παραμείνουν στήν πλάνη τους».   (Σούρα 3 “ Ὁ Οἶκος Ἰμράν” § 90-91).
 «Ἡ τιμωρία ὅσων πολεμοῦν ἐναντίον τοῦ Ἀλλάχ καί τοῦ Ἀποστόλου του θά εἶναι νά ἐκτελοῦνται ἤ νά σταυρώνονται ἤ νά κόβονται τά χέρια καί τά πόδια τους ἤ νά ἐξορίζονται ἀπό τήν χώρα τους. Αὐτή τήν ἀτίμωση θά ὑποστοῦν σ’ αὐτό τόν κόσμο, ἐνῶ στόν ἄλλο Κόσμο τούς περιμένουν σκληρά βασανιστήρια»   (Σούρα 5 “ Ἡ Τράπεζα” § 33-37).
  «Ὁ Ἀλλάχ λησμονεῖ τό παρελθόν, ἀλλά ὅποιος ἁμαρτήσει γιά δεύτερη φορά θά ὑποπέσει στήν ἐκδίκησή του. Καί βεβαίως ὁ Ἀλλάχ εἶναι ἰσχυρός καί  ἐκδικητικός» (Σούρα 5 “ Ἡ Τράπεζα” § 96).
  «Ὁ Ἀλλάχ δέν ἀγαπᾶ τόν ἀσεβῆ καί τόν ἁμαρτωλό» (Σούρα 2 “Ἡ Ἀγελάδα” § 277)
   «Ὁ Μωάμεθ εἶναι ὁ Ἀπόστολος τοῦ Ἀλλάχ, οἱ δέ ὀπαδοί του εἶναι σκληροί ἐναντίον τῶν ἀπίστων [=τῶν μή μουσουλμάνων] καί σπλαχνικοί μεταξύ τους».  (Σούρα 48 “ Ἡ Νίκη” § 29)

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ'ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΠΟΙΜΝΙΟ'

ΒΙΝΤΕΟ - Α' Το τραπεζικό σύστημα κλασματικών αποθεμάτων' - Β' O Farage για την Ευρω-κρατία

Η παρουσίαση της νεοσύστατης "Εστίας Πατερικών Μελετών" απο τον π. Σαράντη Σαράντο στὸ Δημαρχεῖο Ἁμαρουσίου (15-6-2011)

Ὁμιλία π. Σαράντη Σαράντου στὴν παρουσίαση τῆς Ἑστίας Πατερικῶν Μελετῶν στὸ Δημαρχεῖο Ἁμαρουσίου (15-6-2011)  ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

'Διαρκής Ιερά Σύνοδος για την Κάρτα του Πολίτη ( ;;;) Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011


Διαβάσαμε στο amen.gr το σημερινό (16/6/2011) ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και ακόμα προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε  αν τελικά   ο τίτλος  " Η Δ.Ι.Σ για την κάρτα του πολίτη  "  που έδωσε η  "πύλη εκκλησιαστικών ειδήσεων Amen.gr",  έχει  κάποια σχέση με το  περιεχόμενο του ανακοινωθέντος  της ΔΙΣ.

Επί της ουσίας αυτό που μας ανακοίνωσε η Δ.Ι.Σ,  είναι  πως η κυβέρνηση δια του  υφυπουργού εσωτερικών κ. Ντόλιου την διαβεβαίωσε   "... ότι η Κάρτα του Πολίτη δεν θα περιλαμβάνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν θα περιλαμβάνει γραμμωτό κώδικα (barcode), ούτε οποιονδήποτε συμβολικό αριθμό. "

Το υπόλοιπο ανακοινωθέν  επιβεβαιώνει  πως η  ΔΙΣ ενημερώθηκε απο  τις  επιτροπές για διάφορα άσχετα με την κάρτα του πολίτη θέματα.
Αν λοιπόν  θεωρούσαμε  ως σοβαρό τον τίτλο  της ανάρτησης του amen.gr και αν πιστεύαμες πως εκφράζει  την τελική θέση  της διοικούσας Εκκλησίας για αυτό  το ζήτημα , τότε η ανάρτηση αυτή θα σχολίαζε  απλώς το "χρονικό μιας προδοσίας".
Μπορεί να μην νοιώθουμε ευτυχείς  που ακόμα η  Δ.Ι.Σ  δεν  έχει πάρει  ξεκάθαρη θέση  για ένα θέμα  το  οποίο   εκατοντάδες χιλιάδες  πιστοί  θεωρούν  επείγον και σοβαρώτατο, ωστόσο  ελπίζουμε  πως  σύντομα  θα  διαβάσουμε  ένα ανακοινωθέν  που  θα  αντάξιο εκείνου της  Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους.
Πιό κάτω σας παραθέτουμε  αυτούσια  την  ανάρτηση  του amen. gr  
Ανακοινωθέν Ιεράς Συνόδου
   Συνήλθε σήμερα Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, στην τρίτη Συνεδρία Της για το μήνα Ιούνιο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.


3'ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΤΖΑΚΛΗΣ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΜΟΣ 12 Α'-ΣΕΛ 157' 'ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ'

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - Chemtrails

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ !!! «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ» ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΟ{Υ}ΛΕΥΤΙΚΩΝ...ΟΙ 300 ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ«ΤΟΝ ΤΑΦΟ;;;;» ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ !!!

ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ & ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ'

ΒΙΝΤΕΟ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ 'Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ' ΚAΡΛΟΒΑΣΙ .ΣΑΜΟΥ 27-3-94 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ . ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΕΦΗΜΈΡΙΟΥ ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΛΙΩΤΗ.

ΒΙΝΤΕΟ - Ιερά Μητρόπολις ΠΕIΡΑΙΩΣ 3-4-11 ΙΜΕΡΙΔΑ ''Οι τραγικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών''


ΒΙΝΤΕΟ - Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ' 11-6-2011 HIGH TV - ΕΚΠΟΜΠΗ 'Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ' ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΤΑΘΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - Κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΤΑΘΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων κ. Ν. Φωτόπουλος και ο πολύτεκνος εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ κ. Στάθης Αδαμόπουλος μιλούν για την Κάρτα του Πολίτη

Η πολύτεκνη οικογένεια στο "εκτελεστικό απόσπασμα" των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
ΣΧΟΛΙΟ 'ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ'Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος:" Ο Οικουμενισμός είναι ο τελευταίος πρόδρομος του Αντιχρίστου"ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!!


Να ξέρετε ότι ο Οικουμενισμός είναι ο τελευταίος πρόδρομος του Αντιχρίστου· διότι όταν θα γίνη μία ισοπέδωσις θρησκευτική και πολιτική – κυβερνητική, θα υπάρξη ένας μόνον που θα κυβερνήση τον κόσμον, αυτός ο ένας, κατά την Αγίαν Γραφήν και τους Πατέρες, θα είναι ο Αντίχριστος. Παράλληλα έρχονται τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που είναι προϊόν των Εβραίων και ανεξάρτητα από την Αγία Γραφή, να επιβεβαιώσουν την θέση των Πατέρων.
Έτσι ο Οικουμενισμός, χωρίς περιστροφές , χαρακτηρίστηκε από τους μεγαλύτερους θεολόγους της εποχής μας, όπως από τον μακαρίτην πατέρα Ιουστίνο Πόποβιτς, Σέρβο, αλλά και από άλλους επιφανείς θεολόγους, αντίχριστον σύστημα.
Έτσι και ο ....
Ναβουχοδονόσορ θέλησε να δημιουργήσει έναν θρησκευτικόν οικουμενισμόν. Βλέπει δηλαδή κανένας ότι οι ρίζες των πραγμάτων που επιχειρούνται στην εποχή μας δεν είναι καινούργιες, είναι παλιές και πολύ βαθειές, ανήκουν μέσα στην Ιστορία. Αλλά ο Ναβουχοδονόσορ ήθελε να επιτύχη και κάτι άλλο· ήθελε να επιτύχη μίαν εθνική ενότητα, η οποία θα επιτυγχάνονταν αν όλοι οι υπό την κατοχήν του λαοί λάτρευαν τον θεόν Μαρδούχ…
Ξέρουμε ότι οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες θεοποιούσαν τον εαυτόν τους. Η θεοποίησίς των δεν ...
είχε απλώς θρησκευτικόν χαρακτήρα, αλλά και πολιτικόν· διότι μόλις ανακηρύσσετο ένας αυτοκράτωρ, αμέσως έφτιαχναν αγάλματά του σ’ όλη τη ρωμαϊκή επικράτεια, και διετάσσοντο όλοι, οι υπό την κατοχήν λαοί να προσκυνούν το άγαλμα του θεού αυτοκράτορος και να προσφέρουν εις αυτό θυσίες. Γιατί; Χάριν πολιτικής ενότητος. Είναι κάτι ανάλογο που σήμερα συμβαίνει με την Ε.Ο.Κ.. Προσέξετε να ιδήτε.
Σας είπα ότι αυτά δεν είναι καινούργια πράγματα αλλά πολύ πολύ παλιά. Η Ε.Ο.Κ. είναι ένας οικονομικός οργανισμός. Φαινομενικά είναι κάτι τέτοιο, ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο. Αν ανοίξετε την παλιά εγκυκλοπαίδεια του Πυρσού θα βρείτε ένα πολύ μεγάλο άρθρο – δυο-τρεις σελίδες μεγάλες – που αναφέρεται σ’ αυτήν την απόπειρα της Ηνωμένης Ευρώπης, ευθύς μετά τον πρώτον παγκόσμιον πόλεμον. Ξεκινάει με χαρακτήρα οικονομικό αλλά αποβλέπει τελικά στην δημιουργία μιας πολιτικής ευρωπαϊκής ενότητας.
Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας γεωργικός συνεταιρισμός συλλογής σιταριού και όλοι οι παραγωγοί παραδίδουν το σιτάρι τους σ’ αυτόν. Φαντασθείτε τώρα ο συνεταιρισμός – πέραν του σκοπού ιδρύσεώς του – ν’ αρχίση να ορίζη για όλους τους συνεταιριζόμενους έναν κοινό τρόπο ζωής. Η ενέργεια αυτή δεν θα σας φαίνονταν παράξενη και αδιανόητη; Ασφαλώς ναι, γιατί, ενώ άλλα προβλέπει το καταστατικό, άλλα τους ζητιούνται στη συνέχεια, που αφορούν την προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή τους, πράγμα που ούτε ενέκριναν ούτε υπέγραψαν.
Και μπορεί ο γεωργικός συνεταιρισμός να μην παρεκκλίνη από τους οικονομικούς προσανατολισμούς, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον οικονομικό συνεταιρισμό που λέγεται Ε.Ο.Κ. Βλέπεις να έρχεται και να λέει στη Βουλή των Ελλήνων να εισάγη αυτόν τον νόμο, ή εκείνον ή τον άλλον… Φερ’ ειπείν: οι Χιλιασταί θα κινούνται έτσι, οι ομοφυλόφιλοι – με το συμπάθειο – έτσι… Γι’ αυτά θα γίνη νόμος και θα αμνηστευθούν η μοιχεία, οι αμβλώσεις και οι εκτρώσεις. Κανένας δεν θα καταδικάζεται (γιατρός, ζευγάρια) κι ας συνέπραξαν στο έγκλημα.
Και όλα αυτά γιατί; Για να έχωμε προσαρμογή με την Ευρώπη από νομοθετικής πλευράς, λένε. Γιατί; Για ποιόν λόγο; Έτσι πρέπει!
Αν θέλουμε να ‘χωμε Ενωμένη Ευρώπη πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο!...
3
Έτσι, ανοίγουμε διάπλατατες πόρτες και δεχόμεθα τους ανθρώπους όπως είναι.Είμεθα έτοιμοι να κάνωμε κάθε αβαρία – μα κάθε αβαρία! – ακόμη να αμνηστεύσωμε και την πορνεία – το ξανατονίζω· να αμνηστεύσωμε την πορνεία των ανθρώπων διότι δήθεν κατανοούμε τον κόσμον. – Ακούτε; «κατανοούμε τον κόσμον»! – και ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να τον βοηθήσουμε, κάνοντας «στραβά μάτια» σ’ εκείνα τα οποία έχει! Έτσι, θα δεχθούμε σιωπηρά και την έκτρωσι και άλλα πράγματα!...Μη νομίζετε, αγαπητοί μου, πως είναι ουτοπιστικά αυτά που σας λέγω. Αυτά γίνονται σήμερα! Αν ξέρατε πώς σκεφτόμαστε! Αν ξέρατε πώς σκέφτονται τα μυαλά των κληρικών!
Οι ποιμένες… και δεν ομιλώ για τους ευρωπαίους ποιμένες του προτεσταντικού και του ρωμαιοκαθολικού κόσμου. Ω, εκεί υπάρχει… Φρίξον ήλιε! Ομιλώ για μας! Για μας!...
2. Απόσπασμα από ομιλία στην “Αποκάλυψη” (15-11-81)
3. Απόσπασμα από ομιλία στην “Αποκάλυψη (29-3-81)
-«Αγώνας» Αρ. φύλλου 169 -Μάϊος 2011.
πηγη http://aktines.blogspot.com 

O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.